VÄLIPALASTA VOIMAA LAPSEN ARKEEN

[mittaustagi]

Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Muutin kanssa.

Meidän lastenhuoneessa asustaa kaksi aktiivista, leikkisää ja luovaa lasta. Näiden kahden leikkejä on aina niin hauska seurata, tai edes kuunnella. Nykyään, kun meillä asuu utelias koiranpentu, joka tykkää jostain syystä tehdä tarpeensa lastenhuoneeseen aina oven unohtuessa auki, lapset pitävät leikkiessään oven aina kiinni. Ovi suljettunakin kaikki meteli kulkeutuu kuitenkin melko hyvin muualle asuntoon, sillä meidän lapset ovat innostuessaan erittäin kovaäänisiä. Meillä itseasiassa aika harvoin päästään seuraamaan mitään hiljaisia leikkejä, sillä lapset ehdottomasti nauttivat enemmän kovasta vauhdista, ja metelöivät sen mukaisesti.

Aktiivisten leikkien tueksi meille on hankittu energian purkamiseen sopivia välineitä ja ne todellakin ovat käytössä. Puolapuut, voimistelurenkaat, voimistelupatjat, boblesit, keppihevoset, roolivaatteet ja monet muut lelut ja välineet ovat päivittäin kovassa käytössä, ja aina uusilla erilaisilla tavoilla. Ja onneksi suhteellisen harvoin toinen saa keppihevosesta päähän, tai tulee tönäistyksi alas kiipeilemästä, kiukkuisten huutojen kera.

Leikkien lisäksi lapsilla on sitten niitä omia harrastuksia. Nomppu on nyt harrastusten välissä, mutta Ava on vaihtanut tanssista voimisteluun, voimistelusta ratsastukseen, ja ratsastuksen lisäksi hän on harrastanut uintia 3 -vuotiaasta asti. Ratsastuksen ja uimakoulun kanssa on saanut välillä olla aika tiheään kuljettamassa harrastuksiin, ja eskari-ikäiselle tuo 3 treenit viikossa on kyllä ollut aika maksimi. Ava on kuitenkin hienosti jaksanut olla innoissaan kaikesta, eikä ole tullut mitään ongelmia. Edellisvuonna hän kävi pitkään kerran viikossa voimistelussa ja kaksi kertaa viikossa uimassa, ja viime syksynä sitten taas voimistelu vaihtui ratsastukseen. Avaa kiinnostaisi moni muukin laji, mutta kaksi juttua on kyllä raja. Nyt kun Ava osaa jo uida, saattaa olla, että uinti jää pois, ja tilalle tulee sitten jotain muuta. Toisaalta meille on ihan sama, mitä hän harrastaa, kunhan kuljettaminen ja kustannukset ovat jokseenkin järkevät. Kiireeseen ollaan jo totuttu, ja siihen on kehitetty ne omat rutiinitkin. Kiireisinä päivinä ehkä isoin haaste onkin ruokailu, minkä takia tämä Muutin kamppis sopii hyvin aiheeseen!

Treeneihin lähtiessä on kiireessä ihanan helppoa napata mukaan Muutin terveellinen 100% hedelmistä ja marjoista valmistettu smoothie näppärässä pakkauksessa. Vanhempana sitä on alkanut aivan uudella tavalla arvostaa helppoja ja terveellisiä välipaloja, jotka eivät sotke, ja joita on helppo pitää aina mukana. Harrastuksiin kuskatessa voi heittää takapenkille smoothien, ja lapsi jaksaa taas harrastaa, ja voidaan tehdä ruoka sitten treenien jälkeen. Tai vaihtoehtoisesti harrastusten jälkeen saa energiaa takaisin herkullisesta smoothiesta.

Koska meidän lapset leikkivät niin aktiivisia leikkejä, tulee heille myös kotona tosi tiheästi nälkä. Lastenhuoneesta olkkariin juostessa yleisin kysymys onkin, koska syödään taas. Etenkin Avalla on nyt sellainen vaihe, että hän on aivan pohjaton kuilu! Nompulla sitten taas on yhtäkkiä aina iltaisin tosi kova nälkä, ja iltapalan jälkeen hän tulee vielä uudestaan norkoamaan. Muutin välipalasmoothiet ovatkin myös kotona ihanan helppo ratkaisu, kun ei tarvitse väkertää sen kummempaa välipalaa, vaan välillä voi laiskotella hyvällä omatunnolla, kun tietää, että lapset saavat pienestä paketista täyttä tavaraa.

Nämä ”pussismoothiet” ovat kyllä niin loistava arjen pelastaja, kun niistä on niin moneen. Jokainen vanhempi tietää, että lasten kanssa tulee niitä tilanteita, kun olisi hyvä olla jotain pientä syötävää mukana, mutta hoitolaukkuiän ollessa ohi, sitä ei yleensä ole. Näitä on kuitenkin helppo heittää vaikka lasten omiin takintaskuihin, ja sieltä sitten poimia tarpeen tullessa.

Muutin välipalasmoothien pakkauksissa seikkailevat apina, fantti, leijona ja poro, ja kaikki tuotteet perustuvat ekologisiin valintoihin, terveellisyyteen ja laadukkuuteen. Näistä tuotteista leijonasmoothiessa on lisäksi riisiproteiinia, joka parantaa ravintoarvoja ja antaa lapselle kasvuun tarvittavia rakennusaineita. Tämä on itseasiassa markkinoiden ainoa lisättyä proteiinia sisältävä lasten välipala! Meidän lasten lempparimaku on kuitenkin fantti, eli herkullinen päärynän ja vadelman sekoitus. Muutiin kannattaa ehdottomasti tutustua lisää Facebookissa ja Muutin nettisivuilla, ja jos haluat päästä testaamaan Muutin tuotteita, niin tässä tulee siihen täydellinen arvonta!

Kommentoi tähän postaukseen, missä tilanteessa teillä nautittaisiin välipalasmoothieta, ja onko Muuti teille jo tuttu, niin olet mukana Lapsimessujen perhelipun ja Muutin tuotepakkauksien arvonnassa! Aikaa osallistua on 26.3. asti. Muutin tuotepaketteja arvotaan viisi kappaletta, ja Lapsimessujen (20.-22.4.) kahden aikuisen ja kolmen lapsen perhelippuja yksi kappale. Kilpailun säännöt löytyvät täältä. Onnea arvontaan!

Kommentit

120 kommenttia
Avatar

Ei ole tuttu tuote vaikka kaupassa oon nähnyt niin en oo muistanut ostaa. Muilta merkeiltä kyllä on testattu vaikka mitä makuja. Välipalasmoothie on meidän arjen pelastaja ruuhkabussissa ja leikkipuistossa/ulkoilun lomassa kun on niin helppo napata mukaan ja erikseen ostettavan silikonikorkin kanssa erittäin näppärä eväs taaperolle.

Avatar

Ei ole vielä tuttu
Reissussa mukana käteviä. Kesällä rannalla eväänä. Retkillä jne

Avatar

Muutti ei ole entuudestaan tuttu. Liput tai tuotepaketin käyttäisin pikkusisaruksiin ja lähtisin pienten kanssa messuilemaan tai antaisin tuotepaketin heille. Smoothiet toimisi hyvin esimerkiksi viikonlopun menoissa kun on toimintaa ja tekemistä kokoajan. Smoothie olisi nopee ja helppovälipala.

Avatar

Kuulen ekaa kertaa noista. Meillä on ollut kaupan muut smoothie pussit käytössä, esim.3v.kerhoon evääksi just hyvä.

Avatar

Kuulostaapa hyviltä! Meillä nuo tulisi tarpeeseen ihan perus kiireen ja arjen keskellä.

Avatar

Mukana! Näitä kyseisiä hedelmäsmoothieita ei olla vielä päästy maistamaan, mutta kiva olisi!

Avatar

Ei ole ennestään tuttu. Smoothieita syödään yleensä retkellä ja välillä myös ihan normi välipalana

Avatar

Meillä noi smoothiet maistuis koulun jälkeen ja tietysti matkoilla!Hyvää ja helppoo!

Avatar

Meillä smoothie pusseja nautittaisiin leikkien ja ulkoilujen kaverina sekä kiireellisen arjen keskellä juurikin pelastamassa välipala tilanteita. Meillä asustaa 2 lasta joista toinen on erittäis tarkka mitä suuhunsa pistää ja luulisin että juurikin nämä pussit uppoaisivat täydellisesti hänelle 🙂

Avatar

Tanssiharrastuksen jälkeen.

Avatar

Ei ole tuttu ennestään. Smoothiet sopisivat pienelle tyttärelleni välipalaksi kiireisiin päiviin!

Avatar

Käytetään näitä valipalana, joten on tuttu merkki. Kulkee ekaluokkalaisella mukavasti repussa on helppo syödä 🙂

Avatar

Muutit on meille tuttuja jo entuudestaan. Ainut merkki mikä kelpaa äidille tuote selostuksellaan ja lapselle maultaan. Näitä on aina mukana retkillä ja mökillä 🙂

Avatar

Muutit on meille jo tuttuja, ja niin helppoja välipaloja. Käytämme niitä usein ku ollaan tienpäällä, menossa jonnekin!

Ja voi, lapsimessuliput kelpais meille niin mainiosti. Taloudellinen tilanne on tänä vuonna niin tiukka, että olen harkinnut jo jättäväni messut väliin. Tosin lapset ei varmasti niele tätä protestoimatta. Joten liput olisivat enemmän kuin tervetulleita!

Avatar

Ei ole tuttu mutta ehdottomasti olisi tarpeeseen. Meillä on aktiivinen ja harrastava perhe: kolme lasta joista yhden treenit on 3krt/vkossa ja toisen 3krt/vkossa ja kolmannen 2krt/vkossa. Eli aikataulusta ja paikasta toiseen kuljettamista.

Avatar

Ihan välipalana päikkäreiden jälkeen käytettäisiin 🙂

Avatar

Käteviä automatkoilla välipalana! Itsellä kulkee myös töissä usein mukana.

Avatar

Ei ole vielä tuttu välipala. Mutta kiireisen arjen keskelle sopisi hyvin välipalaksi ihan kotona nautittavaksi tai sitten mukana reissussa olisi helppo kantaa mukana.

Avatar

Ei ole tuttu, mutta juurikin välipaloina automatkoilla menisi. 🙂

Avatar

Ihanan energisiä lapsia! Täällä myös energiaa tihkuva ekaluokkalainen, jolla harrastuksina uinti ja rytminen voimistelu.

Muutin smoothieita käytettäisiin meilläkin harkkoihin mennessä/tullessa lisäenergiana. Kiire on tuttu juttu kun iltapäiväkerhosta hakee töistä tullessa lasta harrastuksiin. Usein kassissa kulkee myslipatukka/banaani, mutta tämä on siistimpi vaihtoehto. Lisäksi käyttäisin Muutia aamupuuroa maustamaan 😉

Avatar

Muutit on ennestään tuttuja, automatkoilla helppoja eväitä.

Avatar

Ei olla vielä muutia koitettu, mutta muita välipalasmoothieita kyllä, muuteja voitas kyllä kokeilla lapselle kerhossa eväänä. 🙂

Avatar

Meille pussukat on kyllä tuttuja vajaa kaksivuotiaan kanssa, mutta Muuteja maistettiin vasta viikonloppuna ekan kerran. Meillä pussit kulkee mukana repussa mm. lentokoneessa ja kaupungilla. Hyvä keksintö kaikin puolin!

Avatar

Talossa on vaativa vauva enkä ehdi antaa 3-veelle aina heti aamu/väli/iltapalaa ja hän hakeekin aina tuolloin smoothien kaapistaAutomatkoilla/reissussa helppo ja hyvin säilyvä eväsOlemme näitä joskus kokeilleet ja tykänneet kovasti.

Avatar

Ei ole tuttu ennestään. Olisi kätevä välipalana esim.koulusta treeniin suoraan mennessä.

Avatar

Päiväkodin ja harrastusten välissä. Pieneksi aamupalaksi ennen päiväkodin aamiaista arkisin kotona.

Avatar

Nämä tuotteet eivät ole tuttuja. Kiinnostaisi kovin, sillä olisi niin helppo napata mukaan esim. automatkoille, välipalaksi reppuun..

Avatar

Muuti ei ole tuttu, mutta muista vastaavista on kokemusta. Automatkoilla loistava välipala.

Avatar

Ei tuttu, tytölle välipalaksi 🙂

Avatar

Nuo ois kyllä käteviä välipaloja mukaan otettavaksi esimerkiksi autoon pitkille matkoille! Meillä on käytetty jonkun verran smoothieita, mutta muuttia ei olla vielä kokeiltu 🙂

Avatar

Meillä muun merkkiset pussismoothiet ollut käytössä. Näppäriä automatkoilla ja esim kauppa-ja ravintolareissuilla kovimpaan nälkään muuta evästä odotellessa. Täytyy ostaa näitä seuraavalla kauppareissulla testiin!

Avatar

Välipalana, ja milloin missäkim nälän tullen. Noita ei olla aiemmin maistettukaan.

Avatar

Muutin tuotteet eivät ole tuttuja, vastaavia pussismoothieita on kyllä maistettu. Ovat tajuttoman käteviä!

Avatar

On tuttu 🙂 nimenomaan välipalana lapselle laukussa mukana jos nälkä yllättää 🙂

Avatar

Meille ei ole vielä tullut tutuksi kyseinen merkki, mutta muiden valmistajien smoothiet on meidän perheessä tosi kovassa huudossa. 🙂 Menevät koululaisella retkieväiden osana, kerholaisella mukana kerhossa ja kotona välipalalla, kahdella pienemmällä näitä on kiukun estoon kauppareissuilla ja automatkalla, sekä mm. Iltapuuron seassa. Ihan mahtavia, kun eivät sotke ja ovat evästä terveellimmästä päästä! Meillä näitä suositaan jatkossakin, pitäisi testata myös tämä merkki! 🙂

Avatar

Noi ois käteviä ottaa mukaan nopeaksi, helpoksi evääksi 🙂

Avatar

Ovat tuttuja ja kiva tuoteperhe kun eivät sisällä sitruunahappoa. Meillä syödään välipalana kun ollaan liikenteessä.

Avatar

1v söisi muskarista ja jumpasta kotiin matkalla 🙂

Avatar

Ei ole ennestään tuttuja nämä Muutin tuotteet! Kiva olisi näitä olla kotona jemmassa, kun ekaluokkalainen tulee kotiin ja koulun ruoka ei ole maistunut..

Avatar

Ei ole ennestään tuttu. Välipaloina menisi, varsinkin reissutessa nämä on käteviä!

Avatar

Muutamaa muuti-makua ollaan testattu. Pussismoothieita löytyy aina hoitolaukusta, ja tykkään antaa mielummin niitä ku lasipurkeissa olevia soseita, niissä kun on aina mukana jotain muutakin ku hedelmää..

Avatar

Tuttu merkki! 🙂 meidän perhe liikkuu paljon ja mennään ja tullaan koko ajan. Näitä ainakin kuopukselle uppoaa tosi hyvin juurikin matkan aikana esim junassa, bussissa tai autossa kun pieni nälkä yllättää. Isoveikka ei olekaan niitä vielä maistellut 🙂

Avatar

Ei ole tuttu. Välipaloina,retkellä tai ennen/jälkeen harrastusten. 3 lasta,joten harrastuksia riittää.

Avatar

Kun käyn itse salilla ja lapset ovat lapsiparkissa, välipalasmoothiet kulkee aina mukana! Salin ja leikkien jälkeen sitten lapset nauttii välipalan ja äiti palautusjuoman. Muutenkin meillä on hoitolaukussa usein varalla smoothiet mukana, ne on niin näppäriä.

Avatar

Ei oo tuttu. Reissueväinä nää ois käteviä 🙂

Avatar

Mukana! Ei ole tuttu vielä ainakaan. Varmaankin juuri kaupasta lähtiessä, jos on kova nälkä ehtinyt tulla kaupassa 🙂

Avatar

Ei ole tuttu. Nämä olisi käteviä retkellä tai matkoilla välipalana.

Avatar

Reissataan paljon joten automatkoilla käteviä nämä.

Avatar

Nämä on kätevät pojalleni välipalaksi ja reissussa! Muutaman kerran ollaan muuttia kokeiltu! Nam!

Avatar

Näitä on muutaman kerran jo maistettu! nämä on hyviä välipaloja mukana hoitolaukussa.

Avatar

Ei ole tuttu ennestään! Meillä nautitaan välipalana 🙂

Avatar

Juuri tätä merkkiä ei olla vielä maistettu mutta muut pussismoothiet ovat tuttuja. Liikkuville lapsille olisi loistava välipala. Itseä ei messuliput niinkään kiinnosta mutta smoothietaita olisi kiva päästä maistamaan.

Avatar

Ei ole tuttuja.
Näitä vois kokeilla ihan välipalana, retkillä ja harrastusten jälkeen 🙂

Avatar

Moi! Osallistuisin kilpailuun ja havittelen palkinnoksi tuotepakettia. Luovun mielelläni perhelipusta messuille, olen varma että joku muu hyötyy siitä enemmän. 🙂

Muuti ei ole minulle tuttu. Käyttäisin smoothiepusseja esimekiksi itse oman jatkuvan makeannälkäni himoon sekä siskon poika saisi aina tädin luona ollessaan hänen lempivälipalaansa. 🙂

Voi miten voittoa toivonkaan ♡ monta ihmistä ilahtuisi yhdellä iskulla 8)

Avatar

Muita vastaavia on käytetty, juuri näitä ei vielä ole kokeiltu 🙂 sopivat loistavasti evääksi liikkeellä ollessa. Monta pitkää bussimatkaa on pelastettu hiljentämällä lapset pussismoothiella 😀

Avatar

Ei ole ennestään tuttu, mutta testiin menee jokatapauksessa reissuissa käytetään smoothieita ja kyläilyreissuilla pitää olla aina mukana

Avatar

Ei ole vielä tuttu merkki. Pitkillä automatkoilla näitä voisi kokeilla!

Avatar

Automatkoilla tulisi tarpeen 🙂

Avatar

Voisi kokeilla varhaisille aamuille kun aamupala ei oikein maistu lapsille ja kiire päikkyyn.
Ei olla testattu muuttia.

Avatar

Ei ole tuttu, mutta täytyy ehdottomasti testata! Reissatessa olis käteviä ja varmasti välillä kotonakin 🙂

Avatar

Ei olla vielä päästy maistamaan, ehkä kohta kun poika 4kk vanha kasvaa 🙂 kätevältä ja hyviltä vaikuttavat. Ihania tyttöjä sulla. Odotan että itsekkin pääsen lapsen huonetta sisustamaan ja noita jumppa juttuja hommailee:)

Avatar

Koulun jälkeen, matkalla harkkoihin tai soittotunnin jälkeen. Lapset harrastavat liikuntaa ja musiikkia. Siirtymisen välissä olisi helppo ja nopea välipala

Avatar

Tuttua tavaraa. paljon käytössä meillä just retkillä ja reissuilla tai jos on semmonen päivä että on erityisen tiukka aikataulu ja jotain pitäis lapsen nopeesti syödä.

Avatar

Tuon merkin tuotteet eivät ole tuttuja, mutta evääksi hyviä juuri vastaavissa tilanteissa, kun siirrytään kiireellä hoidosta harrastamaan ja joku välipala tarvitaan matkalle

Avatar

Kyseinen merkki ei ole tuttu. Tällaisia smoothieita hyvä pitää aina laukussa esim. reissussa, kyläreissulla yms 🙂

Avatar

Meillä tuohon samaan välipalan tarpeeseen on huomattu pussillinen omenoita, toinen porkkanoita ja terttu banaaneja. Lisäksi löytyy yleensä pähkinöitä, joilla voi välipalaa ryydittää.
Ei käy niin kalliiksi ja syntyy vähemmän pakkasjätettä.

Avatar

Tämä merkki ei ole tuttu entuudestaan, mutta muita vastaavankaltaisia on tullut kokeiltua. Tulisivat meillä käyttöön välipalana kiireisen arjen keskellä 🙂

Avatar

Ei ole ennestään tuttu. Laukussa sais aina olla näitä mukana, kun eletään aika menevää elämää lasteni kans.

Avatar

Siskon lapsille olisi kätevät, heitä jo kolme pientä alle kouluikäistä lasta. Olisi kiva antaa heidän perheelleen tälläinen lahja. Eivät ole lapsimessuilla käyneet, mutta kovasti ollut mielessä 🙂

Avatar

Meillä syödään noita reissussa

Avatar

Ei ole vielä tuttu. Ehdottomasti mukaan retkille ja reissuihin, ihan minne vaan välipalaksi!

Avatar

Tämä merkki on minulle uusi tuttavuus. Meillä näitä smoothieita syötäisiin esimerkiksi välipaloina vaikka retkillä tai matkalla. 🙂

Avatar

Reissuissa ja just harrastuspäivinä 🙂

Avatar

Tulisivat just harrastuksen yhteyteen tai herkutteluun. Kiinnostaa kokeilla eri makuja, tuommoiset pussit on lasten herkkuja ja silloin pyrin myös tarjoamaan muuta kuin mitä meillä yleensä syödään

Avatar

Muuttia ei olla vielä maistettu mutta kaupan hyllyillä olen nähnyt. Täytyykin seuraavalla kerralla ostaa tuota päärynä-vadelmaa koska kuulostaa herkulliselta! Smoothiepusseja, tai muupuu kuten 1,5v taapero niitä kutsuu löytyy aina kaapista ja käsilaukusta/tytön repusta. Nälän iskiessä on helppo antaa terveellinen välipala ennne ruokaa, oli sitten kotona tai reissussa.

Avatar

Ei ole tuttuja, kerhoeväänä olisi kiva kokeilla.

Avatar

Meillä on alle 2v poika ja pussismoothiet välipaloina ja matkoilla on hyvinkin tuttuja. Ne kulkee juurikin siinä hoitolaukussa mukana vaippojen ym ohella:) Muutit ei kuitenkaan ole merkkinä tuttuja, olisi kiva päästä maistattamaan.

Avatar

Meillä nuo toimisi hyvinnvälipalana koulusta tultaessa, koska silloin on aina nälkä ja ruoka on vasta myöhemmin. Myös pitkinä koulupäivinä lapsen on helppo ottaa tuo evääksi mukaan. 🙂

Avatar

Havittelen tuotepakettia meille testaukseen, koska meillä käy pikkuvieraita, joille olisi kiva antaa tuollainen välipalaksi.

Avatar

Muuti ei oo vielä tuttu täälläpäin. Reissulle laukkuun mukaan ehdottomasti!

Avatar

Muunmerkkiset pussisoseet ovat meille tuttuja pienten tanssijoiden kilpailu- ja leirieväitä. Eivät sotke vaatteita eikä kasvoja ja lapsukaiset pysyvät puhtaina tiukoissakin tilanteissa. Kotona syödään sitten marjat ja hedelmät tuoreina paloina.

Avatar

Meillä nää tulis käyttöön just kiireisille päiville harrastuksen jälkeen syötäväksi, niin että sais ostettua hieman lisäaikaa ruoan valmistukseen 🙂

Avatar

Noita pussismoothieita voi tietysti syödä koska vaan, mutta erityisesti meillä tykätään syödä välipalana silloin, kun ollaan jossain tien päällä tai vaikkapa reissussa. Muutia olen joskus kaupoissa bongannutkin, mutta en ole jostain syystä ostanut vielä kotiin.

Avatar

Ei ole ennestään tuttu. Meillä tulisivat käyttöön taaperolle kun lähdetään reissuun ja myös kotona silloin kun on kiire.

Avatar

Ei ole vielä tuttu, kuullostaa hyvältä. Reissussa, shoppaillessa kaupungilla jne. 🙂

Avatar

Ei ole meille tuttuja, mutta reissussa ja retkillä nuo ovat ehdottomasti parhaita välipaloja!

Avatar

Retkieväinä riisipiirakan kera vaikka hiihto-, luistelu-,uimareissuilla. Toimii myös kiireisissä siirtymissä päiväkodista/koulusta harrastuksiin.

Avatar

Meillä nämä menisi ja menee välipalana silloin tällöin ja hoitolaukussa kulkee aina pussismoothieta mukana 🙂 Ihan paras keksintö ja pelastaja moneen tilanteeseen lapsen kanssa!
Muuti on meillä ennestään tuttu ja paljon tykätty! Maistuu välillä hätävarana myös äidille 😀 Eli tulisi todellakin ainakin käyttöön kun näistä tykätään kyllä kovasti ja ovat harvoja smoothieita joita hyvällä omalla tunnolla viitsin käyttää kun ainesosaluettelo on niin hyvä 🙂

Avatar

Me ajetaan paljon autolla ja mummolamatkoihin kuluu useita tunteja kuukaudessa. Useimmiten takapenkiltä kuuluukin että eväät unohtui TAAS. Smoothiet on automatkojen pelastus.

Avatar

Muutiin ei olla kaupassa törmätty, näitä muita pussisoseita ollaan kyllä käytetty. Tosi käteviä esim. just autossa pienenä välipalana, kun tullaan harrastuksista. Meidän muksuille menee nää myös ihan herkuista Ehdottomasti aion kokeilla myös Muutia, kun se meidän kauppaan saapuu!

Avatar

On tuttu jo lähes parin vuoden takaa, testailin poikani kanssa kun niihin ensi kerran kaupassa törmättiin! Lapsi oli vähän alle vuoden vanha. Tykättiin molemmat

Avatar

Muuti ei ole tuttu, muut vastaavat kyllä. Helppoja ottaa mukaan reissuun.

Avatar

Ei ole tuttu…
Nopeita välipaloja varten on kyllä kätevän kuulosia..

Avatar

Reissussa todella käteviä niin pienille kuin isommillekin lapsille!

Avatar

Meille vastaavanlaiset tuotteet ovat tuttuja sisarusten lasten käytössä ja nyt jopa niitä on alkanut kertyä jopa meidän lapsettomien aikuisten kaappeihin. Erittäin hyvä pikavälipala kun aina tuntuu olevan kiire ja syöminen tuppaa unohtumaan. Messuille lähtisin sisareni ja hänen tyttärensä kanssa ja Muutiin olisi mahtava tutustua.

Avatar

Muutit ovat meillä säännöllisessä käytössä olleet jo pitkään. Ravintosisältö on hyvä, eikä sisällä lisättyä sokeria edes hedelmätiivisteiden muodossa. Voimamuuti on usein meillä 1v3kk kaksosilla eväänä, kun ollaan jossain menossa. On yksi heidän lemppareistaan 🙂 Muut muutit silloin tällöin välipalana tai puuron kylkiäisenä.

Avatar

Retkelle mukaan! Halutaan testata. Ei ole ennestään tuttu.

Avatar

Ei ole ennestään tuttuja, muilta merkeiltä kyllä ollaan smootheja maisteltu. Nämä ovat hyviä välipaloja mukaan otettavaksi niin kauppareissuille kuin retkellekin ☺

Avatar

Eivät ole nämä vielä tuttuja, mutta monia muita on käytössä. Harkkojen jälkeen esim autossa matkalla kotiin oikein hyviä 🙂

Avatar

Suosittelen laittamaan jonkun pehmusteen renkaiden alle, ettei pienet voimistelijat satuta itseään jos tipahtaa.

Avatar

Ei ole tuttuja. Reissuun mukaan 🙂

Avatar

Retkillä ja pidemmillä matkoilla!

Avatar

On tuttuja, luomuja on käytetty 🙂 Ihanan helppo ottaa reissuun evääksi mukaan ettei tarvitse aina banaanilla selvitä, vaan saa vähän muitakin makuja välipalaksi!

Avatar

Puistossa välipalana

Avatar

No ainakin automatkoilla, retkillä, kerhoeväänä, turkkilaisen jogurtin lisänä ja nopeana välipalana. Lapset pitää näitä herkkuna, ei varsinaisesti välipalana. Ja tuttuja on.

Avatar

Luonnossa tulee liikuttua paljon niin siellä ois käteviä

Avatar

Meille ovat ennestään tuttuja. Huippu välipaloja ulkoilun lomassa tai automatkoilla. Pussit napataan mukaan myös pitkän päivän evääksi ennen harrastuksia.

Avatar

Muutit eivät ole vielä tuttuja, mutta 1,5-vuotias rakastaa näitä erilaisia pussismuuthieita esimerkiksi automatkoilla, kauppakeskusreissuilla, jälkkärinä jne 🙂 Todella käteviä!

Avatar

Autossa näppäriä kun ei sotke yhtään

Avatar

Yksi tuttuni pitää muuteja bussieväinä. Niillä saa lapset istumaan rauhassa. Miekin voisimme koittaa sitä, mutta vielä ei olla muuteja osteltu.

Avatar

Muutit on meille entuudestaan tuttuja, ja meidän 2-vee söisi pussismoothieita missä vaan, milloin vaan, koko ajan, aina ja jatkuvasti 😀

Avatar

Automatkoilla ja harrastusten jälkeen olleet eväinä mukana 🙂

Avatar

Meille tulee ihan pian tyttövauvva joten nämä tulisi tarpeeseen hyvinkin pian sitten kun alkaa olemaan aika maistella! Myös itse tykkään syödä tällaisia välipalaksi ja puuron kanssa! 🙂 Saa vatsan toimimaan paremmin! Muutit ei ole tuttuja vielä mutta hyvältä kuulostaa!

Avatar

Koululaisille laittaisin reppuihin evääksi. Muutit eivät ole ennestään tuttuja meidän perheessä.

Avatar

Lapsi harrastaa voimistelua, ja nämä olisivat hyvä eväitä esim.kisareissulla. 🙂 Tuotteet eivät ole minulle tuttuja.

Avatar

Välipaloina tai pitkille automatkoille lapsille!

Avatar

Harrastuksiin/lentomatkoille/työmatkoille mukaan

Avatar

Ei ole tuttuja, näitä syötäisiin retkillä, välipalalla ja aamupalalla 🙂

Avatar

Vauvan kanssa pussit on käteviä kun hänellä ”rajoittunut” ruokavalio vielä ja tarkka rytmi joten noita voi nauttia missä vaan.

Avatar

Kerhoeväänä hyvä.muutenkin tosi käteviä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä