JOKAISTA VAUVAA KUULUU JUHLIA

Huomioidaan nyt ensin tämä; ensimmäinen postaus Kaksplussalla! Nyt alkaa olla melkein kaikki kunnossa muuton jäljiltä, vaikkakin vähän on vielä opettelua, kun tekniset jutut täällä taustalla ovat nyt vähän erilaiset, mutta kyllä tästä nyt hyvään vauhtiin päästään, ja olen tosi innoissani, kun olen nyt päässyt kotiutumaan tänne Kaksplussalle.

Tämän viikon kohokohta koitti tänään, kun lähdin täältä Turusta aamulla aikaisin ajelemaan Mäntsälään, jossa juhlistettiin yllärinä rakkaan ystävän babyshowereita. Babyshowereilla oli teemana Harry Potter, ja tuli muuten niin hienot! Kaikki olivat nähneet hirveästi vaivaa ja tuli aivan ihanat juhlat. Onnistuttiin yllättämään juhlakalu ihan täysin, kaikki ruoat olivat ihania, ohjelma onnistunutta ja koristelut mahtavat. Toivottavasti muistin kiitellä tarpeeksi kaikkia ihanista juhlista, koska oli kyllä todella mieleenpainuva päivä.

Juhlissa oli kaikkia ihania teemajuttuja, joissa koeteltiin HP-tietämystä ja fiilisteltiin yksityiskohdilla. Saatiin mukaan ihanat vastalääkkeet ankeuttajien iskun varalta ja kaikki vain oli viimeistä yksityiskohtaa myöten täydellistä. Nyt on maha täynnä ja kauhea väsymys, kun kaikki nämä herkut ovat laskeutuneet niin tukevasti vatsan pohjalle.

Meillä oli vauvalle yhteinen lahja, mutta mulle tuli halu väkertää jotain pientä omin kätösin, ja vein sitten lisäksi vielä tällaisen pienen vauvapeiton, jonka tein pehmeästä trikoosta. Ite tykkäsin aina tällaisista peitoista, joita heittelin autoon, rattaisiin, hoitolaukkuun ja kaikkialle muualla, kun niitä on näppärä sitten käyttää lämmittämään ja suojaamaan vauvaa, ja paremman puutteessa vaikka putsaamaan pukluja. Tein peiton vaaleanpunaisesta ja violetista kankaasta, jotka ompelin vastakkain yhteen, käänsin ympäri ja ompelin sauman kiinni. Toivottavasti pääsen tekemään itsellekin vielä tällaisia!

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

EIkä blogia enää voi seurata bloglovinin kautta?

Avatar

Kiitos sulle Emilia kun jaksoit ajaa niin pitkän matkan ja keksit ihanaa ohjelmaa juhliin 😍 Oli huippua yllättää karkki yhessä! Ihania kuvia otit juhlista ❣️✨

Emilia Huttunen

Oli kyllä niin ihanaa, kiitos teille kaikille kaikista järjestelyistä, mun osuus nyt oli tosi pieni! <3

Avatar

Tiedoksi että mutsison.com vie edelleen indiedaysin sivulle… :/

Emilia Huttunen

Joo siinä tuntuu olevan nyt ärsyttävän pitkä viive! 🙁 Jos se ei pian ala ohjata tänne, niin täytyy selvitellä, mitä asialle voi tehdä!

Avatar

Miten tän uuden blogin saa lisättyä bloggeriin…? Ei hyväksy osoitetta

Emilia Huttunen

Äh, mä en tosta bloggerista tiedä kyllä mitään! 🙁 Mutta kokeilepa sattuisiko kaksplus.fi/blogit/mutsison/feed toimimaan?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä