Kerhokuvat ovat täällä; äänestä!

Eli otsikon mukaisesti kerhokuvat ovat rantautuneet! Jotkut teistä varmana muistavat, kun pyysin apua asun valintaan? Voittajaksi selviytyi Popin oranssi raitabody ja Meandin sammakkohousut. Värikästä, tyylikästä, suloista ja ennenkaikkea Topimaista!

Kuvauspäivä koitti ja rankka sairastaminen näkyi pojassa. Silmäpussit, kalpea naama ja kuumeen kiilto silmissä. Sen huomaa myös kuvista. Mutta ei se mitään! Topin luontainen viehätysvoima ja maailman suloisin nassu teki kuvista täydellisiä! (Sanoo itse lapsen äiti 😉 Niin ja siis en raahannut huonovointista lasta kuvaukseen, vaan Topi oli korvatulehduksesta paranemaan päin. Tulehdus ei tartu ja poika oli kuumeeton. Taudin jäljet vaan eivät häviä päivässä naamalta.

Melkein aina, kun lähdetään ottamaan kuvia, haetaan sitä hymyä. Ihmiset on erilaisia ja toiset hymyilee koko ajan, kun taas toiset näyttää hölmistyneiltä. Topi on ihan mega ilopilleri, mutta SILTI näyttää pähkäilevältä ja hämmentyneeltä noin 90% päivästä.

Alkuun meni tovi, että saatiin Topi hymyilemään. Pojan mielestä oli kiva tuijottaa kuka se kuvaaja oikeastaan onkaan. Topi on syvällinen pieni herra, joka ei purematta niele. En puhu vierastamisesta vaan tutustumisesta. Alkuun tutkitaan jokainen piirre tarkkaan ja sitten hymyillään ihastuneena jokaiselle!

Yritettiin ottaa vähän erilainen muista poikkeava kuva eli sellainen, jossa Topi katsoisi viistoon ja hymyilisi. Onnistuttiin! Valitsin kaikista kuvista neljä omasta mielestäni parasta kuvaa ja ne tulevat tässä:

Otanko siis hymykuvan sen takia, että se on se haluttu hymykuva? Vai otanko toisen noista totisista kuvista, koska niissä Topi on niin itsensä? Tavallaan suloisin on tuo missä näkyy koko asukokonaisuus.. mutta valinnanvaikeus on SUURI!

Äityleissä sekä Facebook-sivulla on ollut jo kyselyä, mutta nyt kysyisin myös teiltä! Minkä sinä valitsisit? MIKSI? Mitä mieltä olet, onnistuiko kuvat?


Pitää vielä sanoa, että kivan lisän kuvaan tuo se, että body on vähän rypyssä. Huoleton, luonnollinen ja lapsille ominainen tilanne. Ja tuo nyt on sentään fiksusti rypyssä eikä mitenkään hölmösti. Itse en tykkää sellaisista kuvista, joissa vaatteet täytyy ehdottomasti olla viimeisen päälle, lapsi istuu jäykkänä ja hymyilee väkisin. Se luonnollisuus ennenkaikkea! (Ja puhun siis vain siitä mikä meille sopii…)


Kivat kuvat tuli! Olen iloinen ja ylpeä äidin pienestä hurmuripojasta <3

Kommentit

34 kommenttia
Avatar

🙂

Avatar

meillä oltsi on samanlainen. ei vierasta mutta tarkkailee ja sitte hymyilyttää kovasti 🙂 mutta ihania kuvia teillä on tullut.(ps. no popin raidat on ihania!) musta ehkä paras kuitenkin on tuo #3 🙂

Avatar

Mun mielestä toi tarkkailevainen luonne on jtn tosi suloista 🙂

Jo joo Popin raidat on kyllä pop! 😀

Avatar

Ihania kuvia kaikki! <3 Mutta jos on pakko valita, niin #1 tai #4, en osaa päättää kumpi. 😀 #1 sen takia, että itse pidän hymykuvista, lapsilla hymy on (yleensä) niin aito ja #4 sen takia, että Topi näyttää vaan niin suloselta, sellaiselta lutuselta pieneltä mieheltä. 🙂

tia

Avatar

Topi on suloinen ja lutuinen pieni mies ainakin äidin mielestä 😉 Mutta kiitos!

Avatar

#3 Topi on kunnon hurmuri poika! 🙂 Itse valitsisin sen, vaikkakin minkä tahansa valitet on kuva hyvä! 🙂

Avatar

Niinhän se on! Voi olla, että EHKÄ otan kaikkia.

Avatar

Mun lempparit on 2 ja 3 🙂 Ihania on kaikki ja voin vaan kuvitella kuinka vaikee noista on valita! 🙂

Avatar

No on joo 😀 Ärsyttäväää…

Avatar

Ite valittisin 1 tai 4 🙂 sulonen poju! 🙂

Avatar

Kiitän 🙂

Avatar

Kolmonen on ehdottomasti paras,luontevin.Ykkösessä on vähän sellanen ”koiranpentu-ilme” ja kakkonen ja nelonen näyttää vähän reppanilta.Rento voi olla,mutta kyllä tuossa missä näkyy koko asu on vähän sellanen pyjamafiilis kun kaikki kurtussa.

Avatar

Aijaa, haha! Mun mielestä just lutunen, ku kaikki on vinksin vonksin 😉 ♡

Mut eri ihmiset haluu erilaisia lopputuloksia!

Avatar

Voi miten ihania kuvia! 🙂 #3 on ehdottomasti mun lemppari!

Avatar

Kiitos 🙂

Avatar

Musta ykkönen tai kakkonen on kivoja. 🙂 Jos pitäis valita kotiin seinälle, sanoisin että kakkonen, musta on aina kiva mennä kotiin, jossa on lapsesta sellaisia kuvia mistä välittyy olemus, sitten voi vuosienkin päästä tunnistaa lapsen, vaikka piirteet olisivat muuttuneet. Ja jos vakavuus on vielä Topille ominaista, niin sitä suuremmalla syyllä. Mutta jos taas valitaan kuvaa vaikkapa sukulaisille jaettavaksi, lahjatuotteisiin tms niin ykkönen, hymy on aina hymy ja piristää kenen tahansa päivää 🙂

Avatar

Mäki voisin just noin tehdä mitä sä ehotit! 🙂

Avatar

3 on minun suosikki, vaikkakin toki aika perinteinen. Siitä tulee kuitenkin hyvä mieli ja jää miettimään, mikäköhän Topia noin hymyilyttää 🙂

Avatar

Toi on totta 🙂

Avatar

Mun mielestä parhain on numero 4 🙂 Topi on siinä jotenkin niin suloinen (vaikka on kyllä sitä jokaisessa kuvassa 🙂 ) Mutta tuossa numero 4:ssa on sitä jotain 🙂 <3

Avatar

Siinä on 😀 Se on NIIIIN Topi 😀

Avatar

Mä valitsisin numeron 3,ehdottomasti!

Avatar

🙂

Avatar

1 ja 3, ihania kuvia kyllä kaikki!

Avatar

Kiitän 🙂

Avatar

1 tai 3 🙂

Avatar

🙂

Avatar

Ihania kuvia! Mutta jos pakko valita yksi niin kolmonen ehdottomasti! 🙂

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Suloinen! Aika samoilla linjoilla mennään: kyllä nuo ykkösen ja kolmosen hymyt sulattavat! 🙂

Avatar

Niinhän ne tekee… 🙂

Avatar

tuo #1 on mun lemppari! 🙂

Avatar

🙂

Avatar

1 tai 3 ovat minusta parhaita

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä