MARRASKUUSSA

Marraskuussa kirjoitin postauksen siitä, miten meidän lapsettomuushoitoja on kyseenalaistettu, jopa väitetty mulle suoraan, että olen keksinyt ne ja valehtelen, että ollaan muka hoidoissa.

Marraskuussa otin myös nämä kuvat positiivisesta ovitestistä, josta olin niin onnellinen. Jokaisesta positiivisesta ovistestistä saa olla iloinen. Koska muuten ei jaksa näitä negatiivia raskaustestejä.

Marraskuussa päätettiin yhdessä, että pidetään pari kuukautta taukoa ennen hoitojen seuraavaa vaihetta. Keskitytään elämään ilman kiertojen laskemista ja piikkien pistämistä, kerätään taas yhden pettymyksen jälkeen voimia jatkoa varten.

Marraskuussa myöskin tein päätöksen, että tämän lapsettomuushoidoista avautumisen tuoman negatiivisen ”huomion” seurauksena pidän hoitotauon ohella vähän taukoa myös tästä lapsettomuushoidoista puhumisesta.

Marraskuussa itkin taas epäonneamme menkkojen alkaessa, mutta tämä tauko tekee varmasti hyvää.

Marraskuussa sain hurjan määrän törkeitä viestejä näiden hoitojen takia, mutta joulukuussa sitä ei toivottavasti enää tule, kun keskityn nyt muihin aiheisiin.

Marraskuussa kaikki alkoi olla liian rankkaa, mutta kokeillaan alkuvuodesta uudestaan hoidoista kirjoittamista, kun tulee taas jotain uutta kirjoitettavaa.

Kommentit

13 kommenttia
Avatar

Tauko voi myös tehdä hyvää. Me yritettiin toista lasta kauan ja sitten päätin et antaa olla kun tuntui että joka kuukausi pettymys oli kauhea. Seuraavana kuukautena olin raskaana 🙈 nyt täyttää lapsi jo vuoden. Mulla ainakin stressi varmasti vaikutti. Tsemppiä. 😊 Nämä törköitä kommentteja suoltavat ihmiset todennäköisesti voivat itse niin huonosti että purkavat pahan olon muihin.

Avatar

On törkeää miten lapsettomuudesta voi kukaan tulla toiselle sanomaan/kirjoittamaan, että teksti mitä kirjoitat on keksittyä. Todella törkeää käytöstä aikuisilta ihmisiltä! Olen seurannut blogiasi vuosia, enkä koskaan ole kyseenalaistanut sitä mitä kirjoitat vaikkei olla tavattu. Mut nyt pahoitin myös mieleni sinun kanssa, lapsettomuus on herkkä aihe ja on ollut hienoa lukea teidän taipaleenne edistymistä. Toivotan tsemppiä ja plussa tuulia, tauko asiasta varmasti tekee hyvää! Itse yhden lapsen äitinä ja monen lapsettoman taivalta seuranneena olen järkyttynyt muista ihmisistä..

Emilia Huttunen

Kiitos ❤️ vaikka tätä on vuosia tehnyt niin kieltämättä välillä järkyttyy joidenkin ihmisten käytöksestä 🙄

Avatar

En voi edes kuvitella miltö tuntuu kun pitkän yrityksen jälkeen ei näytä tulosta tulevan. Ja törkeää keneltäkään sanoa että joku keksii lapsettomuuden.. Kukapa hoitoihin muuten menisi, ellei tarvitsisi apua. Lapsia ei tehdä, ne siunataan, hoidoin tai ei. Toivon sinne plussatuulia niin kovin! Pieni tauko voi tehdä hyvää, elämää inman stressiä!

Emilia Huttunen

Niinpä… 😔 Uskon myös, että tauko tekee hyvää, etenkin kun tässä on muutenkin joulu ja voi yrittää keskittyä siihen! Kiitos paljon ❤️

Avatar

Tsemppiä Emilia! On upeaa, että olet halunnut ja uskaltanut jakaa teidän vaikeaa tilannetta ja antaa sitä kautta vertaistukea tosi monille saman asian kanssa kamppaileville, tai muuten vain vauvan yrittämisen tuntemuksiin samaistuville.

Me saatiin marraskuussa plussa testiin ja nyt vain toivotaan, että pieni pysyy matkassa. Vaikkemme kärsineet lapsettomuudesta, oli yritysaikana tosi voimaannuttavaa lukea sun ja Desirén tekstejä ja myötäelää täällä ruudun toisella puolella. Yleensä raskaudesta kerrotaan somessa vasta, kun ollaan jo pidemmillä viikoilla ja ylipäätään raskaana, joten vertaistukea niihin yritysaikaan kuuluviin pettymyksiin, toiveikkuuteen, jatkuvaan odotteluun, päivien laskemiseen ja negatiivisten testien aiheuttamiin fiiliksiin oli hankala löytää. Siksi on ihanaa, että täällä somemaailmassa on kuitenkin teitä, jotka aiheesta uskaltavat jakaa. Rentouttavaa taukoaikaa ja paljon onnea tuleviin hoitoihin! <3

Emilia Huttunen

Ihanaa kuulla, kiitos paljon! ❤️ Ja superpaljon onnea plussasta! 😍😍😍

Avatar

Olisin niin mielelläni seurannut teidän lapsettomuuhoitojen kulkua. NImittäin täälä ollaan samassa tilanteessa. Toki lääkitys vasta aloitettiin, mutta toista lasta odotettu jo 3 vuotta saapuvaksi meidän elämään. Toivon ihan hirmuisesti onnea teidän yritykseen.

Emilia Huttunen

Kyllä sitä vielä pääsee seuraamaan, aion kyllä nyt jatkaa tästä kirjoittamista tämän hoitotauon jälkeen ☺️ niin moni on tuntunut saavan tästä niin paljon irti ❤️ mutta kieltämättä tuntuu nyt helpottavalta, että on tämä pieni tauko, niin voi yrittää keskittyä muihin asioihin. Huom, YRITTÄÄ 😂 ihan hirveästi onnea myös teille yritykseen ❤️❤️

Avatar

Rohkea nainen sanon minä! Kateelliset huutelee jatka samaan malliin on meitä muitakin kun vaan näin haukkujia 😊

Emilia Huttunen

Kiitos! ☺️ Kyllä mä jatkan, sitten tauon jälkeen ❤️

Avatar

Siis mitä?! Ei voi olla todellista. Miten joku kehtaa? 😔 Mielestäni oli tärkeää ja hienoa kun kerroit asioista avoimesti. Tsemppiä teille alkuvuoteen ja ihanaa joulua! ❤

Avatar

Tosi ikävä lukea tollasista kommenteista, mutta täällä on ainakin yksi, joka odottelee jo raskautumiseen liittyvien postausten paluuta!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä