PAIKOILLANNE, VALMIINA, TALVI

[mittaustagi]

Postaus on osa kaupallista yhteistyötäni Elloksen kanssa.

Alkusyksystä Elloksen paketista paljastui lapsille ihania sisävaatteita, kenkiä ja takkeja lämpimämmile keleille, mutta nyt ollaan jo melkein marraskuussa ja tällä kertaa pääsin tutkimaan, mitä Elloksen talvitarjonnasta löytyy. Ja sieltähän löytyy vaikka mitä! Meidän lapsilla oli aika kivasti jo talvivarusteet kasassa, mutta joitain juttuja oli vielä jäänyt puuttumaan, mutta löysin ne sitten helposti yhdellä tilauskerralla Elloksen valikoimista. Ylläolevissa kuvissa näkyvät siis Avan vaaleanpunainen toppatakki, Nompun harmaa pipo ja kummankin mustat saappaat, jotka ovat kaikki Elloksen omaa mallistoa.

Nämä saappaat olivat sellainen ostos, mitä en ajatellut etukäteen tarvitsevani, mutta jonka löydettyäni tajusin niiden olevan hirveän hyödylliset. Vaikka sitä kuinka unelmoi värikkäästä syksystä ja lumisesta talvesta, niin todellisuudessa joudutaan luultavasti taas kuukausitolkulla rämpimään loskassa märillä sukilla ja mustalla mielellä. Vaan ei tällä kertaa, ainakaan meidän lapset! Nyt on nimittäin kuivat sukat ja mustana vain saappaat. Näillä kiiltävillä ja hauskalla pehmeällä reunuksella vuoratuilla saappailla kehtaa lähteä vähän hienompaankin tilaisuuten, ja ne sopivat hyvin asuun kuin asuun. Ei tarvitse miettiä turhaan niin paljon käytännön asioita, kun vetää vähän siistimmät saappaat jalkaan, ja niissä on vielä ihanan lämmin vuori.

Avalta puuttui vielä se perinteinen ”kauppatakki”, kun aiempien vuosien hyvin palvellut villakangastakki jäi pieneksi, ja tämä vaaleanpunainen unelma oli erittäin paljon neidin mieleen. Tässä takissa on kyllä aivan järjettömän pehmeä vuori ja se on kuulemma todella mukava päällä. Enkä epäile! Pinta ei ole ehkä pihaleikkeihin ideaali, mutta tämä onkin meillä siihen siistimpään käyttöön tarkoitettu.

Tilaukseen lähtivät myös nämä Nompun varsitennarit, jotka ovat aivan huiput. Näissä oli sama mielessä kuin kumisaappaiden valinnassa, eli pitkä ja märkä talvi. Nämä kengät kun ovat erittäin siistit ja kaupunkikelpoiset, mutta myös vedenkestävät. Ei tarvitse siis pelätä loskaa ja varoa askelta. Lapset saivat myös hauskat tupsupipot, muiden tuotteiden mukaan myös Elloksen omaa mallistoa. Pipojen tilaaminen vähän jännitti, koska one size ei ole mulle mikään lempparikäsite, mutta nämä pipot todellakin olivat sen verran venyviä ja hyvin suunniteltuja, että ne sopivat loistavasti muutamaan eri kokoiseen päähän.

Sellaisen inhottavan asian kuin lapsen kasvaminen takia huomasin, että olemme myös yhdet toppahousut vajaalla. Tilattuani hurjat määrät Elloksen omaa mallistoa, tilasin sitten Avalle jo olemassa olevaan Reiman takkiin ja uuteen pipoon sopivat Reiman toppahousut. Nämä ovatkin Avan ensimmäiset ”isojen tyttöjen” toppikset, kun jalkalenksujen ja korkean vyötärön sijaan housuissa on lumisuojat ja matalampi isomman lapsen istuvuus.

Lapsilla on näissä kuvissa myös kädessä Elloksen oman malliston sormikkaat, jotka eivät tule loppumaan kesken, koska edullisen hinnan takia tilasin niitä peräti neljä pakkausta. Meillä on aina, siis aina, talvella sormikkaat ja lapaset kadoksissa, mutta ei tänä talvena! Tai ainakaan enää tämän vuoden puolella, kunnes lapset hävittävät nämäkin. Mutta ainakin nyt pysyy muutaman kuukauden sormet lämpimänä, eikä tarvitse edes käyttää eripari hanskoja.

Elloksella on todella kiva ja edullinen valikoima lasten talvivaatteita ja –kenkiä, kannattaa ehdottomasti käydä vielä tutustumassa ja hankkia viimeiset talvivarusteet valmiiksi! Tai jo peräti suoraan käyttöön, sen verran kovasti tuolla sai jo skrapata aamulla autoa, ja kun pakettikin tulee nopeasti ja luotettavasti perille.

Talvi tulee, oletko valmis?

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Moi Oletko kiireen keskellä ehtinyt suorittaa Reiman lahjakorttiarvonnan?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä