operaatio äiti - Banneri
Kevät tulee – muutaman kuukauden päästä. Täällä on ainakin yksi ihminen, joka odottelee tuota toivoa nostattavaa vuodenaikaa jo saapuvaksi. Onhan se vähintäänkin mieltä ylentävää, kun voi alkaa suunnittelemaan kevään vaatetuksia! Kuka muu rakastaa uusien mallistojen saapumista, vastaripustettuja takkeja kauppojen rekeillä ja kauden kirkkaita sävyjä?
Pojalle pitää hankkia kenkiä, takkeja ja haalari. Olen vasta pikkuhiljaa aloittelemassa tätä projektia, koska kaikki mallistot eivät ole vielä tulleet ulos. Saatan myös pohtia joitakin vanhojen kausien kuoseja. Tänä vuonna päätin vahingossa satsata myös omaan pukeutumiseen. En ole yleensä mikään kovin innokas stailaaja itseni suhteen, koska en vain jotenkin jaksa. Enkä osaa. Myönnetään, ettei ole yhtään niin kivaa kierrellä aikuisten osastoja ja miettiä sopiiko yksikään ihana paita tähän kroppaan vai ei. 
Satuin kuitenkin löytämään kivan takin, kun poikettiin Stockalla. Oikaistiin Onlyn kautta ja tadaa; siinä se rekissä roikkui! Lompakosta löytyi sopivasti lahjakortti ja hetken päästä kävelin ulos kaupasta yhtä takkia rikkaampana. Ja ”minimaterialistin” tavoin iloisena!
Tiedän, että on tärkeää miettiä asusteita. Tähän en omista juuri minkäänlaista silmää ja on jotenkin huvittavaa puhua aiheestä täällä blogissa. En vain osaa sulautua ”päivänasu” -blogien joukkoon ja tämä jäänee yhdeksi HARVOISTA vaatepostauksista, jotka koskevat omaa pukeutumistani. Haluan tuoda vahvuuteni, mutta myös heikkouteni täällä esille ja tämä on erittäin suuri heikkous. En osaa pukeutua!!
Onneksi tuuri puuttui peliin ja menneellä Lanzaroten reissulla tuli pikainen tarve käsilaukulle. Kiersin halpoja (mahdollisesti huonolaatuisia) laukkurivejä ja pohdiskelin. Olen äärimmäisen tarkka laukkujen suhteen ja en juuri koskaan löydä ”sitä oikeaa”. Tällä kertaa kuitenkin bongasin hyllystä kauniin sinisen ilmestyksen, joka oli kaikinpuolin täydellinen. Laukussa tulee olla tilaa, mutta ei kuitenkaan liikaa kokoa. On iso plussa, jos laukku pysyy tietyssä muodossa ja siinä on jotakin esteettistä. Hankkimani laukku taitanee olla feikki ISOLLA F:LLÄ (En ostanut laukkua mistään kadulta kuitenkaan, vaan ihan paikallisesta liikkeestä.), mutta se on silti loistava… ja kaikenlisäksi ostos ei tuntunut juurikaan lompakossa. 
Kengätkin kävelivät melkein kirjaimellisesti vastaan. Olen myös niiden suhteen tarkka ja harvoin kelpuutan yhtiäkään. En kuitenkaan voinut kävellä kaupasta ulos ilman tummansinisiä Lacosten kenkiä. En ole ikinä kiinnostunut tuosta merkistä, mutta kerran kokeiltuani rakastuin heti. Kevyet, sopivat jalkoihini ja speciaalit ulkomuodoltaan; PAKKO SAADA! Nyt on sitten laukunkin edestä köyhdytty kenkien suhteen, mutta innoissani odotan kevättä ja sitä, että saan kiskoa nuo popot jalkaani.
Hassuinta tässä on se, että nämä kolme sopivat toisiinsa ihan hyvin. Takki, laukku ja kengät. Enää pitää miettiä, että hommaanko kylkeen sopivat hanskat tai entäpä kaulahuivi? En ehkä nimittäin tiedä, mikä olisi sopiva väri tähän kokonaisuuteen. Vinkkejä?

Kommentit (23)

toi takki on tosi kiva! : ) itekki just ostin ihan samantapaisen. ps. Liityin lukijaksi : )

Ihana takki ja hyvin mätsäävät kengät ja laukku (sanoi nuo ankeat anonyymit mitä muuta tahansa)! 🙂
Mulla on ollut kans oma ”stailaaminen” vähän hukassa lasten syntymien jälkeen, mutta nyt kun niistä on jo muutama vuosi, on omakin pukeutuminen alkanut enemmän kiinnostaa.. eli samoissa ”lähtökuopissa” asian suhteen ollaan täälläkin, tästähän on suunta vain ylöspäin! ;D Aurinkoista kevään odotusta teidän perheelle!

Hyvin sanottu 😀 Tästä on suunta vain ylöspäin! Ihanaa kevään odotusta myös teille! 🙂

Ihana takki ja toi laukku! : ) tohon sopisi hyvin jossei nyt perus mustaan tahdo turvautua niin valkoinen, tummempi ruskea, joku vähän kullanhohtoinen ja tietty tuo samanvärinen sininen jos tahtoo pysyä tuossa värissä : ) Kyllä ne sieltä kaupasta iskee silmään kun vähiten odottaa!

Kiitos vinkeistä 🙂 Aika samaa tyyppiä oon miettiny eli en ehk oo ihan hakoteillä? 😀

Samaa mieltä, älytöntä köydä heti kimppuun jonkun laukun alkuperän takia. So what jos se ei oo aito? Hieno se on silti, ja ajaa asiansa ja se on tärkeintä. Harvalla pienen lapsen äidillä edes olis heittää monta sataa euroa merkkilaukkuun – itse ainakin ihmettelen enemmän jos joku niin tekee ja mainostaa sitä vielä blogissaan… musta noi kaikki muodostaa kivan kokonaisuuden! Rinnalle jiku vaalea tai just raidallinen huivi ja mami on valmis kevääseen! 😉

Kiitos hyvästä kommentista!!!! 🙂 😀

Piti vielä kommentoida, että mulle tulee näistä mieleen raikas merihenkisyys 🙂 yhdistäisin näihin itse esim yksivärisen pellavahuivin tai vaikka raidallisen puuvillahuivin. Käviskö sininen, valkoinen, punainen, sinapinkeltainen?

Kuulostaa hyvältä 🙂 Kiitos.

En kommentoi juuri koskaan kenenkään teksteihin vaikka ahkerasti blogeja luenkin mutta nyt on pakko…
Minusta on mielenkiintoista lukea toisten ajatuksia elämästä ja nähdä miten muut tällä pallolla taaplaavat. Olen sinunkin blogiasi lukenut reippaasti yli vuoden ajan enkä lakkaa ihmettelemästä… Nimittäin ihmisten huonoa käytöstä. Minusta tuntuu, että kirjoitit sinä mistä tahansa miltä näkökulmalta tahansa, suuri anonyymien joukko hyökkää pilkun tarkasti kirjoituksiisi.(ja kyllä, itsekin oöen anonyymi, koska en omista minkäänmoisia tilejä millä tänne kirjautua). Itse haen muiden teksteiltä ennenkaikkea omaan ajatusmaailmaani pöllytystä. Olen todella tarkka ja itsepäinenkin omien mielipiteideni kanssa, mutta ymmärrän täysin ettei kaikki muut ajattele samoin ja sen heille suon. Saatan joskus kyseenalaistaa toisten valinnat, mutta niistä vastuun kantaa päätöksen tehnyt henkilö. Tämän toivoisin ihmisten ymmärtävän… Tuntuu harmilliselta lukea kommettejasi (jotka suurin osa on tottakai asiallisesti ihmetteleviä) joista osa tuntuu olevan vain suoranaista *ttuilua.
En tiedä saatko ajatuksistani kiinni, tarkoitukseni ei ole jeesustella vaan osoittaa kunnioitus sinulle ja muille bloggaajille. Suurinosa ihmisistä kuitenkin omaa hyvät käytöstavat ja arvostavat teidänkin panosta meidän arjen piristyksenä 🙂
Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi, pian se kaunis kesä tulee meitä taas ilahduttamaan 😉
-Marianna

Kiitos kun viitsit laittaa kommentin <3

Tosi kivat kengät! Musta on ennemminkin aika hauskaa, että ihan pokkana ostit Mk-feikkilaukun 🙂 Enemmän feikkejä mun mielestä on ne MK-kassialmat laukkuineen ja räpsyripsineen, joissa ei juurikaan ole muuta aitoa kuin ne laukut! Jatka samaan tyyliin vaan ihan omana itsenäsi 🙂

Oon 101% samaa mieltä asiasta!

Jokaisella on moraalinsa ja ajatuksensa, piraattien osto ja musiikin laiton latailu on typerää, ja aina jonkun pussista pois. Eikä se merkin repiminen pois poista sitä että kyseessä on yksi piratismin muodoista, eikä sellaista pitäisi tukea. Myöskään ole tekopyhää sanoa asiasta, tekopyhää on siitä mielensä pahoittaminen.

Puhut kyllä asiaa monella tapaa 🙂

Eikä kannata tosiaan muiden pahoittaa mieltänsä asiasta, kun en itsekään pahoita. Ymmärrän täysin ekan kommentoijan ajatuksen. Siinähän ei ollut moitetta vaan kysymys enemmänlin!

Ihana laukku!!!! 🙂 mä oon niin haaveillut tollasesta oi että! 🙂
Ja kengät ja takki myös hienot! 🙂

Hyvä pointti anolla, mietin samaa myös itse. Ethän vertaa tosissasi piraattituotteen ostoa H&M tai Mc Donalds kohuihin, ethän, sillä ne ovat hyvin kaukana toisistaan jo ihan asioina.

Takki on kiva, kengät massakamaa ja laukku loistaa kauas halvalla ulkomuodollaan

Piraattituote? Voihan tuosta repiä logon irti? Ja eikö parempi ole kuuluttaa suoraan että laukku ei ole aito. Olisihan Anette voinut väittää että on?
Ja sanoisin hurjan pieneksi pahaksi ostaa tuollainen Kanarialta kun latailla elokuvia piraattisivustoilta tai ladata jopa musiikkia YouTubesta… Ja myönnän, syyllistyn jälkimmäiseen ja tuollaisten vaatteiden ostoon. Mutta en tarkoita sillä pahaa! Jos säästäisin noin, minulle syntyisi mielikuva että minulle jää jopa rahaa ostaa niitä leffalippuja, ostaa musiikkialbumeita monella sadalla, ehkä jopa tonnilla, varaa ostaa kalliita laukkuja tavallista enemmän psykologisen harhan vuoksi.
Ja jos haluat kuulla mielipiteitä alan ammattilaiselta, suosittelen lukemaan Vuorensolan mielipide piratismista (Iron Sky’n ohjaaja)

Olet mainostanut itseäsi eettisenä ihmisenä, siltä pohjalta ihmettelen valintaasi ostaa piraattituote, sillä sitähän tuo laukku on. Mihin jäi eettisyys?

Jokainen varmasti voi miettiä tätä aihetta itsekseen. Kyllä vaan tietyt maat tarjoaa lattiasta kattoon feikkiä. Laukuista jäätelöihin. On tekopyhää tulla arvostelemaan yksittäistä ostosta.

Tuskin yksi laukku ihmisestä juurikaan mitään kertoo. Se on sitäpaitsi ihan hieno!

Kyllä mä yleisesti pyrinkin olemaan eettinen. Myönnän toki, etten ala aina tarkastelemaan (suomessakaan) tuotteiden alkuperää.

Ostanhan mä H&M, jossa ollut kohuja. Syön mäkissä, jossa ollut kohuja.

Se heittäköön ensimmäisen kiven, joka ei koskaan ikinä ole ostanut jotakin epäeettistä.

Enhän mä ylpeä siitä ole. Tuli vaan pakkotarve hankkia laukku, koska ilman ei oikein pärjännyt kotiin. Milläpä sä sen vieraassa maassa hankit, jos tarjolla on vaan noita. Järjestäen en koskaan ikinä hankkisi, tämä oli poikkeustapaus.

Mutta en viitsi sitä nyt roskikseenkaan heittää. Käytän niin kauan, kun kestää ja sit uus laukku! (Suomesta :”D)

Arvasin, muuten 101% varmuudella, että joku tätä aihetta pohtisi kuitenkin 🙂

Jee, tervetuloa!! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X