JA VAUVAN NIMEKSI TULI…

Tänään meillä on odotettu päivä, kun kolmatta kertaa juhlitaan oman lapsen ristiäisiä. Tosin ensimmäistä kertaa juhlitaan nyt meillä kotona. Valmistelut on ollut käynnissä koko viikon ja hidasta on ollut, sillä tiheän imun kausi on vienyt kaiken ajan ja huomion. Selvittiin kuitenkin sunnuntaihin ja vihdoin meidän Mörköä saa kutsua ihan omalla oikealla nimellään! Mörkö tosiaan oli meidän sairaalanimi ja se on kerännyt paljon kikattelua, kun esimerkiksi TYKS:in kirjeet ovat tulleet sillä nimellä postissa, ja hammaslääkärissä kutsuttiin Mörköä. Sukulaisetkin ovat kutsuneet häntä Möröksi, ja oikeaa nimeä ollaan käytetty vain salaa kotona. Isommat lapset ovat niin onnellisia nyt, kun ei tarvitse enää pitää nimeä salaisuutena.

Meidän kolmannen rakkaan nimi ei tarvitse nyt pitkiä perusteluita ja selityksiä taustoista, sillä hänet on nimetty rakkaan isoisäni mukaan, joka kuoli odotusaikana. Nimi oli selkeä valinta, sillä ihanasti myös Topiaksen isoisän toinen nimi on sama kuin minun isoisäni.

Meidän rakkaasta tuli nyt Emmanuel Väinö Aulis.

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Upea nimi ja tarina sen takaa!

Avatar

Ihana nimi ja ihana pieni ❤️

Avatar

Onnea pikkuiselle nimestä!
Mua jäi mietityttämään, että onko pojan kokonimi peräisin isoisältä, vai onko joku hänen toisista nimistään suvusta? 🙂 Jälkimmäisessä tapauksessa olisi kiva kuulla vähän muidenkin nimien tarinaa!

Avatar

Onpas kaunis nimi!😍

Avatar

Todella kaunis nimi! En ois ikinä kyllä osannut arvata, varsinkaan kun et oo tainnu täällä puhua ikinä papastasi nimellä. Mulle kans jäi vähä epäselväksi, että oliko siis kyse tosiaan etunimestä että se periytyi vai toinen toisista nimistä?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä