TAAPERON SYYSASU JA KUUKAUDEN PARAS KIRPPISLÖYTÖ

Minä kuvaan tätä taaperoa päivittäin enemmän kuin ehdin postata tai kuvia edes instassa jakaa, ja monesti nämä kuvat sitten jäävätkin vain pyörimään omiin arkistoihin. Etenkin, kun kuvaan niin paljon taaperoa, mutta kirjoitan muistakin asioista, eivätkä nämä kuvat sitten sovi ihan joka postaukseen mukaan. Ajattelinkin nyt aloittaa uudestaan ne vanhat tutut asukuvapostaukset! Mulla oli lasten ollessa pienempiä tapana jakaa heidän asujaan blogissa ja samalla kirjoittaa jotain pientä pohdintaa asuihin tai päivän tapahtumiin liittyen. Näistä silloin tykättiin, joten toivottavasti tykätään tälläkin kertaa!

Takki – Lindex / Pipo – Metsola / Housut – Lil Atelier / Kumisaappaat – Nokian

Tämä ihana Lindexin takki ostettiin taaperon synttärilahjaksi saadulla lahjakortilla ja tykkään ihan hirveästi tästä väristä ja mallista! Kukaan ei varmaan olekaan huomannut, että tykkään keltaisesta ja lämpimistä sävyistä… Metsolan pipon ostin Metsolan pop up:ista viime syksynä ja onneksi ostin isoa kokoa. Pipon iso koko ei silloin vauvana haitannut, kun vauva vain makasi kyydissä kaukalossa tai rattaissa, ja nyt taaperona pipo on juuri sopiva. Koko on muistaakseni 1-2 vuotta. Lil Atelier -merkki tuli mulle tutuksi, kun Name It alkoi myydä sitä ilmeisesti tänä kesänä. Siis miten ihania vaatteita! Ja kaikki on aina niin laadukkaita ja pehmeitä, olen ihan rakastunut kaikkiin vaatekappaleisiin, mitä meillä tältä merkiltä on. Nämä Nokian kumisaappaat sitten taas ovat kirppislöytö. Ei aavistustakaan, kuinka vanha malli tämä on, mutta IHANAT! Näin nämä kirppiksellä vitosella ja mun oli PAKKO saada ne, vaikka olin juuri ostanut kumisaappaat. Nämä ovat kuitenkin kokoa pienemmät kuin ne juuri ostamani 3 euron Tretornit, joten onpahan nyt sentään kahta eri kokoa. Ja suussa taaperolla on Bibsin tutti, kuten aina! Tämä tuttityyppi ei kyllä kestä olla ilman tuttia. Ei hän opi varmaan ikinä puhumaan, kun on koko ajan tutti suussa.

Nämä sadekelit ovat olleet ihan kivaa vaihtelua kesän jälkeen ja ilma tuntuu ihanan raikkaalta. Eikä haittaa kylmentyvä sääkään, kun voi iloita kaikista ihanista syysvaatteista, joita nyt pääsee käyttämään. Hankintalistalla tosin on vielä paljon kaikkea, joten täytyykin alkaa etsiä taaperolle kattavampaa ulkovaatevarastoa!

 

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Söpöt saappaat! Mutta yksi asia mikä sattuu, kun katsoo pienten lasten kenkiä – kantakorko ja hirmu kapea lesti! Jo muutama milli korkoa lapsen kantapään alla vastaa samaa kuin aikuiselle se muutama sentti, Akilles jänne lyhenee ja jalka ei ole luonnollisessa tilassa. Varpaat supussa liian kapeassa lestissä. Voi kun joku bloggaaja tarttuisi ja kertoisi, millaiset ovat lapselle oikeasti hyvät kengät – mahdollisimman paljasjalkamaiset ja taipuisat. Kurkkaapa vaikka vivobarefoot tai ihan suomalainen Feelmax, taatusti hyvät ja ergonomiset kengät pikku rakkaille. Aikuisille kans, ja löytyy nykyisin jopa ihan kauniita!

Avatar

Siis herranen aika miten suloinen teidän taapero on!! <3 Ja nuo Lil Atelier vaatteet ovat ihania! Hei piti kysyä, että mistä olet mahtanut löytää taaperollenne bonnetin mikä näkyi edellisessä postauksessa? Olen sellaista yrittänyt etsiä tuloksetta 🙂

Avatar

Saappaat saattavat hyvinkin olla 70-80 -lukujen vaihteesta. Itselläni oli tuollaiset 80-luvun alussa ja muistan inhonneeni niitä lapsena syvästi, koska olivat mielestäni niin rumat.

Avatar

Mahtavat saappaat, itselläni oli tuollaset 80-luvulla, veljelläni sinipunaset samanlaiset.

Avatar

Luulen myös, että saappaat 80-luvun alusta, sillä itselläni olleet samanlaiset lapsena.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä