operaatio äiti - Banneri

Terveisiä mökiltä!

Lähdettiin sitten yllättäen mökille Topin kanssa. Siksi olen ollut hiljaa täällä blogissa.

Huomenna kuitenkin teen kuvapainotteisen postauksen kuulumisista. Luvassa kännykällä naputtelua…

Topi on oppinut sata uutta taitoakin. Yks kaks nimittäin tajusi kuinka istutaan lattialla. Onhan toi kaatuminen ollut hallittua jo pitkään, mutta jostain syystä vaan ei aikasemmin ole istunut.

Tämän lisäksi ryömimiseen on jo nyt tullut hurja vauhti päälle! Äiti ei pysy mukana. Konttaamaankin olisi heti perään opittava. Eikä siinä vielä kaikki.. yrittää tuo poika pystyynkin polvilleen. Kannattaa useemmin tulla mökille, kerran siellä oppii päivässä näin paljon!

Topi söi tänään ensimmäistä kertaa samaa ruokaa kuin muutkin eli mummini tekemää kalasoppaa ruisleivän kera!

Hirveän vähän ehdin olla kännykän ääressä, koska joko syön herkkupöperöitä, leikin serkkujeni kanssa tai saunon. Illalla saunoimme useamman tunnin ja järvessäkin tuli oltua puoli tuntia kerrallaan.

Topi on uinut myös ja ui muuten hienosti! Polskii käsillä sekä jaloilla eikä vikise, vaikka vesi onkin kylpyvettä selkeästi kylmempää. Toinen hauska juttu on ollut jätti trampalla pomppiminen! Pienen miehen riemu ♥

Loistavasti menee ja aurinko paistaa! Palataan huomenna kera kuvien!

Miten meni sinun viikonloppusi?

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Voin kuvitella!! 😀

Avatar

Minun viikonloppuni meni hyvin. Olin sukulaiseni häissä jotka olivat isot. Ja vietin aikaa perheeni kanssa linnanmäellä.

Avatar

Kuulostaa mukavalta 🙂

Avatar

Hienoa Topi! 🙂

Avatar

🙂

Avatar

Hyvä pikkupoika!!! =) Mulla meni viikonloppu ihan ok. Vika viikendi kesälomasta ja satoi, joten oli työ saada pikkumiehen tylsyyskirppu kadotettua =D Mielikuvitusta sai käyttää =D

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä