KESÄFIILIKSIÄ

Me ollaan kahtena päivänä putkeen nautittu Jäägurtin parhaasta froyosta kävelykadulla, ollaan melkein joka päivä oltu uimassa ja tehty muutenkin kaikkea kivaa, jotta lapset pääsisivät nyt nauttimaan kesälomasta ennen kuin me lähdetään kahdestaan reissuun. Itsestä alkaa kuitenkin tuntua jo ihan mahdottomalta nauttia yhtään mistään, koska stressi alkaa puskea tosi pahasti päälle. Mulla on koko ajan niin paljon hääjuttuja hoidettavana, että kaikki muu jää alle ja olen valmis repimään kaikki hiukset päästä ja itken milloin mitäkin. Kaiken lisäksi olen alkanut kärsiä nyt tämän viikon aikana taas päänsärystä ja huimauksesta ja toivon vaan niiiiin paljon, että nämä johtuvat stressistä, enkä ole taas sairastumassa! On ihan samanlainen olo kuin silloin viimeksi, joten vähän tässä pelottaa. Pitäisi varata lääkäri, mutta en eilen saanut aikaiseksi.

Mun listalla on viisimiljoonaakaksisataatuhattakolmekymmentäseitsemän asiaa edelleen hoidettavana, joten näiden kesäisten kuvien lisäksi tämä yksi kappale tekstiä saa riittää. Pitäkää peukkuja meille!

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Tän takia sanoin siskolle jo nyt, että jos ikinä meen nainiaiin ni ulkoistan kaiken työn ja auunnittelun sille! 😀 Mä haluan ainoastaan mennä siihen kakun maistelujuttuun! Ja sitten vaan saapua juhlaan 😀 Sisko oli jo ihan innoissaan tästä järjestekyvastuusta vaikka häitä ei nyt oo ihan heti suunnitteilla ;D Jaksuja sinne!!

Avatar

Voi ei, toivottavasti et nyt sairastuisi. Oot kyllä oikee supernainen, kun jaksat miljoonaa hommaa yhtäaikaa. Häiden jälkeen kyllä niiiiiiin huilailet! Tsemppiä, jaksuja, voimia ja kaikkea hyvää! 🙂 <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä