TOPIAKSEN HUOMENLAHJA MINULLE

Meidän ensimmäisenä yhteisenä aamuna avioparina vaihdettiin tosiaan huomenlahjoja ja Topias sai minulta huomenlahjakuvia, mikä on ehkä aika arvattavissa jo etukäteen, mutta en itse osannut yhtään arvata, mitä oikein saan Topiakselta. Mutta nyt täytyy sanoa, että Topias on tänä vuonna tsempannut ihan hiiiiiirveästi lahjojen kanssa, koska siis voi vitsi, sain taas ihan täydellisen lahjan!

Tämä Ted Bakerin maailman söpöin vaahtokarkkiunelma on sellainen laukku, mitä olen kerran ihastellut ja laittanut takaisin hyllyyn, koska ei vaan raaski. Joten oli ihana ylläri tajuta, että Topias on kiinnittänyt huomiota ja osasi sen mulle ostaa. Olin ihan superonnellinen laukkua avatessani, ja olen nyt jo käyttänyt sitä joka päivä! Itse ostan aina niin turvallisia neutraaleja laukkuja, että on ihanaa saada nyt yksi vähän pirteämpi versio omaan laukkuvalikoimaan. Tämä oli myös paljon osuvampi lahja kuin esimerkiksi korut, ja oli kiva huomata myös se, että Topias muistaa, etten kauheasti käytä koruja, mutta laukkuja sitten taas luonnollisesti käyttää joka päivä, joten se ei ikinä jää kaapin perälle pyörimään.

Tämä laukku pääsee myös mukaan häämatkalle, ja muutenkin tulevaisuudessa tulee asuissani olemaan aika usein tämä ripaus vaaleanpunaista. NIIN IHANA!

Mitä tykkäätte? Millaisia huomenlahjoja te olette saaneet?

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Onnea teille! 🙂 vitsit miten söpö laukku, ihan ku joku karkki 😀 Omia häitä odotellessa ollut kiva seurata näitä hääpostauksia 🙂

Avatar

Aivan ihana laukku <3

Avatar

Oi miten täydellinen laukku <3 Ja vaaleanpunainen sopii yllättävän moneen väriin, nappivalinta!

Avatar

Siis ihan täydellinen laukku! Niin kaunis ja söpö!

Avatar

Ihmiseltä, jota ei juuri pukeutuminen tai muoti kiinnosta; mulla loksahti leuka auki kun on niin kaunis laukku! En voi kuin tuijottaa haltioituneena noita kuvia 😀

Avatar

Apua en vieläkään tajua tätä miten tää uus huomenlahjaperinne menee! 😀 Kävin googlaamassa mistä vanha perinne kumpuaa (sen ymmärrän), mutta siis jos vaimo antaa huomenlahjakuvat niin eikö mieskin anna kuvia vai voiko lahja olla mitä vaan? 😀 Tai siis ihana lahja ja kaikkea, mutta monet saa laukun tai korut joka synttäri/joulu/nimppati/vuosipäivä ni miten se eroaa huomenlahjasta vai onko sen tarkoituskaan erota normilahjasta? T: tietämätön 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä