KUULUMISIA

Tänään oli tämän vuoden viimeinen tentti ja kouluvuosi on melkein paketissa! Vielä on jäljellä yksi ryhmätehtävä ja useampi yksilötehtävä, joiden palautus on ensi viikolla, ja sen jälkeen alkaa LOMA. Joululoman aikana aion keskittyä enemmän taas bloggaamiseen, ja paketoida Taideakatemin Yön. Olen tosin jo marraskuussa ehtinyt tehdä aika paljon enemmän töitä kuin aiemmin syksyllä, mutta joulukuussa olisi tarkoitus vielä parantaa, kun saan nämä tehtävät valmiiksi ja voin unohtaa kouluhommat kuukaudeksi. Taideakatemian Yön suhteen täytyy tehdä vielä vähän jälkityötä, mutta onneksi mulla on ihan kivasti aikaa sitten joulukuussa. Jonkin verran olen sopinut siihen myös kuvauksia, mutta yritän pitää sen nyt mahdollisimman vapaana, koska MULLA ON IKÄVÄ BLOGGAAMISTA! 😀

Meillä on lasten kanssa ollut myös aika kiireistä, kun Avalla on heppakerho, ratsastustunnit ja uimakoulu, ja sitten on kaverit ja kaikki. Joululoma tulee todellakin koko perheelle tarpeeseen! Topiaskin saa sentään välipäivät olla lomalla.

Huomenna lähtee käyntiin joulukuu! Niin jännää <3 Ihanaa joulun odotusta kaikille!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä