VIIME VIIKON ERISTYKSEN TULOKSET

Kuvien takit ja housut saatu Ellokselta

Viime viikolla elettiin mahdollisimman eristyksissä ja näin kolmen lapsen kanssa se ei ihan hirveästi vapauta aikaa, kun päivät menee kuitenkin kotikoulun parissa, näillä pienillä kun ei ole suoranaista etäopetusta, vaan opettaja antaa tehtävät ja sivut, mutta opetus on vanhemman vastuulla. Kun kaikki sosiaalinen elämä on kadonnut, tulee arkeen kuitenkin aikaa tehdä kotona kaikkea enemmän kuin normaalisti. Viime viikolla ehdittiinkin tehdä kaikenlaista, mitä ei aiemmin olla saatu aikaiseksi.

Viime viikolla vaihdettiin sänky ja käännettiin patjat.

Leikkasin vauvan hiukset keittiösaksilla.

Tein pakkasen täyteen vauvanruokaa; lohta ja muusia, riisiä ja kanaa, spagettibolognesea ja lihaa ja kasviksia.

Vaihdoin olkkarin ja keittiön järjestyksen.

Aloitin kevätsiivouksen.

Aloin pakkaamaan ylimääräisiä tavaroita lahjoitettavaksi, myytäväksi ja pois heitettäväksi.

Tehtiin sämpylöitä aamupalaksi ja syötiin kaksi pellillistä heti.

Pelattiin tuntikausia lautapelejä.

Oltiin viime viikolla yhdessä enemmän kuin koskaan ja nautittiin tästä ajasta. Vaikka juuri nyt elämä on outoa ja pelottavaa, täytyy olosuhteista ottaa se ainoa mahdollinen hyvä irti ja nauttia täysillä läheisyydestä. Tuntuu hurjalta ja kamalalta, että ollaan tässä tilanteessa, mutta kyllä minä myös nautin siitä, että saan olla 5 kuukautta putkeen kaikki päivät lasten kanssa. He ovat kuitenkin pieniä vain hetken.

Tsemppiä kaikille! Etenkin yksin asuville, voin vain kuvitella, kuinka yksinäistä elämä nyt on.

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Emilia, tästä postauksestasi tuli kyyneleet silmiin. Vaikka elämme hurjia aikoja, olette tehneet ihania juttuja kotona ❤️ Ihan älyttömän hyvän mielen tuleva postaus. Tätä se kotoilu nyt ihan parhaillaan on. Siitä voi tehdä itse hyvää. ❣️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä