TÄYDEN PALVELUN IHONHOITOKLINIKKA NETISSÄ

Kaupallinen yhteistyö

Skincity

Skincity ihonhoito Skincity ihonhoito

Näissä postauksen kuvissa minulla on kulmissa väriä ja ripsissä kerros ripsaria, mutta ei mitään muuta meikkiä. Tämä onkin se yleisin meikkini, sillä haluan aina mieluummin keskittyä pitämään ihoni mahdollisimman hyvässä kunnossa, jotta en tarvitsisi muuta meikkiä. Ja olenkin tosi tyytyväinen nyt ihoni kuntoon!

Ammattilaisen neuvoilla ihonhoidosta helppoa ja mukavaa

Suurin haasteeni ihonhoidossa on kuiva iho. Siis todella kuiva! Kun kävin ennen häitä koemeikissä, meikkaaja luuli ensin, että ihoni on rasvoittuva ja lähti valitsemaan aineita sen mukaan, mutta todellisuudessa ihoni vain näytti rasvaiselta, koska joudun käyttämään niin paljon kosteusvoidetta ja jätän tarkoituksella sitä paksun kerroksen, koska ihoni alkaa herkästi ihan halkeilla kuivuessaan. Pian kuitenkin huomattiin, että ihoni tosiaan on aivan järkyttävän kuiva ja aiheuttaa meikinkin kannalta haasteita. Olen kokeillut vuosien varrella hirveän määrän erilaisia tuotteita ja etsinyt tähän apua, ja olen löytänyt muutaman luottotuotteen, joiden kanssa olen saanut ihoni pysymään ekseema-vapaana. Aiemmin nimittäin kärsin myös kamalasta atooppisesta ekseemasta, joka etenkin talvisin hankaloitti elämää todella paljon. En pystynyt edes hymyilemään ilman, että iho alkoi vuotaa verta halkeillessaan.

Jo vuosia sitten ekseemaan apua etsiessäni tajusin, että minulle paras apu ei löydy itse apteekin hyllystä vaan ammattilaisten neuvoista. Juuri sinun ihollesi sopivat ammattimaiset tuotteet ovat tärkein tekijä vaativan ihon hoitamisessa, ja kun käytössä on kunnon tuotteet, voi ihonhoito yhtäkkiä ollakin vaivatonta ja mukavaa.

Skincity ihonpuhdistus

Skincity on täyden palvelun ihonhoitoklinikka netissä

Skincity on uuden ajan ihonhoitoklinikka ja ammattikosmetiikan kotihoitotuotteiden kauppa, joka toimii netissä. Skincitysta voi toki tilata laadukkaita tuotteita, kuten muista ammattimaisia ihonhoitotuotteita myyvistä verkkokaupoista, mutta Skincity on ihan omassa luokassaan, mitä tulee asiantuntevaan palveluun. Skincitylla sinua nimittäin aina palvelevat ilmaiseksi sertifioidut kosmetologit, ja saat aina luotettavaa ja osaavaa apua jokaisen tuotteen valintaan. Skincity on paljon enemmän kuin verkkokauppa; Se on oikeasti etänä palveleva täyden palvelun ihonhoitoklinikka!

Skincityssa saat kosmetologien apua chatin, puhelimen ja sähköpostien välityksellä, mutta lisäksi Skincity tarjoaa aivan mahtavan ilmaisen ihotestin, jonka minäkin kävin tekemässä. Nopeassa ihotestissä kysytään kattavia kysymyksiä ihostasi, tuotetottumuksistasi ja kaikesta, mitä kosmetologin pitää tietää voidakseen suositella sinulle sopivia tuotteita. Testissä voit lähettää myös lähikuvan ihostasi lisäavuksi, ja muutaman päivän sisällä saat sähköpostitse kosmetologilta suositukset sinulle sopivista tuotteista ja rutiineista. Suositus ei sido sinua hankkimaan mitään tuotteita, vaan voit sitten suosituksen perusteella miettiä itse, miten tästä kannattaa edetä.

Minun ihotyyppini tosiaan on todella kuiva. Minulla on kuitenkin kasvoissa vain etenkin ne tietyt alueet, joilla tämä kuivuus pahiten näkyy ja tuntuu, koko ihoni ei siis ole yhtä kuiva. Suurin ongelma-alueeni on leuka, ja siinä aina näkyykin paljon värieroa muuhun kasvojen ihoon. Leuka on muissakin asioissa ongelma-alueeni, sillä siihen myös ilmestyvät kaikki finnit. Olen onnekas, enkä ole ikinä kärsinyt aknesta, vaan ihan tavallisista finneistä siellä sun täällä nuorempana. Nyt aikuisena minulle tulee kuukautiskierron mukaan aina muutama finni PMS-oireiden tai menkkojen aikana, ja ne finnit tulevat nimenomaan siihen leukaan. Saan myös helposti finnejä, jos käytän epäsopivia tuotteita tai en hoida ihoani, mutta kunhan pidän ihosta huolta, jäävät näpyt niihin pariin menkkojen aikaiseen pikkufinniin. Niiden jälkiä näkyy näissäkin kuvissa, ja tuosta paljon pahemmaksi ne eivät mene.

Tulehdusta vähentävä ideologia avuksi atooppiselle iholle

Skincityn ihonhoitotestissä minulle suositeltiin Dr. Barbara Sturm -merkin tuotteita. Dr. Barbara Sturm on saksalainen esteettisiin hoitoihin erikoistunut lääkäri, jonka tuotesarjan ytimenä on innovatiivinen raaka-aineiden tiede. Dr. Barbaba Sturmin filosofiana on ihon korjaaminen voimakkaiden aktiiviaineiden sijaan, ja tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita tai voimakkaita säilöntäaineita. Tuotteita on kaikille ihotyypeille ja erilaisten ihotyyppien tarpeisiin. Tuotteet antavat stressaantuneelle iholle heleyttä ja niiden tähtiraaka-aine on tulehdusta vähentävä ja tehokas antioksidantti portulakka.

Dr. Barbara Sturm on tunnettu laajasti tulehdusta vähentävästä filosofiastaan ja hän aloittikin lääketieteellisen uransa ortopedian saralla osana tiimiä, joka kehitti viimeisimmän teknologian mukaisia hoitoja tulehduksellisiin tiloihin, kuten nivelrikkoon – muun muassa ”Kobe Procedure” -hoidon edesmenneen NBA-koripalloilija Kobe Bryantin mukaan. Hoito käyttää hyödyksi potilaan omia verisoluja tuottaakseen tulehdusta vähentäviä proteiineja ja stimuloidakseen paranemisprosessia.

Miksi et hyödyntäisi Skincityn ilmaista apua?

Dr. Sturm hyödynsi aiempia kokemuksiaan avaten oman klinikan Düsseldorfissa. Jatkaessaan alan innovointia ja mullistamista, hänestä tuli yksi kysyimmistä kauneudenhoitoalan lääkäreistä maailmassa. Nämä ainutlaatuiset, tieteeseen pohjautuvat tuotteet ovat saavuttaneet kulttistatuksen ihonhoidosta kiinnostuneiden keskuudessa ympäri maailman. Tuotteisiin tutustuessani ne vaikuttivat paperilla koko ajan vain paremmilla ja olin innoissani niiden testaamisesta. Ja nyt parin viikon jälkeen voin jo sanoa, että taskussa on uusi luottotuoteperhe, joka todella toimii!

Täytyy tunnustaa, että yksinäni en olisi ikinä päätynyt näitä tuotteita testaamaan, mutta nimenomaan kosmetologin suosittelemana nämä parhaat merkit sitten aina löytyvät. Ja kun kerran sitä apua on ihan ilmaiseksi saatavilla, miksipä sitä ei hyödyntäisi? Tosin hyvälle ihonhoidolle kylläkään ei voi laittaa hintaa. Ainakin omalla kohdallani jokainen ihonhoitoon laitettu sentti on maksanut itsensä takaisin ihon hyvinvoinnin ja arjen helpottumisen muodossa, ja tämä tulee varmasti näkymään etenkin tulevaisuudessa, kun iho tässä koko ajan ikääntyy.

Hyvät tuotteet – yksinkertainen prosessi

Mulle ihonhoidossa tärkeintä on ollut puhdistus ja kosteutus, enkä ole ikinä tehnyt kauheasti mitään ylimääräisiä erikoisuuksia. Kun tuotteet ovat kunnossa, koko prosessi voi olla hyvinkin yksinkertainen. Hellävarainen puhdistusvaahto puhdistaa ihon huolellisesti, mutta myös kosteuttaa ja korjaa ihoa. Täyteläinen 24h voide kosteuttaa, kiinteyttää ja rauhoittaa ihoa, ja sopii etenkin aikuiselle iholle, joka tarvitsee erityistä kosteutusta talvikuukausina. Puhdistusvaahtoa ja kosteusvoidetta olen aina käyttänyt, vaikkakaan en ennen näin laadukkaita ja täydellisesti iholleni sopivia, mutta uutena rakkaustuotteena sitten ennen kosteusvoidetta käytän nyt seerumia!

Tämä ihoa puhdistava seerumi sisältää rauhoittavia sekä antioksidanttisia ainesosia, jotka ravitsevat ja suojaavat ihoa. Portulakka rauhoittaa ihoa ja lievittää ihoärsytyksen oireita, ja tekee ihon sävystä tasaisemman. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa sekä häivyttää juonteita ja ryppyjä. Tämä seerumi on täydellinen täsmätuote minulle, kun kaipaan kaikissa tuotteissa kosteutusta ja ihon rauhoitusta, mutta näillä tietyillä alueilla myös ylimääräistä puhdistusta ja ihoärsytyksen lievitystä. Leukani on ollut viime aikoina todella paljon muuta ihoa punakampi, joten seerumi on todellakin onnistunut tasoittamaan tuota leuan alueen sävyä, kuten näistä kuvista näkee! Jos kiinnostaa nähdä enemmän ennen-jälkeen meininkiä, kannattaa katsella tänään vielä instastoryani.

Muista auringon haitat

Kesäisin mulla on ihonhoidossa aina yksi todella tärkeä rutiini lisää, nimittäin aurinkorasva! Auringon haitat ovat todellisia ja vaarallisia. Suojaamme lapset aina huolellisesti rasvalla ja itsemme tietenkin myös, mutta kasvoille olen kaivannut jotain parempaa ratkaisua. Olen käyttänyt kasvoille tarkoitettua aurinkorasvaa, mutta koska olen näin herkkä ja allerginen, saan kaikista rasvoista allergiaoireita, kun ne päivän mittaan hikoillessa jotenkin päätyvät vähän silmiin. Lisäksi rasva tukkii herkästi ihohuokoset ja kesäisin aurinkorasvan käytön seurauksena saankin aina enemmän näppyjä naamaan.

Tämä Dr. Barbara Sturmin SPF 50 Sun Drops -seerumi kuitenkin on täydellinen ratkaisu ja kirvelevät silmäni saavat jäädä nyt menneisyyteen! Seerumi suojaa ihoa täydellisesti ja samalla rauhoittaa ja ravitsee. Seerumi on kevyt ja imeytyy täydellisesti, jättäen minut vihdoin vapaaksi nauttimaan auringosta ilman jatkuvaa silmien pesemistä. Eikä tarvitse miettiä, mitä oikein aurinkorasvan kanssa kannattaa tehdä, jos kesällä haluaakin meikata, sillä seerumi toimii loistavasti muiden tuotteiden alla.

Vihdoin kosteutettu ja hyvinvoiva iho

Kun on vuosia kärsinyt kuivasta ihosta, on vaikea uskoa, että kasvoni ovat nyt näin hyvässä kunnossa. Kaiken a ja o on omalle iholle sopivissa tuotteissa ja niitä voi olla vaikea valita itse. Vaikka jokin paperilla kuulostaa sinulle sopivalta, ei itse kuitenkaan osaa välttämättä ottaa huomioon kaikkea, mitä pitäisi. Kannattaa siis aina kysyä neuvoja kosmetologilta, jos ihosi kunnossa on toivomisen varaa. En voi tarpeeksi hehkuttaa Skincitya, sillä tämä palvelu ei jätä mitään toivomisen varaa. Skincity on niin paljon muutakin kuin ihonhoidon ja kauneuden verkkokauppa. Skincitylla asiakkaista todella välitetään ja saat aina henkilökohtaista palvelua sertifioiduilta ammattilaisilta.

Vuonna 2011 digitaaliset ovensa avannut Skincity on kasvanut kahden työntekijän perheyrityksestä upeaksi ihonhoitoklinikaksi ja ammattimaiseksi kosmetiikan verkkokaupaksi, joka tarjoaa asiakkaille ainutlaatuisia tuotteita läpi vuorokauden. Skincity tarjoaa asiakkaille netin välityksellä palvelua, jota odottaisit kivijalkaliikkeeltä ja se näkyy myös lähetyksissä. Skincityn lähetykset ovat aina huolellisesti pakattuja ja mukana tulee ilmaisia näytteitä. Kaikki valikoimasta löytyvät tuotteet ovat huolellisesti allergiatestattuja, tehokkaita ja pitkän tutkimustyön tuloksia. Valikoimaa päivitetään jatkuvasti ja tuotteiden valintaprosessi takaa, että jokainen Skincitylta tilaamasi tuote on parasta laatua ihollesi.

Ilmainen toimitus, ilmainen ihotesti, ilmaiset ammattilaisten neuvot ja aidosti laadukkaat, ammattimaiset tuotteet erilaisiin tarpeisiin yhdistyvät kaikki Skincitylla. Lämmin suositus minulta teille!

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Ooh noi spf50 drops kuulostaa nerokkaita! 🌞😍

Kokeilin ihotestiä itsekin ja löysin sitä kautta sarjan, joka hillitsee ihon punoitusta. Ihan tosi jees konsepti!

http://moumou.fi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi