EKA ITSENÄINEN KOULUMATKA

Kaupallinen yhteistyö

Postaus sisältää KappAhlilta saatuja tuotteita ja Skidit -risteilyn, jolle olemme lähdössä yhteistyönä.

Meille on tulossa jännittävät päivät ensi viikolla, kun meidän ekaluokkalainen tulee kulkemaan ensimmäistä kertaa ihan yksin kouluun!

Meidän neitihän käy tosiaan vähän kauempana koulua ja olemme joka päivä vieneet ja hakeneet hänet autolla. Nyt meillä on kuitenkin sellainen tilanne, että ollaan sunnuntaista tiistaihin poissa, ja esikoinen menee siskoni luokse yökylään, ja hän sitten sieltä kävelee kouluun. Ollaan harjoiteltu matkaa valmiiksi ja olen kyllä varma, että kaikki tulee menemään hyvin, mutta tuntuuhan tämä jännittävältä! Monen ekaluokkalaiset ovat jo alusta asti kulkeneet yksin kouluun, mutta meillä se ei ole mahdollista, ja tuntuu oudolta ajatella, että tämä neiti on sitten yksinään kulkemassa kouluun, kun me ollaan kaukana poissa.

Ja syy siihen, että hän on menossa yökylään, on aika mukava. Me mennään nimittäin Skidit -risteilylle! Multa kysyttiin aiemmin syksyllä, olisimmeko kiinnostuneita lähtemään Skidien pikkujouluristeilylle yhteistyömielessä, ja päätettiin sitten lähteä mukaan, mutta ei otetakaan tätä esikoista mukaan, vaan hän jää käymään koulua.

Me ei olla ikinä oltu missään tällaisilla lasten teemaristeilyillä ja tästä tulee varmasti mahtavan hauskaa. Odotetaan Topiaksen kanssa niin innoissamme! Neiti esikoinen jää opiskelemaan, mutta ei huolta, hän pääsee myöhemmin kavereiden kanssa laivalle, joten hänellä on kyllä oma kiva reissu myös tulossa, ja hän odottaa sitten taas sitä innoissaan. Mukaan meille sitten taas lähtee kuopuksen kaveriksi siskoni lapsi! Ajateltiin, että nämä pienemmät saavat tästä reissusta nyt enemmän irti, eikä sitten tarvitse olla koulusta poissa, kun tässä on muutenkin ollut sairastelua ja se Kreikan reissu.

Me ei olla noille pienille vielä kerrottu, vaikka esikoinen reissusta tietääkin, ettei he ala jännittää turhaan etukäteen. Ja se on sitten kiva ylläri, kun sunnuntaina kerrotaan, mihin ollaan menossa. Toinen siskoni kysyi, että ollaanko tultu hulluiksi, kun otetaan vapaaehtoisesti kauhukaksoset mukaan, mutta eiköhän me pärjätä. KOPKOPKOP.

Odotan ihan hirveästi itse ainakin diskoa, lastenteatteria, lettipajaa ja tietty kaikkia joulujuttuja! Päästään kuulemma ihan juuri uusitulle alukselle ja ruoat nyt on tunnetusti aina supernam, mutta parasta on yleensä nähdä lasten nauttivan, niin se meni Kreikassakin. Mulla on mukana puhelin ja kuulokkeet, sekä siskoni kanssa jakamani BookBeatin perhetili, joten aion rentoutua, kuunnella äänikirjaa ja katsoa, kun lapset riehuvat pallomeressä. Otetaan varmaan Topiaksen kanssa myös meidän rantareissujen matkapelit mukaan, ettei olla liian epäsosiaalisia, mutta muuten ei ole mitään suunnitelmia. Aiotaan vaan nauttia ja rentoutua!

Mutta yksi juttu meitä nyt mietityttää ja kiinnostaa. Maanantaina päästään viettämään päivää Tukholmassa, mutta mitä siellä kannattaa tehdä, kun aikaa on kuutisen tuntia? Me ei nyt erityisemmin haluta shoppailla, ja se on mun ainoa valmis vastaus. Mitä siellä oikein kannattaa tehdä kahden viisivuotiaan kanssa?

Lasten asut saatu KappAhlilta.

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Tekniska museet, kävimme juuri lasten 1v 8kk, 7 ja 9v kanssa päiväristeilyn tauolla ja viihdyimme!

Avatar

Suosittelen lämpimästi Skanssenin ulkoilmamuseota ja eläintarhaa Djurgårdenilla (kivalla säällä). Huonolla ilmalla taas Junibackenia. Asutaan Tukholmassa ja nämä ovat ainakin meidän lasten lempparit täällä 🙂

Emilia Huttunen

Kiitos vinkeistä! 🙂 Mä olen ihan Tukholma-neitsyt!

Avatar

Junibacken. Ei parempaa!

Emilia Huttunen

Heti googlettamaan, kiitos! 🙂

Avatar

muistaakseni hesari tmv teki juuri kesällä ”lapsiperheen tukholma”-nimisen tai vastaavan artikkelin! oma suositus tukholmassa asuneena tietenkin junibacken mutta myös valtava mall of scandinavia, joka on solnassa (nopea pääsy pendeltågilla stockholm centralstationilta), sillä sieltä löytyy mm. vaikuttava disney-kauppa ja itse ostari on lapsen silmissä aika makea ja ihmeteltävää riittää 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi