operaatio äiti - Banneri

Ihan alkuun totean, että tämä postaus ei ole yhteistyö, vaan käytännön vinkki!

Satuin töissä kulkemaan vaippaosaston ohi ja jotain uutta osui silmiini. Kultaisia paketteja. Pysähdyin nopeasti rekisteröimään sen seikan, että hintalapussa oli aavistuksen korkeampi hinta, mutta hinnan vieressä loisti vihreä ”ympäristötuote” teksti.

Päivän päätteeksi ajattelin ihan mielenkiinnosta ostaa tuollaisen paketin kotiin. Kuten jokainen markkinoinnissa onnistunut tuote, tämäkin paketti lupasi suuria. Ostopäätökseeni vaikutti kuitenkin enemmän ympäristöön viittaava lupaus, aikaisempi Libero-uskollisuus ja aika pinnallisesti paketin ulkonäkö.

Harmikseni täytyy sanoa, ettei näitä uusia vaippoja löydy jokaisessa koossa, joten jouduin huonoista kokemuksista huolimatta nappaamaan housuvaippoja. Olen tähän mennessä käyttänyt Liberon tavallisia teippivaippoja ja joskus kestoja. Meillä on tuo kestoilu jäänyt uuden suhteen myötä, mutta vauvan kanssa siihen palaillaan taas pikkuhiljaa.

Täytyy sanoa, että olen tyytyväinen vaippoihin. Yleensä housuvaipat ovat jäykkiä ja jotenkin kömpelön oloisia, mutta nämä uudet ovat aivan ihanan pehmoisia sekä hyvin muotoiltuja. Ne istuvat lapsen päälle täydellisesti. Tietysti jokainen lapsi on yksilönsä, mutta näin meillä. Toinen asia, johon olen tyytyväinen on vaippojen pitävyys. Ei yhtäkään falskausta vielä!!

Aion tuolle pienelle pirpanalle myös kokeilla ensimmäisenä näitä Liberon uutuuksia. Ykköskoon vaippapaketti maksoi kaupassa päälle vitosen. Tänään otin härkää sarvista ja ostin sen ensimmäisen paketin kotiin odottamaan.

IMG_20150830_211037

Näistä ei tunnu löytyvän mistään mitään tietoa! Onko joku tietoinen näistä vaipoista? Onko kukaan muu kokeillut näitä lapsellaan? Saa jakaa ajatuksia!

Kommentit (3)

Sama täällä! Ei olla tykätty housuvaipoista mutta nämä oli kyllä niin ihanan pehmeitä ja istuvia. Nyt on tyttö jo sen verran kasvanut että piti vaihtaa 6 koon vaippoihin eikä niitä löydy näistä -valitettavasti! Mutta pikkusisarus tuloillaan maaliskuussa ja ihan takuuvarmasti näitä käytetään eikä niitä tavallisia.

Meillä oli lähikaupassa tarjouksessa ja mielenkiinnosta ostin, kun tosiaan lupailivat niin paljon. Ja nyt, kun oon noita käyttänyt (2½-kuinen vauva, vaippakoko 3), en tiedä, haluanko enää muita käyttääkään. Oon ajatellut, että jos itse joutuisin olemaan päivän vaipoissa, olisin noissa. ;D Tuntuma on niin pehmeä ja vaippa ohut ja silti imukykyinen. Eikä oo meilläkään falskannut. 🙂

Mä ostin meiän pienemmälle koon 4 teippivaippoja ja en taida palata enää niihin perusteippeihin. Ihanan pehmeä ja joustava vaippa 🙂 isompi ei enää käytä vaippaa niin housuista ei oo kokemusta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X