operaatio äiti - Banneri
Joku tässä pisti toiveen blogin sivuille Facebookissa. Pyydettiin listaamaan parhaita kirppareita meidän lähistöltä. Ja siis nimenomaan niitä, joista tekee parhaat löydöt lastenvaatteiden suhteen.
Ajattelin, ettei tästä tarvitse tulla kovin tylsä tekstipainotteinen postaus, joten käskin pojan sohvalle parit kirpparilöydöt päällään. Siinä se tuijotti hölmistyneenä ja tilanne tuntui vähän tylsältä. Päätin siis ottaa vähän eläväisempiä kuvia, joten käskin pojan juoksemaan sohvalla oikein luvan kanssa. Ja sitten juostiin! 
1. Piilokirppis

Tähän paikkaan olen tutustunut itse vasta hetki sitten, mutta se kuuluu ehdottomasti lemppareihini ja listan kärkeen. Paikka itsessään on pieni ja siellä on sopivasti pöytiä. Aikaa kirpparin kiertämiseen ei mene kauaa ja melkein aina sieltä löytyy myös merkkivaatteitakin. Huoneen keskellä on iso lelukeidas lapsille, joten muksukin viihtyy hyvin reissun ajan. Topista ainakin on ihanaa mennä paikanpäälle leikkimään! Ruokailulle ja vaipanvaihdolle ei näytä kamalasti olevan mahdollisuuksia, joka on tavallaan vähän sääli.
Toinen miinus mainittakoon, että kovin monet vaunut sinne ei mahdu mukaan. Ne pitää jättää siihen ulos kadunvarteen. Toisaalta Vuosaari on paikkana todella kaunis ja siellä käy aina mielellään! Metro kulkee keskustasta vain hetken!
2. Nella ja Nuttu
Yhteen aikaan olin paikan vakiovieras. Rakastan tätä kirpparia! Se on iso ja sieltä löytää aina jotakin! Rattaat mahtuvat aika hyvin mukaan, valikoima on laaja ja tavaroille löytyy selkeät paikat. On omien pöytien lisäksi kenkähyllyt, leluhyllyt ja haalarirekki. Tälläkin kirpparilla on leikkipaikka lapsille ja vieläpä aidattu sellainen. Monesti olen Topin sinne pienempänä jättänyt touhuamaan kierroksen ajaksi. Myynti on myös hyvä! Kaksi kertaa olen ottanut pöydän ja molemmilla kerroilla saanut monta sataa käteen. Kirpparilla on muuten myös erittäin hyvät tilat lapsen hoitamiseen. Siellä on kokonaan erillinen huone, jossa voi syöttää, imettää tai vaihtaa vaipan!
Miinuksena on yhteydet. Sitä saa kävellä aikamoisen pitkän matkan pysäkiltä. Kirpputori sijaitsee meistä kaukana eli Espoon Ison Omenan kupeessa. Pitkään aikaan en ole siellä käynyt, koska alueeseen liittyy paljon huonoja muistoja, mutta ehkäpä taas joku päivä! 
3. Vekarakirppis

Tämä paikka jakaa paljon mielipiteitä. Se on suhteellisen iso ja sieltäkin löytyy leikkipaikka. Kirppari on kuitenkin melkein aina täynnä tungettelevia ja töniviä ihmisiä sekä sotkuisia pöytiä. Löydöt ovat huikeita ja valikoima laaja, mutta sinne meneminen vaatii sen oikean asenteen. Täytyy jaksaa etsiä kasoista ja selvitä niistä muista mammoista. Vaipanvaihto onnistuu isossa huoneessa, mutta ruokailulle tilat ovat aika ahtaat.
Yhteyksiltään aika helppo. Keskustasta kulkee monet bussit paikan ohi ja meiltäkin menee pari kyytiä aika vierestä. Kirppari sijaitsee siis Helsingissä Arabia -ostarin lähettyvillä.
4. Hippula

Tätä paikkaa voisi sanoa pieneksi, mutta toimivaksi. Paikka siis on todella mini ja sieltä löytyy vain yksi rekki jokaista vaatekokoa kohti. Sanoisin, että paikasta voi tehdä löytöjä, jos sattuu paikalle oikeaan aikaan! Putiikki toimii enemmän uuden tavaran myymälänä, mutta sieltä saatavat kamppeet ovat sitten erikoisempia. Hippula antaa tilaisuuden katsella niitä netin suosittuja ihmeitä ennen ostamista. Paikka on myös pieni kahvila, joka myy kaikenlaisia herkkuja. Suurinosa on terveellisiä ja vähän erikoisempia. Kysymällä jääkaapista löytyi myös mantelimaitoa Topille. Leikkipaikka on ehkä vähän yksinkertainen, mutta riitti viihdyttämään poikaa siellä olon ajan. Vaipanvaihto taas oli ihan mielettömän hankalaa tämän kokoisen taaperon kanssa. Vaihtopöytä oli koko huoneen kokoinen ja liian korkealla.
Hippula on noin kilsan matkan päässä Vekaralta. Hahmottaakseen paremmin; lähellä on myös Kätilöopisto.
5. Kirpputori Jane

Tästä meillä on kokemuksia vain edellisen omistajan tiimoilta. Paikka oli silloin sopivan kokoinen, pöytiä mukavasti ja leikkipaikkakin löytyi. Kirppari sijaitsee Vantaalla ja yhteydet ovat ehkä vähän hankalat. Myyrmannista saa kävellä aika pitkän matkan ja bussit kulkevat vaihdellen. Ympäristö on kuitenkin miellyttävä ja silloin kirpparilla oli hyvät mahdollisuudet vaipanvaihtoon sekä lapsen ruokailuun.
Täällä aiomme käydä lähiaikoina ja suosittelen muitakin kurkkaamaan, koska omistajan vaihdoksesta huolimatta uskon tarjonnan olevan suhteellisen samaa. Eli löytöjä voi tehdä!
Ihan lopuksi on pakko sanoa, että onpa ikävä Pallokala Poksia! Tämä ihana kirppari kohtasi loppunsa liian aikaisin. Taloudellisia vaikeuksia ja sitten vielä tulipalo, siitä ei enää noustu. Olisi kiva tietää, että minne siirtyivät kaikki ihmiset sieltä? Missä te nyt myytte ne mahtavat vaatteenne?
Siinä olisi aika lyhyenä ja ytimekkäänä viisi mainitsemisen arvoista kirpparia täältä PK-seudulta. Kannattaa käydä visiitillä pari kertaa ja rakentaa sitten sitä kautta mielipiteensä. Ensimmäinen kerta ei koskaan välttämättä kerro koko totuutta…. Ja sitten löytöjä tekemään!

Kommentit (24)

Harmi, kun täällä Oulussa ei ole lastenvaatekirppiksia 🙁

Eikä :/ Tosi kurja ja tylsä!

Tervetuloa Hippulaan! Meillä konsepti rakentuu kolmen osa-alueen ympärille, uusien ja pääasiassa ekologisten tuotteiden ympärille, kantovälineiden myyntiin ja ohjaukseen sekä myyntitilisysteemillä toimivaan second handiin. Kaffelasta saa luomuherkkuja, jotka ovat pääosin Ekolosta. Järjestämme erilaisia teemailtoja vauvahieronnasta kodin sekamelskan järjestämiseen. Kannattaa tulla mukaan Facebook ryhmäämme. Ensi viikolla on kestovaippayhdistyksen kanssa yhteistyötä. Tens-laitetta saa vuokrata myös. Tässä siis lyhyesti toimintaideaamme http://www.hippulashop.fi. Terkuin Hippulan perustaja ja Äiti Yrittää bloggaaja.

Kiva postaus, vaikka tuskinpa sinne päin tulenkaan kirppiksiä kiertelemään. Tai mistä sitä tietää 🙂 Täällä päin kirppiksiä on muutama, ja niiltä osa porukasta tekee ihan mahtavia löytöjä. Minä taas en ole koskaan löytänyt mitään ja siksi oma intoni kirppiksiin onkin lopahtanut, en kai vain jotenkin ”osaa”.

No siihen vaatii silmää, pinnaa ja aikaa. Että jaksaa käydä ja koluta 🙂

Teetkö niin? 🙂

Olis kiva saada vaatepostauksia mitä löytöjä oot tehnyt ja mihin hintaan 🙂
Oon jo lukenut sun kaikki tekstit täältä! 🙂

Vau! Mahtava kuulla että joku on noin aktiivinen 🙂

Kiva postaus, vaikkei sielläpäin asutakaan eikä varmaan tule koskaan käytyä.

Mukava jakaa vinkit muille 🙂

Kiva postaus! Nella ja Nuttu on minunkin suosikki ja listaltasi löysin pari uutta paikkaa joissa olisi kiva käydä. Ihania kuvia! Tein aiemmin samantyyppisen postauksen muutamasta lastenvaatekirpparista 🙂

Kiitos! Pakko mennä lukemaan 😉

Ite oon käynyt Janessa kerran omistajan vaihdoksen jälkeen ja jäi suoraan sanottuna vähän paska maku paikasta kahden miesmyyjän vuoksi… Ensinnäkin myyjät haukkuivat kovaan ääneen myyjien tapaa laittaa hintalaput tuotteisiin, naureskelivat osalle tavaroista ja viimeinen niitti oli se kun ostin lastenleffaa ja siitä toinen myyjä totesi toiselle ”Ootko nähny tän, tää on ihan vitun hyvä!” kovaan ääneen. Joo kiva, ei tartte kävijöiden kuullen haukkua myyjiä, eikä mun mielestä kiroillakaan, varsinkaan kun itelläni oli mukana kolme lasta. Kuuleehan ne joo kirosanoja muuallakin, mutta ei tartte kuulla niitä asiakaspalvelijoilta… Pitäisi varmaan joku päivä käydä uudelleenkin, mutta saapa nähdä milloin ”uskaltaudun” sinne uudestaan, koska asiakaspalvelun taso tosiaan laski mielestäni kuin lehmän häntä omistajan muutoksen myötä… :/

Käy ihmeessä uudelleen, meki käydään joku kerta 🙂

Valikoima oli mielestäni yhtä hyvä kuin ennen omistajan muutostakin ja itseasiassa juuri valikoiman vuoksi mietinkin, että pakko mennä vielä käymään kirppiksellä, josko myyjät käyttäytyisivät paremmin 🙂

Kuulostaa aikas.. öm.

Asiakaspalvelu on tärkee kokonaisuus.

Oliko valikoima millainen? Kannattaako siellä edes käydä? Toki myyjistä kandee palaute pistää 🙂

Hakeen pääsee helposti bussi nro 39 mikä menee suoraan kaivokselan ostarille. Lisäks sinne meni joku nopeampikin linja elielinaukiolta 🙂 bussi neljäsataa jotain 🙂

Thänksistä! 😀

Kai sitä tekemällä oppii 🙂

vastaus tulee 3kk myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. ROK Clothing oli siinä Gardenian vieressä, mutta heidän vuokrasopimus päättyi ilmeisesti vuoden vaihteessa ja ROK etsii uusia toimitiloja.

Viikissä?! Missä täällä? 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X