IHONHOITOVINKKEJÄ JA IHANA ARVONTA

[mittaustagi]

Tänään luvassa on ihonhoitovinkkejä koko perheelle ihan vaan perusvoiteisiin liittyen! Olen käyttänyt perusvoiteita monipuolisesti itsekin lapsesta asti, ja nyt päästiin lasten kanssa hassuttelemaan kosteuttavissa meiningeissä useamman eri voiteen kanssa, sillä olen mukana Orionin kaupallisessa yhteistyössä.

Orion on suomalainen lääkkeiden ja diagnostisten testion keittäjä – hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orionin tuotteita löytää apteekeista, ja etenkin Orionin perusvoiteet ovat jo minun lapsuudenkodistani tuttu näky. Ehkä tunnetuin on Aqualan L, monipuolinen perusvoide koko perheelle ja ihanteellinen apu herkälle iholle. Orionin valikoimasta löytyy myös Ceralan, joka on kosmeettisesti miellyttävä hoitovoide vaativalle iholle. Ceralan jättää iholle ihanan mattapinnan ja kosteuttava vaikutus pysyy pitkään. Orionin Carbalan -voide sopii normaalille, kuivalle ja atooppiselle iholle, ja todella sitoo kosteuden ihoon, etenkin jos sen levittää heti kostealle iholle. Bellavita päivä- ja yövoiteet sisältävät  A-vitamiinia, joka on ihon tärkein vitamiini, joka osallistuu ihosolujen normaalien toimintojen säätelyyn. A-vitamiinin puute voi aiheuttaa ihon kuivumista, haurastumista ja ennenaikaista vanhenemista. Bellavita -voiteet hidastavat tutkitusti ihon ikääntymistä: A-vitamiini mm. stimuloi kollageeni- ja hyaluronihapon muodostumista ihossa sekä vilkastuttaa elastiinituotantoa. Se auttaa silottamaan ryppyjä ja juonteita sekä vaikuttaa UV-säteilyn aiheuttamiin valovaurioihin häivyttäen iholäiskiä. A-vitamiini myös säätelee solujen kasvua ja erilaistumista sekä tukee iho-ongelmien hoidossa.

Näiden laadukkaiden ja monelle eri iholle sopivien voiteiden kanssa ollaan nyt tosiaan lotrattu entistäkin enemmän ja seuraavaksi saattekin kuulla niitä meidän kosteusvoidevinkkejä.

Käytä kosteusvoidetta meikinpuhdistusaineena. Muistan kun yläasteikäisenä oltiin kavereiden kanssa yökyläilemässä yhden kaverin mökillä, eikä mulla ollut mukana meikinpuhdistusainetta, eikä mökillä ollut juoksevaa vettä. Mulla oli kuitenkin rasvapurkki ja vanulappuja, joten laitoin vanulapulle kosteusvoidetta ja aloin puhdistaa meikkejä. Yllättäen meikit lähtivätkin helpommin kuin koskaan ja iholle jäi ihana kosteutettu fiilis! Jäin heti tähän tapaan koukkuun ja aloin joka ilta putsata kasvoni kosteusvoiteella. Etenkin Aqualan L on tähän täydellinen.

Käytä kosteusvoidetta myös suihkusaippuana. Mulla on suihkun jälkeen yleensä tosi laiska olo, enkä millään jaksaisi enää rasvata ihoa. Pieni kosteutus ei kuitenkaan usein olisi pahitteeksi! Mulla olikin nuorena aina tapana käyttää Aqualan L -voidetta suihkussa, kun äitini vinkkasi meille tästä käyttötavasta.

Tee perusvoiteesta kuorinta. Sekoita perusvoidetta ja vaikka ihan vaan sokeria, niin saat suihkussa käytettäväksi kosteuttavan ja hellän, mutta tehokkaan kuorinnan!

Kevennä meikkivoidetta kosteusvoiteella. Tämänkin vinkin keksin jo nuorena, taisi olla yläastetta. Mua on aina jotenkin ahdistanut meikkivoiteiden tunkkaisuus, kun kaipasin jotain raikkaampaa, ja elettiin aikaa ennen kaikenmaailman BB- ja CC -voiteita. Eräänä aamuna meikkivoidetta laittaessani mietin, miten siitä saisi vähän kevyempää, ja sekoitin kämmenselällä yhteen meikkivoidetta ja kosteusvoidetta. Lopputuloksesta tuli ihan huippu! Ja käytän tätä tapaa edelleen aina silloin harvoin, kun käytän enää meikkivoidetta. Tämä vinkki sopii myös hyvin, jos meikkivoide on vähän liian tummaa. Kosteusvoide antaa kevyemmän fiiliksen lisäksi myös vaaleamman sävyn. Mattapintainen Ceralan sopii tähän todella hyvin.

Rasvaa myös ripset. Iltaisin ihoa kosteuttaessasi kannattaa kosteuttaa myös ripset. Ripset rasvaamalla ne saavat kaipaamaansa kosteutta ja sinä saat tuuheammat ripset. Perusvoiteesta on moneksi.

Tee perusvoiteesta itsellesi hiusten tehohoito. Hiero Aqualan L -perusvoidetta hiuksiin ja päänahkaan. Anna vaikuttaa hiusnaamion tapaan ja huuhtele pois. Et kadu kokeilemista!

Jos voidevinkit kiinnostavat, niin kannattaa kurkata tätä Orionin hauskaa voidevinkkiopasta! Orionilla on myös nyt hyvä kampanja käynnissä, jolloin saat marraskuun ajan -15% Ceralanista ja Carbalanista ja joulukuussa Aqualan L:stä ja Bellavitasta.

Tahtoisitko sinäkin voittaa ihanan Orionin tuotepaketin? Kommentoi tähän postaukseen ja kerro oma voidevinkkisi niin olet mukana arvonnassa! Osallistumisaikaa on 27.11. asti ja arvonnan säännöt löytyvät täältä.

Kommentit

154 kommenttia
Avatar

Hellävaraisen kuorintavoiteen saa aikaan, kun sekoittaa perusvoidetta ja sokeria/kahvinpuruja !

Avatar

Itse käytän myös Aqualan L voidetta meikinpuhdistuksessa, todella toimii ja jättää ihanan tunteen iholle! 🙂

Avatar

Kun työskentelin ravintola-alalla sain pahaa ihottumaa käsiin, pelastus oli silloin käsienpesu Aqualan L rasvalla. Edelleen käytössä varsinkin talvisin kun iho kuivuu herkemmin.

Avatar

Omat voidevinkkini ovat vähissä, joten oli mielenkiintoista saada ideoita! Vinkkinä sanoisin juuri tuon kasvonaamion/käsikuorinnan tekemisen voiteesta ja jostain karkeasta.

Avatar

Saunan tai suihkun jälkeen jalkapohjiin kunnon kasa rasvaa ja villasukat jalkaan, tulee pehmeät jalat

Avatar

Tahtoisin voittaa ihanan Orionin voidepaketin! Käytän kosteusvoidetta meikinpuhdistusaineena. Toimii. Ja kevennän/ohennan meikkivoidetta kosteusvoiteella. Näitä vinkkejä oli esillä tässäkin postauksessa.

Avatar

Tää ois mulle niin hyvä! Oon tosi huono rasvaileen ihoa vaikka se kuivuuki varsinki talvella. Käytän aina vaan nivean perusrasvaa joten tää tuotepaketti tulis tarpeeseen! 🙂

Avatar

Aamuin illoin rasvaaminen on minun vinkkini 🙂

Avatar

Meikit lähtee hyvin perusravalla ja jättää samalla suojaavan kerroksen yöksi.

Avatar

Heippa! Jos on ongelmia kuivien kantapäiden kanssa, niin yöksi rasvaa ja sukat päälle, aamulla on varmasti ihanan pehmeät kantapäät. Tätä käytän ite lähes joka yö!

Avatar

Minun voidevinkkini on naaman pesu Aqualan perusrasvalla; matkalle mukaan lähtee vain yksi putilo kun rasvauskin onnistuu samalla 🙂

Avatar

Mitään ns voidevinkkiä ei ole itsellä. Aina vaan perusvoidetta ollaan käytetty lapsiperheessä. Mutta ehdottomasti menee nämä testaukseen koska ihon kanssa niin paljon ongelmaa.

Avatar

Pitkänä perusvoiteiden käyttäjänä myös tuo meikinpoisto on oma suosikkini! Lisäksi hankalimpina aikoina just suihkussa saippuana. Myös e-pillereiden pitkäaikaisena käyttäjänä kärsin välillä kuivista limakalvoista, joten käytän suihkussa aqualan L:lää myös niille 😉 Vaikka saippuioden käyttö onkin alapään alueelle kielletty, vesikin kuivattaa, jolloin voiteesta on iso apu!

Avatar

Voidevinkkini on pakata matkalle mukaan yksi tuubi perusvoidetta. Tällä saat juurikin otettua meikit pois,kosteutettua koko vartalon sekä kasvot ja pestyä itsesi suihkussa.et siis tarvitse miljoonaa kosmetiikkatuotetta mukaan. Sama tuote sopii myös puolison ja lasten iholle.

Avatar

Ainoa vinkkini atoopikkona ja atoopikon äitinä on, että rasvaa ihoa tunnollisesti!

Välillä ei jaksaisi, välillä ei huvittaisi, välillä rasva on loppunut eikä uutta rasvaa ole kotona…

Mutta kun jaksaa, viitsii ja pitää rasvaa aina kotona, säästyy monelta. Atooppinen iho tarvitsee tunnollisilla rasvailua perusvoiteilla ja lotioneilla. Tarvittaessa voi joutua turvautumaan vahvempiinkin voiteisiin esimerkiksi kortisonivoiteisiin, mutta mitä paremmin rasvailee päivittäin muilla rasvoilla, sitä vähemmän tarvitsee niillä vahvoilla läträtä. Atooppinen iho on myös arempi pöpöille ja parantuu heikommin, joten kun ihon pitää rasvoilla kunnossa, säästyy todellakin monelta.

Avatar

Itse suosin myös ihan perusvoiteita, koska niistä on moneksi ja hintakaan ei ole paha. Oma vinkkini näin puolivuotiaan lapsen äitinä on, että laittaa perusvoidetta lapsen kylpyveden sekaan! 🙂

Avatar

Itse käytän perusvoidetta edellä mainittujen lisäksi myös ihokarvojen ajelussa, toimii erittäin hyvin!

Avatar

Ceralan on aivan loistava tuote! Se on ratkaissut mun (melko vakavat) iho-ongelmat lähes täysin, ja kuten sinäkin kirjoitit, se on kosmeettisesti todella miellyttävä. Imeytyy superäkkiä, jättää iholle miellyttävän pinnan, ja mikä parasta, se ei ala tuoksumaan esim. yövaatteissa tai lakanoissa tunkkaiselle, niin kuin monet hajustamattomat perusvoiteet alkavat jo parissa päivässä. Olen usein miettinyt, laittaisinko sitä ihan kasvoillekin, varsinkin jos naamarasva on alkanut olla lopuillaan. Olen jotenkin karastanut ideaa laittaa koko vartalon voidetta kasvoille, mutta miksipä ei? Uskaltaudun nyt sun vinkin jälkeen kokeilemaan 🙂

Mun oma voidevinkki liittyy helppokäyttöisyyteen: mulla on aina eteisen lipaston päällä Ceralan tai joku muu iso perusvoidepumppupullo, jota käytän käsirasvana. Laadukkaat perusvoiteet imeytyvät nopeasti, pumppupullosta on helppo ottaa tarvittava määrä, ja tällä tavoin mä myös muistan rasvata kädet aina ennen kotoa lähtemistä. Talvi-ilma kuivattaa ihoa, ja ainakin mun käsiä erityisesti, joten rasvaamisen muistaminen on ensiarvoisen tärkeää 🙂

Avatar

Kaikki vinkit mitä itsellekin tuli mieleen löytyy jo postauksesta! Tulis niin käyttöön kun muutenkin osa jo tuttuja ja paljon käytettyjä tuotteita meidän atoopikko perheessä 🙂

Avatar

Käytän säännöllisesti atooppisena perusvoiteita. Tullut hyödynnettyä monen sinunkin vinkkisi mukaan, vaikka ulihan tuossa uusiakin kokeiltavaksi, rispien rasvaus ja kuorinta 🙂 Mä kun välillä käytän itseruskettavaa voidetta kasvoilleni, sillä olen todella kalpeaihoinen luonnostaan, niin laimennan sitä vielä aina sekoittamalla perusvoidetta joukkoon, niin ei tule liian ruskeaa tai kellertävää lopputulosta 🙂

Avatar

Mun tärkein niksi on, että muistaa kosteuttaa joka päivä!

Avatar

Itse myös sekoitan aina meikkivoidetta ja kosteusvoidetta, näin iho on paljon raikkaamman näköinen.

Avatar

Olen jo kauan käyttänyt Aqualan L voidetta kosteus- ja puhdistusvoiteena.Hyvää on.

Avatar

Bepanthen on tehokas voide moneen ongelmaan. Itse käytän sitä mm. rohtuneisiin huuliin, toimii paljon paremmin kuin mikään huulirasva. Aivan ehdoton myös tuoreen tatuoinnin hoitamiseen.

Avatar

Kelpaisi! Mun vinkki on käyttää aqualan l ihan huulirasvana! Toimii hyvin myös siinä 🙂

Avatar

Käytän puuvillahanskoja, kun oon rasvannu kädet, niin rasva imeytyy paremmin eikä sotke joka paikkaa 🙂

Avatar

Ei tule mieleen vinkkiä jota ei olisi jo mainittu, mutta arvontaan osallistuisin silti!

Avatar

Olipa kiinnostava postaus. Avasi silmiä että voiteita voi käyttää paljon monipuolisemmin kuin olen tottunut! Oma vinkki on vaan rasvata talvella ihoa usein! Ja yöksi käsiin puuvillahanskat, kun ensin on rasvattu kunnolla.

Avatar

Mukana! Päänahkaan olen laittanut rasvaa ja hoitanut hyvin koko pään 😀 Itselläni taipumusta kuivaan ihoon.

Avatar

Oi, olispa kiva saada tämmönen paketti! Ite käytän Aqualan L -rasvaa kasvojen puhdistukseen, on kyllä monikäyttöinen rasva. Taaperon kuivat ihokohdat rasvataan juurikin tällä samaisella rasvalla.

Avatar

Minäkin olen käyttänyt perusvoidetta meikkivoiteen seassa kun käytän meikkivoidetta niin harvoin, että pelkästään se on ihan liikaa

Avatar

Saunan jälkeen rasvaan heti ihon, kuvittelen voiteen silloin imeytyvän paremmin.
Kun kädet on oikein kuivat, rasvaan reilusti illalla ja menen puuvillahanskat käsissä nukkumaan.

Avatar

Mä pesen naamani aina agualan L:llä, on sitten meikkiä tai ei niin pesee ja kosteuttaa samalla

Avatar

Voi mä olen niin kuiva etten tiedä mitä keksisin..rasvaan minkä jaksan…

Avatar

Pojalla atooppista ihottumaan ja juuri tänään näistä rasvauksista juteltiin kouluterveydenhoitajan vastaanotolla. Suositellaan suihkun/kylvyn jälkeen heti rasvausta eikä kuivata ihoa pyyheliinalla ensin. Voide sitoo kosteutta paremmin ja tehoaa paremmin.

Avatar

Pesen hiukseni usein perusvoiteella shampoon tapaan. Toimii!

Avatar

Varsinkin atoopikon kannattaisi rasvata pari tuntia ennen suihkua ja taas suihkun jälkeen, näin iho saa tehohoidon

Avatar

Moikka!
Mun voidevinkki on auttanut omaa miestäni ja muitakin tuttuja miehiä kun touhavat kaikenlaisissa auton korjaus ja muissa hommissa jossa kädet likaantuvat helposti esimerkiksi autonöljyyn tai muuhun vastaavaan likaan mikä ei irtoa pelkällä saippuapesulla niin olen vinkannut että rasvaavat ensin kätensä ja sitten vasta pesevät kätensä ja lika/öljy lähtee pois paremmin!

Avatar

Mun vinkki lasten ihonhoitoon liittyen: ennen kuin nielee lääkärin diagnoosin lapsen ihottumasta ja rasvailee kortisonilla, kannattaa vaatia allergiatestit. Meillä vältyttiin kortisonin käytöltä kun selvisi allergiat ja jätettiin ihottumaa aiheuttavat aineet ruokavaliosta, ilman testejä olisi ollut aika hakuammuntaa mikä sopii ja mikä ei ja lista sopimattomista aineista aiheutti pituudellaan alkuun järkytyksen.

Ihania tuotteita arvonnassa ja hyviä vinkkejä postauksessa, tarpeeseen tulis voitto! 🙂

Avatar

Säännöllinen rasvaus on parhain keino pitää iho kunnossa 🙂

Avatar

Kookosöljy on hyvä kosteuttaja niin iholle kuin hiuksillekin!

Avatar

Atoopikko rasvaa aamuin illoin! 🙂 Tämä tuotepaketti sopisi minulle siis ihanasti ja säästäisi normaalisti rasvoihin menevän rahan johonkin muuhun hemmotteluun.

Avatar

näitä olis oikeasti enemmän kuin ihana saada kokeiluun!

Avatar

Käytän toisinaan Aqualan L voidetta hiustenpesuun. Varsinkin talvisin, jolloin päänahka kuivuu herkemmin. Lopputulos oli yllättävän hyvä 🙂

Avatar

Rasvaan aamuin illoin ihoni. Ja perusvoidetta olen käyttänyt meikinpoistoonkin.

Avatar

Iltaisin ennen nukkumaanmenoa hyvä rasvaus, sillä pääsee jo pitkälle 🙂

Avatar

Joka iltainen rasvaus 🙂

Avatar

Minun vinkki on vaan rasvata ihoa talvella kaksi kertaa päivässä. 🙂

Avatar

Itsekin käytän perusvoidetta kasvojen puhdistamiseen! 🙂

Avatar

Minä sekoitan perusvoiteeseen pari tippaa öljyä. Tekee hyvää iholle varsinkin näin talvella.

Avatar

Perusvoidetta voi käyttää niin moneen, oma suosikki on huulirasvana tai suihkuvoiteena. Tulis kyllä tarpeeseen voidepurkit varsinkin näin talvella!

Avatar

Mun vinkkini on tuo jo postauksessakin mainittu: perusvoide meikinpoistoon, kyllä toimii!

Avatar

Meillä lapsilla on välillä tosi kuivat posket ja kun kasvot ovat likaiset pyyhkäisen kasvot perusvoiteella ja vanulapuilla 🙂 ennen käytettii tähän kosteuspyyhkeitä mutta niistä jäi aina posket punaisiksi ja ärtyneen oloisiksi. Aqualan l on paras siihen hommaan 🙂 tuon saman meikkivoide/perusvoide blendauksen keksin myös itsekin lukio aikoina nuorena, halusin kuivalle atooppiselle iholle ”kosteuttavamman” meikkivoiteen 😀 ja hyvin toimi!

Avatar

Suihkun jälkeen perusvoiteella rasvaus koko vartalolle. Kasvojen rasvaus aina pesun jälkeen. Auttaa pitämään kutinat aisoissa ja kuivan ihon parempana. Jalkojen kovettumiin en ole löytänyt vielä hyvää voidetta.

Avatar

Mun neuvo on rasvata iho heti suihkun jälkeen kun iho on vielä vähän kostea, imeytyy näin paremmin. Itsellä on kuiva iho ja perusvoiteet on tulleet tutuksi joka vuosi syys-huhtikuu.

Avatar

Tää olikin oikea idearäjähdys! en oo tajunnu tota meikinpoisto-vinkkiä. Itsellä ajoittain erittäin kuivat kasvot, sekä päänahka. Ja juurikin päänahkaan kosteusvoidetta yöksi ja aamulla suihkuun on auttanut minulla

Avatar

Oma vinkkini on rasvata talvella ihoa säännöllisesti, silloinkin kun ei tunnu kuivalta 🙂

Avatar

Ainoa vinkki, mistä voisi ehkä olla jollekin toiselle hyötyä liittyy silmän ympärysvoiteeseen.

Olen aina kärsinyt kuivista ja haavautuvista silmäluomista, ja kokeillut ehkä kymmentä eri voidetta niihin. Vasta vuosi sitten eräs kosmetologi huomasi neuvoa, että sitä todella ei saa laittaa itse silmäluomeen vaan sen YMPÄRILLE.:D sen jälkeen luomet ovat pysyneet huomattavasti parempina…

Avatar

Itse omaan atooppisenihon ja lapsesta saakka olen käyttänyt Aqualan L voiteita! Ovat ihan huippuja! Vinkkinä mulla kans minkä jo mainitsit että päänahka kuivuu herkästi talvella, niin voidetta päänahkaan ja anna vaikuttaa ja huuhtele pois! 🙂

Avatar

Suosikkini on Ceralan plus. Sillä rasvailen itseni päästä varpaisiin. Aqualan L om hyvä meikin poistamiseen.

Avatar

Käytän Aqualan Duo’ta kasvovoiteena, koska se kosteuttaa tehokkaasti.

Avatar

Meillä käytetään paljon Orionin voiteita. Itse käytän meikinpuhdistukseen Aqualan L-voidetta, ja sillä on joskus myös puhdisteltu lapsen naamasta kuulakärkikynän jälkiä! Toimii. Kuopus on atoopikko ja siihen pelastuksen on tuonut Carbalan. Teen hoitotyötä ja Aqualan Oil sopii todella hyvin kuivan suun kostuttamiseen potilailla, jotka eivät saa tai pysty juomaan. Kannattaa muistaa näin talven tullen, että rasvaa ei kannata laittaa kasvoihin jos olette menossa ulos pakkasella, koska se jäädyttää enemmän. Parempi rasvata illalla ennen nukkumaan käyntiä pesun tai saunomisen jälkeen.

Avatar

Suihkun jälkeen kun muistaa rasvata niin sillä pääsee jo pitkälle.

Avatar

Kiva postaus ja hyviä vinkkejä! Kosteusvoidetta voi sipaista vähän myös kuiviin huuliin 🙂

Avatar

Käytän kanssa Agualan L voidetta meikinpoiston. 🙂

Avatar

Olipa hauska vinkki tuo hiusten tehohoito, eipä ole tullut mieleen, mutta ihan järkeenkäypä. Kyllä Orionin paketti olisi ihan tervetullut!

Avatar

Rasvaus suihkun jälkeen ja joskus olen käyttänyt rasvaa myös suihkussa.

Avatar

Atoopikkona mun vinkki on että säännöllinen rasvaus todella kannattaa vaikka joskus laiskottaakin.

Avatar

Kunnon rasvaus aina suihkun jälkeen tai suihkussa. Meikinpoistoon en olekkaan kokeillut vielä

Avatar

Rasvaan ihon suihkun jälkeen ennen kuin se on ihan kuivunut, niin tuntuu että rasva imeytyy paremmin.

Avatar

Rasvaus kasvoihin aamuin illoin, sillä pääsee jo pitkälle. Ollut tapana jo teinistä asti, enkä aio myös luopua. 🙂

Avatar

Haluaisin <3. Nämä rasvat on ihan huippuja jos tarvitsee käyttää paljon kumihanskoja. Lisäksi kun tulee pakkanen ja kädet ym kuivuvat lisää. Myös silmämeikin puhdistukseen!

Avatar

Itse levitän rasvan heti suihkun jälkeen kostealle iholle, jolloin rasva levittyy kevyesti ja tasaisesti 🙂

Avatar

Itse myös puhdistan meikit aqualan L:llä. Ensimmäinen kerta oli kun olin nuutittamassa ja silloin äitini neuvoi, että pese naama kyseisellä rasvalla 🙂

Avatar

Silloin, kun kädet ovat niin kuivat, että ova ihan rakoilla ja haavoilla, pesen käsiä perusvoiteella. Esim. Ceralania, carbalania ja aqualan l meillä käytetään.

Avatar

Kuiville käsille yöksi rasvaa ja hanskat käteen!

Avatar

Orionin voiteista Aqualan L on suosikkini. Taitaa ihastus perityä äidiltä tyttärelle… Itsellä ei oikein ole mitään vinkkejä, kun kumminkin olen aika huono käyttämään voiteita. Olen kyllä ennenkin kuullut, että meikkivoidetta voi ”jatkaa” kosteusvoiteella, täytyy kokeilla!

Avatar

Mä ostan aina apteekista aqualan L siinä pienessä tuubissa, se on täydellinen matkakoko!
Arvontaonnea kaikille 🙂

Avatar

Rasvaa ja puuvillahanskat yöksi käteen

Avatar

Agualan L on mahtava tuote! Kärsin atopian takia rutikuivasta ihosta ja lisäksi minulla on hajuste yliherkkyyttä, joten agualanin tuotteet sopivat minulle täydellisesti.

Avatar

Juurikin tuo meikkivoiteen ohentaminen perusvoiteella on itselläni satunnaisesti käytössä. Näin talven tullen tuotepaketille olisi kyllä käyttöä!

Avatar

Laadukkaat rasvat ovat perusta 🙂

Avatar

Ihon kosteutus jokaisen pesun jälkeen. 🙂

Avatar

Käytän myös hiustenpesuun sekä ihon kosteutukseen aamuin illoin aqualania ja ceralania. Homeelle ja kemikaaleille yliherkkinä iho vaatii ihan eri lailla kosteutusta kuin ennen ja erityisesti ceralan on yksi harvoista perusvoiteista mikä pitää ihoni hyvässä kunnossa ja vähemmän kutiavana!

Perusvoide sekoitettuna esim. Arganöljyyn on ainakin mun kuivan ihon pelastus, suosittelen!

Avatar

Eipä oo mitään uutta vinkkiä, vaan tuo sama kuin monella muulla eli meikinpoisto Aqualan L perusvoiteella.

Avatar

Kun rasvaa ihon suihkun jälkeen, kannattaa ihon olla vielä pikkuisen kostea sillä silloin rasva imeytyy paremmin sekö myös vaikuttaa paremmin 🙂

Avatar

Hyviä vinkkejä. Aqualan L on tosi monikäyttöinen ja sopii koko perheelle. Säännöllinen käyttö auttaa pitämään ihon kunnossa.

Avatar

Perusvoide sopii myös vauvan pyllyn pesuun paremmin kuin mikään pesuaine!

Avatar

Kyllä tahtoisin (: Oma vinkkini on myös toi meikkien pesu Aqualan L:llä sekä perusvoiteen käyttö hiusnaamiona. Itse kärsin talvisin kuivasta päänahasta ja tuosta on ollut minulle apua <3

Avatar

Vinkkinä se, että laiskottelu pois, ja rasvat käyttöön varsinkin aina pesun jälkeen. Oma olo on kaikin puolin mukavampi silloin, kun iho ei rapise kuivuuttaan. Mukana arvonnassa 🙂

Avatar

Atoopikolle tuossa oli monta tuttua vinkkiä. Talvella varsinkin perusvoiteen käyttö suihkusaippuana ja meilinpoistossa ovat olleet lyömättömiä konsteja ja tuoneet helpotusta omaan arkeen.

Avatar

Aqualan L on meikinpoistossa ykkönen 🙂

Avatar

Talvisin käteni kuivuvat aivan korpuiksi. Sen lisäksi että pesen käteni perusvoiteella, aina iltaisin ennen nukkumaanmenoa levitän käsiini samaa voidetta paksun kerroksen ja laitan sormikkaat käteen. Ei ole enään aamulla kuivat kädet 😀

Avatar

Ooii tää paketti tulis kyllä tarpeeseen nyt talvella!

Avatar

Mukana arvonnassa! Oma vinkkini on rasvata aamuin ja illoin koko vartalo, varsinkin näin raskausaikana 🙂

Avatar

Todella avaava postaus! Tekee mieli juosta hakemaan tuollainen Aqualan perusvoide kun se on pitkään ollut loppu ja sai näin paljon sille käyttövinkkejä! 😀 olen käyttänyt perusvoidetta sheivatessa sekä hiuksia värjätessä rajannut kasvot ettei hiusväri imeydy kasvojen ja korvien ihoon. Ennen kuin juoksen hakemaan voidetta kokeilen arpaonnea!

Avatar

Rasvaa yöksi käsiin niin saa rauhassa imeytyä

Avatar

Kookosöljyllä olen tähän mennessä rasvannut kuivan ihon. Näitä olisi kuitenkin vaihteluksi kiva testata.

Avatar

Atoopikkona käytössä on rasva meikinpuhdistuksessa ja myös sokeri+rasva etenkin kasvojen kuorinnassa, koska ainainen rasvan läträäminen vaatii myös kuorintaa.

Avatar

Omaan atooppiseen ihoon ja ihokeliakiaan olen käyttänyt Aqualan L ja se on ihan parasta! Rasva toimii niin moneen käyttötarkoitukseen ja on siitä ihan luotto tuote! Toimii erinomaisesti hiusmaskina 🙂

Avatar

Parasta on heti suihkun jälkeen levittää kosteusvoide! Leviää paljon kevyemmin kuin kuivana ja imeytyy paremmin hiukan kosteaan ihoon 🙂

Avatar

Suihkun jälkeinen rasvaus on tärkeää 🙂

Avatar

Kuivaihoisena rasvaus on tärkeää, hoitajana kädetkin kuivuvat herkästi.

Avatar

Oikein kuivien kantapäiden ja kovettumien poistoon paras keino on rasvata jalat reilusti perusvoiteella, laittaa jalkoihin elmukelmua ja sukat yöksi. Aamulla jalat ovat pehmeät.

Avatar

Minun vinkkini on tehdä kuorinta juurikin perusvoiteesta, kahvinpuruista sekä ripauksesta hunajaa. Tulee ihanan pehmeä iho 🙂

Avatar

Itsekkin olen käyttänyt joskus perusvoiteita hiuksiin ja toimii!

Avatar

Itsekin olen joskus kokeillut meikin puhdistamista kosteusvoiteella. Toimi.

Avatar

Säännöllinen rasvaus joka päivä, erityisesti uinnin jälkeen.

Avatar

Hyviä vinkkejä. Täytyy kokeilla.

Avatar

Käytän rasvaa sekä meikinpuhdistukseen että kosteutukseen. Toimii molemmissa todella hyvin 🙂

Avatar

Laitan aina yöksi rasvaa käsiin ja puuvillakäsineet käteen.

Avatar

Etenkin tähän vuoden aikaan olen kokenut hyväksy keinoksi laittaa käsiin ja jalkoihin yöksi kunnon kerroksen rasvaa niin saa rauhassa vaikuttaa! Jalkoihin villasukat niin, johan toimii 🙂

Avatar

ihon rasvaaminen esim. suihkun jäljeltä vielä hieman kosteana 🙂

Avatar

Näistä kaikista rasvoista suosikkini on Carbalan. Se on ihanan runsasta, eikä mitään ohutta litkua. Monet varsinkin kaupassa myytävät rasvat on aina tosi ohuita ja saa ihoni kutisemaan. Mulla on tosi herkkä atooppinen iho ja rasvailtua tulee useasti päivässä. Yksi rasvatuubi ei kestä tässä taloudessa siis viikkoa kauempaa. 🙂
Oma rasvausvinkkini on se, että pesee ihonsa ihoa kuivattavan suihkusaippuan sijaan rasvalla! Silloin harvoin kun pesen ihon ilman rasvaa, pesen sen pelkällä vedellä tai erittäin miedolla ja hoitavalla suihkusaippualla. Näin iho pysyy hyvässä kunnossa pitkään. Talvella mun iho menee aina entistä huonompaan kuntoon. Toinen tosi hyvä vinkki on se, että jos sun huulet kuivaa helposti ja niihin ei auta huulirasva, niin paksua tavallista rasvaa vaan paksu kerros ja avot! Hetken päästä huulet ovat kuin uudet! Rasva saa ihmeitä aikaan. 😉

Avatar

Ihan peruskosteutukseen suosittelen näitä voiteita! Mukana arvonnassa, sillä tulis niin tarpeeseen.

Avatar

Ihoöljy sekoitettuna perusrasvaan on parasta!

Avatar

Suihkun jälkeen aina pakko rasvata, muuten iho on ihan korppuna. Jalkoja ja käsiä minun pitää rasvata aamuin illoin näin talvisaikaan.
klaara49@luukku.com

Avatar

Kuivanahkaistdn sukuun kuuluvana minä ja lapset taistelemme rämän asian kanssa-varsinkin talvet.
Päänahan rasvaus oli hyvä pointti!

Avatar

Atoopikkona kaikki nuo voiteet on enemmän kuin tuttuja. Etenkin Aqualan L on suosikki, siitä mun iho tykkää monella tapaa. Etenkin talviaikaan ihan ykkösvoide perusrasvana. Viime aikoina oon ihmetelly käsivarsissani olevia ihottumaläiskiä mihin ei meinaa sopia oikein mikään voide, toimivaks todettu tähänmennes vain Aloe Vera.

Avatar

Ceralan on ihan paras perusvoide atooppiselle iholle! Aqualan L:llä voi tehdä myös rasvapesuja esim suihkussa, mikä kosteuttaa ihoa hyvin.

Avatar

Perus suihkun jälkeen rasvaaminen ja jalat vielä just ennen nukkumaan menoa. Silti ei halat pysy pehmeinä vaikka kuinka rasvaisi. Ehkä täytyisi kokeilla jos muut rasvat toimisi paremmin..

Avatar

Olen atoopikko ja ihoni on tänä syksynä ollut todella kuiva, en edes muista, että olisi ennen ollut näin pahasti kuiva, Itsekkin käytän apteekin rasvoja kuten Aqualan L. Oma vinkkini on myöskin ihon rasvaus ainakin kaksi kertaa päivässä ja varsinkin suihkun jälkeen ei kannata skipata tätä vaihetta. Orionin tuotepaketti tulisi kyllä tarpeen!

Avatar

Oma vinkkini on jo muutamaan kertaan sanottu, mutta tärkeintä on rasvata aamuin illoin! 🙂

Avatar

Aqualan L-perusvoidetta olen käyttänyt vartalovoiteena niin kauan kuin muistan. Aqualania ja Hydrania käytän kantapäihin, Aqualan Geliä käsivoiteena.

Avatar

Ehdoton suositus hyvälle kasvovoiteelle on The Bodyshopin hamppurasva 🙂 Aivan älyttömän hyvin kosteuttaa ja pitää toooodella kuivankin ihon päivän aikana kosteana.

Avatar

Nytpä on osuva arvonta tällaiselle korpulle ja korpun lapsille. Eipä mulla juurikaan voidevinkkiä ole, mutta halkeilevat kädet ovat pysyneet parempana, jos pesen ne välillä perusvoiteella rasvauksen lisäksi.

Avatar

Itsekin olen alkanut rasvailemaan päänahkaa, juuri tuolla aqualan l-rasvalla!

Avatar

Hyviä vinkkejä nämä kaikki! Itse teen niin että säilytän yhtä perusrasvatuubia suihkussa, jolloin saan välittömästi suihkun jälkeen rasvattua kuivimmat kohdat ihossa. Tällainen paketti tulisi todella tarpeeseen, varsinkin näin talvisaikaan. Sopivasti alkaa rasvavarastokin kaipaamaan lisäystä. T. 25 vuotta atoopikkona

Avatar

Perusvoidetta ja käytettyjä kahvinpuruja sekaisin, hyvä kuorinta:)

Avatar

Rasvataan kun iho kuivuu, meidän taaperolla on ilmaantunut ihottumaa, ei olla vielä käyty näyttämässä, tämä paketti tulisi tarpeeseen isolle perheellemme.

Avatar

Omega3 auttaa pitämään ihon kunnossa, itse syön paljon lohta.

Avatar

Kookosöljy on myös hyvä kuivalla iholle siveltynä.

Avatar

Täällä on tullut kaikki tietämäni vinkit, kuten meikinpoisto voiteella, käsirasva yöksi ja puuvillahanskat käteen, rasvahoito päänahalle, yms paljon muita. Kuivaihoisena rasvaan aina suihkun jälkeen, ja illallakin ennen nukkumaanmenoa kutiavia kuivia kohtia kropasta.
Aqualan tuotesarjassa on kyllä hyviä voiteita, imeytyy niin hyvin ja kosteuttaa tehokkaasti.

Avatar

Käytän perusvoiteita pesuun

Avatar

Aqualan L ja sokeria; mielettömän hyvä kuorintanaamio hiuspohjalle!

Avatar

Sekoitan toisinaan meikkivoidetta kosteusvoiteeseen.

Avatar

Säännöllinen rasvaus Aqualan L:llä ja iho pysyy hyvänä!

Avatar

Perusvoidetta ja kahvinpuruja on nuoruudesta asti tullut käytettyä kuorintavoiteena. Nyt pienen lapsen äitinä on tyyriit kasvovoiteet vaihtuneet täysin keltaiseen aqualaniin, lapsen ihon kun rasvaa niin samalla laittaa voiteet omaankin naamaan, välillä siihen saa myös pyytämättä apua.

Avatar

Aqualan L meikinpuhdistukseen ja muutenkin käytän sitä esim. meikin alla 🙂
Luottotuotteeni.

Avatar

Joskus olen sekoittanut jotakin ihonhoitoöljyä kosteusvoiteeseen.

Avatar

Meikinpoisto vinkkini olisin jakanut. Iho tykkää ja ilokseni huomasin että moni muu oli samoilla linjoilla

Avatar

Kookosöljy on aivan huippu kosteuttajaksi iholle! Ja kasvojen pesuun tykkään käyttää himalajan suolasaippuaa. 🙂

Avatar

Moi. Aqualan L tulee käytettyä esim. Kuiviin kanta ja kyynärpäihin ja lapsille perusvoiteena.

Avatar

Atoopikkona voiteiden suurkuluttaja. Rasvaus suihkun jälkeen, välillä pesen myös rasvalla itseni. Pakkastalvia vihaan, kaikki kuivuu korpuksi ja rasvaa kuluu..

Avatar

Rasvoja on tullut käytettyä atooppisen ihon vuoksi paljon. Uusia vinkkejä ei taida tulla mutta olen käyttänyt rasvaa suihkusaippuana, naaman pesuun, kuivaan päänahkaan ja meikkivoiteen jatkoksi. Hyviä vinkkejä!

Avatar

Käytän kosteusvoidetta kasvonaamiona. Runsas kerros voidetta kasvoille tasaisesti, odota noin 15-20 min ja lopuksi pyyhi vanulapuilla ylimääräinen rasva pois. Voin sanoa että iho on ihan super kosteutettu ja pehmeä sen jälkeen. Toimii!

Avatar

Aqualan Oil natiseviin saranoihin.

Avatar

Tää ei ole varsinainen voide vinkki, mut kuiva ihoisille suosittelen suihkusaippuaksi luonnonkosmetiikan käsin tehtyä palasaippuaa, ei todellakaan ole yhtään kuivattavaa ainetta mukana, päin vastoin. Toimii päästä varpaisiin eli hiuksiin, kasvoille ja koko vartalolle. Ja käy myös lapsille kun on hellävarainen. Meillä koko perheellä reissussa aina vain yksi palasaippua mukana kun muuta ei tarvitse. Säästää tilaa kassissa ja kylpyhuoneessa. Lisäksi luontoystävällinen. Kosteuttaa, itse entisenä himo rasvaajana voitelen vartalon ihon enää kerran viikossa, talvella välillä useammin.

Avatar

Aqualan plus paras talvella. Kesällä humektan. 🙂

Avatar

Aqualan L on erittäin hyvä meikinpuhdistukseen! 🙂

Avatar

Meikinpoistoon oon kans käyttäny aqualan l:ää 😀

Avatar

Aqualan L on käytössä ja suosikkini.

Avatar

Perusvoide toimii todellakin meikinpoistossa.

Avatar

Pikkutuubi Ceralania aina matkassa mukana!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä