MEIDÄN HÄÄAAMUT

Kaikki kuvat: Petri Mast ja Maria Ahokas

No nyt on hääkuvia! Sen Topiaksen ja pikkupoikien häälookit esiteltyäni ajattelin seuraavaksi kertoa mun puvusta, mutta päätin nyt kuitenkin mennä vähän enemmän järjestyksessä, ja kertoa tästä meidän hääaamusta, jotta päästään eteenpäin sen hääpäivän kulun kanssa.

Sain aika nopeasti tätä aamua miettiessäni päähäni vallata meidän LOV:in studiotilan käyttöön itselleni ja kaasoille valmistautumista varten, ja Topias sitten ilmoitti, että hän tulee bestmanien kanssa meille kotiin yöksi. Tässä samalla sitten päätettiin viettää se häitä edeltävä yö erillään ja minä menin sitten perjantaina hotelliin kaason kanssa. Topiaksella oli kaikki bestmanit yökylässä ja en ihan hirveästi tiedä heidän illasta ja aamusta, mutta hääkuvista sain sitten bongailla tyhjiä kaljatölkkejä ja todeta, että ei Topias ainakaan yhtään siivonnut kuvaajaa varten 😀 Haha.

Poikien aamu meni kuulemma aika rennosti. He hoitivat siellä pari juttua, kuten kylttien viemisen paikoilleen, mutta muuten he vain hengailivat, söivät aamupalaa, joivat kaljaa ja pukeutuivat. Me ei oltu aamulla missään tekemisissä Topiaksen kanssa, eikä edes viestitelty, enkä kauheasti heidän aamupuuhista mitään kysellyt. Mutta pienen yllärin olin halunnut järkätä Topiakselle, koska arvelin, että häntä saattaa vähän jännittää. Olin nimittäin tilannut huomenlahjakuvistani muutaman ihan perinteisinä valokuvina, ja bestmanit antoivat ne sitten aamulla Topiakselle kirjekuoressa, jonka päällä luki ”älä myöhästy”. Näiden kuvien lisäksi Topiakselle oli pieni videoylläri, joka kuvissa näkyykin, ja tekin pääsette sen myöhemmin näkemään 😉 Topiaksella kuulemma meni sattumoisin noiden kuvien kanssa vähän itikka silmään.

Pojat kuljetettiin meidän hääautolla parissa osiossa kirkolle. Ensin meni osa bestmaneista, kun heidän piti käydä hakemassa kukkavieheet, mutta ilmeisesti tämä menikin sitten niin, että kaasot hakivat myös kukkavieheet, sillä yksi bestmaneista tajusi aamulla, ettei hänellä ole kenkiä, ja he kävivät siinä kirkolle mennessä matkalla kenkäostoksilla 😀 Tämä ei ollut ainoa juttu, joka bestmaneilla jäi vähän viime tinkaan 😀 Onneksi heillä ei ollut ihan hirveän montaa tehtävää 😀

Topias ja loput bestmanit tulivat sitten toisella reissulla kirkolle, ja olivat siellä jo hyvissä ajoin odottamassa meitä, ja ottamassa vieraita vastaan. Ihan absurdi olo tulee vieläkin näitä kuvia katsellessa, kun ei vaan usko, että ne häät menivät jo! Mutta sitten, jatketaan meidän naisten aamuun.

Mun ja Hennin aamu alkoi herätyksellä viiden jälkeen hotellilla, sillä meidän piti olla jo kuuden jälkeen studiolla meikissä. Mun meikki oli valmis noin 8.30 ja tässä kohtaa Henni oli jo lähtenyt kampaajalla muiden kaasojen kanssa, ja mä köpöttelin sitten sinne perässä. Tehtiin kampaukset kolmessa vuorossa, ja teen kampauksista sitten vielä ihan oman postauksensa. Hotellilla aamulla jännitti ihan hirveästi, ja siinä herätyskelloa kahden tunnin yöunien jälkeen torkuttaessa ainoastaan se jännitys sai meidät nousemaan ylös. Minä nousin ensin ja hyppäsin Hennin päälle sängyssä hyppimään ja huutamaan ”mä menen tänään naimisiiiiiiin” tai jotain muuta vastaavaa 😀 Siitä sitten menin kylppäriin laittamaan mun kulmat, sillä päätin tosiaan ne laittaa itse, ja sen jälkeen pakattiin tavarat ja lähdettiin studiolle meikkaajaa odottelemaan.

Kun kaikki olivat käyneet kampaajalla, mentiin yksitellen studiolle. Kaasot meikkasivat, laittoivat meille aamupalan valmiiksi ja pukeutuivat. Mä lähinnä kävelin ympäriinsä hermostuneena ja kertasin kaikkea, minkä pitäisi olla hoidettuna. Olin TOSI hermostunut, en pystynyt olemaan paikoillaan ja odotin vain, että ihan varmaan kohta jotain menee pieleen.

Kaasoista ainoastaan viisi oli aamulla mukana, sillä siskoni Alisa kävi vain kampaajalla ja tuli sitten kirkolle. Hänellä kun oli vastasyntynyt pikku Max mukana, eikä hän pystynytkään sitten sinä aamuna Maxia jättämään.

Mun oli tosi vaikea saada mitään syötyä, kun jännitti niin paljon, mutta taisin kutenkin vähän jotain saada alas. Pidin jonkun pienen puheenkin ihanille kaasoille mimosamaljojen yhteydessä, mutta en yhtään muista, mitä olen sanonut! 😀 Muistan koko aamusta vain parhaiten sen, että oli TOSI kuuma, ja olin TOSI jännittynyt.

Hääpukua pukiessa meille tulikin sitten se aamun ensimmäinen kunnon vastoinkäyminen. Sillä tämä mun pukuhan oli iso, siis ISO, siinä oli nimittäin ihan hulluna kangasta, kun tuo koko volyymi tulee kankaasta, ja siellä alla oli vain ihan pieni vannehame. Ja se teki sen, että ompelijakin meitä etukäteen varoitteli, että toi vetskari on tosi tiukka. Mutta silti meille kävi niin, että kukaan kaasoista ei onnistunut saamaan sitä vetskaria kiinni. Sitä runnottiin vaikka kuinka kauan, eikä sitten millään. Kaikilla oli vielä vähän nihkeät kädet, kun oli niin kuuma, ja mulle alkoi tulla ihan hirveä paniikki, että se puku ei mene ollenkaan kiinni, tai sitten se vetskari hajoaa ihan kokonaan. Kun oltiin pitkään epäonnistuttu, niin valokuvaajakin tuli kokeilemaan, jos hän saisi sen kiinni, mutta ei. Mutta lopulta, LUOJAN KIITOS, meidän ihana valokuvaaja muistaakseni onnistui sen saamaan! Vitsi, miten helpottunut olin. Meidän oli tarkoitus ennen lähtöä ottaa vielä kuvia tästä puvusta, mutta ne sitten jouduttiin skippaamaan, kun pukemisessa kesti niin kauan. Muistin onneksi viime hetkellä vielä mennä laittamaan huulipunan, ja sitten oltiin valmiita lähtöön.

Siinä kun olin ovella jo menossa, niin Henni kuitenkin pysäytti mut ja sanoi, että hänellä on mulle Topiakselta pieni videoviesti. Henni oli pyytänyt Topiasta tekemään mulle tollaisen videon, koska oli ihan oikein arvannut, että oon tossa kohtaa tosi stressaantunut. Ja teki niin hyvää nähdä Topias ja kuulla hänen ääni, se auttoi sitä stressiä ja paniikkifiilistä purkautumaan, ja pääsin yli mun kiire- ja hääpukustressistä, ja aloin päästä siihen hääpäivän flowhun.

Seuraavaksi olikin sitten aika lähteä kohti kirkkoa! Me käveltiin kirkolle, sillä tää studio sijaitsee kirjaimellisesti Tuomiokirkkoa vastapäätä. Ylitettiin siis vain tie ja aiheutettiin vähän hämminkiä ja vedettiin paljon katseita mun valtavalla puvulla, jota kaasot kannattelivat, jotta se pysyisi puhtaama vihkimiseen asti. Ei edes unohdettu mitään studiolle ja selvittiin kunnialla kirkolle asti. Ja siitä sitten lisää omassa postauksessa…. 😉

Mitä tykkäsitten meidän hääaamun kuvista? <3

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Hyvät kuvaajat! Ihanaa kun hymyilet näissä kuvissa paljon niin että hampaat näkyy! Näytät sillain niin onnelliselta! 🙂 monessa kuvassa, missä hymyilet suu kiinni niin näytät välillä vähän surulliselta.

Avatar

Aivan mahtavia kuvia! Tuli kylmiä väreitä, hymyilytti ja eksy muutama kyynelkin silmään. Kaunista <3

Avatar

Teillä on ollut todella taitavat kuvaajat paikalla!

Avatar

Ihania kuvia!

Avatar

Aivan ihana postaus. En malta odottaa että tulee lisää ja PALJON! Toivottavasti tulee nopeaa Onhan tässä jo melkeen 2kk odoteltu

Avatar

Kauniita kuvia, ihana tunnelma välittyy näistä! Hehkuit kyllä tuona päivänä ja olit todella kaunis. Lisää kuvia odotellessa.. 🙂

Avatar

Aivan ihana postaus !

Avatar

Ihania kuvia!! <3 En taida malttaa odottaa seuraavaa hääpostausta 😀

Avatar

Ihania kuvia! Ja nii kiva lukee näitä kun omat häät kuukauden päästä.

Avatar

Ihania kuvia, on kyllä kannattanu panostaa loistaviin ammattikuvaajiin! Tuo viimeinen kuva on erityisen ihana, oikeen hehkuu onnea. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä