SEKSIJOULUKALENTERI 5

Tiistaina on hyvä hetki palata lemppareihin. Doggy style toimii aina! Parhaiten se kyllä toimii sängyssä, koska auts polvet, jos yrität kovalla pinnalla. Tyyny polvien alla ei mun mielestä auta tarpeeksi, koska siinä heikentyy tasapaino.

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Mulla on ollu sama ongelma kun nuunalla. Onneks kuitenki löysin selaamalla noista edellinen ja seuraava näppäimistä! ; paras joulukalenteri ikinä 😀

Avatar

En tiedä ootko saanu jo kommenttia, mut Bloglovinissa ja blogissasi on (ainakin minulla) jtn häikkää uusien postausten kanssa. Joulukalenteria ei oo näkynyt sitten viidennen pvn kummassakaan, nyt bloglovinin kautta mennessä uusimpaan postaukseen jonka se vihdoin näytti (joulukuusen koristelu), löysin puuttuvat osat painamalla ’näytä vanhemmat’ linkkiä Jos menen suoraan blogisi etusivulle, näkyy tuoreimpana tämä postaus. En tiedä onko muita postauksia mennyt ohi, mutta harmittaa tämmöinen kun ei pääse lukemaan heti ja välttämättä ollenkaan jos nyt on tullut muita postauksia mitä en saa mtn kautta näkyviin. Oot kumminkin yksi mun lemppareista. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä