ENSIMMÄINEN HOITOVIIKKO

Näin onnellinen pieni poika oli vastassa, kun tänään kävin poikien huoneessa kurkkaamassa! Meillä on tosiaan nyt ensimmäinen hoitoviikko, kun taapero on ollut flunssassa ja jouduttiin lykkäämään aloitusta. Tällä viikolla meillä on hoitaja ke-to-pe, ja joka viikko sovitaan sitten erikseen. Oltiin valmistauduttu etsimään joku tuntematon ihminen, vaikka se tuntui epämukavalta, mutta olisi kuitenkin kivempi ratkaisu kuin päiväkoti tämän ikäiselle. Päiväkodissa ei kylläkään ole mitään vikaa, ja meidän lapset ovat aina siellä viihtyneet! Mutta tämä taapero on todella erilainen luonne kuin isot sisaruksensa, enkä uskonut hänen sopeutuvat päiväkotiin kovin hyvin. Koronavauvana kasvanut pikkutyyppi on väkisinkin todella ujo ja vierastaa sekä muita lapsia että aikuisia.

Meillä kävi kuitenkin äärettömän hyvä tuuri, sillä yksi rakkaimmista ystävistäni oli juuri samaan aikaan vaihtamassa alaa varhaiskasvatuksen puolelle! Hän tekee sijaisuuksia ja sitten osan viikosta on aina meillä. Tämä meni todella näppärästi ja ollaan niin onnellisia, että tämä meni näin hyvin. On tuntunut vähän hassulta, että ystävä on meillä töissä, mutta toisaalta minusta kyllä tuntuisi hassulta antaa mitään tehtävää kellekään tuntemattomallekaan. Nämä ensimmäiset kaksi päivää ovat kuitenkin menneet todella hyvin ja tämä tulee varmasti toimimaan täydellisesti.

Taapero on tosiaan hirveän ujo ja vierastaa paljon, mutta jostain syystä hän on alusta asti pitänyt tästä ystävästä! Toki hän edelleen vierastaa, mutta viihtyy kuitenkin hänen kanssaan ja jopa hymyilee ja nauraa. Pian hän varmasti tottuu ja alkaa olla oma demonimainen itsensä. Topias oli kovasti sitä mieltä, ettei kukaan jaksa hoitaa taaperoa, kun pääsee näkemään hänen todellisen luonteensa, mutta onneksi löydettiin tällainen helmi, jolla on myös kotona erittäin hyvän määrän omaa tahtoa omaava lapsi 😀 On sitten tottunut tähän hyvin!

Yritän nyt jaksaa tehdä tällaisia lyhyempiä postauksia meidän kuulumisista, jotta ei jäisi enää näin pitkiä taukoja. Oma olo jatkuu kurjana, mutta nyt niitä aiheuttajia taas tutkitaan ja toivottavasti löytyy vastauksia.

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä