OIKEASTI KERMAINEN JA HELPPO JÄÄTELÖ VAUVALLE – JA ARVONTA!

Kaupallinen yhteistyö Ella's Kitchen

Ihanaa, kun on kesä! Kesä on Suomen parasta antia, sillä suomalaiselle kesälle ei mikään vedä vertaa. Juhannus, mökkilaiturimaisemat, valoisat illat ja upeat auringonlaskut. Hyttysistä huolimatta rakastan Suomen kesää. Rakastan kesähelteitä ja sadekuuroja, ukkosmyrskytkin tekevät minut onnelliseksi. Rakastan istua illalla yhdeltätoista ikkunan ääressä ihailemassa viimeisiä auringonsäteitä, kun lapset tuhisevat sängyissään. Rakastan lämpöä, vaikka sitä välillä onkin viime vuosina ollut jopa niin paljon, että lämpötilaa voisi enää kutsua mukavaksi. Kesä on vain ihan täydellistä aikaa ja ehdottomasti mielestäni paras vuodenaika, jos asut Suomessa.

Nämä lämpimät kesät ovat ihania, kun saa uida ja ulkoilla paljon, ja samalla nauttia auringosta. Ei tule kylmä näillä viime aikojen lämpötiloilla, mutta kuuma kyllä voi tulla. Etenkin pienelle ihmisen alulle tämä sää voi olla aikamoista. Ensimmäinen kesä on ollut meidän vauvallekin tähän mennessä ihan mahtava kokemus, mutta myös tosi hikinen. Hän rakastaa ulkoilla ja uida sekä lastenaltaassa että syvässä altaassa äidin ja isin kanssa. Paljussakin hän viihtyi eräänä iltana meidän kanssa yli kaksi tuntia putkeen. Kesä on ollut täynnä uusia kokemuksia ja nautinnon aiheita! Uimisen lisäksi hän rakastaa keinumista, ruohossa konttaamista, vaunulenkkejä ja hiekkaleikkejä. Mutta sitten taas hän EI rakasta nukkumista tai syömistä. Sillä hänellä on KUUMA!

Meidän kuopuksemme on vanhemmista lapsista poiketen tosi kuumaverinen. Hän oli sellainen jo vastasyntyneenä. Synnärillä halusin pitää häntä ihokontaktissa koko ajan, mutta kuumuuden takia se ei onnistunut, sillä hän ylikuumeni minussa kiinni ihan liikaa, ja huusi vain. Kun hän pääsi viileissä puuvillavaatteissa omaan sänkyyn, hän heti rauhottui. Kuuman kesän jälkeen sama juttu jatkui. Ei käytetty talvella toppapukua kuin pari kertaa ja niinä kertoina hän oli aina hiestä märkä. Kaukalopussissa sama juttu. Ja nyt kesän tullen hän luonnollisesti hikoilee kaikki yöt, vaikka päivisin onneksi onnistun auttamaan häntä pysymään viileänä. Vaikka päivällä hänen olonsa on parempi, on hänellä kesäkuumuudessa sen verran tukalaa, että ruoka ei oikein meinaa maistua.

Isompien lasten kanssa me helpotamme hellettä aina jätskillä. Vauvan kohdalla olemme nyt syöttäneet enemmän jääkaappikylmiä välipaloja lämpimän ruoan sijaan, mutta paras apu ja herkullisin piristys helteeseen löytyi vauvan omista jäätelöistä! Jätskimuotilla syntyi helposti jäätelöitä koko perheelle, ja vauvan kasvaessa ei tarvitse potea sitä ”miksi en saa samaa” -kiukuttelua, joka ensi vuonna jo olisi edessä, sillä nämä vauvalle sopivat jätskit maistuvat myös isommille. Ella’s Kitchenin soseilla herkulliset kermaisen tuntuman omaavat jäätelöt syntyvät helposti ja nopeasti.

Dairy Free Banana Yoghurt Alternative -banaanivälipala on täydellinen ainesosa itsetehtyihin vauvajäätelöihin. Tämä herkullinen ”jogurtti”sose (joka on muuten edelleen meidän lempivälipala) antaa jätskille juurikin sen kermaisen tuntuman ja maun, joka erottaa jäätelön mehujäästä. Ja vaihtelua tuomaan sitten taas tehtiin tämän banaanivälipalan kanssa erilaisia yhdistelmiä Ella’s Kitchenin muista soseista. Tässä jäätelössä, jota vauva kuvissa syö, oli toisena makuna Ella’s Kitchenin Green One -smoothie, josta tuli meidän isompien lasten lemppari, oli ihan mahtavaa herkkua! Näitä jätskejä antaa joka lapselle hyvällä omatunnolla useamman joka päivä, kun jätski oikeasti käy välipalasta. Ella’s Kitchenin dairy free -välipalatuotteet ovat siitä ihania, että vaikka ne ovat täysin maidottomia, on ne saatu kuitenkin maistumaan ja tuntumaan ihanan pehmeiltä ja kermaisilta kookosmaidon avulla.

Osaan jäätelöistä lisättiin Raspberry+Apple and Mighty Grains -sosetta, joka maistui myös vauvalle erinomaisesti. Tehtiinpä pari jäätelöä myös Dairy Free hedelmä-kauravälipalasta, sillä se on myös ihanan kermainen, mutta samalla tosi täyttävä, joten siitä tehty jäätelö korvaa hienosti yhden välipalan. Kuumalla säällä edes jääkaappikylmä sose voi olla vaikea saada menemään, mutta jäätelömuodossa kaikki maistuu paremmalta. Ja onhan tämä muoto, tikku ja kylmyys kaikki niin jänniä juttuja, että tottakai vauva haluaa laittaa nämä jäätelöt ihan itse suuhun! Ja kyllä piristää. Kirjoitin aiemmin jo paremmin näistä uusista täysin maidottomista dairy free-välipalasoseista, se postaus löytyy täältä!

Ella’s Kitchenin soseista voi tehdä myös monia muita jäisiä versioita. Ja nämähän eivät päde vain kesäisin, vaan jäiset herkut ovat oiva apu, kun vauvalle tulee hampaita! Kylmä turruttaa kipua ja helpottaa ikenien kutinaa, lisäksi kylmä ruoka voi mennä paremmin alas hampaiden takia ruokalakkoilevalla lapsella. Helppo tapa tehdä pienempiä ”jäätelöitä”, on puristaa Ella’s Kitchenin soseita jääpalamuottiin. Seuraavaksi kannattaa leikata paperipilli sopivan mittaisiksi palasiksi ja työntää jokaiseen jääpalaan oma pilli jätskitikuksi. Kun palat jäätyvät, sinulla on näppärästi minikokoisia sosejäätelöitä vauvalle tai taaperolle tarjottavaksi!

Soseista voi myös esimerkiksi leivinpaperin tai folion päälle pursottaa pisaroita, jotka jäätyvät pakkasessa todella nopeasti ja niitä on vauvan mukava syödä itse turvallisesti. Jäinen sosepisara sulaa suussa nopeasti, eikä aiheuta mitään tukehtumisvaaraa, joten ne sopivat täydellisesti pienemmänkin vauvan kesäherkuksi tai hammaskivun helpottajaksi. Pienten pisaroiden poimiminen myös kehittää pinsettiotetta ja sormien motoriikkaa. Sosepisarat ovat kuin kylmiä karkkeja vauvalle!

Ella’s Kitchenin soseet ovat myös siksi kesällä erityisen käteviä, että nyt kun liikutaan paljon kesäpuuhissa, eikä olla juurikaan kotona, arvostan entistäkin enemmän sosepussien hienoa suunnittelua. Pussit kulkevat ihanan helposti aina kassin pohjalla, eivät mene ikinä rikki ja niistä syöttäminen on älyttömän helppoa. Ne ovat myös näppärä ikuisuussisältö hoitolaukkuun isompien lasten puolesta, sillä nälän yllättäessä Ella’s Kitchenin smoothiet ovat täydellinen välipala myös koululaisille.

Ja tuttuun tapaan luvassa on arvonta! Tähän postaukseen kommentoimalla olet mukana 25€ arvoisen Ella’s Kitchenin tuotepaketin arvonnassa. Muista lisätä kommenttiisi yhteystietosi, sillä arvonta suoritetaan vain yhteystietonsa jättäneiden kesken. Yhteystiedot eivät näy muille ja niitä käytetään ainoastaan voittajan palkinnon lähettämiseen. Arvonnan säännöt löytyvät täältä ja aikaa osallistua on 7.7.2020 klo 16.00 asti.

Kommentit

192 kommenttia
Avatar

1 vuotis kakku toteutettiin aikoinaan kinuskikissan smoothiekakun ohjeella, toimii kans!

Avatar

Meillä ei olekaan vielä maisteltu tuon merkin smoothieita, täytyy ottaa kokeiluun☺️
On kyllä kuuma kesä! Meillä paahtaa aurinko aamusta iltaan täydellä teholla eikä oo mitään varjoa pihassa. Ollaan sit vietetty paljon aikaa sisällä…

Avatar

Mukaan!

Avatar

Vaikuttaa niin ihanilta ja helpolta välipaloilta sekä menee täydestä huijauksesta jäätelöstä 😍 ehkä myös itselle muutaman jäde menisi 🙄

Avatar

Vaikuttaa niin ihanilta ja helpolta välipaloilta sekä menee täydestä huijauksesta jäätelöstä 😍 ehkä myös itselle muutaman jäde menisi 🙄

Avatar

Mukana arvonnassa 🙂 Tällainen paketti tulisi ehdottomasti tarpeeseen, sillä 2-vuotiaallamme on vähäproteiininen ruokavalio sairauden vuoksi, ja pussisoseet on meille erittäin tuttu ja helppo välipala.

Avatar

Mukana😊

Avatar

Mukana

Avatar

Mukana! 🙋‍♀️ juuri 1 vuotta täyttänyt kesäjäbä tekee juuri 3:a ylähammasta yhtäaikaa, jlten helteisiin ja hampaisiin helpotusta sosejätskistä!

Avatar

Mukana arvonnassa. Tälle olisi käyttöä vajaa 1v neidille.

Avatar

Mukana arvonnassa! Sosepisarajädet menisi heti testiin!

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Näitä täytyy kokeilla

Avatar

Todellakin mukana arvonnassa 🙂 Meidän pieni herra 6kk varmasti tykkäisi, kun ollaan nyt alettu maistelemaan uusia makuja maidon lisäksi.

Avatar

Kyllä olisi ehdottomasti tarvetta tällaisille! Mukana arvonnassa 🙂

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Mukana t. 9kk maitoallergikkovaavi

Avatar

Ehdottomasti mukana, tulisi tarpeeseen.

Avatar

Mukana! Täällä olisi heinäkuussa 1v täyttävä Oiva poika joka mielellään testaisi tuotepakettia.

Avatar

Kelpais!

Avatar

Mukana! 🙂

Avatar

Meidän 10 kk ikäiselle poitsulle maistuis varmasti!

Avatar

😍

Avatar

Mukana 🤩

Avatar

Mukana ollaan. 🙂

Avatar

Pussivälipalat on kyllä yks arjen helpotus! Vois kokeilla vauvalle tehdä noita jäätelöitä, kun tähän asti on joutunut katsomaan vierestä muiden syömisiä 🙈 mitenhän en ole aiemmin tajunnut😅

Avatar

Ella’s Kitchenin tuotteet kuulostavat kyllä herkullisilta ja mielelläni antaisin niitä maisteltavaksi puolivuotiaalle pojalleni. 😍

Avatar

Vau, enpä oo ajatellu että näistö voisi jötskiä tehdä😍 pakko pistää jätskitehdas pystyyn ja ryhtyä kokeiluun ensin tuolla hedelmö-kauravälipalalla ! Myönnän näin aikuisenakin ettö ei meinaa ruoka millään maistua helteillä, mut ehkä jöätelön muodossa maistuis!

Niin ja mukana arvonnassa!

Avatar

Meillä 2 pientä lasta ja jäätelöä on mennyt kun aurinko paistaa aamusta iltaan pihalle:) ja saattais itellekki maistua. ois ihana tehä ite jäätelöitä ja nää vaikuttaa helpolta, että saattais jopa keretä tehäkkiä 🙂

Avatar

Tää paketti olisi täydellinen meidän lämminveriselle tytölle ja arvonta sattuisikin sopivasti 1 vuotis syntymäpäiväksi. Sosejäätelöt menee heti huomenna kokeiluun, kiitos vinkistä.

Avatar

Mukana arvonnassa 😍 meille tulisi 10kk pojan ja 2v 8kk tytön käyttöön. Itekin oon tehny näistä jäätelöjä! Lapset ovat moniallergisia ja nää maidottomat tuotteet on meille ihan must.

Avatar

Mukana arvonnassa! Ois superia 8kk neitoselle tehdä jädejä 😍😍

Avatar

Siis nää on bestei 👍
Muutenkin huono ruokailu itsellä. Nii syön näitä sit itsekin välipalana 😅

Avatar

Ehdottomasti mukana arvonnassa. Täälä kohta 7kk toinen kuumakalle, ruoka ei maistu ja hikoillaan koko ajan pää märkänä. Jospa näistä tulisi helpotusta hänen oloonsa myös. ☺️
Ja myös sisarukset 6v ja 8v innostuisivat myös näistä, ihanan helppoja välipaloja helteillä.

Avatar

Hauska palkinto, mukana ollaan! 🙂 +31 luvattu koko viikoksi, jäätelöä siis kuluu tälläkin viikolla… 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa 😊

Avatar

Vielä ei olla vauvan kanssa maustettu Ella’s Kitchenin soseita, joten ehdottomasti mukana kisassa 😊👍 Kivoja vinkkejä jäätelöntekoon vauvalle, kiitos!

Avatar

Kiitos hyvästä vinkistä! Mukana arvonnassa myöskin 🙂

Avatar

Nyt alkoi tehdä mieli jätskiä! Ei kun metsästämään muotteja.

Avatar

Täytyy ehdottomasti kokeilla tehdä jätskejä pojalle! Kivaa kesää!🌞

Avatar

Jätski on best 😎 Just eilen miehen kanssa puhuttiin, että pitäis ostaa muotit niin sais vähän terveellisempiä jödejä tehtyä ite!

Avatar

Maistuis meidänkin 11kk vesselille 😊

Avatar

Hei vau, olipas hyvät vinkit, näitä pitää testata meidän kohta 8 kk neidille ☺️ En oo tajunnutkaan että näistä vois tehdä jätskiä 👌🏻

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Fiksu idea! Toimisi meidän 1,5vuotiaalla ja isosiskolla kans!

Avatar

Oi näitä soseita on meidän molemmat lapset syöny ja tykännyt! Olis kiva kokeilla noita jätskien tekoa😍

Avatar

Mahtava idea! Nämä näyttävät todella hyviltä uutuuksilta!

Avatar

Meilläkin tehdään itse välipalajätskejä 🙂

Avatar

Maistuisivat varmasti meidän perheessä 1v 11kk tuplille ja 6kk pikkuveljelle 😍 Sokeri herkkuja ei heistä kukaan ole vielä saanut, joten nää täytyy testata!

Avatar

Meillä on juuri alkamaisillaan kiinteillä harjoittelu ja kuolan määrästä päätellen ikenistäkin alkaa pian pukata jotain eli ajankohtainen juttu!

Avatar

Hyvä idea! En ole ajatellutkaan tuollaista 🙂

Avatar

Mukana! Dairy-freet meillä vielä kokeilematta 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa!😍

Avatar

Täällä 5 kk ikäinen vauva, jonka kanssa toisinaan nämä helteet olleet hieman haastavia. Lähinnä päikkäreiden kannalta. Mutta yritetään silti nauttia ihanasta kesäsäästä 😎🌞

Avatar

Vitsit mikä vinkki, tämä lähtee niin testiin. Meillä poika tehnyt 3 viikon sisällä 6 hammasta ja ruoka ei juurikaan maistu, paitsi jääkaapista suoraan otetut soseet. Meillä pojan lemppareita on ella’s kitchenin soseet. Tällä hetkellä ainut mikä maistuu sisältää kesäkurpitsaa ja avocadoa🙈

Avatar

Ollaan vauvan kanssa juuri aloittelemassa kiinteitä ja ensimmäinen hammaskin tekee tuloaan, joten näillä helteillä tämmöiset jätskit olis ihan täydellisiä!

Avatar

Oi näitä on pakko tehä testiin meijän vauvalle! 🙂

Avatar

Meillä on tässä jo mielessä ollut että pitöis käydä hakemassa jostain jädemuotit. 7-kuiselle varmasti jo maistuis hedelmäsoseet jädemuodossa, varsinkin tällä kuumalla ilmalla 💦🍦

Avatar

Meidän lemppareita myös!

Avatar

Oi! Ihana idea!

Avatar

Mukana arvonnassa 🙂

Avatar

Mukana ☺️

Avatar

Lähti kyllä kokeiluun 😊 ja todellakin mukana arvonnassa 😁

Avatar

Näitä voisikin kokeilla vauvalle ja varmasti maistuisi myös taaperosiskolle!

Avatar

Uusia viimennys herkku vinkkejä kaivataankin näille kesähelteille!

Avatar

Pitääkin kokeilla tuota pisarajää-hommaa, kiitos vinkistä!!

Avatar

Mukana ollaan! Illalla menee jätskit pakkaseen 😋

Avatar

Pitääpä kokeilla

Avatar

Uuu näitä meillä ollaan sosemuodossa maisteltukin ja herkkua olleet.. ei käynyt mielessäkään tuo jätskinteko. Kiitos vinkistä😊 menee kokeiluu kesähelteen viilentäjäksi👍❤ maistuis varmaan äidilleki terveellisempänä viilennyksenä, normi jäden sijaan🙈

Avatar

Ihana idea, meillä just 4 hammasta tekee yhtä aikaa tuloaan, ja tämä ohje tulee varmasti käyttöön sekä viilennys- että kivunlievitystarkoituksiin! 💕

Avatar

Täytyy ottaa kokeiluun 2-vuotiaan kanssa. Pikkusisko ei ihan vielä kiinteitä maistele, mutta loppukesästä jo kyllä niin hänkin pääsee ehkä näiden ääreen sitten.

Avatar

Mahtava idea välipalat ”mehujäinä” 🤩👌

Avatar

Mahtava idea välipala ”mehujään” muodossa🤩👌

Avatar

Voisi kokeilla 🙂

Avatar

Mukana! Meillä kaikki pojat teiniin saakka tykkää Ella’sin smoothieista, muut ei maistu kuin pienimmälle. Samalla idealla tehdyt jätskit on maistunu pitkin kesää.

Avatar

Kivoja terveellisiä herkkuja hellepäiviin. 😋

Avatar

Ihana idea! Meillä on kuuma ja samalla tulee hampaita – ihana yhdistelmä 😉

Avatar

Mukana! Kaikki helpotukset tuleviin keleihin ja aikoihin nyt ensi kuussa syntyvän esikoisen kanssa ! ❣️☀️

Avatar

Nämä jätskiherkut toimisivat varmaan loistavasti vähän isommillakin! 🙂

Avatar

Mukana👍 Täytyy laittaa testiin ehdottamasti 😊😎

Avatar

Mukana👍 Täytyy laittaa testiin ehdottamasti 😊😎

Avatar

Hei miten en ole koskaan tullut ajatelleeksi tätä! 😍

Avatar

Noi on meillä kans lempparivälipaloja! Maidottoman ja kaurattoman lapsen kanssa ei ole noita vaihtoehtojakaan ihan pilvin pimein 🤦🏻‍♀️

Avatar

Tämä on kyllä mahtava idea, maistuisi varmasti ihan minullekin!

Avatar

Täytyykin kokeilla näitä!

Avatar

Näillä voisikin päästä käyttämään pari vuotta kaapissa pölyttyneitä jätskimuotteja. 😊

Avatar

Kokeiluun menee 👍

Avatar

Oi, näitä ois ihana päästä testaamaan 😊

Avatar

Just ostin jätskimuotin ja olinkin etsimässä hyviä reseptejä taaperon jäätelöiksi. 😊

Avatar

Mukana!

Avatar

Nämä smoothiet todettu toimivaksi myös meillä 🙂

Avatar

Olisi mukava yllätys 8kk ikäiselle tyttärelleni 😊

Avatar

Mukana!:) Nää kuulostaa kyllä ihanilta!

Avatar

Oonkin miettinyt mistä voisi tapetille tehdä helposti itse jäätelöä.

Avatar

Ihania ideoita, meillä vasta pakastettuna vesimelonia ja banaania ☺️

Avatar

Kiitos hienosta vinkistä 😊. Täytyy testata.

Avatar

Meijän pojalle kelpais kyllä kesäherkuksi.

Avatar

Minua näissä kiehtoo tuo maidottomuus, taaperolle ei maito käy ja aina saa tarkkaan tutkia käykö vai ei🙂

Avatar

Täytyy kyllä kokeilla näitä jäätelöitä kotona, kun taapero huutaa jokaisen ruoan perään mitä me vanhemmat tai isoveli syö;)

Avatar

Hei jes vihdoinkin! Nämä kyllä heti käyttöön!

Avatar

Mukana, sais ipanoille tehdä jäätelöä!

Avatar

Lapsuuden kesämuistot tulee mieleen itsetehdyistä jätskeistä!

Avatar

Jes! Maidotonta sapuskaa pienille 👌
Nimim. Maitovammaisen vauvan äiti

Avatar

Maistuis mummillekin

Avatar

Sose/smoothiejätskit on täälläkin hyväksi havaittu! 👍

Avatar

Erinomainen vinkki, kiitos!

Avatar

Näitä olisi kiva kokeilla. Mukana arvonnassa.

Avatar

Pakko testata 👍

Avatar

Mukana. Täytyy testata jätskin tekoa itse!

Avatar

Hyvä idea tämä sosejäde! ☺️

Avatar

Mukana! Nam, tämän tyyppisiä olenkin viime kesänä kokeillut. Hitti oli! 🧡

Avatar

Ehottomasti lähtee kokeiluun nää soseet ja vieläpä näillä vinkeillä😍

Avatar

Heti huomenna menee testiin jädeksi yksi suosikki soseista banaani-kookos 😊

Avatar

Nämä kuumat kesät ovat tulleet jäädäkseen. Tämä maidoton jäätelö kokeiluun asap! Kiitos!

Avatar

Kyllähän mummin on pikku vesselille tarjottava tällaista herkkua 🙂

Avatar

Tätä merkkiä ei meillä ole vielä kokeiltukaan, mutta maistuisivat varmasti meidän 9kk tytölle, joka tekee hampaita juuri. Sosepussit ja imukorkki helpottavat esim. automatkoilla, kun saa nopeasti välipalan ilman sotkua. Jäätelöä pitääkin kokeilla seuraavaksi. 😊

Avatar

Ihanalle siskonpojalle kesäreissuihin tämä paketti olisi ihan täydellinen <3 Omat pojat jo täysi-ikäisiä 😉

Avatar

Ihana tuo jätski-idea! Pakko kokeilla meidän 9-kuuselle, joka pusertaa tällä hetkellä toisia yläetuhampaita 🦷

Avatar

Hyvä muistutus, pitääkin kaivaa jäätelömuotit taas esiin, jos sais tytön lisäksi miehenkin kokeilemaan itsetehtyä jäätelöitä 😊

Avatar

Uu, tarviikin taas perehtyä ella’sin maksuihin kun aletaan ens viikolla maistelemaan kiinteitä kun vauva täyttää 6kk. 😊 Ainakin vanhempien lasten kohdalla ella’silta löytynyt heidänkin makuun useampi maku! Tänään viimeksi oli heillä eväinä mangososepussit vaikka ovatkin jo 4&3v.

Avatar

Mukana! Pitäisi omalle elokuiselle myös testailla mehujäitä, vaikka hänelle onneksi maistuu hyvin ruoka muutenkin 🙂

Avatar

Täytyykin kokeilla jäätelöitä 7 kk ikäiselle tytölle!

Avatar

Tämä on kyllä jäätelöaikaa parhaimmillaan 🙂

Avatar

Täällä myös laitoin ekat ”jäätelöt” pakkaseen bonnen soseesta. Näitä ei ollakaan kokeiltu vielä lainkaan..

Avatar

Täytyypä kokeilla, juuri tilasin vauvalle noita soseita!

Avatar

Kelpaisi varmasti meiänkin taaperolle ja sisaruksilleen 🙂

Avatar

Juuri tänään, muiden herkutellessa jätskillä, mietin, että mistä perheen pienimmälle jätskinkorvike. Tuttua sosetta laitoin pakastumaan, mutta tätä merkkiä ei vielä olla testattu, täytyypä kokeilla ☀️.

Avatar

Mukana arvonnassa. Kuulostaa herkulliselta. Ja kiva antaa isommillekin lapsille nimenomaan sokerittomia herkkuja 🙂

Avatar

Mukana!

Avatar

Mukana 😊

Avatar

Mukana!

Avatar

Mukana arvonnassa!

Avatar

Jestas kun helppo ja näppärä idea 🙂 menee testiin, kiitos vinkistä Emilia! -Mari

Avatar

Onpa hyvä idea! Mukana arvonnassa 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa. Meillä itsetehdyt ”mehujäät” pienten koululaistenkin suosiossa. 🙂

Avatar

Menee kokeiluun kyllä tämä vinkki☀ olen tehnyt aiemmin isommille itsetehdyn smootien jämistä jätskejä, mutta tällä saa vähän vaihtelua!

Avatar

Oi miten ihana idea vinkki!!! Menee kokeiluun.

Avatar

Tätä on pakko kokeilla! Ties vaikka maistuisi isoveljellekin 😊

Avatar

Mukana arvonnassa!

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Ihania kuvia! Mukana arvonnassa.

Avatar

Mukana:)

Avatar

Kyllä maistuisi ihanalle katraalleni

Avatar

Mukana arvonnassa. Sopii vähän isommallekkin herkuttelijalle. Viilentää kivasti. Kiva vinkki,kiitos.

Avatar

Mukana arvonassa

Avatar

mukana arvonnassa

Avatar

Meidänkin vauva ja taaperokin tykkäävät kovasti Ella´s Kitchenin tuotteista, mutta empä ole älynnyt tehdä niistä jäätelöä, kiitos vinkistä! Tosi söpöjä kuvia myös 🙂

Avatar

Mukana ollaan 🙂

Avatar

Mukana, näitä pitää kokeilla… 12 lastenlasta koekaniineina.

Avatar

mukana

Avatar

Pitääpä otta itsekin noi testiin, vaikkei omia lapsia ole 🙊🙈🙉

Avatar

Namnamii ja helppo

Avatar

Kiinnostava postaus taas, kiitos tästä. Mukana kisassa. 🙂

Avatar

Mukana!

Avatar

Mukaan arvontaan!

Avatar

Mukana

Avatar

Ihania soseita!

Avatar

Mukana!

Avatar

Mukana arvonassa.

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Kiitos paljon vinkistä, pitääpä kokeilla meillä näitä kans vauvalle 😊

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Näitä täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla 👍 joten mukana 🤩

Avatar

Kivoja jätski-ideoita, maistuis varmasti myös meidän reilu 1 vuotiaalle eli kokeiluun menee. Mukana arvonnassa 🙂

Avatar

Nää on meidän neidin herkkuja, etenkin banaani. Kivoja ideoita. Täytyisi testata, siihen palkinto sopisi oikein hyvin!

Avatar

Mukana, nämä ovat lasten lemppareita

Avatar

Mukana arvonnassa 🙂

Avatar

Mukan ehdottomasti

Avatar

Mukana! 😋

Avatar

Mukana. Pienelle tyttärentyttärelle😊

Avatar

Kokeilisin mielelläni, joten mukana arvonnassa

Avatar

Mukana.

Avatar

Lastenlapsille ❤️

Avatar

Mukana! Ollaan joitakin noita välipaloja kokeiltu mutta voitais kokeilla lisää mielellään 😊

Avatar

Mukana – lapsenlapsille!

Avatar

Mukana myös😊Miten en olekkaa itse tajunnu meiän 8kk poitsulle tollaisia tehä, vaikka 5 vuotiaalle päivittäin laitellaan omia jädejä. Tosi hyvä vinkki, kiitoksia.

Avatar

On kyllä kätevää tehdä näistä jätskiä, ei oo tullu mieleen Itellä.

Avatar

Teidän kuopuksen touhuja on niin hauska seurata, kun meijän tyttö on tosi saman ikäinen. Täyttää viikon päästä vuoden. Ollaan myös tarjottu tytölle jätskiä, mutta vielä se tuntuu liian kylmältä. Pitääkin taas tehdä ☺️

Avatar

Mukana! Tosi kivoja vinkkejä, kiitos ☺️

Avatar

Meidän lapsille maistuu myös nämä terveellisemmän itsetehdyt jädeversiot ☺️

Avatar

Kätevää

Avatar

Kyllä onkin näppärää kesähelteeseen, täytyy kokeilla.

Avatar

Vau! Ehdottomasti menee testiin meidän 1v:lle. 😊

Avatar

Onpa käteviä! Täytyy koittaa itsekin. Tyttö varmasti tykkäis 😊

Avatar

Täytyy kokeilla ja tehdä.

Avatar

Kokeiluun menee kun lapsenlapsi tulee mummulaan kyläilemään kuukaudeksi. Äiti saa sitten ohjeen mukaansa jos toimii 👍👍🙂

Avatar

Jätskiä kaikille ❤
Toivottavasti onni potkasee arvonnassa 👍

Avatar

Näyttääpä herkulliselta, toivottavasti onni potkaisee!

Avatar

Nam!!

Avatar

Herkullista! <3

Avatar

Hyviä välipaloja myös aikuiselle!

Avatar

Sosepussit on myös meidän perheen matkaeväsherkkuja ja aikaisten hoitoaamujen pika-aamupala kotona vaikka pojat on jo 7 ja 4,5 v.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Annetut tiedot näkyvät vain blogin ylläpitäjälle. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Lue seuraavaksi