LAATUAIKAA PARHAAN YSTÄVÄN KANSSA (LAHJAKORTTIARVONTA!)

[mittaustagi]

Tämä postaus on osa kaupallista yhteistyötä Offerillan kanssa.

Kirjoitinkin teille keväällä yhteistyöstäni Offerillan kanssa, ja keväällä käytiin tämän tiimoilta meidän perheen kanssa syömässä Offerilla -lahjakortilla. Saatiin viidelläkympillä koko perheelle pääruoat ja jälkiruoat, ja huomattiin Offerillan olevan aivan loistava tapa viettää edullisesti laatuaikaa herkullisissa puitteissa.

Tällä kertaa lähdin ihan uudestaan selaamaan Offerillan tarjontaa alusta asti, sillä sinne oli tällä aika ilmestynyt hirveä määrä kaikkea uutta! Valinnanvaikeus oli taas suuri, sillä ruokajuttujen lisäksi olisi tehnyt mieli tilata vaikka mitä hauskoja tuotteita, tai olla käytännöllinen ja viedä vaikka auto pestäväksi. Valikoimaa selatessani päätin sitten kuitenkin, että haluan käyttää tämän lahjakortin siihen, että pääsen tekemään jotain kivaa parhaan ystäväni kanssa!

Katseltiin ensin Hennin kanssa yhteiseksi tekemiseksi hierontoja ja erilaisia kauneushoitoja, mutta eksyin kuitenkin yhä uudestaan tutkimaan tätä liikuntapuolta, ja sitten innostuttiin molemmat kamppailulajeista! Offerillalta löytyi 35 eurolla 10 kerran kortti vapaavalintaiselle kamppailulajikurssille, ja klikattiin innostuneena kaksi lahjakorttia ostoskoriin. Häämatkalta Topiaksen kanssa palattuamme alettiinkin Hennin kanssa tutkia aikatauluja ja lähdettiin sitten tällä viikolla korkkaamaan meidän lahjakortit.

Ja oli kyllä niin hyvä päätös! Meillä oli tosi hauskaa, ohjaajat ja muut treenaajat olivat mukavia, ja vaikka meitä pelotti hirveästi, niin pärjättiin ihan hyvin. Meidät otettiin tosi hyvin huomioon ja saatiin erillinen perehdytys aloittelijoille. Oli kyllä nappiostos! Ja oli tosi kiva, että kauneushoitojen sijaan valittiin nyt tällainen kurssimuotoinen aktiviteetti, sillä nyt me saadaan ihan järjettömän edullisesti viettää kymmenenä päivänä laatuaikaa yhdessä kuntonyrkkeilyn muodossa. Noi kaikki hieronnat ja kauneushoidot oli kyllä myös niin edullisia ja ihanan kuuloisia, että seuraavaksi on pakko kokeilla niitä!

Ystävät on mulle ihan hirveän tärkeitä, ei niinkään elämän suola, vaan oikeastaan enemmänkin kuin happi. Pakollista, jos haluaa elää. Me ollaan Hennin kanssa tunnettu vuodesta 2011, kun maattiin samaa aikaa synnärillä, ja meidän silloiset poikaystävät törmäsivät toisiinsa käytävässä, ja siitä myöhemmin mekin sitten alettiin tutustua. Meistä tuli nopeasti läheisiä, ja vuosien varrella meillä on ollut sellaisia vaiheita, että ei olla ehditty näkemään, mutta aina tauonkin jälkeen ollaan oltu ihan yhtä läheisiä.

Henni on meidän Nompun kummitäti, kaasoni ja Topiaksen ohella mun suurin tuki ja turva. Aina kun mulle tapahtuu jotain, niin Henni on se, kenelle ensin haluaa kertoa. Henni on aina ollut mun apuna ihan kaikessa, siis KAIKESSA. Henni auttoi mua koko ajan Avan kanssa, kun odotin Nomppua, oli synnytyksessä mukana tukihenkilönä, kävi mun tietämättä meillä kotona siivoamassa, kun olin viikon reissussa, ja vaikka mitä. Uusimpana Henni on nyt nähnyt ihan hirveästi vaivaa meidän häiden ja mun polttareiden eteen ja olen niin kiitollinen, taas kerran. Sen takia olikin niin ihanaa, että edes jollain pienellä tapaa pystyn antamaan jotain takaisin, ja erityisen ihanaa, kun se tapa on tällainen, missä voidaan nauttia toistemme seurasta. Tietenkin mä myös ihan samalla tapaa autan Henniä aina kaikessa, missä hän kaipaa apua tai tukea, mutta kaikki tällainen ”ylimääräinen” vaan tuntuu silti tosi hyvältä.

Vaikka me vietetäänkin paljon aikaa yhdessä, niin tällainen lahjakortti antaa motivaatiota oikeasti tehdä jotain yhdessä, mikä on uudempi juttu, koska me yleensä vaan hengaillaan. Mun ei tule ystävien kanssa kauhean herkästi tehtyä mitään erityistä, mutta nyt olen kyllä innostunut seuraamaan edelleen Offerillaa ja käyttämään enemmänkin hyödyksi tällaisia mahdollisuuksia! Esimerkiksi escape room olisi tosi hauskaa kaveriporukan kanssa, ja Offerillan kautta sekin onnistuu paljon halvemmalla.

Nyt teilläkin olisi taas mahdollisuus päästä testaamaan Offerillan valikoimaa! Tähän postaukseen kommentoineiden kesken arvotaan yksi 40 euron arvoinen lahjakortti Offerillalle. Osallistumisaikaa on 8.7.2018 asti ja kilpailun säännöt löytyvät täältä. Näistä diileistä kiinnostuneiden kannattaa myös tilata Offerillan uutiskirje, sillä sitä kautta pysyt kartalla uusista tarjouksista!

Arpaonnea kaikille!

Kommentit

138 kommenttia
Avatar

Mukana arvonnassa.juu minulle tulee uutiskirje.

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Olisi kiva kokeilla jotain kauneushoitola a tai urhwilusktiviteettiä!

Avatar

Escape roomia oon suunnitellut jo pitkään kokeilevani, sinne siis suuntaisin kaverin/miehen kanssa, jos arpaonni suosisi

Avatar

Näyttää hauskalta! Ja oletpa kaunis ja hyvinvoivan näköinen!
Mukana☺

Avatar

Ehdottomasti mukana arvonnassa

Avatar

Mukana arvonnassa, hieronta tai kasvohoito ois ihana:)

Avatar

Kuulostaa hyvältä idealta ilmoittautua kurssille ystävän kanssa. Tulee sitten nähtyä, vaikka muuten olisi arjessa kiireistä. 🙂 Itse olen ystävän kanssa syksyn alussa katsonut kansalaisopiston esitteen läpi ja ilmoittauduttu muutamille kursseille vuoden ajaksi yhdessä, niitä on siten kiva odotella pitkin vuotta. 🙂

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Oispa kiva ja vielä kun saisi kavereita mukaan lähtee mua kiinnostaa kovasti päästä kokeilee Escape roomia.

Avatar

Mukana ☺

Avatar

Wow, kuulostaapa kivalta! Vois itsekin tarvita jotain muuta tylsään ja harmaaseen arkeen! Mukana siis 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa. Pitääkin tutustua offerillan tarjontaan

Avatar

Todellakin mukana! Kokokevät muutettu ja rempattu ka vieläkin jatkuu, joku hemmottelu ois paikallaa.

Avatar

Mukana! Tämä offerilla on täysin uusi tuttavuus, joten pitääkin käydä katsomassa mitä kaikkea sieltä löytyy vaikkei arpaonni suosisikaan.

Avatar

Mukana! 🙂

Avatar

Toi lahjakortti tulis niin tarpeeseen, pitäis päästä pitkästä aikaa taas hierojalle 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa! Haluaisin kokeilla uusia urheilulajeja

Avatar

Mukana. 🙂

Avatar

Ehdottomasti mukana! Nyt 9kk töistä pois olleena(koska vauva), jossa myös parhaat kaverinikin työskentelee olisi ihana päästä tekemään jotain mukavaa yhdessä!

Avatar

Mukana ollaan.Vaihtoehtoja olisi vaikka mitä,mutta,esim.joku ihana kasvohoito olisi hemmottelua arkeen.

Avatar

Oi mukana! Ripsien tai hiusten laittaminen ois ihana:)

Avatar

Olen ostanut lahjakortteja ravintoloihin Offerillan kautta, aivan ihanaa kun voi löytää kivoja diilejä paljon normaalia hintaa halvemmalla 🙂 ja pienempi kynnys kokeilla sellaisia jänniä juttuja, joita ei muuten tulisi kokeiltua!

Avatar

Mukana arvonnassa! Raskauden loputtua lähden mielelläni pitkästä aikaa Helsinkiin, ja offereilta löytyy niin paljon ihania juttuja testattavaksi 🙂

Avatar

Mukana, jotain kivaa aktiviteettia olis mahtava päästä kokeilemaan!

Avatar

Mukana

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Mukana!

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Mukana!

Avatar

Mukana!!

Avatar

Johonkin ihanaan hierontaan käyttäisin

Avatar

Oi olispa ihanaa voittaa! Joku hemmottelu pikkulapsiarjen ja hääjärjestelyjen välissä tekisi hyvää 🙂

Avatar

Kasvohoitoa olen kerran testannut ja kiva olisi päästä testaamaan myös muita diilejä :).

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Escape roomiin olisi huippua päästä tällaisella diilillä, mukana siis! 🙂

Avatar

Mukana:)

Avatar

Kuulostaa mielenkiintoiselta!

Avatar

Mukana 😉
Kuntonyrkkeilyä on pakko päästä kokeilemaan!

Avatar

Oo toi näyttää kivalta! Offerillaa on kyllä tullut hyödynnettyä useammankin kerran. 🙂

Avatar

Ehdottoman mukana, olen monesti meinannut offerillan kautta kokeilla jotain uutta mutta aina se on jäänyt

Avatar

Mukana! Offerilla on loistava juttu, ja on tullut sitä jo aiemminkin hyödynnettyä 🙂

Avatar

Hauskaa!

Avatar

Kuulostaa kivalta 🙂

Avatar

Nyt innostuin kokeilemaan jotakin aktiviteettia, mukana!

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Haaveilen Offerillan sivuilta Helsingissä sijaitsevasta 145 min SPA-paketista.!

Avatar

Mukana!! Itsellä käyttöön tulisi kyllä nimenomaan joku täysin uusi liikunta-aiheinen aktiviteetti tai hemmottelu esim. kasvohoidossa. 🙂

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Offerilla on kyllä super!

Avatar

Mukana. Vois mennä vaikkapa ravintolaan kaverin kanssa.

Avatar

Ystävien kanssa vietetty aika on usein joku liikunnallinen juttu!

Avatar

Mahtavaa, että tällaisia palveluntarjoajia on! Arjen luksuksen hieman edullisemmin saaminen tulee tarpeeseen. Mukana siis!

Avatar

Mukana, menisin kokeilemaan kanssa jotain jumpan tyylistä.

Avatar

Mukana mäkin! 🙂

Avatar

mukana 🙂

Avatar

Mukana!

Avatar

Mukana arvonnassa 🙂

Avatar

Kiva, että oot saanut viettää ystävän kanssa laatuaikaa mieleisen tekemisen merkeissä!

Kiinnostaa kyllä eniten Offerilalta nuo ravintolaelämykset.

Uutiskirje tilattu.

Avatar

Harmi, että Tampereella on yllättävän heikko valikoima Offerilla-diilejä verrattuna Helsinkiin ja esimerkiksi Turkuun. Mutta eiköhän ne pikkuhiljaa lisäänny täälläkin. Kerran olen käynyt diilillä kasvohoidossa ja kerran hyödynsimme tarjousta ravintolassa, ja tuollainen aktiivisempi tekeminen olisi kyllä hauskaa myös!

Avatar

Mukana arvonnassa!

Avatar

Mukana. Offerilla on tuttu juttu. Olen ostanut kosmetologihoitoja ja kampaamojen palveluja. Seuraavaksi olisi ajankohtainen jalkahoito. Pitääpä taas katsoa mitä olisi tarjolla.

Avatar

Mukana!!

Avatar

Mukana arvonnassa! Olen pitkään tilannut jo offerillan uutiskirjettä ja kuolannut sieltä mm. magneettiripsiä! 🙂

Avatar

Jee! Kiva arvonta! Hemmottelu tulisi enemmän kuin tarpeeseen! Mukavaa kesää!

Avatar

Jee! Kiva arvonta! Hemmottelu tulisi tarpeeseen! Mukavaa kesää!

Avatar

Mahtis arvonta – siispä mukaan ☺️

Avatar

Mukana arvonnassa! Escape roomiin olisi ihana päästä 🙂

Avatar

Tosi kivoilta kuulosti noi aktiviteetit! 🙂

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Mukana!

Avatar

Mukana arvonnassa

Avatar

Offerillaa on tullu käytettyä ainakin noin 5 kertaa ..en tarkalleen muista! 😀 mutta se on ihan mahtava fiilis kun saa niin hyviä tarjouksia kivoihin juttuihin! Käynyt mm. Kampaajalla, kasvohoidossa ja sulkapalloa pelaamassa offerillan halpojen hintojen takia!

Avatar

Mukana!

Avatar

Mukana! Riippuen siitä, mitä asuinpaikkani lähistöllä on tarjolla, esim.joku kauneusjuttu/rentoutus olisi ihana 🙂

Avatar

Mukana, hieronta tulisi tarpeeseen!

Avatar

Mukana arvonnassa. En ookkaan aikaisemmin kuullut Offerista, pitääkin käydä heidän sivuilla

Avatar

Kuulostaa hyvältä, ehdottomasti mukana arvonnassa.

Avatar

Hei ihana idea kaverusten yhdessäoloon!
Mukana arvonnassa 🙂

Avatar

Mukana!

Avatar

mukana arvonnassa 🙂

Avatar

Hiukset kaipaisivat kyllä leikkausta. Mukana arvonnassa!

Avatar

mukana!

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Mukana!

Avatar

Mukana. Eletään ystäväni kanssa kiireistä kolmivuorotyöläisten elämää eikä ehditä näkemään tuskin koskaan. Kyseinen ystävä on ollut kuitenkin suuri tuki, kun elämässäni ollut alamäkeä viime aikoina ja olisi hieno tällä lahjalla muistaa.

Avatar

Mukana mukana mukana 🙂

Avatar

Jalkahoitoon

Avatar

Mukana!! 🙂 🙂

Avatar

Mukana

Avatar

Olisi ihana päästä johonkin kauneushoitoon! 🙂

Avatar

Mukana ehdottomasti ja voisin kyllä lähteä tota nykkeilyä kokeilemaan lahjakortilla

Avatar

mukana!!

Avatar

Mukana!

Avatar

Mukana arvonnassa! Tosi ihania ja pirteitä kuvia tässä postauksessa 🙂

Avatar

Jotkut kamppailulajit on kyllä iha törkeen kivoja, itsekin tullu tollee kurssimuotosesti jotain kokeiltua 😀 Ja lahjakortillekin kieltämättä löytyis käyttöä!

Avatar

mukana! olisi ihanaa joskus voittaa jotain, tulisi todella käyttöön ja tarpeeseen 🙂

Avatar

Mukaan kivaan arvontaan!

Avatar

Mukana arvonnassa 🙂

Avatar

Vau! Ehdottomasti mukana arvonnassa. Kävin kurkkaamassa tarjontaa ja löytyy hirveästi kaikkea kivaa.

Avatar

Mukaan ihanaan arvontaan. Olen ostanut muutamia Turun offerilla -tarjouksia. Lahjakortilla ostaisin ehdottomasti kotisiivousapua muuttorumban keskelle.

Avatar

mukana arvonnassa

Avatar

Mukana

Avatar

Mukana!

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Vautsi! Kaipaisin kovin hiertontaelämystä! 🙂

Avatar

Mukana!

Avatar

Jalkahoito tekis niin hyvää! Vaikka myös ravintoladiilit houkuttelee tätä herkkupeppua.. 😀

Avatar

Mukana arvonnassa! Kivaa tekemistä lasten kanssa 😉

Avatar

Täytyypä tutustua, kuulostaa tosi hyvältä! Haluaisin kauheasti päästä kokeilemaan sellaista Escape roomia 🙂

Avatar

Mukana! 🙂

Avatar

Offerilla on tosi hyvä ja monipuolinen tarjonta tuotteista. Mukana arvonnassa.

Avatar

Mukana. Tuolta löytäis mitä vaan, jee!

Avatar

mukana ehdottomasti!! 🙂

Avatar

Mukana!!:)

Avatar

Mukana! En ollut aiemmin kuullut tästä, taitaa olla samantyylinen kun edesmennyt Groupon, jota köytin paljon ja oon jäänyt diilejä kaipaamaan! Täytyy mennä heti tutkailemaan tarjontaa! Ps. Näytät niin kauniilta ja onnelliselta kuvissa!

Avatar

Haluaisin kokeilla juuri jotain itsepuolustus- tai kamppailulajia..

Avatar

Kuulostaa huikean hyvälle Tätä pitää ehdottomasti kokeilla!

Avatar

Mukana, Ois kiva kokeilla jotain kauneushoitoa tms.

Avatar

Mukana arvonnassa

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Ehdottomasti mukana, joku kauneudenhoito juttu voisi olla nyt se mitä kaipaan! 🙂

Avatar

Mukana! 🙂

Avatar

Oi, escape room on mullakin to do -listalla. Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan sitä!

Avatar

Mukana!

Avatar

Mukana ja toivotaan, että onni suosii. 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa. Juuri eilen juteltiin ystävän kanssa että pidetään naisten Helsinkipäivä. Eli lapset ja miehet jää kotiin. Joten lahjakortti tulisi tarpeeseen 😉 😀 Menisimme joko kokeilemaan suppailua tai risteilylle Helsingin edustalle.

Avatar

Mukana! Uutiskirje tulee, mutta en oo vielä testannu.

Avatar

Mukana!

Mistä noi sun jumppatrikoot on? Ihan super kivat

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Mukana!

Ja kiva lukea kokemuksia kurssista, pohdiskelin itse tuollaisen ostoa, mutta vähän jännittää 😀

Avatar

Mukana tietenkin!:)

Avatar

Mukana 🙂 olis ihana päästä johonkin kauneushoitoon tai sitten miehen kanssa syömään. 🙂

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa 🙂

Avatar

Olispa mukava viettää ystävän kanssa oikein sellainen toiminta- ja hemmottelupäivä! 🙂

Avatar

Mukana! Escape Roomiin käyttäisin lahjakortin

Avatar

Mukana 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä