ANYFIN TAISTELEE EPÄOIKEUDENMUKAISIA LAINAEHTOJA VASTAAN

Kaupallinen yhteistyö Anyfin

Olen todella iloinen päästessäni jatkamaan yhteistyötä Anyfinin kanssa. Anyfin tarjoaa kuluttajille parempia ehtoja ja matalampia korkoja, ja taistelee epäselviä ja epäoikeudenmukaisia lainaehtoja vastaan. Anyfin ei halua lisätä kenenkään velkaantumista vaan tarjoaa ainoastaan jälleenrahoitusta olemassaoleville luotoille ohittamalla tarpeettomat välikädet ja tyytymällä pienempään marginaaliin. Anyfin tekee tämän auttaakseen kuluttajia välttymään maksamasta liian suuria korkoja ahneille lainanantajille, ja tällaisen yrityksen kanssa teen ylpeästi yhteistyötä!

Uusi vauva tarkoittaa rahanmenoa

Tämä neljäs raskaus oli meille suuri yllätys, johon emme olleet varautuneet taloudellisesti tai mitenkään muutenkaan. Onneksemme meillä kuitenkin on vielä aika paljon säästettynä taaperon vauvatarvikkeita! Valitettavasti en säästänyt mitään käytännöllisyyssyistä, vaan ainoastaan tunnesyistä. Nyt siis meillä on säästettynä ne rakkaimmat vauvanvaatteet, jotka ajattelin sitten joskus antaa lapsenlapsille, mutta olen myynyt paljon pois esimerkiksi niitä käytännöllisiä perusvaatteita. Paljon olen myös lainannut kaikkea taaperon aikana, joten nyt pitää joko uudestaa löytää jostain lainaan tai ostaa uutta.

Uusi raskaus ja uusi vauva tarkoittaa paljon hankintoja. Nyt jo rahaa on mennyt äitiysvaatteisiin, vitamiineihin ja lisäaineisiin sekä lääkärikuluihin. Ja tulossa on paljon muuta! Lääkärikuluja tulee varmasti vielä lisää, ihan viimeistään sitten synnytyksestä. Äitiysvaatteitakin tulen vielä tarvitsemaan. Vauvalle pitää hankkia vaatteita, tutteja, pulloja ja paljon muuta. Isoin hankinta tulee olemaan tuplarattaat, jotka me nyt ehdottomasti tarvitsemme, kun taapero on sitten kuitenkin vielä yksivuotias vauvan syntyessä. Onneksi näissäkin pystyy kuitenkin paljon säästämään!

Mahdollisimman paljon kannattaa hankkia käytettynä

Aion hankkia ihan mahdollisimman paljon kaikkea tarpeellista käytettynä, mutta jotain varmasti täytyy hankkia myös uutena. Vaatteita kyllä löytyy kirppikseltä, mutta tietenkin niitäkin tulee ostettua myös uutena, jos vastaan tulee jotain aivan ihanaa. Sopivassa suhteessa molempia! Käytettynä ostaminen on tietenkin ekologista, mutta myös taloudellisempaa. Ja nyt kun meistä tulee virallisesti suurperhe, on tosi tärkeää keskittyä entistäkin enemmän säästämään rahaa.

Mulla rahan säästäminen ei tarkoita ainoastaan sitä, että en hanki mitään. Säästäminen on myös sitä, että ostaa laatua ja vain tarpeeseen. Tätä yritän koko ajan noudattaa ja sillä pääsee pitkälle. Esimerkiksi nyt Black Weekin aikana en tee mitään ylimääräisiä ostoksia, vaan hankin jotain ainoastaan, jos se löytyy listaltani.

Minulla on siis lista tarvikkeista, joita tarvitsemme vauvalle, sekä etukäteen mietittyjä joululahjaideoita, joita kannattaa ostaa Black Week -tarjouksista, jos tulee juuri niitä tuotteita vastaan. Mutta mitään turhaa en lähde hankkimaan, enkä lankea tarjouksiin ilman järkeä. Hyvä suunnittelu on iso tekijä talouden miettimisessä, ja esimerkiksi juuri joululahjoissa tämä toimii erittäin hyvin. Olen etukäteen kirjoittanut listan kaikista, joille aion hankkia joululahjan, sekä kirjoittanut perään muutaman lahjaidean, joita yritän nyt bongailla. Jos säästän rahaa lahjaostoksissa näin, hienoa! Mutta en lähde mukaan kulutushysteriaan ja ala hamstrata tarjouksia, jotka eivät löydy huolella laaditulta listaltani.

Osamaksu tuntuu usein helpolta vaihtoehdolta

Sitten kun niitä ostoksia tulee tehtyä, mulle on tärkeää yrittää aina maksaa ostos heti. Aina se ei kuitenkaan onnistu, jolloin tuntuu helpolta valita se ”maksa myöhemmin” -vaihtoehto, joka sitten tarkoittaakin aikamoista korkoa, eikä välttämättä ole järkevää. Nuorempana jouduttiinkin usein tätä vaihtoehtoa hyödyntämään, joka sitten tarkoittikin jossain kohtaa kurjaa kierrettä, kun korkoa kertyi ja kuukausimaksuista huolimatta luotto ei tuntunut vähentyvän. Tällaisessa tilanteessa erinomainen apu onkin Anyfin!

Anyfin haluaa kannustaa ihmisiä välttämään korkeakorkoisia luottoja, ja jos niitä on jo päässyt kertymään, Anyfin haluaa auttaa sinut eroon kierteestä. Anyfin ei siis myönnä ollenkaan uusia lainoja, vaan ainoastaan jälleenrahoittaa jo olemassaolevia luottoja, ja vain silloin, jos he voivat todella pienentää kustannuksiasi! Minun täytyy tunnustaa, että ihan ensialkuun en meinannut lähteä tekemään yhteistyötä Anyfinin kanssa, koska ajattelin, että luotonantajat eivät sovi minun mainostettavakseni. Mutta heti kun paremmin tutustuin Anyfiniin, tajusin että tässä on nyt jotain ihan muuta. Yritys, joka oikeasti haluaa paranta ihmisten taloudellista hyvinvointia. Ja tämän puolesta voin puhua aivan täysin.

Sain jonkun verran kysymyksiä viimeksi yhteistyötä tehdessäni siitä, että miksi Anyfin pystyy tarjoamaan matalampia korkoja kuin muut? Anyfinhan on yritys ja yritykset haluavat tehdä voittoa. Anyfinin käyttämän teknologian avulla lainahakemusten prosessointi on pitkälle automatisoitu ja koska he tekevät aina yksilöllisen luottoarvion jokaisesta asiakkaasta, tarkoittaa se usein sitä, että he pystyvät madaltamaan korkoa, jota kuluttaja vanhalle luotonantajalleen maksaa. Anyfinkin tekee voittoa luottojen koroilla, mutta tyytyy pienempään osaan kuin muut lainanantajat.

Anyfin auttoi minuakin säästämään rahaa

Kun nuorempana saimme maksettua pois kaikki kertyneet luotot ja osamaksut, emme enää ottaneet mitään laskulle. Tänä vuonna kuitenkin koronan ja työttömyyden takia tilanne meni pahimmillaan sellaiseksi, että se osamaksu oli pakko valita tärkeää ostosta tehdessä maksutavaksi. Ja se on tietenkin tosi hyvä juttu, että osamaksu on mahdollista! Koska esimerkiksi pesukoneen hajotessa tai minkä tahansa tärkeän hankinnan yllättäessä on hienoa, että maksun voi jakaa osiin. Veikkaisin, että suurin osa meistä on hyödyntänyt osamaksuja tai luottokorttia tällaisissa hankinnoissa. Mutta jos et laskun tullessa pystykään maksamaan sitä nopeasti pois, kannattaa laittaa heti hakemus Anyfinille. Ja näin minä tein! Olen siis itsekin Anyfinin asiakas ja erittäin tyytyväinen sellainen.

Anyfinille hakemuksen tekeminen on järjettömän helppoa. Lataat vain yksinkertaisen sovelluksen ja noudatat helppoja ohjeita! Sovellukseen ladataan kuva tai screenshot viimeisimmästä laskustasi tai muusta tositteesta, josta ilmenee luottosi tärkeimmät tiedot, ja muutaman kentän täytettyäsi saat vastauksen jopa jo muutaman minuutin kuluttua. Anyfin tosiaan ei tarjoa sinulle mitään jälleenrahoitusta, jos he eivät pysty tarjoamaan sinulle edullisempaa lainaa. Sovellus kertoo sinulle suoraan, kuinka paljon säästäisit rahaa vaihtamalla ja hakemus ei velvoita mihinkään, vaan voit jäädä rauhassa miettimään. Vasta jos hyväksyt tarjouksen, tarvitset verkkopankkitunnuksia sähköiseen allekirjoitukseen.

Anyfin kannustaa tekemään järkeviä päätöksiä

Anyfinin filosofia on aivan mahtava. Nyt Black Weekin alkaessa haluan yhdessä Anyfinin kanssa kannustaa teitä tekemään järkeviä päätöksiä! Älkää selatko tarjouksia tai lukeko uutiskirjeitä, jos et etsi jotain tiettyä. Kirjoita ylös, mitä oikeasti tarvitset, äläkä osta mitään muuta. Vältä osamaksua! Osta vain sitä, mihin sinulla on varaa. Ja samalla muistutamme, että jos sinulla on jo olemassaolevia luottoja, kuten osamaksuja, kalliita lainoja tai luottokortti, laita hakemus Anyfinille! Hakemus ei velvoita mihinkään ja on todella nopeaa, ja saatat säästää huomattavasti rahaa luottosi jälleenrahoittamalla.

Kaiken lisäksi nyt koodilla MUTSISON saat ensimmäisestä laskustasi 20 euroa alennusta! Eli kun saat Anyfinilta tarjouksen, muista huomioida, että jälleenrahoituksessa säästämäsi summa kasvaa vielä 20 eurolla. Muista vain täyttää hakemusta tehdessäsi alennuskoodi mukaan!

Anyfin tarjoaa aina yksilöllisiä korkoja. Esimerkiksi: Kun nimelliskorko 24 kuukauden laina- ajalla olevalle 4000 euron suuruiselle luotolle on 9,48 % ja käsittelykulu on 2 euroa, todellinen vuosikorko on 11,09%. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 4454 euroa, kun asiakas maksaa lainan takaisin 24 kuukaudessa. ​

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Oot nätti! En lukenu koko juttua vaan keskityin katsoo kuinka onnelliselta näytät!

Avatar

Hei, onko omakohtaista kokemusta tästä firmasta?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi