EN KEKSI OTSIKKOA, KOSKA OLEN NIIN VÄSYNYT -POSTAUS

Elämäni on tällä hetkellä yhtä säätöä ja sähläystä, ja aikuisen seuran kaipuuta. Viihdyn kyllä vauvan kanssa kahdestaankin, mutta kun arki on nyt masuvaivoja itkevän vauvan hyssyttelyä Netflixin edessä, tulee välillä sellainen olo, että tulen hulluksi kotona. Eräänäkin päivänä menin Myllyyn ennen yhtätoista ja lähdin viiden maissa, koska tuntuu hyvältä kuluttaa aikaa jossain muualla. Ja kun vauva tykkää hälystä, niin hän otti ja nukkui Myllyssä ihan mahtavat päiväunet! Tämä Myllyssä ja Ikeassa hengailu toki tulee vähän kalliiksi, joten pitäisi ehkä tutustua johonkin vauvakahviloihin tai muuhun…

Jos jotain positiivista kehitystä on tässä tapahtunut, niin rytmi! Nimittäin sellaista alkaa vähän muodostua. Ollaan onnistuttu aikaistamaan tällä viikolla vauvan yöunia ja nytkin hän nukkuu tuolla sängyssä, kun minä kirjoitan ja Topias tuijottaa puhelimesta jotain. Olen oppinut kokeilun kautta ne tietyt jutut, mitkä toimivat, ja mitä ei missään nimessä kannata yrittää, ja nyt vauvan pystyy hyvänä päivänä saamaan nukkumaan jo 20-21 välissä, josta hän nukkuu kahdella syötöllä aamuun, mutta valitettavasti se toinen syöttö venyy aina pidemmäksi valvomiseksi. Niihin yösyöttöihinkin olen kehittänyt rutiinin, jolla ne sujuvat paremmin ja nyt muutaman päivän jälkeen uskallan sanoa, että minulla on toivoa sujuvammasta arjesta. Nyt kun vielä saisi vauvan päivällä viihtymään muualla kuin sylissä! Kantoliinailuun päästään koko ajan paremmin kiinni ja siitäkin haluan postata heti, kun saan levättyä tarpeeksi, että aivoni toimivat. Mulla on miljoona postausta odottamassa kehittyneempää aivotoimintaa…

Tämäkin postaus jää tällaiseksi lyhyeksi kuulumisten kertaamiseksi, sillä 1. olen niin uupunut, että en edes muista enää, mitä olen nyt tähän kirjoittanut, enkä keksi enää sanaakaan sanottavaa ja 2. tämä kallis hiljainen aika on PAKKO käyttää nukkumiseen. Tossa odottelee tiskivuori ja vaikka mitä viikonlopun jäljiltä, mutta kyllä noita muita juttuja vielä ehtii, tärkeintä on saada edes siedettävä määrä unta. Hyvää yötä!

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Suklaa aiheuttaa monille vauvoille masukipuja, joten kannattaa kokeilla jättää se testiksi pois omasta ruokavaliosta. D-vitamiini voi olla toinen aiheuttaja, meillä auttoi esikoisen aikana vaihto rela-d tippoihin.

Avatar

Meillä vauva (4,5 kk) herää tätä nykyä kolmesta viiteen kertaan yössä 😵 että aika hyvin tuo kaksi kertaa yössä! 😊Tosin meidän vaavilla taitaa nuo hampaat sun muut jo vaivata ja valvottaa…. jospa tämä joskus vielä tästä!!

Avatar

Kuulostaa todellakin tutulta tuo väsymys, täällä herätään jatkuvasti rinnalle öisin.. Mutta tuohon että haluat päästä kotoa ja saada aikuista seuraa niin vimmassa toimiu ma-ke ja q pe klo 10-14.30 sellainen paikka kuin Torin kulma. Siellä on about samanikäisiä äitejä ja vauvoja viettämässä aikaa, juttelemassa ja kahvittelemassa. Siellä syödään lämmin ruoka ja tarvittaessa voi esim pestä pyykkiä tai ottaa päikkärit. Suosittelen lämpimästi, ollaan käyty siitä asti kun vauva oli 6 viikkoa ja vajaa viikon päästä on 5 kuukautta 🙂

Avatar

Heippa! Skanssin skappelissa joka maanantai vauvatreffit klo 13.00-15.30 🙂
Tosi rento ja kiva meininki.Itsekin kaipasin jotain tekekistä vauvan kanssa.
Näin vinkkinä siis 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä