MEIDÄN PHOTOBOOTH

Meillä ei häissä ollut hirveästi koristeita pöytäkoristeiden lisäksi, joten photobooth palveli meillä ohjelman lisäksi myös koristeena. Me mentiin tän kokonaisuuden kanssa aika simppelisti. Ostettiin tollainen valmistausta, ja ripustettiin siihen kaveriksi konfetti-ilmapalloja. Korillinen rekvisiittaa ja voila! Photobooth keräsi hirveästi ihmisiä ja oli tosi suosittu, ja oli ihanaa, kun seuraavana päivänä sai sitten katsoa niitä kuvia. Kuvaajien kuvia kun saa hetken odotella, niin on sitten kuitenkin tässä välissä myös muistoja selattavana.

Rekvisiitan kohdalla sain idean tehdä rekvisiittaa itse, kun mitkään valmisjutut eivät oikein iskeneet. Ostettiin meidän teemavärien mukaan yksi tollainen ruusukultainen valmissetti, mutta selkeästi suosituimpia olivat ne meidän tekemät. Minä tulostin ja leikkasin, Topias teki pahvitaustat ja liimasi rekvisiitat kokoon.

Illan suosituimmat rekvisiitat olivat mun ja Topiaksen päät, ja näin mekin ollaan kiireisestä päivästä huolimatta ehditty paljon photobooth-kuviin, aina erilaisella vartalolla 😀 Topiasta ensin nauratti mun idea näistä meidän kasvoista, mutta myönsi kuitenkin mun olleen oikeassa. Meidän kasvojen lisäksi tehtiin itse nuo Disney -prinsessat ja Marvel- ja DC -edustus.

Suosittelen tosi lämpimästi tekemään itse photobooth-rekvisiittaa. Saa ihan erilaisen fiiliksen kuviin, kun tulee todellakin juuri teidän näköiset, eikä liian geneeriset. Vai mitäs mieltä olette?

 

 

 

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Olis kiva jos vastailisit joskus kommentteihin, vaikka ihan vaan niihin missä jotain kysytään 🙂

Avatar

Ihania kuvia, todellakin kivan säväyksen antaa nuo itse tehdyt naamiot!! ☺

Ja sorry tahdittomuuteni, mutta kuvan 13 mies..dat ass!!

Avatar

Aiotko tehdä kokonaista postausta häistä? Vai ripotteletko aiheita sieltä täältä?

Avatar

Ihania ja hauskoja kuvia! Olisin vielä kysynyt miten toteutitte tuon photoboothin käytännössä, siis oliko järkkäri jalustalla ja jokainen sai itse ottaa kuvat vai oliko kuvaaja? 🙂

Avatar

Tosi hauska idea tehdä noita omia! Muakin kiinnostais miten toi kuvaus oli järjestetty käytännössä? Viime häissä missä olin niin oli kertakäyttökameroita joilla sitten vieraat napsi toisistaan näitä kuvia. Mietin josko tuohon ois joku parempikin konsti?

Avatar

Hyvä idea tehdä itse photoboothin rekvisiittaa itse! 🙂 Jatkan samalla kysymyksellä kuin edellisetkin, eli kiinnostaisi miten tuo on käytännössä järjestetty?

Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

Avatar

Mä olen ollut kanssa sitä mieltä, etten halua valokuvakoppiin mitään valmiita settejä, koska ne ovat vähän tylsiä ja jo kuluneitakin. Omatekemät tosiaan ovat paljon hauskempia! Itse ehkä haluaisin sellaisia, jotka peittävät vähemmän naamaa, mutta muuten noi teidän tekemät on tosi kivoja!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä