operaatio äiti - Banneri

Hiukset – mikä ihana puheenaihe.

Haluaisin kysyä teiltä raskaana olleilta äideiltä kokemuksia hiusten palautumisesta. Miten raskaus muutti hiuksiasi ja lähtikö koko pehko päästäsi ensimmäisien kuukausien aikana? Miltä näyttää nyt?

Itselläni on AINA ollut vahvat hiukset, jotka kasvavat todella nopeasti. Olen perinyt loistavan hiuslaatuni isältäni. Onhan asiassa huonot puolensakin; saa olla koko ajan huolehtimassa sääristä ja käsivarsista. Raskausaikana jopa kaulalla ja mahassa kasvoi pientä haituvaa – yök!

Puolessa välissä odotusta naisen sanotaan näyttävän hehkeältä ja ainakin omat hiukseni olivat ihanassa kunnossa. Raskauden jälkeen useimmilla alkaa ”karvanlähtö” ja niin alkoi täälläkin. Rakkaat kiehkurani putoilivat yksitellen pois ja miehelläni meinasi mennä järki. Kyllähän niitä hiuksia alkoi tulemaan uusia, mutta ei tätä tukkaa voi kauniiksi sanoa.

Enää ei onnistu hiusten pikainen laitto, vaan sen seuraksena näytän lähimmästä pusikosta heränneeltä. Joskus aikanaan saatoin yön jäljiltä vain harjata hiukset ja näytin koko päivän ihan hyvältä. Nyt lakka ei pidä, tukka taakkuuntuu heti ja jopa hiusvärit tarttuvat huonosti. Miten voi olla niin vaikeaa saada kaunis vaalean väri hiuksiin?!

Olen joillekin puhunut hiusteni hyvästä immuniteetista pesu-aineita kohtaan. Joudun ostamaan useita eri merkkejä, koska parin viikon käytön jälkeen aine ei enää tehoa. Hoito-aineen jäljiltä tukka jää takkuiseksi tai shampoo ei vie likaa pois. Onko jollakin muulla näin vaativa pehko?

Haluaisin vinkkejä, joilla saisin palautettua entisen loiston sekä suosituksia erilaisista shampoo/hoito-aine merkeistä!

Tekstin piristykseksi kaivelin vanhoja otoksia kovalevyltä sekä albumeista. Kuvien teemana tietenkin hiukset! Olen innokas värjäämään hiuksiani ja sen huomaa kuvistakin. Jokainen ihminen on muuttunut elämänsä varrella paljon ja täytyy kyllä myöntää, että olen joskus ollut järkyttävän näköinen!!

Synnyin pienen haituvan kanssa.
Taaperona oli jo todella pitkät hiukset.

Hiukset sekaisin ja retro panta.

Hennon vaaleat hiukset.

Mummilla oli tapana laittaa tupsut lettien päihin.

Hiukset hieman tummentuneet, mutta edelleen pitkät ja leteillä.

Ja vähän tuoreempaa:

2006 –  Kiva vaalean väri kevyillä raidoilla.

2006 – Värjätty täysin blondiksi.

2007 – Välillä oli tummempaa.

2008 – Vaalea päältä, tumma alta.
2009 – Villi kokeilu; pinkki.

2009 – Tummat jälleen.
2010 – Miehen ensimmäinen letti.
2011 – Vähän lyhyempää välissä..
2012 – Viikko synnytyksen jälkeen ja kiilto tallella.
2013 – Nyt likaiset, rumat ja roikkuvat. YYÖÖK!

Kommentit (5)

Tuntuu oikeasti aika pahalta kun hiuksia jää taas huolella harjaan ja kynnet liuskoittuvat kun raskausaikana tottui liian hyvään. Synnytyksestä 2 kk. Raskausaika teki hiuksille jonkin sortin ihmeen enkä käyttänyt muotoilutuotteita lainkaan, mutta nyt olen rakastunut uudelleen vanhaan luottooni tigi superstariin ja KYLLÄ TOIMII. =)

Mulle tuli kamala kalju kohta synnytyksen jälkeen jakauksen kohdalle. Nyt se on täynnä tosi ”söpöä” vauvahiusta 😀

Mulla on otsassa vauvahiusta siinä hiusrajalla… 😀

Mulla on koko ajan geelaukset kynsissä niin ei onneks oo tota huolta 🙂 Suosittelen!

Hmm.. enpäs ole ikinä kuullut. Taidan googlettaa kyseisen tökötin 🙂 Kiitos vinkistä!

Ps. Mun kynnet katkeilee koko ajan…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X