PARISUHDEPEITTO – SINKUN PARAS YSTÄVÄ

Hei sinä yksin asuva ihminen? Haluatko kokea jotain hienoa? Osta paripeitto!

Me ostettiin Topiaksen kanssa ehkä 2013 paripeitto, parisuhdepeitto, miksi sitä nyt haluaakaan kutsua. Leveyttä on melkein 2,5 metriä, ja vaikka alkuun tuntui kummalliselta nukkua saman peiton alla, niin nopeasti totuttiin siihen, ja alettiin tykätä siitä. Koska onhan siinä tietynlaista läheisyyttä, kun voi vähän peiton alla vahingossa hiplailla sääriä yhteen, tai pelästyttää toisen kylmillä varpailla. Parisuhdepeitto oli etenkin mulla tärkeä hankinta, koska mulla on aina jääkylmät varpaat, ja tykkään lämmitellä niitä Topiaksen reisissä ja säärissä, kun Topias nukahtaa.

Pari vuotta me nukuttiin tyytyväisinä yhden peiton alla, kunnes löydettiin vahingossa jotain vielä parempaa. Jotain maagista. Jotain mullistavaa. Jotain, mikä muutti meidän koko loppuelämän. Nimittäin toinen parisuhdepeitto.

Halusin meidän sänkyyn sellaisen hienon petauksen, jossa laitetaan kaksi peittoa päällekkäin, niin että siitä toisesta näkyy kuvan mukaisesti tuo taitettu reuna. Joten ostettiin toinen peitto, ja sen oli tarkoitus toimia tavallaan päiväpeiton virassa. Kunnes sitten eräänä yönä jotenkin otettiin vahingossa kumpikin eri peitto. Ja aamulla herätessämme tajuttiin, että ei hitto, tää on parasta ikinä. Siis kun nukkuu yksin kaksi ja puolimetrisellä peitolla! PARASTA! Ollaan nyt pari vuotta nukuttu tällä systeemillä, eikä voida enää ikinä vaihtaa. Ekstraleveällä peitolla nukkuminen on niin parasta, koska siitä jää ihan hirveästi sitä ylimääräistä pituutta, jonka voi näppärästi kietoa jalkojen väliin, selkää tukemaan, kainalon alle, ihan mihin tahansa. Parisuhdepeitto yhdelle ihmiselle on kuin peitto, vartalotyyny ja poikaystävä kaikki samassa paketissa!

Kaikki aina katsoo meitä kuin oltaisiin ihan hulluja, jos kerrotaan meidän peitoista, mutta oikeasti, kokeile. Vaikka hotelleissa on ihanat paksut peitot, niin joka kerta hotellissa nukkuessa ärsyttää, kun ei ole parisuhdepeittoa. Se vaan tekee kaikesta parempaa. Ainakin nukkumiseen liittyen. Tämä on jotain, mikä pitää kokea!

Nukkuuko joku muu parisuhdepeitolla? Tai ironisesti nukutko myös yksin parisuhdepeitolla?

Kommentit

16 kommenttia
Avatar

Hah. Ihan pakko kommentoida, että joo. Tuplapeitolla nukkuva sinkku täällä. Mulla tosin olisi myös se vartalotyyny, jos sille ei olisi käynyt köpelösti… Enemmän on vaan enemmän. Peiton hankin sen jälkeen, kun joulukuussa -15 olin tutuilla talonvahtina ja nukuin heidän tuplan alla ah niin makoisasti. Nyt on 160 leveä sänky, mutta tämä peitto toimi ainakin 120 leveässä myös oikein mainiosti.

Avatar

Täällä sama homma, ihan parhautta!!! 🙂

Avatar

Eipä olekaan ikinä käynyt mielessä moinen! Yhteisellä peitolla ollaan nukuttu koko suhteen ajan ja aamuisin, kun mies lähtee töihin, nappaan heti peiton kokonaan itselleni just parantaakseni asentoa. Pitänee harkita uuden peiton ostoa.. Tosin, vihaan ison peiton pussilakanan vaihtoa…

Avatar

Meillä on ihan sama juttu! Parasta <3

Avatar

Meiltä löytyy parisuhde peitto ja minä nukun yksinäni sillä 😀 mies nukkuu miltein aina muutenkin vähintään puolet yöstä ilman peittoa, niin olen katsonut oikeudekseni nukkua yksin tällä jätti peitolla 😀

Avatar

Meillä on nukuttu tähän asti yhdellä normilevyisellä peitolla ja on pärjätty hyvin. Nyt tosin meinattiin ostaa tuollainen isompi peitto, mistä kirjoitit. Mutta minä haluan nukkua ehdottomasti yhden peiton alla. Meillä tämä onnistuu ehkä siksi, että en tarvitse peittoa niin paljon yöllä. Jos se nyt siitä päältä vaimon kainaloon mylläytyy niin ei niin vakavaa. Yksi peitto ainakin minulle tuo läheisyyden tunnetta, josta en ainakaan vielä ole halunnut luopua. Mutta kyllä tuo tietenkin hyvältä kuulostaa, jos kummallakin on extra iso peitto käytössä. Ja kukanenkin etsii itse omat parhaat nukkumistavat. Pääasia, että saa unta hyvin!

Avatar

Moi itse olen nukkunut tuplaleveällä peitolla kohta kahdeksan vuotta.ensin nukuimme miehen kanssa yhdessä sillä mutta kun aloin odottamaan poikaamme niin huomasin miten kätevä leveä peitto on juurikin tukemaan raskaana olevan selkää ja jalkoja.mies sai siis tyytyä omaan pieneen peittoon.suosittelen tuplaleveää peittoa siis raskaana olevillekkin.turha tunkea tyynyjä tukemaan vaan tää on paras keksintö siihen

Avatar

KYLLÄ! Nukun yksin parisuhdepeitolla ja se on yksinkertaisesti parasta! <3

Avatar

Me nukutaan miehen kans aina omilla paripeitoilla, ei oo mittään sen parempaa ko se että saa nukkua omalla peitolla ja että siitä riittää päälle ja jalkojen väliin ja ihan jokapaikkaan siitä peitosta! Ihan maailman parhain keksintö kyllä 😀 toisinaan saatetaan nukkua saman peiton alla, mutta yleisesti nukutaan omilla peitoilla. On se toisaalta paljon mukavampiki, koska en tykkää hikoilevasta miehestä ihoa vasten ja minun tapauksessa mies hikoilee unissaan ko pikku possu

Avatar

Oon niin täysin samaa mieltä!! Ostettiin tuplaleveä peitto ehkä 4 vuotta sitten ja en vaihtaisi sitä enää koskaan ❤ nukumme sen alla yhdessä mutta nautin täysin kun menen illalla sänkyyn ensimmäisenä ja saan kääriytyä sen alle yksin ihanaa !!!! Mukavaa pääsiäistä teidän perheelle ❤

Avatar

Ompa kivaa, kun tässä kuussa on saanut lukea useampia pitkiä postauksia ihan sun/teidän elämästä. Arvostan ja luen mielelläni sun tekemiä yhteistyöpostauksiakin, mutta ne on kuitenkin eri, kuin ihan tälläiset ”tavalliset” jutut! Ja lyhyetkin postauksetkin on ihan kivoja kuulumisia, mutta näitä pitkiä on kiva lukea, tykkään sun tavasta kirjoittaa 🙂 Just tälläistä arjen sankaruutta! Uusia hääpostauksia odotellessa 🙂 Tsemppiä kevääseen ja juhlajärjestelyihin!

Avatar

Muuten kyllä, mutta eikös noihin tuplaleveisiin peittoihin ole kauhean kallista hankkia pussilakanoita? Ja valikoimakin pienempi?
Meillä lapsilla isot untuvapeitot päiväpeittoina ja niillä he usein myös (salaa) nukkuvat.

Avatar

”Parisuhdepeitto oli etenkin mulla tärkeä hankinta, koska mulla on aina jääkylmät varpaat, ja tykkään lämmitellä niitä Topiaksen reisissä ja säärissä, kun Topias nukahtaa.”

Teen tätä samaa! paras lämmittelyspotti kun toinen on aina ihan kuuma. Toi paripeitto vois olla mulle just täydellinen, tykkään käännellä ja väännellä ja rutata ja myllätä peittoa jatkuvasti ja normaalin kokoinen peitto ei millään meinaa riittää, aina kurkistaa joko ne kylmät varpaat peiton alta tai jotain, se ei vaan yksinkertaisesti riitä. Mies ei niinkään peitosta välitä, nukkuu usein ilmankin. Mutta voishan sitä hommata itselle paripeiton ja mies saisi jatkaa omalla pikkupeitollaan

Avatar

Meillä kutsutaan sitä tuplapeitoksi. Meillä on käytössä tuplapeitto ja tavallinen ykköspeitto. Tuplapeiton saa yöksi aina se, kumpi on enemmän sen tarpeessa. Harvemmin nykyisin nukutaan kumpikin tupliksen alla. Täältä myös siis yksi suositus tuplapeiton yksinkäyttöön! Ehkä meilläkin joskus on kaksi tuplapeittoa..
Ps. Ainut miinus on se, että tuplapeittoon on aika työläs laittaa lakana.

Avatar

Me nukutaan kanssa näin ja se ON parasta. Päädyttiin tähän myös vahingossa kun mies nukkui sohvalla vauvavuotena (meillä oli aluksi kaksikerroksinen peitto) ja mä en enää halua nukkua pienellä peitolla. 😀

Olipa hauska kuulla että jollekin käynyt samoin. Btw, meillä petaus on ihan kamala kun ei oo mitään toisiinsa sopivia lakanoita.

Avatar

Meillä myös paripeitto, ihan parasta. Aina kun on tilaisuus pöllin sen kokonaan itelleni, koska mies harvoin tarvii peittoa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä