LASTEN VASTAUKSET LUKIJOIDEN KYSYMYKSIIN

Kiitos kaikille ihanista kysymyksistä mukeloille! Kuvattiin viikonloppuna lasten vastaukset kysymyksiin, ja tässä nyt olisi lopputuotos. Meidän lapsethan eivät ole viime aikoina kauheasti olleet videolla, eikä ikinä olla tehty tällaista videota, missä he oikeasti pääsevät puhumaan, joten harvinaista herkkua on luvassa! Kertokaa, mitä tykkäätte, niin mietitään, jos näitä pitäisi tehdä lisää? Siis videoita lasten kanssa. Ja videoita yleensäkin!

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Olipa kiva video, suloisia vastauksia lapsilla! 🙂 En ole ennen kuullut sinun puhuvan, ja täytyy sanoa että sinulla on todella miellyttävä ääni! Monet puhuvat nykyään tietyllä tapaa honottaen tai narisevalla äänellä. En todellakaan ole mikään äänenmuodostuksen ammattilainen, mutta jotenkin puheäänesi varmaankin muodostuu ”oikein” kun se kuullostaa niin vaivattomalta. Itse unelmoin joskus teininä radiotyöstä tai uutistoimittajan ammatista, kunnes ymmärsin miten kauhealta oma puheääni kuulostaa. 😀 Sitäkin voi varmasti treenata kyllä.

Avatar

Ihan kiva video, mutta olisin kaivannut tekstityksiä, tosi hankala saada selvää vastauksista :/

Avatar

Avan vastaus mitä hän tekisi jos saisi olla päivän Nomppu: syödä räkää niinkuin Nomppu 🤣 repesin. Hauska video, mutta olisi ehkä voinut jakaa kahteen videoon 🙂

Avatar

Olipas kiva video! Vähän meinasi olla heillä hankalaa pysyä paikallaan. 😄 Täällä 7v seisoo yleensä leffan loppupuolella päällään sohvassa, kun ei malta enää istua. 😄

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä