MEIDÄN PERHEEN TASAPAINOISEN ELÄMÄN RAKENNUSAINEET

Kaupallinen yhteistyö Devisol

Tähän pimeimpään vuodenaikaan on tärkeää muistaa tuoda keskustelua D-vitamiinista, sillä se on vastustuskyvylle tärkeä aine ja tarpeellinen läpi vuoden, mutta erityisesti näin talvella, kun aurinkoa ei näy. Ja Devisol on taatusti luotettava D-vitamiinin lähde ympäri vuoden!

Se, mitä meidän lasten kanssa ollaan puhuttu D-vitamiinin tärkeydestä koskee ihan näitä perusasioita. Eli D-vitamiinihan on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehityksellä, ja se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla. Kyseessähän on siis varsinainen superpilleri, joka kannattaa joka päivä muistaa, että kasvaa isoksi ja vahvaksi, ainakin lasten mielestä.

Tasapainoinen arki on tärkeää

Meillä on aikamoinen ruuhkavuosihulina jatkuvasti menossa täällä kotona. Molemmat vanhemmat tekevät töitä, meillä on vilkas taapero hoidettavana ja sitten on nämä isot. Koululaisilla on koulupäivän jälkeen harrastuksia, menoja kavereiden kanssa, synttäreitä, läksyjä ja projekteja. Koko ajan saa olla kuskaamassa jotain johonkin ja auttamassa jossain. Enkä valita tästä ollenkaan, sillä juuri nyt elämä on ihanaa! Kiireistä, mutta ihanaa. Ja vielä kiireisempää ja ihanampaa tulee ensi vuonna, kun uusi vauva syntyy.

Kaikesta kiireestä huolimatta yritetään pitää jatkuvasti meidän koko perheen elämä mahdollisimman tasapainoisena ja terveellisenä. Halutaan opettaa lapsille terveellisiä elintapoja ihan joka kantilta, mutta tämän ikäisille niitä ei ainakaan meillä kannata opettaa saarnaamalla ja teorian kautta, vaan se oppi tulee siitä, mitä me itse täällä arjessa tehdään. Syödään tietenkin mahdollisimman terveellisesti, mutta samalla näytetään, että myös herkuttelu on osa elämään ja hyvinvointia. Hyvinvointi ja terveellisyys kun jatkuu myös henkisellä puolella, eikä mielestäni esimerkiksi sokerin täysvälttäminen ole mikään oleellinen osa sitä.

Tärkeä osa meidän tasapainoisia elintapoja on liikkuminen. Molemmilla lapsilla on liikuntaharrastukset, joissa tämä toteutuu. Keskimmäinen harrastaa jalkapalloa ja esikoinen cheerleadingia. Näiden lisäksi he saavat joka päivä hyötyliikuntaa koulumatkoilla, kun he kävelevät bussipysäkille ihanaa metsäistä ja mäkistä reittiä. Yritetään jatkuvasti lisätä hyötyliikuntaa myös muilla tavoin ja aina hyvällä säällä lapset kulkevatkin nykyään pyörällä treeneihin. Minä kuljen yleensä osan matkasta heidän kanssaan, mutta he osaavat myös jo itsenäisesti pyöräillä täällä seudulla. Ja pyöräily on hirveän hieno taito ja tapa liikkua!

Liikunnasta pitää oppia nauttimaan

Meillä harrastuksissa, pyöräilyssä ja kaikessa muussa on ollut tärkeää opettaa lapset nauttimaan liikunnasta. Lapsen liikunta ei saa tuntua treeniltä, vaan sen pitää olla hauskaa. Ja tämä on kyllä toiminut hienosti, sillä treeneihin lähdetään aina innoissaan ja pyöräily on pysynyt mukavana lisänä, eikä pakkopullana. Myös syömisessä yritämme pitää tämän saman vaivattomuuden mukana. Syömisen kuuluu olla rentoa ja mukavaa, eikä lasten kuulu miettiä, että mikä on terveellistä. He saavat luottaa siihen, että me mahdollistamme heille terveelliset elintavat ja toivottavasti he sitten omillaan ovat tottuneita siihen ja jatkavat esimerkiksi kasvisten syöntiä. Ja toki meidän aikuistenkin kuuluu saada nauttia ruoasta! Meillä onneksi on ruokavalio pääosin varmasti terveellinen, joten meidän ei tarvitse sitä sen enempää miettiä, kun lisäksi on vielä vitamiiniasiat kunnossa.

Meidän lapset ovat tottuneet ihan pienestä asti syömään D-vitamiinia. Syömme D-vitamiinia ihan läpi vuoden, ja Devisolin tuotteet sopivatkin joka vuodenaikaan. Ollaan lasten tasolla keskusteltu siitä, miksi D-vitamiinia tarvitsee ja lapset itsekin muistavat ja haluavat sen aina ottaa, koska se on tärkeää. Mutta sen lisäksi, D-vitamiinin ottaminen on hauskaa!

Devisol tarjoaa D-vitamiinia joka lähtöön

Meillä on kotona monta erilaista herkullista D-vitamiinivaihtoehtoa Devisolilta ja näistä me jokainen valitsemme aina sen oman sen hetkisen lempparin nautittavaksi. Kun D-vitamiinit ovat oikeasti hyviä, niistä tulee lapsillekin tärkeä rutiini. Lapsilla kuitenkin usein tietenkin esiintyy kaikenlaista nirsoutta ja muuta syytä, minkä takia sitä vitamiinia ei haluta, joten Devisolilta onneksi löytyy niin paljon valikoimaa, että jokaiselle varmasti löytyy se sopiva oma tuote ja vahvuus, saantisuositusten mukaisesti. Esimerkiksi itselleni sopii hyvin Devisol Neutral, joka on täysin lisäaineeton D-vitamiini, joka ei sisällä mitään ylimääräistä. Tämä sopii varmasti monelle herkälle, mutta esimerkiksi myös itselleni, kun tässä pahoinvoinnista kärsiessäni tämä on välillä vastaus ongelmiin. Loistava tuote siis raskaana oleville!

devisol d-vitamiini

D-vitamiinin hyödyt aikuisilla

Aikuisilla D-vitamiini edistää muun muassa kalsiumin ja fosforin imeytymistä, veren normaalia kalsiumtasoa, luiden pysymistä normaalina, normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja lisäksi D-vitamiini osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Kaikki Devisolin tuotteet ovat myös avainlipputuotteita.

Meidän omat lempimakumme Devisolilta ovat Berry, Fruity ja Mustikka, sekä lapset tykkäävät MIX:istä! Nyt kuitenkin ihan uutena lempparina rinnalla pamahti Devisol POP, joka on ihan hurjan hauska uutuustuote. Devisol POP on nimittäin suussa poksahteleva appelsiininmakuinen 10 mikrogramman D-vitamiini, jonka ottaminen hymyilyttää joka päivä! Tämä D-vitamiini tuo mieleen ne tikkarit, joita dipataan poksahtelevaan jauheeseen, tai ne vanhat Smurffi-tikut, jotka poksahtelevat suussa. Lapsia naurattaa ja kieltämättä aikuisiakin! Hauska ja erilainen vaihtoehto D-vitamiinille, jota todella kannattaa kokeilla. Jokaisessa näissä purkeissa lukee annostus, ja saantisuosituksen voit tarkistaa esimerkiksi apteekista tai Devisolin nettisivuilta.

D-vitamiinin tärkeys on nykyään paremmin esillä

Omassa lapsuudessani en ole D-vitamiinia syönyt, sillä silloin ei puhuttu todellakaan tarpeeksi D-vitamiinin tärkeydestä. Haluankin omien lasten kohdalla korjata tämän vääryyden, ja nykyään onneksi ollaankin jo paljon valaistuneempia tässä. Minä aloin itse syödä D-vitamiinia vasta 18 -vuotiaana, kun tulin ensimmäisen kerran raskaaksi. Raskausaikana siitä vihdoin huomautettiin, kuinka tärkeää D-vitamiini on, ja se jäi sitten osaksi päivittäisiä rutiinejani. Toivoisin kuitenkin, että olisin jo nuorempana tiennyt, kuinka paljon hyötyjä D-vitamiinin käyttämisellä on ihan perusihmiselle. Meistä jokainen kun tarvitsee D-vitamiinia! Ihan sieltä kaksiviikkoisesta asti. Kävin viime vuonna taaperon kanssa, joka tosin silloin oli vauva, labrassa mittaamassa D-vitamiinin, joka oli meillä monella erinomainen. Tämäkin on hyvä tapa varmistaa sopiva D-vitamiinin taso, mutta käyttämällä säännöllisesti Devisolin tuotteita ohjeistuksen mukaan, voit luottaa sopivaan D-vitamiinin saantiin.

Nyt pääsen arpomaan teille myös Devisolin tuotteita!

Kommentoi tähän postaukseen 21.12. mennessä lempimakusi D-vitamiineista, ja olet mukana uutuustuotteita Devisol POP:ia ja Mustikkaa sisältävän paketin arvonnassa. Muista jättää yhteystietosi kommenttilomakkeeseen. Ne eivät näy muille, eikä yhteystietoja kerätä mihinkään, mutta arvonta voidaan suorittaa vain yhteystietonsa jättäneiden kesken, sillä tietoja käytetään ainoastaan palkinnon lähettämiseen. Arvonnan säännöt löytyvät täältä ja Otavamedian tietosuojalauseke täältä.

devisol

Kommentit

79 kommenttia
Avatar

Berry

Avatar

D-vitamiinit ovat tärkeä osa meidän arkea ja yritän muistaa perheelle ne joka päivä antaa. Näistä lempparimaku on mustikka.

Avatar

Nyt ei tule mitään muuta makua mieleen kuin mansikka kun niitä on tullut tässä viimeisimpänä syötyä. 👌 D-vitamiini on kyllä tärkeä ja itsekin heräsin tähän vasta raskauksien myötä ja kun yhdellä lapsista oli pienenä liian matalan D-vitamiini arvo vaikka sai säännöllisesti d-vitamiinia. Suomessa kun on vielä pimeätäiin suurin osa vuodesta.

Avatar

Mansikka on ainoa mitä oon maistanu.

Avatar

Mustikka

Avatar

Mustikka on mun ihan lempimaku

Avatar

Appelsiini on meikän suosikki

Avatar

Mustikka😍

Avatar

Kaikki käy! 🙂

Avatar

Lempparein on mustikka!

Avatar

Lempimaku on mustikka 🙂

Avatar

Sitrus!

Avatar

Mustikka ja berry varmasti maistuisivat parhaiten lapsille 🙂

Avatar

En ole maistanut, niin en osaa sanoa lempimakua. 😀

Avatar

Berry 😊

Avatar

Fruity,

alakoulussa oleva lapseni on syönyt D-vitamiinilisää aina, kuten minä itsekin 🙂 – myös hyvät Omega3 valmisteet löytyvät samalta valmistajalta

Avatar

Fruity maistuu koko perheelle 😋

Avatar

Berry

Avatar

Mustikka

Avatar

Mustikka

Avatar

Mustikka

Avatar

Ei ole kokemusta, niin en tiedä

Avatar

Berry!

Avatar

Berry

Avatar

Mustikka kuulostaa parhaalta, ei olla kyllä vielä kokeiltu 🙂

Avatar

Mansikka

Avatar

Appelsiini on lemppari tällä hetkellä meillä🙋🏻‍♀️

Avatar

Meidän suosikki lapsilla on fruity ja aikuisille strong 😊

Avatar

Mustikka 🤩

Avatar

Mustikka 👌😍

Avatar

Berry on paras!

Avatar

Mustikka 😋

Avatar

Mansikka

Avatar

Näitä ei olekaan vielä maistettu. Mut mansikka, appelsiini ja pienemmälle mustikka uppoaisi varmasti.

Avatar

Berry toimii ainakin 👍

Avatar

Meillä ei ole ollut tätä merkkiä aiemmin, mutta uskon että kaikki maut uppoavat taatusti.

Avatar

Mustikka

Avatar

Mustikka

Avatar

Mieluiten ilman makua, mutta maullisista mustikka.

Avatar

Mustikka

Avatar

Mustikka mieluisin

Avatar

Mustikka

Avatar

Mansikka!

Avatar

Mustikka 🤗

Avatar

Mansikka

Avatar

Mustikka

Avatar

Mustikka 🎄

Avatar

Mansikka ainoa maullinen jota maistanut, yleensä mauttomia 😂

Avatar

Mukana ja vajetta

Avatar

Appelsiini

Avatar

Mustikka

Avatar

Mansikka maistusi

Avatar

Berry

Avatar

Mustikka

Avatar

Mustikka

Avatar

Mustikka

Avatar

Fruity

Avatar

Mustikka ja Berry

Avatar

Mustikka😍

Avatar

Mustikka

Avatar

Berry

Avatar

Mustikka ja appelsiini😊

Avatar

Mustikka😊

Avatar

Berry

Avatar

Mustikka

Avatar

Fruity 🍊🍎

Avatar

Appelsiini 🙂

Avatar

Mieluiten mauton/naturel, mutta lapset tykkäävät mansikasta.

Avatar

Devisol mustikka

Avatar

Mustikka

Avatar

Vielä en ole kokeillut mutta mielellään kokeilisin Devisol mustikka💙💙

Avatar

Kaikki menee 😊 Tuo naturel/lisäaineeton voisi olla mielenkiintoista kokeilla myös, en tiennyt että semmoinenkin vaihtoehto on.

Avatar

Berry

Avatar

Mustikka on parasta

Avatar

Mustikka ja berry 😊

Avatar

Ihanat lapset iloiset ilmeet.
Mustikka Devisol

Avatar

Devisol mustikka

Avatar

Devisol Pop

Avatar

Mustikka.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Annetut tiedot näkyvät vain blogin ylläpitäjälle. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Lue seuraavaksi