AUTON SYYSSIIVOUS – MIKSI SE ON TÄRKEÄ

Kaupallinen yhteistyö Sinituote

auton-syyssiivous

Auton syyssiivous on tänä vuonna ehkä tärkeämpää kuin koskaan. Koronatilanteen takia on varmasti monen muunkin perheen auton käyttö lisääntynyt, kun ollaan vältelty julkisia liikennevälineitä. Matkustelukin on keskittynyt kotimaahan, mikä yleensä tarkoittaa autolla lomamatkalle lähtemistä. Säännöllisessä käytössä autoon kulkeutuu kaikenlaista likaa ja sotkua, ja pitkät matkat tuovat omat haasteensa, kun autossa nautitaan eväitä ja vietetään enemmän aikaa. Ja kyllä se auto likastuu ihan peruskäytössäkin, oli sitten korona tai ei!

Autoilijoissahan on kahdenlaisia ihmisiä; heitä, joilla auto on aina siisti, ja heitä, joiden autot ovat sotkuisia. Mutta eivät ne siistitkään autot itsestään pysy siisteinä, vaan se vaatii kausisiivouksia ja hyviä tuotteita sen lopputuloksen ylläpitoon arjessa.

Lapsiperheessä takapenkki on yleensä sotkuisin paikka

Meidän automme on aina ollut sotkuinen. Siivoamme sen säännöllisesti ja se pysyy aina siistinä tietyn ajan riippuen siitä, kumpi sillä ajaa enemmän. Nimittäin minä pidän auton yleensä paremmin siistinä, kun taas Topias jättää ja sotkee sinne kaiken mahdollisen. Takapenkki kuitenkin on meillä aina ensimmäinen sotkeentuva paikka, kun siellä matkustaa kolme lasta ja koira. Lapset tuntuvat pitävän auton lattiaa roskiksena ja huoletta heittävät aina kaiken sinne, oli sitten kyseessä roska tai joku tavara. Luotetaan vain siihen, että sieltä tavarameren keskeltä kyllä tarvittaessa kaikki löytyy myöhemmin. Yritetään kyllä vahtia ja komentaa, mutta kun isot lapset jo kulkevat mukana niin itsenäisesti, jää tämä toiminta välillä ihan puhtaasti huomaamatta.

Jalkojakaan lapset eivät autoon tullessaan koputtele yhteen, tai mitenkään huomioi ulkovaatteiden mahdollista likaisuutta. Ja kun keskimmäisellä ja kuopuksella eivät pienet jalat yletä maahan, hankautuu se lika vielä enemmän myös penkkeihin. Eikä tämä nyt ole mikään maailmanloppu, kun kulkee meillä mukana tosiaan tuo koirakin, joka ei ainakaan osaa yhtään ajatella kaikkea sitä likaa, jonka hän autoon hypätessään tuo mukanaan. Koiralla on Topiaksen hemmottelun takia sellainen harhaluulo, että hän saisi matkustaa etupenkillä, joten aina etuoven auetessa hän toiveikkaana hyppää siihen ja äkkiä jää kerälle odottelemaan auton lähtöä. Etupenkkimme on siis usein pienen lian ja pölyn peitossa! Karvaa tästä koirasta irtoaa todella vähän, koska onneksi coton de tulearilta karva ei lähde samalla tavalla.

Musta olisi ihanaa, kun auto olisi aina siisti, mutta koska en jaksa koko ajan komentaa lapsia ja siivota autoa joka käytön jälkeen, menee tämä ihan mukavasti. Mieluummin kuitenkin otan ihan rennosti auton kanssa, kun kukaan ei ole kuolemassa tähän sotkuun, mutta samalla muistetaan aina siivota auto säännöllisesti ja huolehtia etenkin kausisiivouksista.

Auton syyssiivous on erityisen tärkeää

Näin syksyllä auton siivoaminen ja pesu on erityisen tärkeää ihan jo senkin takia, että pian koittavilla pakkasilla hommasta tulee paljon hankalampaa ja epämukavampaa, mutta syitä on myös muita.

Päivät ovat jo paljon lyhentyneet ja pimentyneet ja syysaurinko paistaa koko ajan matalammalta, jolloin tuulilasin puhtaus on myös turvallisuustekijä. Jokainen autoilija tietää sen inhottavan tunteen, kun matalalta paistava aurinko heijastuu tuulilasista, eikä mitään meinaa nähdä. Vauhtia pitää hidastaa tai kokonaan pysäyttää, hakkaat äkkiä pesunesteen vipua ja toivot sen auttavan, mutta mikään ei ole niin tehokasta kuin hyvin puhdistettu tuulilasi. Tuulilasiin kertyy rasvaa ja likaa, joka vaikuttaa ajonäkyvyyteen etenin näissä syksyisissä säissä, ja likainen tuulilasi menee myös paljon herkemmin huuruun. Tämä jos mikä motivoi puhdistamaan lasin myös sisäpuolelta, sillä itselleni ainakin aamulla käynnissä olevassa autossa istuminen on syksyisin erittäin tuttua, kun odotellaan huurustuneen tuulilasin näkyvyyden paranevan.

auton-syyssiivous
auton-syyssiivous

Lempparituotteeni autossa säilytettäväksi!

auton-syyssiivous auton-syyssiivous

Auton käyttö on mukavampaa, kun auton syyssiivous on hoidettu

Syyslomalla mahdolliseen reissuunkin on mukavampi lähteä puhtaalla autolla, eivätkä peruskäytössäkään esimerkiksi tummat talvivaatteet likaannu niin helposti pölyisen auton takia, kun auto on hyvin siivottu. Arjen autonkäyttö on mukavampaa siistillä ja puhtaalla autolla, kun ei tarvitse siirrellä rojua pois ostoskassien alta, tai hävetä, kun harrastuksiin mennäänkin kimppakyydillä. Muistan erittäin monta kertaa, kun olen ex tempore tarjonnut jollekin kyydin ja joutunut pahoittelemaan, että anteeksi nyt kovasti, kun tämä auto on näin kauheassa kunnossa. Monesti on jäänyt myös kyyti tarjoamatta, kun tietää jo etukäteen auton vain olevan niin nolossa kunnossa, eikä juuri nyt ole aikaa siivota.

Ulkopesu on hoidettava ennen talvea

Myös auton ulkopesu on syksyllä ensiarvoisen tärkeää. Tiesittekö, että puhdas auto kestää tulevana talvena paremmin maantiesuolan? Ja että likaista autoa ei lumen tullessa edes saa missään nimessä alkaa harjata. Jos lähdet puhdistamaan lunta likaisen auton päältä, välissä oleva hiekka voi naarmuttaa auton pintaa peruuttamattomasti. Talvirenkaita lähiaikoina vaihtaessasi on myös kesävanteet hyvä pestä, jotta niihin kertynyt lika ei jää koko talveksi varastossa pinttymään. Renkaat on myös mukavampi säilöä ja ottaa keväällä esille puhtaina, kun ei tarvitse varoa kaikkea niihin kertynyttä likaa. Ennen renkaiden vaihtoa auto kannattaakin pestä, ja mielellään vahata, sillä puhtaan auton kanssa on paljon mukavampi touhuta. Jokainenhan sen tietää, että likaisen auton ympärillä pyöriessä on hetkessä omat vaatteet ruskeanharmaassa mönjässä ja pölyssä.

Nyt on hyvä hetki alkaa lokakuussa siivota ja pestä auto ennen sään kylmenemistä, mutta marraskuussakin varmasti vielä ehtii. Ja jos haluat yhdistää siivouksen renkaiden vaihtoon, on marraskuussa tietenkin järkevää ottaa vaikka yksi iltapäivä vapaaksi ja pyhittää se autolle. Auton siivouksen voi tehdä vaikka yhdessä perheenä samalla, kun laitetaan nastat alle. Siivouksen yhteydessä autoon kannattaa muistaa talveksi lisätä kunnollinen lumiharja, jotta talvi ei pääse yllättämään. Ei ole nimittäin kyse kerrasta tai kahdestakaan, kun olen ensilumia putsannut hihalla ja sulattanut jäätynyttä tuulilasia paljailla käsillä, kun lumiharja on turvassa varastossa. Pitkävartinen ja laadukas lumiharja on mulle talvisin ensiarvoisen tärkeä, sillä päivittäisessä käytössä tällaiset pienetkin jutut tekevät ison eron. Nyt lokakuun ajan myynnissä on myös Roosa nauha -tuotteina vaaleanpunaisia lumiharjoja ja jääraappoja.

auton-syyssiivous auton-syyssiivous auton-syyssiivous auton-syyssiivous

Sinituotteen Kungs -sarjalla auton siivous sujuu

SINI-siivousvälineet ovat varmasti monille muillekin tuttuja ja niitä löytynee lähes joka kodista, mutta tiesittekö, että Sinituotteen Kungs-merkiltä löytyy tuotteet myös auton siivoukseen ja pesuun? Kungs on osa samaa suomalaista perheyritystä, joten autosi Kungs -tuotteilla siivoamalla tuet suomalaista. Auton siivousta ja pesua varten on hyvä varustautua esimerkiksi ikkunaliinalla, sisätilaliinalla, kojelautaliinalla, säämiskällä, pesuharjalla ja ämpärillä. Lisäksi autossa jatkuvasti säilytettäviksi sopivat täydellisesti SINI kosteat pikasiivousliinat, Kungs quick brush -silikoniharja, quick wiper -kuivain ja SINI miniteippiharja. Nämä ovatkin meidän perheessä nyt ihan must, sillä ne helpottavat auton kunnossapitoa huomattavasti! Ja kun siivoaminen tehdään mukavaksi ja helpoksi, tulee sitä myös tehtyä säännöllisesti.

Quick brush -silikoniharjalla penkkien puhdistus sujuu helposti ja nopeasti, eikä tarvitse kaivaa imuria jokaista ylläpitosiivousta varten. Silikoninen harja nappaa mukaansa pölyn, hiekan ja koirankarvat, jättäen penkit hetkessä siistimmiksi. Quick wiper -kuivain sitten taas pelastaa päivän juuri niissä tilanteissa, kun auton tuulilasi menee huuruun. Sillä vaikka puhdas tuulilasi huurustuu harvemmin, kyllä niitäkin hetkiä aina tulee. Kuivaimella saat nopeasti tuulilasin kirkkaaksi, eikä kuivaimen käyttö likasta ja tahmaa tuulilasia. Sivupeilitkin on näppärä lähtiessä kuivata tällä. Miniteippiharja sitten taas pienen kokonsa ansiosta mahtuu helposti hansikaslokeroon, keskikonsoliin tai ovikoteloon.

Kosteilla pikasiivousliinoilla pysyy koti ja auto kunnossa

SINI kosteat pikasiivousliinat ovat kaikista siivoustuotteista oma lempparini. Rakastuin näihin viime syksynä tehdessäni Sinituotteen kanssa kodin pikasiivous-teemalla kampanjaa. Kostea pikasiivousliina on mahtava apu sekä kunnon siivoukseen että arjen nopeisiin pyyhkimisiin ja olenkin viime syyskuusta asti käyttänyt näitä aivan jatkuvasti. Niitä on aina pakko olla kotona, sillä nappaan herkästi joka sotkuun pikasiivousliinan. En ole ikinä tykännyt tiskiräteistä, koska ne keräävät kauheasti bakteereita ja niiden käyttö tuntuu vähän inhottavalta. Kostealla pikasiivousliinalla sitten taas saat kaiken puhdistettua edes rättiä kastelematta ja koti tulee pidettyä helpommin siistinä. Pikasiivousliinat ovat hajusteettomia ja tuotteella on allergia- ja astmaliiton tunnus, joten liinoja on turvallista käyttää lapsiperheessä, eikä haittaa, vaikka lapsi seuraavaksi olisi nuolemassa sitä juuri puhdistamaasi kohtaa.

Pikasiivousliina ei myöskään jätä hajua pöytään tai pyyhkijän käsiin, joten käytön jälkeen ei tarvitse kiiruhtaa käsipesulle. Pyyhkäisen liinoilla päivittäin syöttötuolin ja tarjottimen, keittiön tasot ja pöydät, taaperon leluja ja vaikka mitä. Liinat sopivatkin myös auton siivoukseen erinomaisesti. Liinoja autossa säilytettäessä tulee aina heti puhdistettua kaikki sotku, ja on helppo nopeasti pyyhkäistä kertyneet pölyt, kun vaikka odotat autossa lapsia treeneistä saapuvaksi. Autossa käsiä ei pääse ihan heti pesemään, joten iso plussa on siinä, että liinat eivät jätä käsiin kemikaaleja ja inhottavaa tunnetta.

auton-syyssiivous auton-syyssiivous

Auton syyssiivous-arvonta!

Suomalaista Sinituotetta tukee aina mielellään ja näillä tuotteilla pärjätään hienosti auton siivouksen kanssa. Sinillä siivous todellakin sujuu, myös auton syyssiivous, ja nyt pääsen teillekin arpomaan mahtavia autonpuhdistussettejä Sinituotteelta! Kommentoi tähän postaukseen 22.10.2020 mennessä ja kerro, joko auton syyssiivous on teillä hoidettu, ja olet mukana kahden SINI/Kungs -autonpuhdistussetin arvonnassa. Muista jättää yhteystietosi, jotta voimme lähettää palkinnon. Yhteystietoja käytetään ainoastaan arvontapalkinnon lähetykseen.

Kommentit

272 kommenttia
Avatar

Itselläkin on tapana täällä Hämeenlinnassa tehdä autolle kunnon syys- sekä kevätsiivous. Tänä vuonna tosin jäi välistä kun autoon tuli kaikkia pikkuvikoja. Vielä en ole saanut aikaiseksi vietyä autoa korjaamolle kun koronan takia ei ole tullut liikuttua niin paljon kuin yleensä. Ehkä pitäisi siivota auto ennen kuin sen kehtaa viedä minnekään.

Avatar

Hoitamatta on vielä mutta tästä postauksesta tuli motivaatiota asiaan enemmän. En olisi tiennyt näistä SINI tuotteista jos en olisi tätä lukenut. Mahtavia tuotteita tarjolla.

Avatar

Pienenkin koiran tulisi matkustaa turvallisesti ja asianmukaisesti joko turvavaljailla kytkettynä tai tavaratilassa koiraverkon takana tai boksissa. Vaarallista kaikille matkustajille ja koiralle, jos se on vapaana, kolari/äkkijarrutus tilanteessa pienikin koira lentää kovaa ja moninkertaistaa painonsa iskeytyessään ihmisiin tai vaikka tuulilasiin.

Avatar

Mukana arvonnassa! Vielä on auton perusteellinen siivous tekemättä. Tarvetta sille kyllä on, ja näillä tuotteilla se hoituisi sujuvasti 😊

Avatar

Ei oo auton syyssiivousta vielä tehty! Mies olisi onnellinen uusista siivousvälineistä autolle <3

Avatar

Ei ole vielä hoidettu…kolme lasta ja iso koira joten siivota pitäisi 🙂

Avatar

Ei oo!

Avatar

Vielä on auton siivous tekemättä 🙊

Avatar

Syyssiivous kertaalleen tehty,mutta saadaan tehdä vielä uudestaan ennen talven tuloa. 😀

Avatar

Ei ole vielä syyssiivousta tehty autoon, arvonnassa mukana!

Avatar

Auton syys siivous vielä ”to do” listalla, postauksesta sain lisää insipiraatiota, täytyypi hakea testaukseen Sinin tuotteet.

Avatar

Huh, ei ole hoidettu. Pitäisi kyllä. Roskat meillä kulkeutuu kyllä säännöllisesti roskiin, koska autossamme on kahvipusseista tehty kori roskiksena. Pulloja pyörii pitkin autoa sitten senkin edestä. Ja toki hiekkaa, kuivia lehtiä, kissankarvoja jne jne.
Enpä muuten tiennytkään että tutut Kungs-tuotteet ovat Sinituotteen alaisia.

Avatar

Mukana arvonnassa

Avatar

Pian pitäisi siivous tehdä🚗😁

Avatar

Oii me ollaan tehty syyssiivous autolle, mutta ois ihanaa voittaa siivoussetti😍

Avatar

Syyspuhdistus on hoidettu, toki palkinto tulisi lapsiperheessä tarpeeseen 🙂

Avatar

Auton perusteellinen siivous on vielä tekemättä, ja hommaa riittää kun on kaksi autoa päivittäisessä käytössä, kaksi alle kouluikäistä lasta ja iso koira, eikä me aikuisetkaan puhtaimmasta päästä olla🙈😂

Avatar

En ole vielä hoitanut auton syyssiivousta. Nämä tuotteet innostaisi senkin hoitamaan 😊

Avatar

Tänään juuri pesetin auton päältä päin, sisäsiivous odottaa vielä 🧼

Avatar

Huomenna on auton siivouspäivä, jotta auto on puhtaana syysloman ajeluja varten.

Avatar

On monta kertaa pitänyt siivota auto, mutta aina on tullut ”jotain tärkeämpää”. Jospa nyt kun lapset on syyslomalla, ehdittäisiin siivoamaan 😊

Avatar

Ei ole, joten tarpeeseen tulisi

Avatar

Ei todellakaan ole vielä tehty! Se vaan aina siirtyy ja siirtyy”jos mä huomenna sit”. Siivoan tosi harvoin auton ja siltä se näyttääkin. Kaksi lasta matkustavat takapenkillä, etupenkkien selkänojissa kengän jälkiä, hiekkaa tuhottomasti jalkotiloissa, roskia…. pölyä, sormenjälkiä ikkunoissa. Pitää opetella pitämään autosta parempaa huolta, etenkin mennä ajoissa ostamaan lumiharja ja raappa!!

Avatar

Ei ole vielä kumpaakaan. Tarvetta kyllä olisi kun on ihan kamalassa kunnossa takapenkki varsinkin..

Avatar

Autot on pesty vasta ulkoa, vielä pitäisi pestä sisältäkin. 😊

Avatar

Auton syyssiivous vielä tekemättä, Sini- tuotteet tulisi todella tarpeeseen.

Avatar

Ei olla vielä hoidettu ja kolmen lapsen+koiran perheessä auto näyttää aivan kauhealta, eli ajankohtaista olisi kyllä!

Avatar

Meillä auto pidetään koko ajan siistinä, joten erikseen syyssiivoukselle ei tarvetta. Tuotteet olisivat juurikin hyvät jatkuvaan siisteyden ylläpitämiseen.

Avatar

Auto tuli elämääni uuden parisuhteen myötä vuosi takaperin. Mies ei ole mitä innokkain auton siivoaja, mutta minulle siisti auto kuvastaisi edes pientä elämänhallintaa 😄

Avatar

Ei ole vielä hoidettu, tarve olisi kyllä!

Avatar

Ei ole siivousta vielä hoidettu, joten mukana arvonnassa!

Avatar

Kiitos vinkeistä! Pitää käydä ostamassa tuotteita!

Avatar

Ei ole vielä hoidettu, mutta aion sen tällä syyslomaviikolla tehdä ☺️

Avatar

Toinen auto meillä pysyt aina puhtaana ja siitä pidetään huoli, mutta kakkos auton siivot on tekemättä ja sen kyllä huomaa 🙈

Avatar

Vielä ei ole syyssiivousta tehty, mutta sen aika alkaa olla paikallaan!

Avatar

Auton syysiivous edelleen tekemättä 🙈

Avatar

Ei ole tehty vielä syyssiivousta. Pitäisi tehdä, koska on niin sotkuinen auto.

Avatar

En omista lapsia jotka sotkisi autoani, vaan sotku mitä autooni kerääntyy ovat pöly, erilaiset kuitit, kasvomaskit yms. Roskat, hiekka/sora joka kulkee kenkien mukana. Autoni on muutenkin aika vanha ja vaihdon alla, joten usein mieheni kanssa käytämme sitä ”huonompana autona” jolla menemmä metsäretkille pelkäämättä likaantumista tai kuljettamalla ”likaista” tavaraa sillä. Yritän kuitenkin aina etten keräisi autoon hirveitä määriä roskia tai tavaraa siltä varalta, jos joudun kuljettaa ihmisiä tai työn puolesta tavaraa, niin ei tarvitsisi niin paljon hävetä likaisuutta😄 autoa joudun kuitenkin käyttämään päivittäin työni puolesta ja teen sillä myös kauppa ym. käynnit.. joten kyllä, siivous paketti tulisi tarpeeseen. 😄

Avatar

Ei ole vielä siivottu. Pitäisi kyllä!

Avatar

Syyssiivous on vielä työlistalla, lähinnä odottaa noita siivousliinoja kaupasta… Säännöllisesti pyrin auton imuroimaan ja siistimään, mutta syksyn osalta odottelee vielä. 🙂 Kiitos asian muistuttamisesta!

Avatar

Ei ole vielä siivottu. Tota silikoniharjaa on pakko testata!

Avatar

Meillä auto pysyy siistissä kunnossa, mutta suurempi syys-siivous on vielä edesssä. Tärkeää on tosiaan ottaa lapset mukaan auton siistinä pitoon ja kertoa minkä vuoksi se on tärkeää 🙂 kaikenlaiset irto tavarat autossa käyvät vaarallisiksi kolarin tms onnettomuuden sattuessa lentäessä autossa kovalla voimalla.

Avatar

Syyssiivousta ei ole vielä tehty, mutta kohta ajankohtainen olisi kyllä. Tänä vuonna vasta hankin ekan ihan oman auton avioeron myötä ja moni asia mm autoihin liittyen vaatii haltuunottoa. Hyviä vinkkejä!

Avatar

Vielä tekemättä..

Avatar

Piti tehdä viime viikolla mutta jouduinkin töihin, joten on tämän viikon to-do-listalla 😄

Avatar

Auton syyssiivous on vielä tekemättä mutta pitäisi edsottomasti tehdä pikimmiten. Koira kulkee monesti mukana ja siitä irtoaa karvaa. Muutenkin autoon kertyy turhaa tavaraa, roskaa ja romua.

Avatar

Ei ole vielä siivousta tehty, mutta suunnitteilla on!

Avatar

Meillä ei ole vielä ehditty tekemään syyssiivousta autoon. Näillä välineillä se sujuisi helposti🤩

Avatar

Auto on ulkopinnoilta jo pesty mutta sisäpesua odotellessa, näky on varmasti kaksi kertaa sotkuisempi kun teidän autossa 🤦😅

Avatar

Siivous on tekemättä ja siivottavaa todellakin riittää.

Avatar

mukana arvonnassa.

Avatar

Ei ole vielä syyssiivousta tehty. 😊

Avatar

Syyssiivous tekemättä. Oma auto näyttää aika pitkälti samalta kuin teidän ennen siivousta. 🙈

Avatar

Ei ole hoidettu. Hyvä muistutus tämä teksti ja kivoja uusia tuotteita esillä.

Avatar

Tänään juuri mietin,että täytyisi imuroida auto ja muutenkin siivota,on hiekkaa hirmuisesti lattialla. Mukana arvonnassa!

Avatar

Hep! Mies pesee autoa ulkoa useahkosti mutta sisäsiivous jää harvemmaksi…

Avatar

Ulkopesu on tehty, mutta sisältä pitäisi vielä puunata!

Avatar

Autoa ei oo siivottu sitten puoleen vuoteen🙈 Just kippasin hiekat kuskin jalkoista ulos kun kilo kertyny sinne, että sen verran vain😂

Avatar

Poikani sai juuri ajokortin ja hän nyt mielellään pesee ja imuroi automme. Itse en erityisemmin pidä siitä hommasta. Tässä oli kyllä monta hyvää vinkkiä mitkä pitää ottaa käyttöön, josko rupeaisi itsellekin homma maistumaan, kiitos .

Avatar

Ei ole vielä autoa siivottu 🙂

Avatar

Ei oo hoidettu mut tuliko näillä hoidettua :Ddd

Avatar

Kuvat oli tutun näköisiä. Kaipaa siis kipeästi putsausta 😭

Avatar

En tiennyt, että Kungs on suomalainen merkki. Hienoa 😊 Ei ole vielä syyssiivottu. Parin viikon päästä kunnon puhdistus sisältä ja ulkoa renkaiden vaihdon yhteydessä, niin on mahtava päästä reissuun

Avatar

Vielä on tämä homma hoitamatta. Lapsi ja koira perheessä hyvät väöineet ja vinkit ovat tarpeen, että järjestys pysyy 🤩

Avatar

Ei ole hoidettu syyssiivousta ja auto on kamalassa kunnossa… Kaksi pientä lasta ja koira… Ja lisäksi käytän autoa työssäni kotihoidossa. Tämä paketti tulisi tarpeeseen, jotta saataisiin meidän auto kuntoon!

Avatar

Ei ole vielä hoidettu.

Avatar

Mukana arvonnassa! Siivous on vielä hoitamatta 😅

Avatar

Ei ole hoidettu vielä.

Avatar

Joo, pitäisi siivota vähän (paljonkin) useammin 🙄😊 Auto menossa vaihtoon, joten josko uutta autoa viitsisi pitää siistimpänä.

Avatar

Ei oo auton putsausta hoidettu, ei liioin viimesyksynäkään.. Olisi siis jo korkea aika!

Avatar

Minä lahjon meidän teinin autonputsaushommiin… Ei ehkä niinkään roskia sinne jää mutta hiekkaa, pölyä tosi paljon. Syyssiivous tekemättä.

Avatar

Aina välillä siivoan, koska en jaksa likaista autoa. Nyt ollut vähän pidempi väli pakosta ja se näkyy kyllä auton takapenkillä. Nyt tarvis vaan tarttua imuriin ja siivota se auto.

Avatar

Meillä viedään vähintään kerran viikossa autosta kaikki roskat pois ja pyyhitään pölyjä kojelaudalta aina kun huomaa ja ehtii. Kesäisin/lämpimällä tulee imuroitua kerran kuussa koska hiekkaa jää uimaranta reissulta jne paljon autoon. Autopesussakin käydään ahkeraan. Myös talvisin ja silloin ajetaan auto kuivumaan kaupan parkkihalliin kaupassa käynnin ajaksi. Sotkuinen ja likainen auto ei vaan omaa silmää miellytä yhtään. Lasten turvaistuimet kaipaisivat varmasti useammin pesua ja puhdistusta kyllä 😂

Avatar

Ei ole syyssiivousta hoidettu. Auto suurimmaksi osaksi teinin ja hänen kavereiden käytössä, niin joka kerran saa ihmetellä etteikö roskiksia matkan varrella ole ollut?!?! Paketti olisi siis mitä suurimmassa määrin (tervetullut) yllätys pojalle ja kavereille kun menevät autoilemaan…

Avatar

Meillä on sellainen jako, että mies hoitaa auton ja itse olen päävastuussa kodin siivouksesta. 😉

Avatar

Vasta suunnitteilla siivous, ehkäpä renkaiden vaihdon yhteydessä viimeistään!

Avatar

Ei mitään erityistä suursiivousta oo suunnitteilla, mutta tuulilasi pitäisi kyllä putsata ja siihen olisi hyvä käyttää noita tuotteita.

Avatar

Siivoon autoa melkein joka viikko, jotta ei tulee liikaa sotkua ja likaa. Autonpesuakin suoritan kuukausittain.

Avatar

Ei ole vielä siivottu, mutta suunnitelmissa ollut jo tovin.

Avatar

Siivous suunnittelu asteella 😂

Avatar

Ulkopesu juuri hoidettu, tulevana viikonloppuna sisäpesu. 🙂

Avatar

Imuroitu on, mutta pitäisi vielä liinalla pyyhkiä.

Avatar

Ei ole suoritettu, olen tosi laiska siivoamaan autoa sisältä.

Avatar

Auton syyssiivous on tehty mutta tarvii uudestaan tehdä kun sitä likaa ja roskaa tulee. Tästä arvonnasta siihen saisi motivaatiota ja kunnon välineet. 😊 Silloin kun on aikaa ja auto sitä vaatiin. Useammin pitäisi mutta ei ole kunnon välineitä niin ei sitten se siivous kiinnosta.

Avatar

Meillä siivotaan auto joka viikko 🙂

Avatar

2henkiläauton sekä uutuutena pojan mopoauton siistinä pitämiseen tarvitaan lisää tarvikkeita. Jokainen meistä hoitaa omat autonsa, joten arvonta voitto olisi erittäin mieluisa🍀

Avatar

Ei ole vielä tehty, joten tulis hyvään saumaan

Avatar

Ei vielä, mutta kyllähän se pitäis suorittaa. Inspiraatio hukassa.

Avatar

Vielä ei ole siivottu

Avatar

Ei ole hoidettu, mutta olis kyllä tarpeellista

Avatar

Eipä ole vielä tehty, yleensäkin tehdäön ihan liian harvoin.

Avatar

Ei ole vielä tehty. Olisihan tuo jo hyvä tehdä.

Avatar

Pitäisi taas siivota auto.. Penkit pesin 2 vkoa sitten mutta vaalea sisusta ja vauva tulossa. Haluan että auto on puhdas (helposti) kun lapsia kuljetetaan.

Avatar

Pidän autoni aina siistinä. Ulkopesua vailla vain omani. Pidän autossa aina mukana puhdistusvälineet.

Avatar

Pitäs tehdä vielä. Vähän täytyy vaan miettiä millon, mies tekee 10-12h työpäiviä arkisin, niin ei viitti enää pimeällä mennä 😂

Avatar

Siivous on ollut lähinnä isännän työ. Hyvillä välineillä ehkä itsekin innostui.

Avatar

Kyllä, mies hoiti sen tänä syksynä kaverinsa autopesulassa. Ainoastaan tuulilasi kaipaa putsausta.

Avatar

Jouduin vaihtamaan auton kuukausi sitten, niin se on vielä siisti, olivat liikkeessä puunanneet. Tuulilasi pitäisi kyllä vielä putsata sisäpuolelta ettei aurinko heijastu ikävästi.

Avatar

Tuulilasi on pesemättä ja moskaa on taas jo edellisen siivouksen jälkeen kertynyt, vaikkei siitä hurjan kauaa aikaa vielä ole 🙂

Avatar

Ei ole vielä tehty, mielessä on kyllä ollu jo pitkään.. Pätevät tuotteet helpottais kyllä tätä tehtävää..

Avatar

Ei ole vielä

Avatar

Kyllä on siivottu. Meillä on aina siisti auto sisältä ja ulkoa.

Avatar

Kerran on jo siivottu sisältä ja ulkoa. Huomenna vielä ainakin ulkopesu uudestaan.

Avatar

Ei vielä ole siivottu,edessä lähipäivinä.

Avatar

Siivottu on ja renkaatkin vaihdettu.

Avatar

Ei ole ehditty vielä siivota. Tuo 8kk miehenalku on pitänyt molemmat vanhemmat niin kiireisinä, että siivous on jäänyt vain suunnitelmaksi! Jospa nyt vaan yrittäisi ehtiä!

Avatar

Toista autoa ei oo vielä koskaan siivottu meillä ollessa. Toinen siivottiin, kun siihen vaihdettiin eri turvaistuin..mutta nyt se liikkuu ehkä kerran viikossa, että ei se kauheesti likaannu. Ei ole ikinä aikaa pestä/ siivota autoja, eikä lapset ole innostuneet vielä ainakaan siihen hommaan. Ei meillä mitään ylimääräistä tavaraa/ roskia jätetä autoon lojumaan. Eli siellä on lähinnä hiekkaa ja pölyä.

Avatar

Apua, auto on kyllä karmeassa kunnossa!🤭

Avatar

Ulkoa on pesty, samalla kun vaihdettiin nastat. Tänne pohjoiseen on luvattu jo lunta ja pakkasta olikin jo eilen aamulla, onneksi oli ravat tallessa peräkontissa. Ens viikolla, mummolassa, jos ei ole pakkasta, siivoan sisältä ja öljyän saranat ja lukot sekä pistän silikonia tiivisteisiin. Uusille tarvikkeille olisi kyllä käyttöä!

Avatar

Ei ole vielä tehty, mutta olisi kyllä ajankohtainen! Pieni poika saa yllättävän paljon sotkua aikaan ihan yksinkin takapenkillä😄

Avatar

Osittain siivottu. 🙈 Meinaa vaan likaantua uudestaan ennenkuin on saanut edes siivottua. 😁

Avatar

Auton syyssiivousta ei ole vielä tehty.

Avatar

Ei ole vielä siivottu, lähiaikoina pitäisi tehdä.

Avatar

Ei oo vielä siivottu 😆

Avatar

Ei ole tarvetta isommalle siivoukselle kun tulee aika ajoin siivottua autoa, ettei sinne lattialle kertyisi paljon roskia tms. Siivous setille olisi kuitenkin tarvetta seuraavaa siivouskertaa varten.

Avatar

Ei ole siivottu. Siivosin perusteellisesti elokuussa. Ikkunat täytyisi puhdistaa.

Avatar

Auto ei likastu, vaan likaantuu.

Avatar

Olipa hyvä muistutus, ettei talvi taas pääse yllättämään laiskaa autosiivoojaa!

Avatar

Ei ole vielä siivottu!

Avatar

Auton Syyssiivous on vielä tekemättä. Sinituotteilla työ helpottuisi

Avatar

On siistitty. Oli hieno mainos ja löytyi uusia välineitä, joita en ollut aiemmin keksinyt. Nyt onnistuu siivous varmemmin ja myös kotona varmemmin. Kiitos mainoksesta.

Avatar

Syyssiivous on tekemättä😟

Avatar

Vakavasti harkinnassa.

Avatar

Auton syyssiivous vielä edessä. Tulee tarpeeseen kun kyydissä usein 3 koiraa. Siivoussetti ois hyvä olla.

Avatar

Ei ole vielä saatu aikaiseksi!

Avatar

On siivottu säännöllisesti. Viikonloppuna talvirenkaat alle, tehopesu ja sisäputsaus.

Avatar

Muuten siivottu,vielä ikkunoiden pesu ja silikonit ovien tiivisteisiin.

Avatar

Ei ole vielä siivottu. Ulkopuolelta tulee useammin putsattua, mutta ne sisätilat, huh!

Avatar

Pian on hoidettu syyssiivous, muutenkin auto on aina siisti : )

Avatar

Ulkoa pesty, sisältä ei vielä.

Avatar

Ei vielä, pian kyllä pitää sekin hoitaa.

Avatar

Auto on pesty sisältä ja päältä.

Avatar

Siivosin pari viikkoa sitten, mutta näillä vinkeillä parantelee vielä.

Avatar

Vielä molemmat autot siivousta vaille, olis mukava päästää puunaamaan kunnon välineillä🤭

Avatar

Ei ole vielä. Pitäisi kyllä… Aikeissa on… Yleensä aina sotkuinen auto :(. Uutta tietoa, että Kungs onkin suomalainen! Olen jättänyt turhaan ostamatta. Luullut ruotsalaiseksi merkiksi.

Avatar

Siivottu on..

Avatar

Täytyy myöntää, ettei ole vielä tehty…

Avatar

TAAS OLIS TARVIS SIIVOTA, HYVÄT VÄINEET OLIS TARPEEN

Avatar

Soratiellä pölyä kertyykin runsaasti. Pitääpä kokeilla tuota kostea siivousliinaa!

Avatar

Auton pesusta ja siivouksesta on juurikin ollut puhetta, mutta käytännön toimenpiteisiin ei ole vielä ryhdytty.

Avatar

Viikonloppuna pitäisi siivota
Mummo

Avatar

Sisäpuoli on siivottu ja auton pesu pitää vielä tehdä.

Avatar

Täyspuhdistus sisältä tehty höyrypesuria apurina käyttäen ja ulkopesu + vahaus myös valmiina, joten talvi saa tulla

Avatar

Ei oo vielä tehtynä🙄🙈

Avatar

Auto odottaa siivousta.

Avatar

Huolehdin vanhempieni auton siivouksesta pari kertaa vuodessa. Auto pidetään siistinä, mutta siitä huolimatta pölyä ja hiekkaa kertyy kuukausien aikana. Lattian imurointi on työläin homma.

Avatar

No ei ole vielä siivottu ja tämä postaus osui ja upposi, täytyykin tehdä se hetimmiten! Pesusetti tulisi tarpeeseen

Avatar

eipä ole vielä ehditty. Elän toivossa, että Marraskuun alussa ehtisi, eikä vielä tulisi pakkaskautta tänne etelään.

Avatar

En ole vielä siivonnut…

Avatar

Ei ole vielä siivottu, tuotteet tulisivat tarpeeseen!

Avatar

Vielä on tekemättä.

Avatar

On hoidettu

Avatar

En ole vielä hoitanut 🙁

Avatar

Siivous vielä edessä

Avatar

Ei oo vielä tehty 😊

Avatar

Koko työ on tehtävälistalla vielä.

Avatar

Autoja ei ole vielä siivottu. Talvirenkaat vaihdettu👍

Avatar

En ole vielä tehnyt syys-siivousta autoon mutta pian sekin on edessä.

Avatar

Ei ole vielä siivottu, tarvetta kyllä on

Avatar

Osaksi on siivottu, vähän vaiheessa vielä. 😄

Avatar

Mitään ei ole keretty vielä ukkokullan kans siivoileen, josko tällä siivoussetillä sitten 😉

Avatar

Syyssiivous on vielä tekemättä. Kiire alkaa olla jos ennen pakkasia aikoo.

Avatar

Aloittamista vaille valmis.

Avatar

Ulkopuoli pesty, vielä sisältä pesu odottaa tekijää ja välineitä 🙂

Avatar

Sisäsiivous jo tehty. Tulevalla lomaviikolla on tarkoitus tehdä ulkopesu.

Avatar

Mukana arvonnassa 👌 auton syyssiivous vielä suorittamatta ja etenkin tuo silikoniharja kiinnostaa -pikasiivoukseen täälläkin liinat käytössä 🙂

Avatar

Siivoukset vielä tekemättä, joten tarpeeseen tulisi 😅

Avatar

Pyrin siivoamaan jatkuvasti ettei auto pääse sotkuseksi mutta välillä, varsinkin reissujen jälkeen auto on kuin pommin jäljiltä. Tälle syksylle ei ole vielä syyssiivousta tehty mut sekin pitäisi suorittaa ennenkuin pakkaset tulee koska on miellyttävämpää siivota kauhalla ja suht lämpimällä kelillä kuin sormet jäässä pakkasilla.

Avatar

Pojanpoikien kanssa autoillessa tulee sotkua. Ei kun siivoamaan.

Avatar

Sisäsiivous on vielä tekemättä, ulkopesu tehtiin juuri eilen.

Avatar

syys siivous tehty!

Avatar

Ulkopuoli hoidettu, sisäpuoli odottaa inspiraatiota ja siihen auttaisi hyvät tarkoitukseen sopivat tuotteet.

Avatar

Juuri ennen katsastusta pesin auton ulkoa ja sisältä, pesen sen tietysti ulkoa aina kun se tarvii pesua. Varsinkin ikkunoiden puhdistus on tärkeää, niihin kertyy likaa jota ei aina edes huomaa, samoin mattojen puhdistus kannattaa tehdä usein.

Avatar

On tehty jo useampi viikko sitten, matot pesty ja sisä- ja ulkopuoli samaten. Meillä ei syödä autossa joten auto on perussiisti aina.

Avatar

Suunnitelmissa on tehdä ensi viikon aikana.

Avatar

Osittain tehty

Avatar

Voi kun olisikin jo tehty… 😄

Avatar

Auton ulkopesu odottaa pesua ja vahausta, sisöltä jo OK

Avatar

Kyllähän näin syksyisin lehtiä, ja muuta jaloissa kantautuvaa joutuu poistelemaan usein. Mies käy kiitettävän ahkerasti pesettämässä ulkoa ajopeliä. Varsinainen isompi syys-siivous imurointineen on pian ohjelmassa. Sitä ennen käyn ostamassa noita Sini kostealiinoja, kuulostavat mahtavilta apulaisilta.

Avatar

Auton pesu ja puhdistus huomenna kun lapsi palauttaa auton lainasta 🙂

Avatar

Auton syyshuolto aloitettu, imuroitu ja talvivarusteet (roosa nauha jääskrapa, ja teleskooppiharja), tuulilasin suojapeite ja lämmityslaiye on paikoillaan. Talvirenkaat vsidettu slle. Vielä olis pölyt pyyhkiä, ikkunat pestä ja ulkopesu. Lisäksi kosteudenpoistaja on tekemättä, mutta se tulee näppärästi, kun on seuraavat sadepäivät.

Avatar

Vielä edessä….

Avatar

Suunnitelman tasolla ollaan vielä, jospa kunnon välineet inspiroisivat tarttumaan toimeen!

Avatar

Juuri ostettiin uusi auto, ylläpito siivousta kaipaa kuitenkin. Tulisi tarpeeseen ettei pääse sotku yllättämään.

Avatar

Vielä en oo siivonnut, imuria ainakin kaipaa.

Avatar

Auto on pesty ulkoa, mutta sisäsiivousta olen menestyksekkäästi lykännyt milloin milläkin verukkeella. Varsinkin tahmaisten penkkien ja klähmäisen tuulilasin ja ikkunoiden sisäpesu ällöttää. Ehkä pikasiivousliina jeesaisi..
Kiitos hyvästä jutusta! Olen aina ihmetellyt, miten toisten autot ovat niin siistejä, kun oma on kuin roskis, jossa on pyörät alla. Nyt salaisuus alkaa selvitä…😊

Avatar

Siivosin auton sisältä just yks päivä. Toki imuria pitäs taas näyttää kun tuntuu tota hiekkaa kertyvän ihan hirveästi.
Ulkopesu olis seuraavana listalla.

Avatar

Ei ole ehditty siivota ja vauva tulossa 🙈🙂

Avatar

Ei ole 😄

Avatar

Täytyy ensin saada tarvikkeet pesuun 😉

Avatar

Kyllä on siivous kääny tekemättä 🙊 jos voitto kannustaisi toimeen 😀

Avatar

Ulkoa on siivottu, sisäpuoli vielä sikiämättä,

Avatar

Viedään auto liikeeseen fiksaukseen. Näin tuetaan pienyrittäjää ja saadaan auto siihen kuntoon, että sen puhtauden ylläpito on helppoa ja nopeaa talvella.

Avatar

Auton pesu odottelee tekijäänsä edelleen, kummasti sopivaa hetkeä on ollut vaikea löytää tässä oman työn ja lapsen päiväkodin aloituksen lomassa.

Avatar

Ei ole auton syyssiivousta vielä tehty 😕

Avatar

Auto pestiin juuri hiljattain ulkoa, ja siivottiin sisältä! Meillä auton siivoaminen on säännöllinen askare.

Avatar

Ei ole vielä siivottu, mutta siivoan kyllä!

Avatar

Vielä odottaa. Hoisetaan samalla, kun vaihdetaan renkaat!

Avatar

Ei ole vielä hoidettu vaan pitäisi piakkoin hoitaa siivous ja pesu. Varsinkin siivous alkaisi olla todella ajankohtainen.

Avatar

Valitettavasti siivous vielä odottaa motivaatiota 😅

Avatar

Auton syyspesua ei ole vielä sisäpuolelta hoidettu!

Avatar

Takakontti odottaa tyhjennystä ja kaukalo siivousta

Avatar

Vielä ei ole auton syyssiivousta tehty, vaikka auto todellakin olisi sen tarpeessa.

Avatar

Kaksi autoa pitäisi siivota sisältä ja ulkoa.

Avatar

On aika kaameassa kunnossa, lelut, roskat, hiekat, pölyt ja kaik siel odottelee siivoojaa. Ne yksinkertaisesti ole jaksanut. Joka kerta kun menen autoon niin ajattelen että auto pitää siivota, no tietysti kiva ois jos ois kunnon välineet nii sit siivoilla. Joten odotetaan siihen asti kun arvot palkinnon. 😅

Avatar

Auto on jo imuroitu sisältä, vielä pitäisi vähän pyyhkiö sisätiloja. Tuotepaketilla olisi käyttöä.

Avatar

Auto pidetään siistinä jatkuvasti, eli kukaan ei jätä käytön jälkeen mitään sinne kuulumatonta. Toki lattiat yms. Siivotaan aika ajoin kunnolla hiekasta ja pölystä.

Avatar

Autoa tulee aika ajoin siivottua. Ainakin kerran kuussa. Mitä siistimpi auto sitä mukavampi ajella.

Avatar

No vielä on tekemättä. Pitäis ehkä ihan kalenteroida, niin tulis tehtyä

Avatar

On tehty esikoinen syntyy hetkenä minä hyvänsä 😊 jatkossa varmaan täytyy useammin siivota 😊

Avatar

Toinen autoista on siivottu sisältä eli vielä olisi hommaa

Avatar

Sisältä siivottu, ulkopesu pitää vielä hoitaa 🙋‍♀️❤👍

Avatar

Pesu ja siivous suunnitelmissa lähipäivinä. Tärkeä hoitaa ennen lämppärin käyttöä, jotta ilma pysyy hyvänä.

Avatar

On tehty 💪😉

Avatar

Ulkopuoli olisi nyt kunnossa, sisätilat odottavat vielä inspiraation tuloa.

Avatar

Ei oo vielä auton syyssiivousta tehty, mukana arvonnassa.😊

Avatar

Listalla lomaviikolle😁

Avatar

Ainakin kesärenkaat pestyinä varastossa.

Avatar

Moikka, tarvetta olisi ei oo sisältä putsattu vielä viimeks keväällä, joten aika siihen alkaa olla käsillä! Autokin 4 lapsen jäljiltä on sen näköinen et kohta on painepesurin paikka 😄

Avatar

On auto siivottu sisältä ja ulkoa 🙂

Avatar

Syyssiivous on tehty.

Avatar

Vielä ei oo kunnon syyssiivousta tehty. Varmaan samalla kun vaihdan nastat alle 🧐

Avatar

Työpaikkaetuna tulee pestyä autoa ulkopuolelta melko useinkin, mutta sisäpuoli jää kyllä valitettavan usein vähän likaiseksi. Hyvät tuotteet varmasti auttaisi asiaa, en edes tiennyt Kungsin olevan suomalainen, joten ehdottomasti menee testiin nämä tuotteet.

Avatar

Ei oo vielä

Avatar

Ei ole syyssiivousta vielä hoidettu mutta paikallaan olisi 😂 Sinin tuotteet ihan parhaita 👌🏼 Mukana arvonnassa ollaan.

Avatar

Ei, koska ostin juuri uuden auton!

Avatar

Ei ole vielä hoidettu auton syyssiivousta. Tarve olisi kyllä.

Avatar

Lapsen myötä auto on vaan aina sotkuinen!! Siivotaan säännöllisesti ja pyritään siihen ettei autossa syötäisi mutta niin ne säännöt vaan aina unohtuu;)

Avatar

Ei tehä syyssiivousta, auto lähössä romuttamolle. Seuraavan kiesin toivon olevan ostaessa perussiisti, ettei tarvitse heti ensimmäisinä viikkoina siivota. Ainakaan itse en kehtaa paskaista autoa myydä eteenpäin…

Avatar

Siivotaan säännöllisesti sisältä viimeksi viikonloppuna.

Avatar

Ei ole vielä siivouksia tehty. Vauva arjessa se jää helposti tekemättä. Ehkä näillä tuotteilla saisi isommat lapset mukaan siivoukset

Avatar

Joo jo syksymmällä

Avatar

Siivoan auton säännöllisesti, muutaman kerran vuoteen perusteellisemmin.

Avatar

Meillä auto on aina siisti. Lapsia ei ole kuin harvoin kyydissä. Roskille on aina pieni pussi . Hiekkaa tulee kengissä kyllä. Auto on miehen ”lempilapsi ”.

Avatar

ei vielä syyssiivousta tehty,noilla se sujuisi mukavasti

Avatar

Vielä on siivot tekemättä.

Avatar

Syyssiivous on vielä tekemättä 😳
Tarpeeseen tulisi siivousvälineet niin eiköhän se siivouskin sitten hoidu 😉😄

Avatar

Kyllä on tehty siivous kahdelle autolle viime sunnuntaina 👌
Roskia ei liiemmin oo yleensä , mutta toinen auto on aina kesän jälkeen täynnä turvepölyä🤣

Avatar

Tekemättähän se vielä on😬

Avatar

Vielä on tekemättä 🙈

Avatar

Auton ikkunat pesty sisäpuolelta. Vielä pitäs joku päivä imuroida 💪🏼

Avatar

vielä ehtii

Avatar

Vielä en ole siivousta tehnyt, varmaan siinä vika, ettei ole kunnon välineitä. Vähän viileä jo alkaa olla, mutta jos saisi kunnon välineet, niin voisi siivotakkin, autoonhan saapil lämmintä tarvittaessa.

Avatar

Syys siivous hoidettu jo 🤩 mutta ylläpitoon olisi tuotteet tarpeellista.

Avatar

Tekemättä on.. 😬

Avatar

Kyllä pitäisi tosiaan auto putsata lapsen ja kolmen koiran jäljeltä.

Avatar

Siivous on tekemättä. Pienet lapset ja kivihommia tekevä mies, siivottavaa riittää..

Avatar

Hoidettiin sillain että ostettiin liikkeestä siivottu uus auto 😂 Vanha olis ollut sinituotteiden tarpeessa. Tosin nyt kurakeleinä ei toi uuskaan auto kauan ole siisti

Avatar

On vielä tekemättä

Avatar

1.syyssiivous tehty, mutta koirakaverit huolehtivat siitä ettei se jää viimeiseksi sillä kuraa ja karvoja riittää useampaankin siivoukseen

Avatar

En ole vielä siivousta tehnyt, tarvikkeet puuttuu!

Avatar

Syyssiivous on vielä tekemättä, sillä tarvikkeet puuttuvat!

Avatar

Ei ole tehty vaikka varsinkin takapenkki huutaa putsausta 😅🙈 hiekkaa ja kaiken maailman moskaa turvaistuinten alla

Avatar

En ole vielä siivousta tehnyt, tarvikkeet puuttuu!

Avatar

No eipä ole tehty 🤓

Avatar

Syyssiivous vielä tekemättä. Varsin tutulta näyttää 1,5v ja 3,5v lapsen äitinä.

Avatar

On tehty!

Avatar

Erillistä syyssiivousta ei tarvitse tehdä, kun pidetään siistinä. Lapsikin osaa kopistaa kenkänsä ennen autoon tuloa.
Syksyllä ainoastaan tarvitsee tuoda autoon lumiharja ja lämmityspiuha.
Mutta hei, mitään pesuämpäriä, eikä mitään muutakaan rojua ei nosteta auton maalipinnalle, etenkään tämmöisessä ”siivous- ja kunnossapitopostauksessa”!

Avatar

Tehtävälistalla

Avatar

Tekemättä on vielä, ei haittais saada välineistöä!

Avatar

Tekemättä

Avatar

Ostettiin juur uus auto ja on hyvin siisti vielä sisältä. Vähän pientä pölyä siellä täällä , roskat viedään aina ajon päätteeks ulos tai vähintään laitetaan pikkuroskat pieneen roskapussiin (koiran kakkapussi toimii tässä hyvin) ja se sitten roskiin ku täyttyy. Mitään ei jää lojumaan, ei mihinkään autoon. Ollaan miehen kanssa tarkkoja autoistamme, molemmista💛 Perusteellinen pesu ulkoapäin, matot ja renkaat pitäis vielä vaihtaa 👍🏻

Avatar

Ihme kyllä, siivosin auton viikko sitten.

Avatar

Ei ole vielä tehty.. Juuri mietin auton siivousta, miten se on niin vaikea aina aloittaa..

Avatar

Ei oo siivottu, ehkä pitäis 😂

Avatar

Mies siivosi alkusyksystä

Avatar

Kaikki tekemättä (ja vieläpä x2) :S

Avatar

Siivous on vielä tekemättä, voitto olisi paikallaan

Avatar

Ei vielä mitenkään. Äitiysloma lähestyy, en pysty kumartumaan. Toivon että puoliso ehtisi joku päivä remontilta. Tai ehtisin viedä naapurikuntaan siivottavaksi, ennen vauvan syntymää.
3v ja koira ovat tehokkaasti sotkeneet koko auton. Eikä äitikään niin siisti ole.

Avatar

Syyssiivous on vielä tekemättä.

Avatar

En ole vielä tehnyt.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Annetut tiedot näkyvät vain blogin ylläpitäjälle. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Lue seuraavaksi