PAIKOILLANNE, VALMIIT, KESKITTYKÄÄ

[mittaustagi]

Kaupallinen yhteistyö Eye q™:n  kanssa

Olen mukana Eye q™:n kaupallisessa yhteistyössä, jonka myötä olemme nyt kesällä koko perhe päässeet testaamaan laadukkaita rasvahappovalmisteita.

Meillä on ollut koko perheellä aivan ihana kesä. Ollaan todellakin päästy nauttimaan lomasta, kun tämä kuopuskin on ollut lomalla pian 3,5 kuukautta, ja töistä huolimatta Topias on päässyt myös nauttimaan kesästä, kun muu perhe on pystynyt laittamaan aikataulut hänen mukaansa. Ollaan uitu, ulkoiltu, uitu, shoppailtu, uitu, syöty jätskiä, uitu ja touhuttu koiran kanssa. Meidän kesäloma on ollut täydellinen yhdistelmä tekemistä ja oleskelua. Rentoa hengailua, mutta kuitenkin myös paljon aktiviteetteja. Lapset ovat nauttineet ja pitkästä lomasta huolimatta riitely on pysynyt aika minimissä. Usein kesäloman jälkeen vanhemmilla on sellainen ”luojan kiitos koulu alkaa taas” -fiilis, mutta mulla ei ole kyllä yhtään. Olisin mielelläni ollut vielä toiset kolme kuukautta kotona lasten kanssa!

Me ollaan päästy tekemään kesällä hirveästi kaikkea, koska meillä on upeasti koko perhe ollut lähes koko kesän terveenä. Ja se on aika hieno saavutus! Pöpöjen välttelyn lisäksi olen nyt miettinyt näitä Eye q™:n tuotteita käyttäessäni terveyttä laajemmin, ja herännyt taas siihen, että lomallakin meidän pitäisi muistaa käyttää tällaisia oikeasti tarpeellisia valmisteita. Vaikka sitä haluaa ajatella, että monipuolinen ruokavalio kattaa kaiken, niin tiettyjä aineita on vain tosi vaikea todellisuudessa saada tarpeeksi ainoastaan ruoasta. Ja rasvahapot ovat kyllä yksi näistä aineista!

Ihmiset tarvitsevat Omega-3 rasvahappoja päivittäin, ja ne ovat elimistölle välttämättömiä, joten niitä on tärkeää saada läpi vuoden. Yhdessä Omega-6 rasvahappojen kanssa nämä tunnetaan hyvinä rasvoina, koska niillä on keskeinen rooli lähes kaikissa kehon soluissa. Me haluamme tietenkin taata lapsillemme parhaat mahdolliset lähtökohdat kaikkeen ja näihin liittyy terveys. Jos me voimme pienillä valinnoilla edistää lastemme hyvinvointia, niin tottakai haluamme tehdä ne valinnat. Ja kun lapsille Omega-3 rasvahappojen saannilla voi olla tosi iso merkitys! Tutkimusten mukaan niiden riittävä saanti voi parantaa keskittymiskykyä ja jopa auttaa käsialan kanssa. Kukapa ei haluaisi antaa lapselleen sitä parasta mahdollisuutta vaikkapa hyvään koulumenestykseen, kun siihen oikeasti voi vaikuttaa.

Myös aikuisille rasvahapot ovat tietenkin yhtä tärkeitä, vaikka vanhempana sitä usein miettii lapsia ja unohtaa itsensä. Nyt en tosin ole unohtanut itseäni, sillä mehän olemme pitkään yrittäneet tulla raskaaksi. Raskautta yrittäessä on entistäkin tärkeämpää huolehtia itsestään ja kehostaan. Etenkin kun kärsii lapsettomuudesta, on välttämätöntä antaa keholle kaikki, mitä se tarvitsee. Ja keho tarvitsee vitamiineja ja rasvahappoja! Kaikki tasot pitää olla kohdillaan, jotta kroppa voi keskittyä toimimaan parhaalla mahdollisella potentiaalillaan. Omega-3 rasvahapot ovat myös siksi äärettömän tärkeitä, että raskausaikana Omega-3 rasvahappoihin kuuluva DHA on erityisen tärkeä sikiön kehityksessä. On siis tuplasti tärkeää huolehtia siitä, että saan itsekin tarpeeksi näitä tärkeitä rakennusaineita.

Rasvahappojen saannissa ei kannata miettiä vain sitä, että no kunhan saa niitä, vaan laatuun pitää kiinnittää huomiota. Monet mieltävät rasvahapot pahan makuisiksi, röyhtäyttäviksi, ja sellaiseksi ”no ostetaan vaan sittenkin kalaa” -valmisteeksi, mikä on tosi huono juttu. Eye q™:n tuotteet kun ovat jotain aivan muuta! Moni on joskus varmaan ostanut sen omegapurkin, joka ei sitten uponnut ja unohtui kaapin perälle. Ne purkit kun saattavat olla ihan muuta kuin odotit, jos olet tottunut marjaisiin D-vitamiineihin. Mutta Eye q™:n valmisteissa yhdistyy täydellisesti laatu, teho ja turvallisuus. Nämä ainutlaatuiset tuotteet valmistetaan useiden tiukkojen laatustandardien mukaisesti, ja juurikin tämä jokaisen ainesosan erityinen laadukkuus, tehokkuus ja turvallisuus tekee sen, että valmisteet eivät ole niitä vanhoja pahanmakuisia kalakapseleita. Päinvastoin!

Meidän perheen lemppariksi nousi Eye q™ Chews, mansikanmakuinen pureskeltava kapseli. Ja todellakin päästiin murtamaan se ennakkoluulo, että kalaöljykapselit maistuvat pahalta. Kun tuote on valmistettu korkealaatuisista aineista, ei tätä ongelmaa ole. Koko perheelle kelpaa, ja koko perhe voi paremmin. Omega-3 ja Omega-6 rasvahappojen saaminen on ihan jokaiselle ihmiselle todella tärkeää, päivittäin, läpi vuoden. Eye q™ antaa hyvän mahdollisuuden ottaa nämä elintärkeät tuotteet osaksi arkea, kun kalaöljykapseleita vierastavakin varmasti yllättyy näiden tuotteiden mausta, koostumuksesta ja laadusta. Valikoimasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja jokaiselle, joten pureskellakaan ei tarvitse, jos ei halua!

Muista siis huolehtia koko perheesi rasvahappojen saannista, ja muista valita laadukas ja turvallinen tuote, ettei se purkki unohdu kaapinperälle.

 

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Ja monet jotka ovat raskautta yrittänyt ja saanut esim lukuisia keskenmenoja, ovat syöneet näitä ja kun ovat jättäneet omegat pois myös keskenmenot ovat loppuneet. Juuri sen verenvuodon lisääntymisen takia.

Avatar

Pakko kommentoida, mut tiesithän, että omega-3 kapselit on kirurgian näkökulmasta vaarallisia. ”Päijät-Hämeen keskussairaalan erikoislääkärit traumatologian, sydän- ja verisuonikirurgian ja ortopedian aloilta ovat kaikki yhtä mieltä siitä, että kapselit vaikeuttavat leikkauksia, sillä ne lisäävät verenvuotoriskiä. Kapseleiden tarkoitus on estää veren hyytymistä ja siinä ne myös toimivat.” (https://www.ess.fi/teemat/terveys/art2418692)

Jos on tiedossa etukäteen leikkaus, pitää olla sitä ennen viikon syömättä kyseisiä kapseleita. Pahempi juttu taas jos joutuu yhtäkkiä päivystyksen kautta leikkaukseen.. Ite siis miettisin kyllä tarkkaan mitä lapsille ja toki myös aikuisille syöttäisin.

Avatar

Pakko kommentoida kirurgisen osaston sairaanhoitajana moni kirurgi on sitä mieltä, että näiden kuuluis olla reseptilääkkeitä. Esim jos joutuisit onnettomuuteen ja siitä leikkaussaliin, niin verenvuotoa on vaikeampi saada tyrehdytettyä jos käyttää omegakapseleita. Tai lyöt pään niin saat helpommin aivoverenvuodon. Ääriesimerkkejä, mut kantsii muistaa tääki pointti ☺

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä