operaatio äiti - Banneri

Äh, jotenkin alkaa vähän kyllästyttämään nuo anonyymien kommentit liittyen meidän vaatteisiin ja niiden hankkimisiin. Olen pyrkinyt siihen linjaan, että julkaisen kaikki kommentit, mutta en jaksaisi toistaa samoja asioita koko ajan uudelleen.

Ensinnäkin en ymmärrä mitä se kenenkäki persiitä kutittaa, millasia tai miten paljon hankin vaatteita? Silti moni asiakseen kokee tästä valittaa. Jos se on teille valittajille tärkeää päästä asiasta sanomaan, niin en toki vie iloanne ja kaikki kommentit luen   _aina_.

Siis yksinkertaisesti tämä tyttö on ihan hulluna lastenvaatteisiin ja löydänkin itseni kuolaamasta kivojen yhdistelmien perään aika usein. Jokaisella on harrastuksensa ja mielenkiinnon kohteensa, eikö?

Jo kuvauksessa olen varoittanut, että blogi sisältää paljon asiaa lastenvaatteista, joten en ihan ymmärtänyt yhtä kommenttia, joka tuli kenkätekstiin. Täällä on kuulemma alkanut olemaan liikaa vaate juttuja. Miten ihmeessä omassa blogissa voi kirjoittaa liikaa jostakin asiasta? Jokainenhan kirjoittaa niistä asioista, jotka kiinnostavat eniten. Ei ikinä tulisi mieleenikään mennä huomauttamaan kuntoblogiin, että liikaa juttua urheilusta. En valitettavasti voi miellyttää teitä kaikkia ja suosittelen vain siirtymään toisiin blogiin, jos lastenvaatteet ei kiinnosta.

Sen lisäksi ihan vähän ärsyttää, että ihmiset puuttuvat asioihin, joista eivät mitään tiedä. Jonkun mielestä on hölmöä, jos lapsella on enemmän vaatteita, kun vanhemmilla yhteensä. Meillä näin ei ainakaan ole ja tälläkin hetkellä Topin lipasto ei ole edes täynnä ja siellä on myös seuraavan koon vaatteet. Ehkä meillä on paljon noita ulkovarusteita, mutta aleista olen haalinut ja tarpeettomat myyn sitten pois. Ennen syksyä en tiedä mitä tarvitsemme ja mitä emme.

Mitä se on lapselta pois, jos vaatteita on enemmän? Eihän pieni vauva ymmärrä paitojen ja housujen päälle yhtään mitään! Se on enemmänkin itselleni tärkeää, että pikkumies on puettu hyvin ja näyttää tyylikkäältä liikenteessä. Turhamaista? Ehkä, mutta ei vahingoita lasta yhtään mitenkään. Jokainen tietää varansa ja ostaa sen mitä kykenee.

Meillä oli alunperin vaatteita paljon tuon puklaamisen takia. Haalareita tuli olla kaksi, koska joka kauppareissun jälkeen sai sen pilaantuneelle maidolle haisevan haalarin lykätä koneeseen. Nykyään Topi oksentaa taas ja vaatteita menee vaihtoon usein. Myös ryömimisen takia tulee vaihdettua vaatetusta, enhän itsekään olisi pölyisissä ja likaisissa vaatteissa. Ja säästän nyt sen verran edes luontoa, että pesen täysiä koneellisia enkä pistä yhden takin takia pyörimään.

Olen tosi tyytyväinen hankintoihini, enkä kadu niitä mitenkään. En tunne huonoa omaa tuntoa siitä, jos joku huomauttaa tästä asiasta, mutta en yksinkertaisesti jaksa vain vastata sataa kertaa samoja asioita näihin kommentteihin.

Asioista saa olla eri mieltä ja jokaisella on vaatteiden, kenkien ja haalareisen suhteen omat mieltymyksensä. Mielipide on kuin pers reikä, jokaisella on omansa. Karua, mutta totta 😉

Tämmösiä ajatuksia bussista, toivottavasti ei ole kamalasti virheitä, koska kirjoitin puhelimella enkä jaksa oikolukea. Kohta ollaan perillä Helsingissä ja olen muuten menossa tekemään kauhean asian; ostamaan kolme Little Phant – vaatetta kahden hinnalla!

Kommentit (30)

Jee innolla odotetaan täällä postausta 🙂
Täällä kans kierrellään alet ja kirpparit jos löytys poppia, me&i, villervallaa, racoonia yms ja kaikkia tähtijuttuja 😀

Musta on ihana lukea sun vaatepostauksia. Itsekkin olen ihan koukussa lastenvaatteisiin. 🙂

Kiva kuulla 🙂 Oon taas alkanu pyörimään kirppareilla ja pitää alkaa niistä postailemaan!

Et arvaakkaan, miten helpottavaa on lukea sun blogia ja tietää, että en oo yksin tän vaateharrastuksen kanssa. :DD Mun poika on pian 5kk ja on omistanut (isänsä mukaan) enemmän vaatteita kuin isänsä koskaan. 😀 Nimettömien mussutuksen voi kyllä pistää toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. 🙂 Ite oon sitä mieltä, että niin kauan, kun mun ostokset ei aiheuta meille taloudellista ongelmaa, ni saan ostella mitä haluan. Musta on ihana pukea poikaa siisteihin vaatteisiin ja on kiva, kun vaatteet sopii toisiinsa. 🙂

Meitä ”hulluja” on monia 😛

Onneks laki ei kiellä pukemasta lasta kivasti oman silmän mukaan 🙂

öööööö… ei vaatteita voi olla liikaa? se ano on varmaan joku mies… -.- hohhoijaa 😀

Hahahha… nii varmaa onki 😀

Toisesta korvasta sisään, toisesta ulos. Vai miten sen täällä nettimaailmassa muotoilisi 😉

Topilla on ihania vaatteita ja itsekin puen lapseni sellaisiin kuteisiin, että omaa silmää miellyttää. Me ei olla onneksi koskaan tarvittu monia vaatekertoja kun ei ole ollut pulauttelu- eikä muitakaan sotkevia ongelmia. Nyt toki tuo aloitteleva sormiruokailija osaa sotkea myös mahdolliset päällä olevat vaatteet 😀 Itse olen hurahtanut pop:in, villervallan ja kappahlin vaatteisiin. Kotona päällä on usein kappiksen perusvaatetta, mutta tykkään niin paljon raidoista joten kyläpäivinä laitetaan hienompaa raitaa päälle 😉 Nämä on makuasioita. Itse ostan tosi paljon fb:n kirppareilta hyväkuntoisia ja -hintaisia vaatteita. Etenkin ulkovaatteet ja kengät ostan käytettyinä, ne kun ovat monesti ihan uudenveroisia 🙂

Jatkat vaan samaan malliin kirjoittelua! 🙂

Niin aionkin jatkaa 🙂 Mä en oo vielä tutustunut noihin kalliisiin merkkeihin kun tarvitaan useampia vaatteita eikä niitä saa hankittua montaa :/

Mä en ymmärrä kui ihmiset näkee vaivaa jos lapselle ostetaan paljon vaatteita, eihän se ole lapselta millään tavalla pois. Päinvastoin. Pitäiskö lapsen sitten kulkea päivät pitkät samoissa vaatteissa?

Ilmeisesti joidenkin mielestä :/

Musta nuo sun vaatejutut ja kuvat on aivan ihania! 🙂 ei kannata välittää muiden kommenteista miten on hullua ostella vaatteita niin paljo jne, mun mielestä on ainaki ihana ostaa lapsille kauniita vaatteita ja pukee siististi 🙂 ja mulle lastenvaatteet on harrastus ja se raha vois mennä paljon huonompaanki, eikä todellakaa oo keltää pois se mihin mä rahani kulutan 😀 ja mä voin sanoa että meidän lapsilla on enemmän vaatteita ku mulla ja mun miehellä yhteensä 😀

Emmä sinänsä välitäkään.. 🙂 Jatkan todellakin samaan malliin!

Noi little phantin vaatteet on ihan sika ihania♥
Meillä 1v3kk poika häärii niissä kuteissa.
Itse olen kanssa lastenvaateholisti♥♥

Ne on!!! Kiva että meitä on muitakin 😉

Muuten kommentoimatta pakko kysyä, että miten jaksat vaihella vaatteita usein :D? Meinaan meän neiti on kuiten semmonen kiemurtelija, että vaipanki päälle saaminen nostaa välilä hien pintaan, samaa bodya pyrin pitään koko päivän, sen verran kiukkua ja rimpuilua se aiheuttaa :D. Toki sitte, jos on oikeasti tosi likanen ja märkä, vaihetaan 🙂

Pakkohan ne on vaihtaa ku on likaset 🙂 Eikä Topi ainakaan siitä suutu tai taistele vastaan. Ojentaa nykyään itse kädetkin hihan läpi jne 🙂

LOL xD

Hyvä, että oli viihdyttävä teksti! Nauru pidentää ikää 🙂

Noita tulee aina, mä kävin pari kertaa shoppailemassa kirppiksen sijaan normikaupassa ja olen anonyymien mielestä holtiton rahankäyttäjä, kykenemätön huolehtimaan lapsestani ja ties mitä 😀 Ei noita kannata turhan vakavasti ottaa, toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos….

No huoh niiden kaa 😀 Oot oikeessa 🙂

Ihanat nuo Topin vaatteet tossa toisessa kuvassa! =)

Kiitos! Niin mustaki 🙂

Ihana topi <3 jokainen äiti tyylillään 🙂 älä ota paineita. Joku haluaa vaan olla palikka.

En ota 🙂 Kiitti kommentista <3

hihi, ihania kuvia! 🙂 haha, miten joku kehtaa tulla sanoo et on liikaa vaatteista 😮 eiköhän se on just sun oma asia mistä kirjotat! 🙂 ja mä ainaki itsekkin ”lastenvaateholistina” tykkään katsoa ja lukea mitä oot ostellu 😉

Kiva että tykkäät 🙂

Nyt vaan löytää vähemmän, kun koot isommat 🙁

Mut tänään postaan vähän.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X