UPEAT PITKÄT RIPSET 3 KUUKAUDESSA

Mulla on aina ollut tosi lyhyet ja suorat ripset. Tai ehkei edes suorat, vaan jopa alaspäin kaartuvat. En löytänyt parempaa kuvaa kuin tuo alapuolella oleva selfie, mutta siitä näkee ihan hyvin, että ripseni ovat niin lyhyet ja suorat, ettei niitä oikeastaan näy. Jos ihan tuijotat, niin näet niitä vähän tuossa silmänvalkuaisen päällä. Tämä on myös syy siihen, etten löydä parempaa kuvaa ripsistäni ennen. Ei niitä ole kehdannut kuvata!

Viime syksynä ystäväni ja luottokosmetologini jäi äitiyslomalle, ja minä päätin lopettaa ripsienpidennysaddiktioni. Ajattelin silloin, että tästä tulee ihan kamalaa, mutta nyt olen oppinut rakastamaan elämää ilman pidennyksiä! On ihanaa, kun ei tarvitse varoa ripsiä ja olla esimerkiksi hankaamatta silmiä. Mutta oli kuitenkin TOSI vaikeaa oppia tykkäämään omista ripsistä! Ja tuossa vanhassa tilassa en olisi voinut sitä edes oppia.

Aloin viime vuonna käydä Yumi lashes -kestotaivutuksessa, ja se on auttanut paljon ripsiäni. Ripsien kunto ei ole kärsinyt lainkaan, ja vihdoin ripseni oikeasti näkyvät, ja voin käyttää ripsaria! Suorissa ripsissä kun ripsarikaan ei näkynyt mihinkään. Taivutus ei kuitenkaan taio ripsiin lisäsenttejä. Kosmetologini suosittelikin minulle Revitalash -seerumia, ja aloin sitten keväällä testailla sitä. Ostin pienen putelin, joka minulla on edelleen käytössä, ja yritin muistaa sen säännöllisesti. Se jäi kuitenkin yrityksen tasolle, koska olen niin huono muistamaan tällaisia! Ajattelin, että ei tästä ole mitään hyötyä, koska olen laittanut seerumia vain ehkä 2 kertaa viikossa sen suositellun jokapäiväisen käytön sijaan, enkä ensin huomannut tuloksia, koska en käynyt taivutuksissa ennen häitä, enkä nähnyt ripsieni kasvua, koska ne olivat suorat. Häiden jälkeen kävin kuitenkin taas taivuttamassa ripseni ja apua! Mulle oli ilmestynyt megapitkät räpsyttimet, jotka vastataivutettuina ottivat kiinni luomiini, ja taivutuksessa piti hakea takahuoneesta isompi muotti. IHANAA!

Näissä kuvissa taivutuksesta on nyt kolme viikkoa ja se kaarevuus on jo paljon hillitympi. Mutta olisitte nähneet tuon pituuden vielä juuri taivutettuna! Ei sen puoleen, kyllä tämä kuvissakin näkyvä pituus on mulle ihan tarpeeksi. Olen niiiiin tyytyväinen, että aloin käyttää Revitalashia, ja aion todellakin jatkaa sen käyttöä. Epäsäännöllisesti, kuten aiemminkin, mutta kuitenkin. Voin vain kuvitella, millaisia tuloksia voisin saada, jos jaksaisin oikeasti käyttää tätä joka päivä.

En myös todellakaan luovu kestotaivutuksesta. Olen ollut tosi tyytyväinen, ja taivutukseen vaihtaminen on auttanut koko meikkiäni muuntautumaan luonnollisemmaksi. Olen edelleen sitä mieltä, että ripsienpidennykset ovat ihania (ja paras paikka niiden ottamiseen on ehdottomasti Kauneushoitola Meloni!), mutta mulle on iskenyt nyt tällainen luonnollisuusvimma, ja taidan ehkä olla tulossa vanhaksi. Haluan hangata silmiä, nukkua naamallani ja olla täysin meikitön näyttämättä vähän hassulta. Ja nyt se on mahdollista, kun mulla on vihdoinkin ripset! Halleluja.

Mitäs tykkäätte tästä luonnollisemmasta lookista? Onko muita Revitalashilla tuloksia saaneita?

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Tuo sun uusi luonnollinen look on kyllä tosi kaunis ja raikas, sopii varsinkin kesään! Toivottavasti muuten tartut kollegasi Iinan Näin valehtelen netissä -haasteeseen, odotan suurella mielenkiinnolla millaisia näkemyksiä sulla tähän on. 😉

Avatar

Hei! Kauanko tuollainen kestotaivutus pysyy? Entä sitten kun taivutus alkaa hävitä, niin näyttääkö ripset tyhmiltä/oudoilta, että olisi pakko mennä heti ottamaan taivutus uudelleen? Osaatko sanoa sopisiko taivutus sellaisille jotka eivät käytä ollenkaan meikkiä, ei edes ripsaria? Kiitos jos vastaat 🙂

Avatar

Onko tuotteen turvallisuudesta tullut lisäselvitystä? Amerikassa kuitenkin vedetty pois ja Suomessa mm. Fimea tutkinut sisältääkö lääkeaineita? https://www.terve.fi/artikkelit/ripsiseerumin-turvallisuus-tutkintaan-suomessa-vedetty-markkinoilta-jo-usassa

Ps. Jos haluat pitkät ripset ilman pidennyksiä tai lisäravinteita niin glaukoomanhoidossa käytettävät silmätipat ovat ainoita, jotka tällä hetkellä moiseen pystyy (siksi tämänkin tuotteeen kohdalla lääkeaine epäily) 🙂

Avatar

oiii mitä sulla on huulissa tuossa vikassa kuvassa, ihana sävy 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä