EPÄONNEN BLOGGAAJA TYKSISSÄ

Nyt pääsi käymään taas näin. Tällä kertaa päädyin TYKS:iin aivotärähdyksen takia, joten ainakin on vähän vaihtelua, vaikka pään ct-kuviin tässä taas päädyttiinkin.

Oltiin eilen taas Jukuparkissa, ja laskin sieltä Avan perässä liukumäestä, jossa oli ohjeena, että voi laskea joko istuen tai selällään maaten. Laskin sitten istuen, mikä ei todellakaan ollut hyvä idea. About puolivälissä oli kauhea pomppu, josta lensin ilmaan samalla, kun naamaan tuli hirveä vesisuihku ja sokaistuin ja menetin tasapainoni, ja mätkähdin sitten takaisin alas takaraivo edellä. Huomasin heti siinä, että nyt sattui kunnolla, ja pää alkoi samantien särkeä, ja heitin Topiakselle ihan vitsinä, että nyt varmaan sain jonkun aivotärähdyksen.

Menin tuon laskun jälkeen takaisin meidän paikoille, kun Ava oli kaverin kanssa uimassa ja Topias meni Nompun kanssa saunaan. Hetken siinä oltuani tajusin, että nyt ei ole kaikki hyvin. Multa meni todellisuudentaju ihan kokonaan, enkä enää tiennyt, mikä on totta ja mikä ei. Näin päässäni kaikkia outoja kuvitelmia, mutta sitten yhtäkkiä havahduin tajuamaan, että hei, nää ei ole totta, nyt tarvitaan apua, ja Topiaksen ollessa saunassa menin tämän Avan kaverin äidin viereen istumaan ja kerroin tapahtuneesta, ja hän oli siinä apuna, kun odottelin Topiasta takaisin. Siinä alkoi sitten seuraavaksi tulla pahoinvointia ja huimausta, ja Topiaksen palattua oli pakko maata hetki lepäilemässä ennen kuin jaksoin nousta ja lähteä kotiin.

Mun piti illalla mennä Hennin kanssa leffaan ja muutamille, mutta jouduttiin sitten perumaan meidän suunnitelmat, kun en kyllä olisi mitenkään pärjännyt elokuvissa. Eikä aivotärähdyksen kanssa saa juoda alkoholia, ainakaan Googlen mukaan, ja tajusin siinä kyllä nopeasti, että nyt tuli oikeasti ainakin lievä aivotärähdys. Mentiin sitten kuitenkin syömään, koska Topias oli menossa sählyyn ja viemässä lapset äidilleen siksi aikaa, eikä mua saanut jättää yksin, ja ajateltiin, että ehkä syöminen tekee hyvää ja parantaa oloa. Mutta ei todellakaan, tuli vaan koko ajan huonompi olo. Se pahoinvointi tuli silleen aalloissa, ja alkoi sitten mennä niin pahaksi, että lautaset tyhjennettyämme Henni päätti, että nyt mut täytyy viedä TYKS:iin. Mulla taisi olla aika oudot jututkin, kun koko ajan katosi se todellisuudentaju, ja muistelin kaikkia juttuja, ja sitten taas hetken päästä tajusin, että ei niitä oo ikinä tapahtunut.

Henni oli koko illan mun kanssa päivystyksessä, kun makasin seurannassa ja kuvattavana. Se auttoi tosi paljon, kun oli siinä seuraa kertomassa, mikä on totta ja mikä ei, ja sai Henni mut nauramaankin siinä oksentamisen ohella. Yöllä Henni sitten vielä vei mut kotiin. Oon kyllä niin onnekas, kun löytyy tällainen bestis <3

Nukuin ihan tosi huonosti, kun en voinut ottaa mun normaaleja iltalääkkeitä, ja särki pää edelleen kauheasti ja oli tosi huono olo. Ja sitten kun onnistuin nukahtamaan, niin Topias herätteli mua koko ajan lääkärin ohjeiden mukaan. Aamulla sitten taas en silti edelleenkään saanut mitenkään nukuttua, vaikka olin ihan hirveän väsynyt. On vaan edelleen niin hirveän huono olo, ja pää särkee. Mutta nyt on sentään se sekavuus helpottanut. Lääkäri kyllä varoitteli, että tää olo voi kestää tosi pitkäänkin, mutta toivottavasti pian helpottaa. Mulla olisi tänään aamulla ollut ensimmäiset loman jälkeiset kuvaukset, mutta sain onneksi siirrettyä niitä, niin saan nyt levätä vaan kotona.

On näistä aivotärähdyksistä ennenkin selvitty, joten ei tässä sen kummempia! Ja eihän tää ole mitään verrattuna siihen kertaan, kun lensin pää edellä hevosenselästä maneesin seinään, ja sain lähimuistinmenetyksen. Nyt kuitenkin laitan tän läppärin pois, koska tää ruudun katsominen pahentaa oloa aika reippaasti. Ehkä saisin kuitenkin otettua pienet päikkärit, ja olo helpottaisi.

Henniä ja Topiasta on taas naurattanut, että miten mä aina onnistun 😀 Ja ihan oikeessahan ne on. Jos en päädy lihapullien syömisestä leikkauspöydälle, tai esitelmää pitäessä näyttämään tissejäni puolelle koululle, niin päädyn sitten Jukuparkista TYKS:iin 😀 Ehkä koomisinta on se, että Avan mielestä se liukumäki oli tosi hauska ja ihan helppo. Ihanaa epäonnea. Pysyn jatkossa siellä Merirosvosaaren reunuksilla 😀

 

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Flamingossa oli kypäräpakko yhdessä liukumäessä ja varmaan ihan hyvä mulle hih 😀 Täällä kans yks toinen epäonnekas! T: mursin jalkani portaassa kun olin vahtimassa lapsia ja vasta vuosi myöhemmin parantunu xD lapsille ei onneks tapahtunu mitää!

hoplopissa en uskaltanu mennä lasten perässä ku ne laitteet oli sopivamman kokosia lapsille ja olen itse niin tapaturma altis 😀 päätin et jos ikinä saan ite lapsia ni vien ne vasta sen ikäsinä johonki ku ne pärjää ite ettei tarvi äidin kanssa lähteä huvittelun jälkeen päivystykseen :DD olen kyllä tyksin sijasta ollut peijaksessa ja hämeenlinnan päivystyksessä 😀

Tsemppiä toipumiseen! 🙂

Avatar

Hui kauheeta! Toivottavasti voit jo paremmin.
Kun olosi tuosta paranee, laitathan Jukuparkkiin palautetta jotta osaisivat ottaa asian huomioon. Oon kerran kolauttanu pääni pahasti Vantaan Flamingossa ja tuntui, että siellä vaan naurettiin asialle 🙁

Avatar

Ottaa huomioon miten? Emppu kertoi että sai vettä naamalleen (näin voi olettaakin että tapahtuu vesipuistossa) jonka seurauksena menetti tasapainonsa ja kaatui. Kurjaa toki mutta kyse on nyt siitä jo otsikossa mainitusta epäonnesta eikä turvallisuuspuutteesta.

Avatar

Heh kerrankin vauvapalsta on ollut oikeassa jossain 😀 Toivottavasti olo on jo parempi! Komppaan edellistä kommentoijaa eli ehdottomasti palautetta Jukuparkkiin. Tekevälle toki sattuu, mutta ohjeistuksen tarkistus voisi olla paikoillaan.

Avatar

Hei!
Tämä kommentti ei nyt liity epäonnisuuteesi, mutta onko polttareistasi tulossa lainkaan sitä viimeistä versiota?

Avatar

Hei

Pikaista paranemista, <3 ! ja tsempit, onneksi et ollut esim. yksin kotona.

Noi liukumäet voi olla tosi rajuja, itellä samantyyppinen kokemus Flamingon isossa liukumäessä, muttei noin pahoin seurauksin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä