SULHASEN VALMISTAUTUMINEN HÄIHIN

Siinä missä mulla häiden alla on laitettu kuntoon ihokarvoja, kasvoja, hiuksia, kynsiä ja jalkoja, ei Topiaksella ole kauheasti mitään listalla. Oikeastaan siinä listalla on vain yksi juttu, joka eilen hoidettiin extempore. Laitoin Topiakselle töihin viestiä, että sopiiko parturi klo 14, ja varasin sen. Ja Topiaksen työpäivän jälkeen lähdettiin kaikki Topiaksen ensimmäiseen parturiin noin kymmeneen vuoteen.

Silloin kun me Topiaksen kanssa tavattiin, Topias oli tosiaan armeijassa ja hänellä oli tämä sama inttitukka, joka edelleen pitää pintansa. En ole siis IKINÄ nähnyt Topiaksella hiuksia tuota muutamaa milliä enempää. Paitsi silloin kun tuo siili on vähän ylikasvanut, mutta ei sitä edes voi laskea hiuksiksi. Nomppu siinä parturissa odotellessa kyselikin multa, että onko isillä joskus ollut hiuksia, ja kerroin että olen nähnyt vain kuvia. Ja sitten katseltiin kuvia nuoresta Topiaksesta ja ihmeteltiin sitä paksua tukkaa.

Tässä parturissa ei kuitenkaan koskettu Topiaksen hiuksiin, koska hän oli ne viime viikonloppuna polttareissa taas ajanut lyhyeksi. Parturissa käytiin nimittäin vain partaa muotoilemassa! Topias ei ole ikinä tehnyt parralleen muuta kuin vedellyt sitä tukanajokoneella lyhyemmäksi, tai ajanut kerran vuodessa kokonaan pois. Ja aina välillä mä olen kynsisaksilla napsinut viiksistä roikkuvat karvat pois. Nyt häitä varten mentiin kuitenkin muotoilemaan ihan ammattilaiselle ja tuli tosi kivan näköinen! Sain Topiaksenkin innostumaan siitä, että ehkä hän voisi ruveta jatkossa käymään aina vaikka kerran kuussa muotoilemassa nuo naamakarvat. Topiaksen parrankasvu ei ole kovin nopeaa, ja oikeastaan tykkään myös siitä hänen vähän sottaisesta luonnollisesta parrasta, joten ei sitä koko ajan tarvitse trimmailla.

Varattiin Topiakselle ensi perjantaille aika ajamaan hiukset ja vielä fiksailemaan partaa vähän. Siinä se Topiaksen valmistautuminen sitten onkin. Aika pelottavaa. Viikon päästä ollaan koristelemassa juhlapaikkaa! AAAPUA.

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Jäi kiinnostamaan millainen oli lopputulos!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä