EKA YÖKYLÄ JA VIIKONLOPPU KUVINA

Meillä on takana aivan ihana viikonloppu! Vauva meni lyhyellä varoitusajalla ensimmäistä kertaa yökylään, kun meidät kutsuttiin viettämään ystävän synttäreitä pienellä kaveriporukalla mahtaviin puitteisiin. Meillä oli niin kivaa perjantaina juhliessa! Ikävä tuli vauvaa ja yksi itkukohtauskin mahtui mukaan, mutta loppuillasta oli jo paljon parempi olo ja sain todella nauttia olostani. Teki hirveän hyvää rentoutua kunnolla aikuisten kesken!

Vauvalla oli mennyt yökyläily hyvin siitä huolimatta, että maitoa hän ei suostunut ottamaan missään muodossa. Ainoastaan tissi kelpaa edelleen, ja illalla mietin jo, että pitääkö lähteä kesken pois, mutta hyvin he sitten kuitenkin olivat pärjänneet ja aamulla pääsin imettämään. Aika vakavana hän oli siellä ollut, mutta ihan tyytyväisenä kuitenkin.

Lauantaina me mentiin takaisin synttäripuitteisiin hakemaan autoa ja tavaroita ja jäätiin hetkeksi syömään ja nauttimaan elämästä, kun meillä oli vauva ja Voldemort mukana, ja siellä oli sitten myös toinen koira ja synttäreilläkin mukana ollut Maurizio-possu. Oli hauska seurata heidän touhuja ja olla vaan. Seuraavaksi haettiin lapset ja mentiin Topiaksen isän luo syömään, ja siellä oltiinkin sitten loppupäivä nauttimassa taas auringosta ja grilliruoasta. Sunnuntaina minä sain nukkua pitkään, kun jouduin lauantaina heräämään aikaisin vain kahden tunnin yöunien jälkeen, ja kunnon yöunien jälkeen sitten lähdettiin ensimmäistä kertaa isoäitini luo, kun Topias meni rakentamaan istutuslaatikoita. Lapset nauttivat, kun saivat leikkiä serkkujeni kanssa ja oltiinkin melkein koko päivä ulkona.

Toivottavasti teilläkin oli ihana viikonloppu ja pääsitte nauttimaan tästä mahtavasta säästä!

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Näin araknofobiasta kärsivänä kiinnostaa että mistä tiesit ettei tuolla kyläpaikassa tarvinnut huolehtia hämppiksistä? 😇 Onko jotai vinkkejä 🙈

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä