JUHANNUSSUUNNITELMIA HELSINGISSÄ

Jee, vihdoin on juhannus! Tämä kevät on ollut pitkä ja rankka, ja on ollut tosi kurjaa, kun ei päässyt näkemään läheisiä. Ja vielä pidempään jouduttiin olemaan näkemättä esimerkiksi meidän rakasta kummityttöä, koska Iina perheineen asuu Helsingissä. Nyt kuitenkin vihdoin on rajat auki ja matkustaminen sallittua, joten me lähdemme koko viikonlopuksi Helsinkiin viettämään juhannusta, onnittelemaan kolmekymppistä Ottoa ja ihastelemaan meidän rakkaiden ystävien uutta kotia. Tästä juhannuksesta tulee varmasti aivan ihana, ollaan niin innoissamme, kun ei olla pitkään aikaan nähty! Luvassa on ihan liikaa herkkuja, juuri sopivasti parasta seuraa, paljon puuhaa lasten kanssa ja hurjan hauskoja hetkiä aikuisten kesken pienten mennessä nukkumaan.

Toivotan näin lyhyesti nyt teillekin kaikille aivan ihanaa juhannusta! Instagramissa @mutsisonblogi tulee olemaan ihania juhannusjuttuja!

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Hei! Ihana toi mekko! Mistä se on ostettu? Ja hyvää kesää

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä