PARHAAT SARJASUOSITUKSENI

Olen tänä vuonna käyttänyt paaaaljon aikaa telkkarin edessä, koska olen ollut niin paljon sairaana. Aina välillä tulee luettua muiden vinkkejä hyvistä sarjoista, jos pääsee hyvä sarja loppumaan kesken, eikä osaa päättää, mitä seuraavaksi katsoisi. Sen takia sainkin päähäni koota yhteen postaukseen lempparisarjojani, jotta joku muu löytäisi tästä vinkkejä! Tästä varmasti puuttuu vielä moooonta sarjaa, koska unohtelen aina tällaisista listoista kaikkea tärkeää, mutta tämä on hyvä alku!

Community on uusin rakkauteni, katsoin juuri kolmoskauden loppuun ja olen niin onnellinen, että vielä on kausia jäljellä. Olen myynyt nyt tätä sarjaa kaikille, koska omg! Tää on yksi hauskimpia sarjoja ikinä. Tää on tosin täynnä todellatodella loukkaavaa huumoria, mutta se on kaikki tehty sarkastisella otteella. Siis jaksoakaan en oo alun jälkeen katsonut nauramatta ääneen, ja rakastan vaan tätä sarjaa ihan sikana. Pierce on niin paras! Alku lähtee hiukan hitaasti, niin kuin sarjoissa yleensä, mutta jos tykkäät listan muista sarjoista, tykkäät varmasti tästä. Sarja löytyy ainakin Viaplaysta.

Brooklyn 99 pääsee myös hauskimpien sarjojen listalle. Katsoin tästä jonkun yksittäisen jakson joskus vuosia sitten, enkä jäänyt katsomaan, mutta sitten satuin näkemään tästä yhden tosi hauskan otteen Facebookissa ja päätin alkaa katsoa, ja voi luoja! Tää on aivan huippu. Oon katsonut vain sen verran kuin Netflixissä on kausia, eli en ole nähnyt vielä kaikkea, joten ei spoilereita!

The Office US on uskomaton. Siis viimeisessä jaksossa mä itkin, itkin ja itkin, koska se oli koskettava, ja sen lisäksi itkin sitä, että se loppui, mutta kaikissa muissa jaksoissa sitä vain nauraa tauotta. Mä olin tästäkin nähnyt jonkun jakson joskus, enkä innostunut, mutta sitten kun aloin vain katsoa niin jäin järkyttävään koukkuun. Siis uskomatonta, miten hyvää tv-viihdettä on olemassa! Kaikki kaudet löytyvät ainakin HBO:lta.

HIMYM eli How I met Your Mother on tietenkin listalla, koska tää on ehdottomasti täydellinen tyylilajinsa edustaja ja sarja, jota ei voi olla katsomatta loppuun. Eiköhän kaikki tiedä! Mutta jos et tiedä, niin HIMYM lähtee myös vähän hitaasti käyntiin, mutta jos vain sinnittelet ensimmäisten kausien läpi niin tulet olemaan niin onnellinen, että jatkoit katsomista.

Greyn anatomia taistelee Game of Thronesin kanssa kaikkien aikojen lempparisarjan tittelistä. Saattaa olla, että vaikka rrrrrrrrrrakastan GOT:ia, Greyn anatomia vie tittelin ihan vain sen takia, että se on ollut mun lempisarja lapsesta asti, enkä tiedä, mitä teen sitten, kun se loppuu. Nyt vain toivontoivontoivon, että Ellen Pompeo haluaa tehdä sitä mahdollisimman pitkään, koska luin jostain, että Shonda on luvannut jatkaa sitä niin kauan kuin Ellen näyttelee pääosaa. Grey on ainakin Viaplayssa mun mielestä, mutta itse katson sitä yleensä ihan DVD:ltä.

Vikings on niin mahtava sarja! Mä en yleensä oo tän tyylisten sarjojen suuri ystävä, mutta voi että Vikings sai mut koukkuun. Katsoin sillon koko sarjan heti putkeen. Nyt en ole katsonut vielä uusimpia jaksoja, kun mulla on HBO tauolla, mutta otetaan HBO taas keväällä ja katson varmaan Viikingit sitten ennen kuin GOT alkaa.

Game of Thrones tietenkin. Greyn kanssa paras ikinä. Mä oon yleensä ollut tosi herkkis kaikenlaiselle verenvuodatukselle, lähinnä sen henkisen puolen takia, kun itken jokaisen kaatuvan hevosen takia yms, mutta GOT vaan vei heti ekasta jaksosta mun sydämen.

A Discovery of Witches on myös tän vuoden lemppareita. Tästä teinkin ihan oman postauksensa aiemmin, kun katsoin tätä sarjaa ja innostuin lukemaan kaikki kirjat reilussa viikossa muistaakseni. Löytyy HBO:lta myös, odottelen innolla infoa kakkoskauden päivämääristä!

Agents of S.H.I.E.L.D. on myös lemppareita, niitä joiden takia herään aamulla tunnin aikaisemmin. Mua harmittaa, että tää sarja ei oo suuresti menestynyt, koska nyt joudun koko ajan pelkämään, että koska se sitten loppuu. Marvel-fanina aloin katsoa ihan vaan, koska täytyy katsoa, mutta jäin totaalisen koukkuun! Tää on ainoa Marvelin sarja, mitä oikeasti hulluna seuraan. Tää on ainakin välillä ollut Viaplayssa.

Scandal on Greyn ohella Shondan tuotantoa ja ihan uskomaton sarja. Mua vähän harmitti sarjan loppu, siis sekä se, että se loppui, että se, miten se loppui. Mutta se ei silti tee mitään sille faktalle, että Olivia Pope on ihana! Tää on oikea feministin unelma ainakin suurimman osan ajasta, kuten yleensä kaikki Shondan tuotanto. Rakastan sitä, miten Shonda nostaa sarjoissaan oikean elämän ongelmia kartalle, oli sitten kyse seksuaalisesta häirinnästä, poliisin vallan väärinkäytöstä, rasismista tai mistä tahansa muusta tärkeästä aiheesta.

How To Get Away With Murder on myös Shondan tuotantoa, kolmas näistä mun seuraamista. Tästä en ole katsonut vielä kaikkia jaksoja, koska jossain vaiheessa mulle iski pieni kyllästyminen synkkyyteen, mutta aion kyllä jatkaa tän jossain kohtaa loppuun, koska tää on myös aivan mahtava sarja!

The Arrangement oli oikea yllättäjä, kun sen HBO:lta bongasin. Ihan erilainen tarina kuin mitä yleensä katson, mutta niin hyvä! En malta odottaa seuraavaa kautta!

Veronica Mars on mun lapsuuden lemppareita, joka edelleen jatkaa suosikkien joukossa. Katson Veronicaa DVD:ltä ja teininä ajattelin, että isona mun lapsesta tulee Veronica. Tästähän on myös elokuva, ja kuten fanit tietävät, nyt on uutta settiä tulossa, iik! Veronica oli oikea teinitytön idoli, ja on edelleen. En oo pitkään aikaan katsonut tätä läpi, viimeksi taisin katsoa silloin, kun elokuva tuli.

Blindspot on yksi kahdesta ohjelmasta, joita olen viime vuosina katsonut oikeasta telkkarista, mutta se löytyy myös Viaplaysta. En oo hirveästi katsonut poliisijuttuja, mutta tää oli jotenkin freesi ja kiva, tykkäsin! Ehkä myös siksi, koska muistan aina ton päätähden Kyle XY:sta. Voi niitä aikoja!

Quantico on toinen näistä kahdesta, joita olen katsonut telkkarista. Tosi hyvä sarja! Vähän yllätyin viime kauden tapahtumia, mutta tykkäsin silti. Ykköskausi on kuitenkin mun mielestä paras!

The Magicians oli myös sellainen yllättäjä, josta en arvannut tykkääväni näin paljon! Voi miten on vaikea odottaa jatkoa! Tää tyylilaji on sellainen, että kaikki ei ehkä tykkää, ja ensin saattaa tuntua, että onko tää edes hyvä, mutta jatka vain katsomista ja huomaat, että ON!

Buffy Vampyyrintappaja pääsee vanhasta statuksestaan huolimatta listalle myös, koska se on niin ikuisuuslemppari. Buffy kuului myös mun lapsuuden idoleihin ja hiivittiin aina vanhimman pikkusiskoni kanssa toistemme huoneisiin salaa katsomaan tätä illalla, kun kuului jo olla nukkumassa. Myös Angel oli hyvä, mutta Buffy on paras. Katsoin tän uudestaan Netflixistä tai Viaplaysta pari vuotta sitten ja vitsi, miten paljon mua nauratti noi erikoiseffektit! Mutta silti se on niin hyvä! Ihana sarjavanhus.

Outlanderin katsoin muistaakseni sitten, kun olin katsonut kaikki GOT:it. Mulla on kaikki nämä kirjat, kun mun täti on kerännyt mulle niitä, mutta multa puuttui vielä toinen kirja, joten en ollut aloittanut lukemista, etten joudu lopettamaan heti ekaan. Sitten kuitenkin katsoin tämän sarjan ja oli pakko lukea ja ostaa itse puuttuvat kirjat! En ole vielä lukenut kaikkia kirjoja, kun jossain kohtaa innostuin jostain muusta ja jätin tämän odottelemaan, mutta jatkan kyllä kirjoja, ja odotan innolla uutta kautta. En ole nyt katsonut sitä mistään laittomasti, vaan yritän kiltisti odotella, että se tulisi johonkin palveluun kokonaisena, jotta voin sitten ensi vuonna katsoa sen kerralla.

Siskoni on noita pääsee myös vanhuksena listalle, koska se on näitä, minkä haluaa katsoa aina uudestaan tyyliin viiden vuoden välein. Lapsuuden lemppareita! Katsottiin tätä siskojen kanssa ja vanhimpana minä olin tietenkin Prue. Hiukanko olin katkera, kun Prue kuoli! Tätä ei käsittääkseni näe nyt mistään, mutta jos se tulee johonkin palveluun niin pliis kertokaa mulle! Haluaisin niin paljon katsoa tän taas uudestaan! Tässä on kans tehosteet niin hauskoja.

Tuho-osasto eli Scrubs pääsee vanhojen listalle myös. Ne uudet jaksot oli vähän floppi, mutta se ”kantasarja” on niiiiiin hyvä. Löytyy Viaplaysta!

Gossip Girl on myös näitä sarjoja, jotka pitää katsoa kerran viidessä vuodessa uudestaan läpi. Ihana sarja, kuten kaikki varmaan tietää!

White Collarin katsoin joskus Netflixistä ja nyt se taitaa olla Viaplayssa. Tosi hyvä sarja myös, tosin lähinnä koska siinä on niin ihanaa silmänruokaa.

Vampyyripäiväkirjat katsoin myös keväällä sairastaessani. Ajattelin, että tää on liian teini mulle, mutta täähän olikin hauska ja koukuttava sarja! Sitten vikat kaksi kautta oli aika plääääääääh, ja lopetus oli hassu, ja se harmitti, enkä meinannut jaksaa katsoa, mutta katsoin kuitenkin loppuun. Katsoin sitten Originalsiakin sen verran kuin sitä oli Netflixissä. Ja HBO:llahan on nyt se Legacies.

Pari ekstraa, jotka ei ole oikeasti PARHAITA sarjoja, mutta ihan hauskaa katsottavaa: 

The Royals oli mielenkiintoinen ja jopa vähän koukuttava kokemus, sellainen kevyempi katsottava.

Jessica Jones oli parempi kuin nuo muut Netflix+Marvel-sarjat, ei mikään WOW, mutta kuitenkin hyvä. Mua vaan ahdisti se ykköskauden pahis!

Riverdale oli hauska! Aloin katsoa sitä uusinta kautta, mutta se meni jo niin överiksi, etten sitten jaksanut kahta jaksoa enempää. Täähän on tosi teinimeininkiä, mutta musta on välillä hauska katsoa tällaisia.

Scream Queens oli myös hauska, kun mä yleensä vihaan kaikkea pelottavaa! Ja mulle tää oikeesti oli kunnon kauhua, koska en uskalla katsoa edes Scary Movieita.

Nyt multa loppui muisti! On varmasti paljon muitakin hyviä sarjoja, joita olen jo nähnyt, mutta jos tuntuu, että tästä puuttuu joku sellainen, josta tän listan perusteella tykkäisin, niin aina saa vinkata, koska rakastan hyviä sarjoja!

 

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Tää meni talteen! Kohta on taas tyhjä aukko illoissa, joten pöllin sulta ehkä sarjaidean. 🙂

http://moumou.fi

Avatar

Olen ollut kohta kaksi vuotta sairauslomalla, katsonut sinä aikana myös tunti tolkulla televisiota, mutta en yhtään näistä sarjoista.
Näin ollen voin ehkä todeta, etten taida olla ”sarjaihmisiä”.

Avatar

Hei katoppa myös Blacklist! Tykkäisit varmasti, löytyy viaplaysta 😍

Avatar

Wau tosi monta uutta tuttavuutta, kiitos vinkeistä! Osan oon jo nähnytkin (greyn anatomia, riverdale, GOT, Vikings), joten tiedän meidän maun ainakin osittain täsmäävän. Eniten alkoi kiinnostella tuo Scandal ja Community. Omina vinkkeinä voisin sanoa Gilmoren tytöt, Black sails ja Moderni perhe, ihan lemppareita!! Kaikki löytyy Netflixistä.

Avatar

Oon itse tosi huono katsomaan sarjoja, koska vaatii tosi hyvän sarjan (ja/tai lyhyet jaksot), että jaksan katsoa sen loppuun. Viime aikoina oon katsonut sellasia kun Uncle (brittikomedia, jossa musiikki aika isossa osassa), Private Investigators Shakespeare & Hathaway (brittiläinen iltapäivärikossarja, draamakomedia) ja Babylon Berlin (saksalainen rikosdraama). Jälkimmäisin löytyy tällä hetkellä Areenasta, kannattaa ehdottomasti kattoa! Älyttömän hyvä ja jännittävä, eikä saksan kieli haittaa katselua 😀

Noista sun mainitsemista sarjoista oon osaa katsonut, osasta kuullut ja osa on sitten ihan tuntemattomia. Oiskin ehkä ollut kiva, että oisit niistä tuntemattomimmista sarjoista kertonut parilla sanalla, että mistä ne kertoo. Pelkästään jonkun ”tää on tosi hyvä”-mielipide ei vielä herätä mielenkiintoa, makuja kun on niin monia ja hyviä sarjoja erilaisia 🙂

Avatar

Mistä nämä sarjat kertoo? Olisi kiva löytää joku uusi sarja, jota vois ukon kanssa katsoa jouluvapaat. Toissajoulu meni x-filesin parissa ja muita yhteislemppareita vuosien saatossa on olleet csi ja pako. 🙂

Avatar

Parks and recreation (HBO) on yks hauskimpia ikinä ja paranee mitä enemmän katsoo, suosittelen testaamaan! HBO:lla myös Silicon Valley on hyvä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä