HÄÄMATKAVIDEO

Mulla on tässä ollut reilu tunti aikaa, kun Topias halusi nukkua päikkärit, ja mä en taas pysty nukkumaan, niin leikkasin sillä aikaa tällaisen 3,5 minuutin videon meidän häämatkasta! Video ei tarvitse ääniä, sillä siinä on vain taustamusiikki. Tervetuloa siis kurkkaamaan vähän meidän häämatkan sisältöön!

Varoitus, sisältää ällösöpöä pussailua. Ylihuomenna jo lähdetään takaisin, nyyh! On tosin jo lapsia ja Voldea ikävä, joten on kyllä myös kiva päästä takaisin Suomeen.

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Mistä tuo videolla näkyvä musta ohut mekko on ostettu? Haluan samanlaisen! 😀

Avatar

Voi että kun niin onnellisia ootte ja kuin vasta rakastuneita. Oispa itekin 🙁 ja tollanen loma tekis kyllä hyvää tai edes yhteinen aika ilman lapsia.

Avatar

Oi miten onnelliselta näytätte! Kaikkea hyvää elämäänne

Avatar

Eikä! Tulee ihan itku silmään, kun olette niin taivaallisen onnellisen näköisiä ja iloisia ❤️ Ja niin ihana video!

Avatar

Ootte ihanan rakastuneita, en kestä! Ja toi sun tukka on kyl niin upea!! Nauttikaa ihanasta matkasta <3

Avatar

Voi miten kaunis ja ihana video<3
Teetkö sitten joskus erillisen postauksen häämatkastanne? Mua nimittäin kiinnostaa, vähän ohi aiheen, tuo auton vuokraaminen Kreikassa ja ajoturvallisuus. 🙂

Avatar

Vaaau kui ihana ja rakkauden ja ilon täyteinen video!<3 Teetkö joskus postauksen sun somuksista? Muistan, että joskus kaaaauan sitte teit postauksen missä oli kuvia eri vaihtoehdoista mutta en muista nähneeni postausta lopullisesta valinnasta. Näin korukaupan myyjänä kiinnostaa!:) Ja muutenkin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä