SEKSIJOULUKALENTERI 11

Seksissä ja seksuaalisuudessa on kyse niin paljon muustakin kuin vain yhdynnästä! Yksi iso osa seksuaalisuutta voi olla erilaiset virikkeet, kuten vaikka lukeminen. Mulla on nykyään surullisen vähän aikaa lukea, mutta aina kesäisin mä luen niin paljon kuin vain millään ehdin siinä uima-altaan reunalla. Ja tietty matkoilla, aina sillä vuotuisella lomareissulla oon lukenut sen viikon aikana kirjoja koko vuoden edestä, mutta tänä vuonna jäi reissu väliin, kun säästetään häihin.

Seksuaalisuutta herätteleviä kirjoja löytyy laidasta laitaan. Voit kokeilla herkkää romantiikkaa, tai raffeja sitomisleikkejä. Hömppä on ihan parasta, ja jos siinä vielä alkaa vähän vatsanpohja kutkutella samalla niin täydellinen paketti on valmis. Jos Fifty Shades of Grey ei ole iskenyt, maailmasta löytyy paljon aivan erilaisia romanttisia ja eroottisia kirjoja!

Bonusvinkki: E-kirjaa voit lukea helposti aina, kun tulee muutama vapaa minuutti, eikä kukaan näe kansista, mitä luet.

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä