ERÄÄNÄ PERJANTAINA

Tänään aamulla heräsin 6.15 tuttuun ”pyyyyyhkimääään” -huutoon, ja tämän askareen suoritettuani palasin sänkyyn makailemaan Volden kanssa hetkeksi. Volden kanssa on aamuisin niin ihana heräillä yhdessä, eikä todellakaan kaduta, että päätettiin päästää koira sänkyyn! Volde rakastaa nukkua meidän kanssa, ja meidän yhteisunet toimii tosi hyvin! Topias oli mennyt jo neljältä töihin, ja on ihan kiva herätä edes koiran vierestä 😀

Selvittyäni sängystä ylös ja laitettuani itseni, koiran ja lapset kuntoon, lähdin viemään lapsia päiväkotiin ja eskariin. Lapsilla oli molemmilla vappunaamiaiset; Ava oli keiju ja Nomppu oli Thor. Lapset vietyäni kävin ostamassa aamupalasmoothien ja vaihtamassa rahaa pitkäaikaisparkkia varten, ja jatkoin matkaa rautatieasemalle. Hyppäsin Helsinkiin menevään junaan ja kävin Helsingissä pressipäivillä ja hoitamassa vähän asioita. Oli ihanaa nähdä taas vähän tuttuja, mulla on tosi kova ikävä niitä aikoja, kun ehdin käymään aina presseissä! 2016 -kevääseen asti kävin aina vähintään pressipäivillä, ja yleensä monta kertaa kuussa muissa tilaisuuksissa, mutta opiskelun aloituksen jälkeen en ole vain ehtinyt. Tuli vähän sellainen blast from the past -fiilis.

Helsingistä palatessa tein matkalla postausta Tahtoon blogiin, mutta en ehtinyt vielä ihan saada valmiiksi asti, kun saavuttiin perille. Jatkan postauksen kirjoittamista huomenna, ja jos ette jo ole tykänneet Tahtoon FB-sivusta, niin kannattaa käydä tykkäämässä, että pääsette heti lukemaan, sitten kun postaus tulee! 😉 Heti Turkuun saapuessani lähdin seuraavaksi selvittelemään hääkukkajuttuja. Mulla on nyt kaksi kukkakauppaa, joista olen kysellyt lopullisia tarjouksia, ja tarkoitus olisi ensi viikolla päättää niiden välillä. Kävin tänään tässä ekassa kaupassa, ja ensi viikolla toivottavasti ehdin sinne toiseen. Sitten olisi kukatkin hoidettu alta pois! Alkaa tuntua koko ajan ihan tositositosi todelta. Hurjaa, että häihin on enää ihan vähän päälle kuukausi!

Kukkakaupasta kotiin selvittyäni kävin kotona ottamassa särkylääkettä mun kipeään massuun ja pakkaamassa kaikki tavarat kuntoon, sillä hetken välietapin jälkeen lähdin sitten seuraavaksi hakemaan siskoani, ja vein hänet studiolle kuvattavaksi. Siskoni on siis raskaana (ei kylläkään odota kaksosia, vaikka kuulemma jossain palstalla näin spekuloitiin), ja minun piti kuvata hänet jo aiemmin, mutta hän joutui synnärille, kun hänellä meni vedet viikolla 30. Synnytys saatiin onneksi pysäytettyä ja vedet uusiutuvat koko ajan, mutta niitä myös valuu koko ajan, ja tämä on vähän tällaista arpapeliä, että miten tämän kanssa nyt käy. Siskoni on kuitenkin saanut nyt olla jonkin aikaa kotona vuodelevossa, ja uskallettiin nyt sitten varovasti lähteä ottamaan kuvia, ettei raskaus jää ihan ikuistamatta. Oli kuitenkin vähän hassua, kun se maha oli ihan löysä ja pehmeä, eikä enää sellainen kova pallo, kun se pinkeys on lähtenyt vesien mukana 😀 Laskettu aika on kesäkuussa, ja onneksi vauva on nyt pysynyt ainakin näin kauan sisällä, sillä jokainen päivä on iso etu, vaikka tietty kaikki kortisonit on annettu myös.

Kuvausten jälkeen tulin takaisin kotiin, ja lapset olivat edelleen pihalla leikkimässä, kuten he olivat myös silloin, kun tulin käymään kotona pakkaamassa. Mun oli tarkoitus jatkaa hommia, mutta olin niiiiiiin poikki, joten päätin palkita itseni ja katsoa ensin sohvannurkassa uuden Greyn Anatomian jakson. Ja sen katsottuani aloin kirjoittaa tätä postausta, joten tässä ollaan! Seuraavaksi mun täytyy pestä vähän pyykkiä, koska huomasin aamulla, että alkaa olla vaatteet loppu, ja käydä suihkussa, koska en jaksanut käydä aamulla ja heitin pään täyteen kuivashampoota. Mutta alan kyllä olla niin poikki, että muut hommat pitänee jättää suosiolla huomiselle. Mutta että näin! Oli aika kiireinen, mutta kiva perjantai, ja nyt toivotan kaikille ihanaa viikonloppua!

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Onkos muuten Turun seudulla paljon punkkeja kesäisin? Voisin kuvitella, että on, kun on kuitenkin rannikkoseutua. Meillä koira saa tulla talvella sänkyyn, mutta kesäisin ei, koska jopa täällä Keski-Suomessa, vaikka kuinka käyttää eläinlääkäriltä ostettuja punkkikarkotteita ja tarkastaa koiran päivittäin jokaisen ulkoilun jälkeen niin lähes joka päivä siihen on tarttunut ainakin yksi punkki ja mä en halua niitä vipeltäjiä sänkyyni D: Tosin, jos ulkoilee koiran kanssa siististi vaan kävelyteillä, joista on pientareet siistitty niin sittenhän niitä punkkeja ei varmaan niin tule, mutta meidän koira kyllä tylsistyisi täysin vaan sellaisista lenkeistä, joten metsässä liikutaan normaalisti ja muutenkin ihan vapaasti kesäisinkin, vaikka vähän pahimpiin heinikoihin menemisen koitankin estää. Itsestä en ole näillä varotoimilla koko koiran 8-vuotisen elämän aikana yhtään punkkia löytänyt, vaikka koiralla niitä on joka kesä vipeltmässä turkin seassa.

Avatar

Heh, voin niin samaistua tuohon koira sängyssä mulla oli myös, että koiraa ei sänkyyn, se sitten vähän unohtui..Mutta mikäs sen parempaa ku herätä rakkaan lemmikin vierestä ja saada rapsutella heti aamusta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä