HELPOSTI TYYLIKÄSTÄ

[mittaustagi]

Tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa.

Siitä onkin jo aikaa, kun täällä on viimeksi ollut postausta sisustuksesta, mutta tämän Desenion kamppiksen myötä sain hyvän syyn kirjoitella vähän sisustusajatuksia ja esitellä meidän olohuonetta.

Mulla on aina ollut tosi yksinkertainen tapa sisustaa. Ja sanon mulla, koska Topiasta ei kauheasti kiinnosta, joten mun ei hirveästi tarvitse hänen mielipiteitä kysellä, vaan lähinnä aina joka idean jälkeen kyselen, että tarvitsetko kantoapua, tai pystytkö toteuttamaan mulle tämmöisen ja tämmöisen jutun.

Meidän kodin sisustustyylissä yhdistyy mun mielestä ehkä skandinaavisuus, käytännöllisyys ja arkirealismi. Yritetään aina miettiä hankintoja järkevästi säilytystilan puolesta, ja pitää tyyli skandinaavisen yksinkertaisena, mutta loppupeleissä meidän perheen suurimpia sisustuselementtejä ovat tietyissä huoneissa pyykkikasat ja aamuiset murokulhot.

Meillä on aina ollut aika paljon Artekin huonekaluja, koska arvostetaan niiden kestävyyttä, jälleenmyyntiarvoa ja designia. Toisaalta arvostetaan myös Ikean edullisia hintoja ja karseita kokoamisohjeita. Mutta jos lähtee tutkimaan sisustusta tarkemmin, niin huomaa, että ne jutut, jotka on hankittu kestämään kulutusta, ovat suurimmaksi osaksi Artekia, kuten vaikka ruokailuryhmä, ja sitten taas helposti pilalle menevät huonekalut kuten sohva, on ihan vaan sitä Ikeaa, joka on sitten helppo korvata, kun lapset tai koira tuhoaa sen.

Meidän asunto on välillä vähän turjankin paljas, mutta koska en ole mikään intohimoinen sisustaja, mulla ei yleensä riitä kärsivällisyyttä hakea inspiraatiota ja miettiä, mitä mihinkin kannattaisi laittaa, että täällä näyttäisi kivalta. Tykkään pitää pinnat tyhjinä, enkä halua kauheasti tavaraa ympäriinsä. Meillä on koristetyynyt ja – peitotkin yleensä minimissä, koska meille molemmille vain maistuu paremmin käytännöllisyys. Sen takia nämä Desenion julisteet olivatkin meille aivan loistava vaihtoehto helppoon sisustamiseen, koska ne eivät luonnollisestikaan tuolla seinällä ole koiran ulottuvilla, eivätkä ne jää lojumaan, tai aiheuta sekasortoa. Todellakin täydellinen sisustuselementti ihmiselle, joka arvostaa kaunista kotia, mutta jolla ei ole aikaa oikeasti suunnitella mitään isoja kokonaisuuksia.

Yksittäinen taulu seinällä ei hirveästi tee eroa, mutta mun mielestä tällainen tauluseinä tuo tosi kivasti ilmettä koko asuntoon. Olohuone on meidän tärkein ja käytetyin huone, ja näin pienellä hankinnalla saatiin koko huoneeseen aivan erilainen tunnelma. Ja koska meillä on avoin olohuone, se tunnelma vaikuttaa pitkälle muuallakin asunnossa.

Deseniolla on valtava valikoima erilaisia ja eri kokoisia julisteita ja kehyksiä. Tuonne verkkokauppaan voi jäädä eksyksiin tuntikausiksi, kun vastaan tulee koko ajan toinen toistaan ihanampia juttuja, ja mulla onkin kirjanmerkkeihin tallennettuna monta ihanaa julistetta, jotka haluan myöhemmin hankkia toisiin huoneisiin. Nyt olkkariin kuitenkin valitsin Mint Leaf-, Pineapple Copper-, Be a Voice-, Hide- ja Bismarck Palm No2 -julisteet. Runsaiden kehysvaihtoehtojen kanssa sai kivasti leikitellen rakennettua tosta kokonaisuudesta yhtenäisen, kun kuparia on välillä kehyksissä, välillä julisteissa, ja julisteiden välittämät tunnelmat sopivat yhteen.

Ollaan oltu nyt todella tyytyväisiä meidän uuteen olohuoneeseen, joka todellisuudessa on aivan sama vanha huone, mutta tuntuu nyt paljon viihtyisämmältä. Tuntuu nyt paljon enemmän juuri meidän näköiseltä, kun tuli vastaan tällainen juuri meidän tarpeisiin sopiva sisustusratkaisu! Ja kun näillä julisteilla saa niin paljon aikaiseksi, kun niillä on ihan hirveästi erilaisia käyttötapoja. Vain mielikuvitus on rajana!

Saan nyt jakaa teille myös alennuskoodin Desenion verkkokauppaan, ja mun on pakko hyödyntää se itsekin ja tilata vielä ne pari julistetta, joista jäin haaveilemaan! Koodilla ”MUTSISON” saat 25% alennusta Desenion julisteista 17.-19.4. Alennus ei koske handpicked- tai yhteistyöjulisteita, eikä kehyksiä.

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Kauniita ja simppeleitä ratkaisuja 🙂 Itselläkin lempivärit sisustuksessa on puun sävyt, valkoinen, vihreä ja turkoosi. Luonnon sävyt sointuu yhteen ja on aina muodissa 🙂 Minimalistinen sisustus on musta kauneinta, te ootte hyvin päässyt siihen 🙂 Meillä on kertynyt paljon lasten leluja, niitä nyt kierrättelen, tavoitteena just selkeät ja minimalistiset, avarat huoneet 🙂

Avatar

Sen verran pakko kehua, että Artekin sohvat ovat kyllä
”ikuisia”. Meilläkin on sekä uutena että käytettynä hankittuja tällä hetkellä kolme, lasten ja lemmikkien vapaasti käytettävissä ja vieraidenkin maattavissa. Yli kolmekymmentä vuotiaita on noista meidän sohvista vanhimmat, mutta edelleen kelpo kunnossa.
Parastahan noissa on se, että niitä voi ”huoltaa” eli eivät tule tiensä päähän vain siksi, että kangas kuluu tai kuosi menee pois muodista. Kaiken kuluvan voi näissä vaihtaa ja korjata.
Ja tosiaan, jälleenmyyntiarvo on todella hyvä! Tällainen huonekaluhan vain paranee vanhetessaan <3

Avatar

Ihanaa kun vihdoin tehtiin päätös hommata tuolta julistetaulu ja sulla oli täällä alennuskoodi. Jee. Sai postikulut alennuksella ilmaiseksi. Kiitos.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä