KAI ELÄMÄ JATKUU? – INFINITY WARIN JÄLKEEN

Eilen koitti vihdoin se päivä, jota on odotettu melkein kymmenen vuotta! Nimittäin Infinity War!!! Ja nyt sitten saattaa tulla juonipaljastuksia, joten älä lue tästä pidemmälle, jos et ole nähnyt elokuvaa, ja haluat sen vielä nähdä. En laita mitään yksityiskohtia, mutta paljastuksia kuitenkin.

VARO JUONIPALJASTUKSIA IIIIIIIIIIIK.

Photo credit: Disney/press

Moni varmasti muistaa, että olen hullu Marvel -fani, ja nyt siis puhutaan elokuvista, koska en ole valitettavasti ikinä ollut sarjakuvaihmisiä. Ensimmäisestä Iron Manista asti olen ollut totaalisen koukussa, ja rakastan jokaista elokuvaa. Ja osaa sarjoista! Kaikki ei ole ollut ihan omaa tyyliä. Infinity War on kuitenkin ollut se iso juttu, jota on pitkään odotettu ja fiilistelty, ja nyt se on sitten ohi.

Kävin siis eilen heti ensi-illassa katsomassa Infinity Warin ja ensimmäinen fiilis leffan jälkeen oli, että en oikein tiennyt, josko olisi pitänyt vaan odottaa ja jättää leffa katsomatta ihan heti, jotta olisin voinut elää tietämättömänä vähän pidempään. Koska siis oikeesti, KAIKKI KUOLIVAT. Okei, odotan kyllä, että Captain Marvel korjaa tilanteen jotenkin, mutta odotin myös, että Infinity War olisi päättynyt odotuksista huolimatta vähän paremmin, joten ehkä ei kannata toivoa liikoja. Luvassa on kuitenkin uusia leffoja, joten ainakin osan hahmoista on pakko palata jotenkin! Odotin kyllä jotain kamalaa, mutta en näin kamalaa.

Leffan alkaessa hymyilin vaan ihan täysillä koko ajan, mutta heti ensimmäisistä vuorosanoista lähtien hymy hyytyi, eikä palannut ihan kovin montaa kertaa leffan aikana. Mä olen yleensä tosi itkuherkkä elokuvissa, mutta nyt olin niin shokissa, etten edes osannut itkeä!

Odotus on ohi ja kyllähän se palkittiin aika huikealla leffalla, mutta silti on myös vähän pettynyt fiilis. Nyt sitten vaan odotellaan lauantaita ja Agents of S.H.I.E.L.D:ia, niin pääsee näkemään, miten siellä huomioitiin Infinity Warin tapahtumat. Ja se muuten oikeesti PELOTTAA!! Koska jos Captain Marvel korjaa tilanteen vasta 2019, ei voida menettää hirveetä määrää hahmoja nyt, eihän?? Nyyh.

Joko joku muu on ehtinyt käydä katsomassa Infinity Warin? Mitä mieltä te olitte?

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Itse kävin tänään katsomasssa kyseisen elokuvan ja olin ihan sos!! Mutta ilmeisesti tarina jatkuu sit ensi vuonna siitä mihin tämä jäi, periaatteessa yhtenä elokuvana mikä on jaettu kahteen osaan? Ainakin kovasti toivon että tälläistä kertovat jutut netissä on totta 🙂

Avatar

Mäkin mietin paljon, että miten tulevat leffat aiotaan hoitaa moisen joukkokadon jälkeen. Esim. kun mun suosikeista eli Guardians of Galaxysta jäi jäljelle vain Rocket. Sarjiksista perillä olevat kaverit tosin huomautti, että Guardianeja on sarjiksissa muitakin eli periaatteessa leffat voitaisiin hoitaa toisennäköiselläkin miehityksellä… mutta olishan se nyt tosi outoa!

Emilia Huttunen

Siis niinpä! Pakko niiden on tulla takaisin 😮 paitsi ei kaikki, koska eräshän tietty kuoli jo aiemmin… 🙁

Avatar

Ja Guardians of the Galaxy 3 tulee v.2020. Miten se voi tulla kun Rocket on vaan elossa? oli kyllä todella hämmentävä elokuva ja sitten kun loppui niin oli kans ihan shokissa. Tässäkö tää oli ja kaikki kuoli? Mielenkiinnolla odotan seuraavaa Avengersia ja miten nämä tapahtumat näkyy siinä. Mikä tämä Agents of S.H.I.E.L.D on mistä kerroit?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä