VAUVAN VAATEKAAPPI VALMISTUU

Olen tässä viimeisen kuukauden yrittänyt bongailla löytöjä ja hyödyntää alennuksia ja mahdollisimman edullisesti rakentanut vauvalle toimivaa vaatekaappia. Nyt meillä alkaa olla melkein kaikki, mitä tarvitaan! Paljon ihania yksinkertaisia vaatteita, joita voi yhdistellä keskenään ja joista saa paljon erilaisia asuja joka tarpeeseen.

Olen aina ollut tosi kateellinen kaikille niille tyypeille, jotka tekee mahtavia kirppislöytyjä, kun tuntuu, etten itse ikinä löydä mitään hyvää, tai ehkä en vain osaa katsoa kunnolla. Nyt olen kuitenkin käynyt viikon sisään kaksi kertaa kirppiskierroksella ja löytänyt vaikka mitä! Olen löytänyt sellaisia edullisia perusvaatteita, mutta myös jotain ihania löytöjä, jotka oikein lämmittivät sydäntä. Niitä ovat esimerkiksi tämän asun villasukat, villatakki ja bloomersit. Tämä ihan koko asu onkin itseasiassa kirppikseltä! Villasukat maksoivat euron, bloomersit euron, pipo euron, sukkahousut 50 senttiä, body kaksi euroa ja villatakki neljä euroa. Koko asulla oli siis hintaa alle 1o euroa.

Olen viime aikoina löytänyt Taikasta vauvalle vaatteita ja Seesamista esikoiselle, kun hän on jo niin iso, että nyt taas löytyy paremmin vaatetta, kun ei enää olla siinä iässä, että kaikki vaatteet menee polvista puhki. Keskimmäiselle sitten taas en ole löytänyt mitään. Tosi mielelään kuitenkin ostaisin enemmän vaatetta kirppiksiltä! Se vaan on välillä tosi vaivalloista, kun valikoima vaihtuu niin paljon, että tuntuu, että siellä pitäisi käydä monta kertaa viikossa. Ja jotenkin ei jaksa selata ihan kaikkea läpi.

Löytyykö teistä kirppiskävijöitä? Olisiko teillä jotain hyviä vinkkejä kirppisten hyödyntämiseen? Teettekö te upeita löytöjä, vai ostatteko vain ihan perushintaisia perusjuttuja?

 

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Lapset 1,5 ja 4,5v ja melkein kaikki vaatteet on aina tullut kirppikseltä. Tosin 110 kokoisia polvista ehjiä legginsejä on aika mahdoton löytää, ne siis ostan kaupasta tai ompelen. Muuten mun ongelma on ennemmin se, että niitä halpoja löytöjä tulee ostettua vähän yli tarpeenkin ja kaapit pursuaa sitten. Ostan nykyään lähinnä merkkiä, ne on sit helpompi myydä eteenpäin ja ovat usein käytettynäkin hyväkuntoisia. Avainsana on ennakointi: ostan yleensä aina seuraavaa kokoa jemmaan. Silloin ehtii hankkia koko vaatevaraston vaikka ei joka reissulla mitään löytäisikään 🙂 nykyään käyn ehkä kerran viikossa-kahdessa kierroksella ja jonkun verran käytän fb-paikalliskirppiksiä myös.

Avatar

Yllättäen mä teen täsmäiskuja puhelimella Zadaassa. Kun voi päättää koon, materiaalin ja budjetin hakukentäsaä, on helppo löytää etsinnässä ollut neule tai vaikka käsilaukku käytettynä.🙌🏼

http://moumou.fi

Avatar

Teen kirppikseltä suurimman osan lasten vaateostoksista. En suinkaan käy kirpparilla montaa kertaa viikossa, vaan ehkä kerran kuussa korkeintaan.
Kirpparilla tärkeintä on mielestäni tietää oma tyyli ja ennen kaikkea pää kylmänä. Kaikkea sopivaa ja / tai edullista ei kirppariltakaan kannata kotiin kantaa, sillä liika on liikaa, vaikka käytettynä ostaisi.

Mulla on yleensä melko selkeä visio siitä, mitä vaatteita meiltä puuttuu tai mikä on jäämässä pieneksi. Samoin ostan lasten vaatteet (väljästi) väripalettia käyttäen. Jokaisella lapsella on esimerkiksi kesävaatteissa kolme väriä, jolloin kaikki vaatteet sopivat huolettomasti päälle keskenään yhdistettyinä. Lapsi saa vaikka itse valita, eikä kokonaisuus silti särje silmiä. Usen käykin niin, että kirpparikierroksen jälkeen kassalle tulee kannettua harmonisen värinen pino vaatteita, jotka, kuin sattumalta, sopivat yhteen keskenään vaikka ovat ihan eri myyntipöydiltä valittuja.

Tärkeä kirpparivinkki on myös iskeä silloin, kun löytyy hyvä pöytä. Kirpparilla tulee joskus käytyä monta kertaa peräkkäin niin, ettei löydä yhtään mitään, kjn sitten taas kohdalle osuu ”kultasuoni”, jossa hinta, koko ja tyyli täsmäävät.

Ja viimeisenä vinkkinä suosittelen opettelemaan ajattelemaan asioita uudella tavalla. Jos lapselle tulee vaikka tarve uusille kunisaappaille, en ryntää niitä heti seuraavalla kauppakäynnillä marketista ostamaan. Syötän varmuuden vuoksi halusanan vaikka Toriin ja tarkistan, ettei selalisia sattumalta olisi käytettynä juuri tarjolla. Usein on.

Avatar

Meillä myös täällä elokuinen vauva😍 mä kiertelen jonkun verran kirppiksillä, mutta aika paljon löydän vaatteita Facebook kirppiksiltä. Toki usein siellä joutuu ostamaan postituksella, mutta ostan isomman läjän kerralla jotta postikulut ei niin paljon lisää yhden vaatteen hintaa😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä