KUN KESÄ TULI

Ootteko huomannut, että Suomessa on kesä? Ai ette vai? No onneksi tulin tänne kertomaan.

Meidän viime päivät ovat kuluneet ulkosalla auringosta nauttien about kaikkien muiden suomalaisten tapaan. Meillä oli eilen aivan ihana äitienpäivä mun vanhempien luona, ja tänään sitten taas olin aamulla kaasoni kanssa mekko-ostoksilla, ja sen jälkeen menin läppärin kanssa Kupittaalle työstämään rusketusta häitä varten, ja kirjoittelin samalla tälle viikolle postausta Tahtoon blogiin. Sain äitienpäivälahjaksi matkan Kööpenhaminaan, ja lapsilta ihania kortteja ja kukkia, ja oli vaan niin täydellinen päivä! Olen muutenkin ollut viime aikoina niin hyvällä tuulella, ja nyt tämän lämmön myötä olen jo ihan ekstaasissa. Sanoin juuri Hennille aamulla, että mulla on tosi tyhmä olo, kun liikun ympäriinsä yksin samalla järjettömän leveästi hymyillen, kun en vaan voi sille hymyilylle mitään. Kaikki on vaan niin hyvin! Ihana lämmin sää, ihania ystäviä, pian ollaan naimisissa, ei sitä vaan voi olla hymyilemättä, kun kevään vastoinkäymisistä huolimatta on niin onnekas olo.

Huomenna meillä on koko aamupäivä täynnä hääjuttuja, kun ensin mennään juhlatilan suunnittelupalaveriin, sitten kakkua suunnittelemaan, sen jälkeen hankkimaan koristeita ja sitten vielä vaatturille muokkaamaan Topiaksen pukua. Sen jälkeen kuitenkin ajattelin hakea lapset ajoissa, kun Topias menee iltavuoroon, ja mennään varmaan Samppikseen tai taas meidän porukoille uimaan. Täytyy yrittää ulkoilla nyt mahdollisimman paljon ja ottaa kaikki irti tästä säästä, niin kauan kuin sitä kestää!

Toivottavasti te olette ehtineet nauttimaan auringosta!

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

On se kyllä mahtavaa, kun on niin kesäiset ilmat! Tuntuu, että omakin mieliala on heti kymmenen kertaa korkeammalla. Ja noi hääjutut, en malta odottaa, että pääsen itsekin tekemään jotain ihan käytännössä. Niin jännää!

Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä