HAMPPARIBILEET MUKKILASSA

Meillä oli ihana päivä tänään! Helteistä ei enää olla päästy nauttimaan, mutta tänään oli sentään sen parikymmentä astetta lämpöä ja tarkeni hyvin ulkoilla ja uida. Vauva nukkui kivat päikkärit aamupäivällä ja ehdin itsekin melkein tunniksi nukahtaa, ja sen jälkeen jaksoi touhuta vauvan kanssa taas ihanasti. Isot ulkoilivat oikeastaan koko päivän kavereiden kanssa, ja kun iltapäivällä isi tuli kotiin töistä, lähdettiin kaikki mukkilaan. Meillä on perinteisesti joka kesä isolla porukalla hampparibileet jonkun suvun jäsenen luona, ja nyt syötiin mukkilassa. Kaikki eivät valitettavasti päässeet paikalle, kun nykyään on enää ihan mahdotonta saada kaikille sopivaa päivää, mutta sellaista se on, kun kaikilla on ihan erilaiset työaikataulut.

Saatiin mahat täyteen herkullisia hamppareita lisukkeineen suoraan grillistä, ja jälkkäriksi syötiin vielä jätskiä, tuoreita marjoja ja itsetehtyä kinuskia. Lapset pääsivät serkkujen kanssa uimaan ja leikkimään, ja oli siis kaikenkaikkiaan ihana kesäpäivä. Vauvakin jaksoi niin hienosti olla mukana ruokapöydässä ja söi yksinään ainakin litran mansikoita ja mustikoita. Hän rakastaa marjoja ja voisi vetää niitä ihan pohjattomasti! Ikinä ei vielä ole tullut vatsa täyteen, vaan marjat aina loppuvat kesken.

Kotimatkalla vauva nukahti istuimeen, kun minä ja isot lapset lauloimme täysillä Rahan takii, ja ensimmäistä kertaa sainkin vielä kotipihassa kantaa sisään nukkuvan vauvan. Kotona kuitenkin piti herätellä vielä iltapuurolle, ja sitten hän sammui samantien sänkyyn. Oli siis jotenkin ihanan helppo ja mukava päivä, tällainen ihan tavallinen, mutta hyvää fiilistä herättävä.

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä