HÄÄLOOK – HUULET & KYNNET

Me ei säästelty häissä kovin monessa jutussa, mutta yksi niistä säästökohteista oli kynnet. Mietin aiemmin geelikynsiä, kestolakkausta, tai vähintään manikyyria, mutta päätin sitten kuitenkin säästää edes vähän rahaa ja laittaa vaan itse kynnet. Ja se oli hyvä päätös. sillä itse laitettu lakka pysyi täydellisesti, ja kaason kanssa oli ihan hauskaa illalla kahdestaan lakkailla kynsiä. Meillä tosin meni niin myöhään, että varpaankynnet jäi lakkaamatta, mutta ei sen niin väliä, kun mulla oli varpaat piilossa häissä.

Huulipunan valinta oli mulle aika helppo. Mun huulille on parhaiten sopinut NYX Lingerie, joten halusin löytää siitä sarjasta sopivan sävyn. Ostin kolmea sävyä, joita testailin, mutta aina jokin vähän mätti, enkä sitten halunnut valita kuitenkaan niistä mitään. Lopulta tajusin, että turha mun on etsiä täydellistä sävyä, kun voin valita sen mun tutun vanhan arkisuosikin. Huulimeikkini tein siis NYX Lingerie Push-Up -sävyllä, joka on ollut pitkään luottopunani.

Arkihuulipunastani juhlavamman teki samansävyinen kynsilakka. Ja sellainen löytyi IHAN sattumalta! Oltiin Latviassa hakemassa häihin juomatarjoilua, kun matkalla laivalla pysähdyin tutkimaan OPI:n kynsilakkoja. Mulla ei ollut edes tätä huulipunaa mukana, mutta bongasin silti sävyn, joka muistutti mua niin paljon tästä, että se oli pakko hankkia. Ja kotona varmistui, että nämä sävyt todella olivat häkellyttävän lähellä toisiaan. Kynsissä siis on OPI Barefoot in Barcelona. Ihan täydelliset sävyt mulle, tykkään niin paljon! Sekoitus nudea ja mauvea, juuri sopivassa suhteessa.

Huulipuna pysyi tosi hyvin, taisin päivän aikana lisätä kerran. Tämä on todellakin pussailun kestävä huulipuna, joka ei kuivata huulia liikaa, ja näyttää ihanan mattapintaiselta. Ja kynsilakka selvisi myös lohkeilematta! Tämä oli ensimmäinen OPI:n lakkani, ja tämä pääsi vakkareiden listalla, olen nyt ostanut jo kolme sävyä. Kuivuu tosi nopeasti ja on tosi kestävä, tykkään. Poistin vasta lauantaina vanhat häälakat ja laitoin uudet. Olivathan ne jo tosi lohkeilleet siinä kohtaa, mutta tosi pitkään pysyivät kuitenkin hyvinä.

Mitäs tykkäätte näistä sävyistä? Nyt olen kyllä aika paljon ruskeampi kuin häissä, mutta mun mielestä tämä sopii mulle ruskettuneena ja vähän kalpeampana!

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Kiinnitin huomioni ihaniin valkoisiin hampaisiin. Ovatko luonnollisesti noin valkoiset?

Avatar

Aivan ihanan sävyisiä molemmat huulipuna ja lakka! Olen itse etsinyt juuri tuon sävyistä kynsilakkaa ja aina on joko vähän liian violettiin/vaaleanpunaiseen taittava mutta tuo häälakkasi on juuri

Avatar

Kauniit ja tyylikkäät sävyt.Nimenomaan häihin sopii loistavasti!

Avatar

Aivan ihanan sävyiset! Ja kiitos kun jaoit nää tuotetiedot meilleki ku malttamattomana instan puolella niistä yritin jo kysellä. 😀 Vielä erityisesti sormuspostausta odotellessa, toivottavasti sellainen siis tulossa!

Avatar

Ihanat nuo sävyt, siis niin täykyt! Pakko ostaa ainakin toi kynsilakka, kiitos siis vinkistä 🙂 olen jo muutamasta kuvasta katsonut noita sun sormuksia, miksi pidät niitä melkein tossa nivelen kohdalla, eikö se tunnu pahalta?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä