MAAILMAN PÖNTÖIN SUPERPÖNTTÖ

Tässä on meidän pikkutonttu nokosilla uudessa lempipaikassaan eilen illalla, ja tänään tämä pikkutonttu on jo 17 viikkoinen! Aika menee niin nopeasti ja tuntuu uskomattomalta, että Volde on ollut meillä jo kymmenen viikkoa, ja toisaalta tuntuu uskomattomalta, että Volde on ollut meillä vasta 10 viikkoa.

Volde on meille niin tärkeä perheenjäsen ja tuntuu kuin hän olisi aina ollut osa perhettä. Tänään kun tulin kotiin Helsingistä (siitä lisää myöhemmin iik!), juoksin parkkipaikalta sisälle, koska odotin niin innoissani koko päivän sitä hetkeä, kun avaan oven ja Volde juoksee vastaan onnellisempana kuin kukaan ihminen on koskaan ollut missään tilanteessa. Se on aina päivän paras hetki! Ja kun sen saa monta kertaa päivässä! Volde ilahtuu aamulla kun nousen sängystä, kun tulen vessasta, kun vien roskat, kun haen lapset, kun tulen suihkusta, aina kun olen ollut edes pari sekuntia poissa. Ja se on niin täydellistä. Mutta tänään, kun kotiin tullessani avasin oven, kukaan ei tullutkaan vastaan. Vastassa oli pelkkä hiljaisuus, eikä edes Volden nimeä huutaessani kuulunut tassujen sutimista vastaukseksi. Sydän hyppäsi kurkkuun ja ehdin jo panikoida, kunnes tajusin, että meidän isä on varmaan hakenut Volden samalla, kun haki lapset päiväkodista. Ja siellähän se oli, kun soitin iskälle! Oltiin eilen puhuttu tästä, mutta minä käsitin, että iskä ei hae Voldea, mutta hän olikin hakenut. Ehdin kyllä pelästyä hirveästi, ja puheluun vastausta odotellessani kävin läpi kaikki nurkat ja sängynaluset, koska pelkäsin, että jos Voldelle onkin sattunut jotain.

Voldella on nyt kaikki rokotukset kunnossa ja viime viikolla heti rokotusten perään raasu joutui nukutettavaksi, kun häneltä katkesi hammas ja se piti poistaa. Hän on onneksi toipunut hienosti ja on muuten ihan terve ja täydellinen!

Voldella on nyt alkanut se vähän ärsyttävä vaihe, kun kaikki mahdollinen pitää pureskella ja tähän mennessä hän on tuhonnut jouluvalot, maton, kameralaukun, kengännauhoja ja pari joululahjaa, mutta ei se mitään 😀 Yritetään kovasti päästä eroon siitä, mutta kun kaikki on niin kiinnostavaa! Hän on niin utelias pieni pentu, eikä hänelle osaa olla vihainen.

Volde on kyllä edelleen ihan hirveän itsepäinen ja ollaan nyt mietitty menevämme johonkin kurssille, koska halutaan hänestä tottelevainen ja hyvin koulutettu, eikä ulkopuolinen apu meidän koulutustaitoihin olisi pahitteeksi. Tämä on vaan niin pönttö koira. Niin ihanan täydellisen pönttö. Ja rakastetaan häntä niin paljon.

Paljon onnea meidän 17 -viikkoiselle Voldelle, joka torstaina täyttää 4 kuukautta!

Ps. Volden instatili @voldemortdrogon

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Pakko kysyä, kumpi Volde on? Tyttö vai poika?

Avatar

Täällä yks n. 8vko mäyräkoira ja KAIKKEA pitää purra ja koko ajan sähköjohdot, nilkat/kädet sekä joulukuusi kuuluu ehdottomiin suosikkeihin. Mut ehkä tosta vielä kelpo koiran saa koulutettua 😀

Avatar

Onpa toinen söpö <3
Koulutukseen avuksi vinkkaisin sellasta kirjaa kun Pennun kasvatus - Tuire Kaimio. Oma karvanaama hiffas aikanaan tuon kirjan ohjeilla kaikki käskyt ja temput ihan supernopeasti!

Avatar

Kyllä, tuire kaimiolle iso peukku ja suositus! Käyttää positiivisia menetelmiä eikä mitään vanhanaikaista rangaistuspaskaa, ja kirja on kirjoitettu ihanan rautalangasta vääntämällä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä