MORSIAMEN RYÖSTÖ

Tästä osiosta mulla ei ole hirveän pitkää tarinaa kirjoitettavaksi, mutta kuvat puhunevat puolestaan! Ja näkyyhän tämä myös meidän häävideolla, jonka jo olette päässeet näkemään. Eli siis morsiamen ryöstö!

Morsiamen ryöstö oli yksi niistä perinteistä, jotka halusimme häihin. Se oli tosin sellainen, josta ei itse päässyt päättämään, joten toivottiin vain parasta, ja parasta tuli! Sanoin yhdelle kaasoista hyvissä ajoin, että jos morsiamen ryöstö tulee niin, millaisia juttuja siihen ei saa laittaa Topiakselle. Tiedän, mitä Topias ei missään nimessä haluaisi tehdä, ja luettelin itsevarmana nämä ohjeeksi. Vähän ennen häitä Topias tuli sitten mulle huolestuneena avautumaan, että häntä jännittää, jos tulee se ryöstö ja jos hän joutuu tekemään sitä ja tätä, ja siinä sain sitten silmiä pyöritellen kertoa, että minä olen kuule jo aikoja sitten varmistanut juuri nuo pelkäämäsi jutut, että niitä ei tule. Oli aika tyytyväinen sulhanen siinä kohtaa ja tuli hyvä fiilis siitä, että kyllä me tunnetaan toisemme aika hyvin.

Morsiamen ryöstö tuli hääpäivänä ihan puskista! Vaikka arvasin, että sellainen on tulossa, niin ei sitä siinä muistanut yhtään ajatella, kun on kaikkea muuta. En olisi varmaan edes tajunnut, jos sitä ei olisikaan tullut, ennen kuin vasta jälkikäteen. Nostin pääni ylös, kun yhtäkkiä tuli musiikkia, joka ei kuulunut soittolistalleni, ja siinä silmiin osui heti perään seuranneen karjunnan lähde, kaksi hurjaa ryöstäjää!

En oikeastaan ikinä ehtinyt tarkemmin katselemaan, mitä kaikkea Topiaksen piti tehdä, mutta hän sai sellaisia sopivan lempeitä tehtäviä, jotka sopivat tälle aviomiehelleni juuri täydellisesti. Minä puolestani sain istua bestmanien kanssa ylhäällä juomassa siideriä, ja nauttimassa näkymistä; juhlasalista täynnä ”esityksestä” nauttivia nauravia läheisiämme.

Minua huolestutti ryöstössä se, että jos minua yritetään kantaa pois, ei siitä tulisi mitään parikymmenkiloisen puvun kanssa, joka oli myös niin iso, että sen kanssa ei kyllä saa mitään otetta. Mutta tämä meni juuri täydellisesti niin, että minut johdatettiin köysien kanssa pois, ja putoamisen pelkäämisen sijaan suurin huoli oli ryöstäjien kompastuminen hameenhelmoihini.

Morsiamen ryöstö oli hauska kokemus ja ohjelmanumero, ja mulle se ei edusta samoja asioita, mitä se on joskus edustanut, enkä koe olevani omaisuutta, jonka voi ryöstää. Se oli vain osa täydellistä hääkokemusta.

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Morsiamenryöstö on se perinteistäkin perinteisempi hääleikki, josta ihmisillä tuntuu riittävän sanottavaa. Liian tylsä, liian perinteinen, liian tuttu… Mutta kuitenkin niin ihana leikki! Pienellä omalla twistillä siitä saa persoonallisen ja viihdyttävän 🙂

Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä